80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım hepimizin korkularıvar,takıntıları var ,zaafları var..Eğer bunlar kontrolden çıkıp hayatımızı etkiler hale gelirse-yakın zamanda ben de yaşadım biliyorsun pat pat bayılıyordum bir nedenini bulamadılar-mutlaka yardım almak zorundasın..Hiç ama hiç vakit kaybetmeden hemen dr dan randevunu al git..ama psikiyatriste değil önce psikoloğa..zaten sana mutlaka ilaç vereceklerdir..psikiyatristin de görmesini ister o nedenle..bak ben de 4 aydır kullanıyorum ilacı..önyargılı olma canım..
ben yemeğe kaçıyom kılzar..

aydaaa gördüm gördümm gördüm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

teşkkür ederim gül reçelimm ayırdık ayırdık hatta biraz kaldı elimizde fazla bastırmışız sositososito yada yeter bu kadar davetiye verdiğimiz deyip dağıtmamışda olabiliriz :jeyyar:

Tünaydınlar herkese zemuszemuszemuszemus

Canımkendini daha fazla üzmeden şu aşamada bi diyetisyenden yardım al bence.
belkide vucudunda yağ kalmadı hepsi kas ondan zorlaşıyor kilo vermen .
Pembe kürkünde hayırlı olsun canım :)

kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu

Çok geçmiş olsun a.s.

Tamamen katılıyorum sana alkisalkisalkis hahaha foto

günaydın kızlarrr
Günaydın canım hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

ahh canım yaramı deşmee 3 gündür aynı kilodayım ödem filan mı yaptı vücut acaba kaçamak filanda yapmadım bugünden sonra akşam yemeklerini biraz daha erkene çekicem :sinifsinif:

İzlemimm Kivi ve narda çok fazla ödem atıyomuş canım bilgin olsun . bayanssulusmile

Bende kaçırmışım bebeğin olduğunu Canım.Allah bağışlasın . opuyorumnanaktan

ben de yemeğe çıkıyorum kızlar
ızlemmmm gül reçelim he,ya mis gibi kokusu olur bak şimdi burnuma geldi sanki kaydirigubbakcemile3

yemekten geleyim size resmimi ekleyeceğim yine.Ayyy bu kendini gösterme merakı da neyse bende ki,içimde ki starlık hissi herhalde ortaya çıkan şey,başka ne olaki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bekliyoruzz aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım 4 buçuk aylık allah sanada nasip etsin çok güzel bir duygu..

allah bağışlasın canım bebeklerimi zemuszemus

kızz tülayy sen kaç gündür ondan mı hüpletiyorsun kivileri sen giidi seniii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

selam kızlr ooo herkeslerde burada.maaşallh valla 1 saate yakındr geçmş okuyorum ne yazmşsınız öyle.dün kayınvalidemlr geldi memlektten evini temizledk.bugün evdeym.reglimn 3.günü arada tatlı krizlerm tutuyor.dün spor yapamadm ama cam sildim.yediklerime dikkt etmeye çalştım.kayınvalidem çok şaşırdı.çok zayıflamşsın dedi.havamı attım oooohhhhh.

sefan olsun kısss ohhhholumunekankayizsmile

bekliyoruzz aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızz tülayy sen kaç gündür ondan mı hüpletiyorsun kivileri sen giidi seniii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

aynen yaa nasılsa meyve yemem gerek kivinin hemkalorisi düşük hem leziz hemde ödem atıyo sempatiksalakcinni zemuszemus

kızlar şimdi ekleyeceğim resmi sileceğim hemen :)

burada 64 kg.ım sanırım 2007 yaz tatili,Avşa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…