ben de reglim canım kırklarımız karışcaksempatiksalakcinni
nıhal çok çok haklısın canım artık cıddı cıddı bır düşüneyım bu dr işiiiiiniiii cüki giiiiiiiiiiiiiiiittkce kötüye giiiiidıyorum cok farklı korkularım oluşmaya başladı örnegın telefon caldıgı zaman bakmaya korkuyorum ya bırıne bırşey olduysa dıye bır türlü o telefonu acamıyorum özelliikle akşam calan telefonlardan cok korkuyorum ve cocuklara actırıyorum ben acamıyorum malesef böyle buna benzer bir sürü korktugum şeyler var sacma sapan hepsını söylesem cok şaşırırsınız nasıl yani dıye
günaydın
moralim çok bozk
3 haftadır düzenli yürüyüş ve spor yapıyorum 2 aydır kilo değiştirememe etki etmedi
yetmedi kilo veremiyor olmak motivasyonumu da bozdu ve kaçamaklara başladım.
sabah tartıldım 68 kiloyum.
şu an kendimi tutmasam ağlayacağım
o kadar emek nereye gidiyor anlamıyorum
arın ayran ya da lapa diyetine başlayacağım metabolizmam belki şaşar.6 aydır tıkır tıkır verdiğim kilolar artık gitmiyor.gitmemesi de motivasyoumu tamamen bozdu..
nasılsa veremniyorum-çaresizliğindeyim ve bu bilinç altıma yerleşti sanırım kaçamaklarım sıklaştı
moralim çok bozuk çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum ilk kez diyetimi yönlendirecek bir diyetisyene ihtiyaç duyuyorum
bu arada ayran ve lapa diyetini ayrıntılarıyla yazarsanız sevinirim varsa aldığınız sonuçla birlikte.yarın başlamayı düşünüyorum
desteğinize,önerilerinize çok ihtiyacı var direncim kırıldı,sizleri seviyorum
yürüyüşe çıkıyorum ordan okula gidicem akşama görüşürüz
kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu
yaa düşünüyorumda bir insan çikolatasız , abur cubursuz , etsiz ,tatsız ,tuzsuz nasıl bir ömür boyuu yaşar.bence bu disipline sahip olmak gerçekten dünyanın enzor şeylerinden biri.bana göre bunlarla yaşamayı ögrenmem gerek.evet ben bir insanım nefsim var benim canım çekiyor bişiyler .bende şunu yapmaya çalışıyorum canım çikolatamı istedi yiyorum ama 1 paket değil mesala 1-2 parça.bihter tarzı.nede olsa 1 parçadada 1 pakettede tat aynı tat.kendimi ondan mahrum etsem çok mutsuz oluyorum.sonra kendime soruyorum ben neden zayıflamak istiyorum daha mutlu olmak için .eee çikolata yemediğimde belki kalori almıyorum ama amacım olan mutluluga da sahip olmuyorum.buyüzden bende kendi beslenme tarzımı oluşturmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum.midemin sesini dinlemeyi ögrenmeye çalışıyorum beynimin değil.çünkü gerçekten aslında aç olan midelerimiz değil aç olan beyinlerimiz.
Günaydın canım hoşgeldiinn opuyorumnanaktangünaydın kızlarrr
ahh canım yaramı deşmee 3 gündür aynı kilodayım ödem filan mı yaptı vücut acaba kaçamak filanda yapmadım bugünden sonra akşam yemeklerini biraz daha erkene çekicem :sinifsinif:
Bende kaçırmışım bebeğin olduğunu Canım.Allah bağışlasın . opuyorumnanaktanmelocum hangi kilo çizelgesi şu aşağıdakimi,,ya ben bir türlü yapamadım onu....sohbetede katılıyorum canım ya bazen zamanım olmuyor ya bebişim daha küçük hep ağlıyor o yüzden hemen çıkmak zorunda kalıyorum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende bendeeeeeee olumunekankayizsmile :kedi:
bende regilim kızlar...........ben de reglim canım kırklarımız karışcaksempatiksalakcinni
Tünaydınlar herkese zemuszemuszemuszemus
Bende kaçırmışım bebeğin olduğunu Canım.Allah bağışlasın . opuyorumnanaktan
canım bebeğin ne kadarlık,ayy ben onu yerim ya.Belki de daha önce söyledin ama ben kaçırmış ya da hatırlamıyor olabilirim özürrrr
yemekten geleyim size resmimi ekleyeceğim yine.Ayyy bu kendini gösterme merakı da neyse bende ki,içimde ki starlık hissi herhalde ortaya çıkan şey,başka ne olaki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım 4 buçuk aylık allah sanada nasip etsin çok güzel bir duygu..
yemekten geleyim size resmimi ekleyeceğim yine.Ayyy bu kendini gösterme merakı da neyse bende ki,içimde ki starlık hissi herhalde ortaya çıkan şey,başka ne olaki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
semacımm datluu bacum nasılsın kaydirigubbakcemile2
selam kızlr ooo herkeslerde burada.maaşallh valla 1 saate yakındr geçmş okuyorum ne yazmşsınız öyle.dün kayınvalidemlr geldi memlektten evini temizledk.bugün evdeym.reglimn 3.günü arada tatlı krizlerm tutuyor.dün spor yapamadm ama cam sildim.yediklerime dikkt etmeye çalştım.kayınvalidem çok şaşırdı.çok zayıflamşsın dedi.havamı attım oooohhhhh.
bekliyoruzz aklinialirimsmile aklinialirimsmile
allah bağışlasın canım bebeklerimi zemuszemus
sağol izlemcim seninkinide sana bağışlasın bu arada süper gidiyorsun..:lepi:
sağol izlemcim seninkinide sana bağışlasın bu arada süper gidiyorsun..:lepi:
bekliyoruzz aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kızz tülayy sen kaç gündür ondan mı hüpletiyorsun kivileri sen giidi seniii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?