80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu da bu yazdan bir foto annemle beraberiz,masadaki sularımıza dikkat kaydirigubbakcemile3

bu da 2006 kasım zamanından bir kare

Son düzenleme:
woooowwwww :1shok:

ıslık smiley şeysi delikafadulden süpersin tatlım hemen 64 kiloya iniyorsun tamam mı :mymeka:

aydacım ben gördüğüm resimlerle bu resimler çok farklıı kardeşin filan derim yanii acaba benmi yanlış hatırlıyorum fisfisfis

ben geldim yemekten yine kaynatmışsınız kızlar..adacım fotoyu bana mail atar mıısn malum göremiyorum...yağmurgözlü ne menepozu kız dur daha Allah korusun..Deryacım iki hamile arkadaşla baktık tshirtlere hepsini sen mi tasarladın süperler..
kızlar öğle menüm:
3 kaşık çorba(çok lezzetli ama çok yağlıydı yemedim)
ızgara tavuk
kırmızı lahana salatası 4 kaşık falan
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurt
bu arada diyetisyenle yine takışıcaz ben ekmek yiyemiyorum ya napayım bir dilimi zorla yedim..
bu arada tülaycım ben de kiviyi çok severim ama ben dokunamadığımdan ne seçebiliyorum alırken ne de soyabiliyorum..Önceden anneme ya da ev arkadaşlarıma soydururdum..Bir kere aldım eşime soydurdum yazık oldu kivilere:)tamam al bıçağıkarpuzdan gül yap demedik de bu kadar da meyve katliamı olur mu yaw...bir çözüm bulmam lazım ne zamandır yiyemiyorum

adaer süper görünüyorsun canım .

Nihalcim eldivenle falandamı tutamıyorsun .vitamin acısındanda çok zengin kivi .Ama olmuyor diyorsan nar ye canım oda ödem atıyormuş .
bu ara taktım ben bu ödeme yahuu vucudumda su kalmıcak kaydirigubbakcemile3

selam herkese ben geldim göz altı morlukları için krem aldım dedimya artık kendim için güzel şeyler yapacağım bir kahve bir sgr boş ver dünyayı şimdiye kadar eve takıntılı taşadım artık kendimize bakalım hep birlikte inşallah buyrun kahve içelim :içelim: adaer canım sanada mutlu bir yuva diliyorum

İzlem cim bilemiyorum ki canım sanırım kilo insanı çok farklılaştırıyor

canımsın kilo insanı gerçektende farklı yapar ama sen çok tatlısın yüz güzelliğin yeter fazla kafaya takma.elbette verirsin.ama evlendikten sonra çok dikkat et valla ben evlendikten sonra kilo aldım...:roflol:

aydacım ben gördüğüm resimlerle bu resimler çok farklıı kardeşin filan derim yanii acaba benmi yanlış hatırlıyorum fisfisfis
sana katılıyorum canım aydacımmmmm 65 kiloya iniyorsun hemenaklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:canım ne biliyim hiç gecikme olmazdı benim hep erken erken alışınca kafam karıştı dr gitmeyi düşünüyordum ki gerek kalmadızemuszemuszemuszemuszemuszemus
:roflol::roflol::roflol:

ohh sefan olsun iyi yapmışsın canım..ben de inci tozu kremi aldım yaşlanmayı geciktirici süper bir krem .testırından deneyip beğenmiştim..cşldşmde sorun yok ama yaş oldu 32 önlem almak gereksempatiksalakcinni

canımsın kilo insanı gerçektende farklı yapar ama sen çok tatlısın yüz güzelliğin yeter fazla kafaya takma.elbette verirsin.ama evlendikten sonra çok dikkat et valla ben evlendikten sonra kilo aldım...:roflol:

öyle de canım yine de zayıfken ne güzelmiş değil mi,ya of yaaaa mafoldumben,evlendikten sonra kilo alırsın diyor herkes ama almayacağım ya inadına almayacağım...

sana katılıyorum canım aydacımmmmm 65 kiloya iniyorsun hemenaklinialirimsmile

tamam anladımmmmm da hemen nasıl ineceğim ki mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Nihalllll inci tozu kremi demek hımmmmm sen sessiz sessiz nasıl da ilgileniyormuşsun meğer kendinle vayyyy hemen şu kremi araştırmalı kızlar kaydirigubbakcemile3

ben üst komşuma kahve içmeye gidiyorum şekerler malum 2 gün misafirin dışında 10gündür çıkmadım ewen egecikle bi gezelim zemuszemus

görüşürüzzz opuyorumnanaktan

adacım ömür boyu mutluluklar canım benim gelinlik giymek çok güzel ya...benim düğünüm göz açıp kapanana kadar bitti.zaman hemen geçti....

Nihalllll inci tozu kremi demek hımmmmm sen sessiz sessiz nasıl da ilgileniyormuşsun meğer kendinle vayyyy hemen şu kremi araştırmalı kızlar kaydirigubbakcemile3

kız ne ilgilenmesi geçen sana geldiğim gün vardı ya hani eğitimimiz vardı arkadaş o zaman testırları dağıtmıştı bne de alıp öylesine çantaya atmıştım..sonraki hafta herkes ay ne güzel deyince falan aklım ageldi bne de iki gün denedim hoşuma gitti napsam alsam mı derken arkadaş toplu siparişle biraz indirim yaptırmış üsküdardan alcam dedi hadi bana da al bari dedim dün almış glmiş durum bu yani..ben kendime pek bakmam aslında ama Allah dağına göre kar veriyor valla..cildim hiçbişi istemiyor..saçlarıma çok kolay şekil verilir..kaşlarımı gördün en son 5 ay önce almıştım çıkmıyolar..kiloloyum ama hiç selülitim yoktur falan ...
sadece yıllardır çok sebze meyve yerim..mutlaka hergün süt içerim bir de kendimi bildim bileli yaz kış farketmez banyomu yapıp çıkarken soğuk suyu açıp bacaklarıma göğüslerime falan şok uygularım o kadar..
bu inci tozu kremi de bilidğimiz inci tozundan yapılan denizden gelen sağlık diye lanse edilen bir krem canım...bakalım işe yaracak mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…