adaer canım sanada mutlu bir yuva diliyorum
İzlem cim bilemiyorum ki canım sanırım kilo insanı çok farklılaştırıyor
sana katılıyorum canım aydacımmmmm 65 kiloya iniyorsun hemenaklinialirimsmileaydacım ben gördüğüm resimlerle bu resimler çok farklıı kardeşin filan derim yanii acaba benmi yanlış hatırlıyorum fisfisfis
:roflol::roflol::roflol:canım ne biliyim hiç gecikme olmazdı benim hep erken erken alışınca kafam karıştı dr gitmeyi düşünüyordum ki gerek kalmadızemuszemuszemuszemuszemuszemusben geldim yemekten yine kaynatmışsınız kızlar..adacım fotoyu bana mail atar mıısn malum göremiyorum...yağmurgözlü ne menepozu kız dur daha Allah korusun..Deryacım iki hamile arkadaşla baktık tshirtlere hepsini sen mi tasarladın süperler..
kızlar öğle menüm:
3 kaşık çorba(çok lezzetli ama çok yağlıydı yemedim)
ızgara tavuk
kırmızı lahana salatası 4 kaşık falan
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurt
bu arada diyetisyenle yine takışıcaz ben ekmek yiyemiyorum ya napayım bir dilimi zorla yedim..
bu arada tülaycım ben de kiviyi çok severim ama ben dokunamadığımdan ne seçebiliyorum alırken ne de soyabiliyorum..Önceden anneme ya da ev arkadaşlarıma soydururdum..Bir kere aldım eşime soydurdum yazık oldu kivilere:)tamam al bıçağıkarpuzdan gül yap demedik de bu kadar da meyve katliamı olur mu yaw...bir çözüm bulmam lazım ne zamandır yiyemiyorum
:roflol::roflol::roflol:adaer süper görünüyorsun canım .
Nihalcim eldivenle falandamı tutamıyorsun .vitamin acısındanda çok zengin kivi .Ama olmuyor diyorsan nar ye canım oda ödem atıyormuş .
bu ara taktım ben bu ödeme yahuu vucudumda su kalmıcak kaydirigubbakcemile3
selam herkese ben geldim göz altı morlukları için krem aldım dedimya artık kendim için güzel şeyler yapacağım bir kahve bir sgr boş ver dünyayı şimdiye kadar eve takıntılı taşadım artık kendimize bakalım hep birlikte inşallah buyrun kahve içelim :içelim: adaer canım sanada mutlu bir yuva diliyorum
canımsın kilo insanı gerçektende farklı yapar ama sen çok tatlısın yüz güzelliğin yeter fazla kafaya takma.elbette verirsin.ama evlendikten sonra çok dikkat et valla ben evlendikten sonra kilo aldım...:roflol:
sana katılıyorum canım aydacımmmmm 65 kiloya iniyorsun hemenaklinialirimsmile
adacım ömür boyu mutluluklar canım benim gelinlik giymek çok güzel ya...benim düğünüm göz açıp kapanana kadar bitti.zaman hemen geçti....
Nihalllll inci tozu kremi demek hımmmmm sen sessiz sessiz nasıl da ilgileniyormuşsun meğer kendinle vayyyy hemen şu kremi araştırmalı kızlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?