demek inci tozu kremi CADIARZUkaydirigubbakcemile3ohh sefan olsun iyi yapmışsın canım..ben de inci tozu kremi aldım yaşlanmayı geciktirici süper bir krem .testırından deneyip beğenmiştim..cşldşmde sorun yok ama yaş oldu 32 önlem almak gereksempatiksalakcinni
ben üst komşuma kahve içmeye gidiyorum şekerler malum 2 gün misafirin dışında 10gündür çıkmadım ewen egecikle bi gezelim zemuszemus
görüşürüzzz opuyorumnanaktan
ay ben de gideyim içeyim 1 tane,sonra da geleyim de Nihal'e resimleri göndereyim yoksa başımın etini yiyecek valla,Nihallll az bekle kız :)
canım defalarca okudum teşekkür ederim beni çok rahatlattın..iyiki varsıncanım benim öncelikle sakin ol..Şu an yaptıkların kesşnlikle boşa gitmiyor bunu bil..Sen 21 kg verdin az bir kg değil bu..Bunu kolay bir şekilde vermiş olabilirsin teklemeden ama vücudun şu anda direnç gösteriyor. Belki de yıllardır kaldığın kg ın altına inme aşamasına gelmişsindir.Örneğin ben de çoook uzun yıllarıdr 70 in ..Üzerindeki baskıyı azalt ve verdiğimi bir dene canım..Bak gör vereceksin..
nerdesin canım ya ne zaman dönüyosunherkese günaydın opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim Şeniz yeni gelen tüm arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum olumunekankayizsmile
dikkat edeceğim canım uzman konusunu da bi araştırayımben de Denize katılıyorum canım..Çok az şey yiyerek de çok fazla kaçamak yaptım deyip mutsuz oluyorsun..Birsüre zihnini serbest bırak bence de canım..
Bir uzmana şu aşamada görünmen en doğrusu..
canım geçmiş olsunkızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu
sağol canımselmacım geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
melocum pro olmuşun hayırlı olsun
yazın moral oldu adacım teşekkür ederimcanım benim arkadaşların da söylediği gibi vücudun şu an kendini bir kontrol altına almış durumda ve seninle inatlaşıyor,ama senin azmin ve direncin onu yenecek.Arada yaptığın kaçamakları unut ve vücudunun kontrolü ele almasına izin verme.Sen gerçekten de çok ama çok güzel bir yol katettin.Bak bizler senin geçtiğin yolun başındayız.Daha sonra senin bulunduğun yere biz gelince sen bu yaşadığın zorluğu nasıl atlattığını bize örnek gösterecek ve bizi hırslandıracaksın ben buna eminim.
İzlemmmm davetiyen çok hoşmuş canım,umarım kendinize ayırmışsınızdır.Çünkü çoğu kişi unutuyor kendisine hiç ayırmıyor
evet aşağıda yazanmelocum hangi kilo çizelgesi şu aşağıdakimi,,ya ben bir türlü yapamadım onu....sohbetede katılıyorum canım ya bazen zamanım olmuyor ya bebişim daha küçük hep ağlıyor o yüzden hemen çıkmak zorunda kalıyorum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Tünaydınlar herkese zemuszemuszemuszemus
Canımkendini daha fazla üzmeden şu aşamada bi diyetisyenden yardım al bence.
belkide vucudunda yağ kalmadı hepsi kas ondan zorlaşıyor kilo vermen .
Pembe kürkünde hayırlı olsun canım :)
ay ben de gideyim içeyim 1 tane,sonra da geleyim de Nihal'e resimleri göndereyim yoksa başımın etini yiyecek valla,Nihallll az bekle kız :)
yerim valla..tanıdık kişilerin zayıf hallerini görmek beni acayip gaza getiriyor ve senin zayıf halini de merak ediyorum..hadi çabuk iç gel oyalanma bakem..-tatlicadiarzu-
Melocum hoşgeldin canım..nasıl keyifler??sana destan yazdım okudun mu??
ayyy kız yagmurgozlum ne öyle fıstık falan şımarıcam vallahi :)
kızlar Nihal'e resimleri mail attım bana cevap bunu yazmış aynen aktarıyorum kaydirigubbakcemile3
kızım süperrr benim hiç bu kadar zayıf fotom yok..:))çok beğendim valla bu fotolara bakıp bakıp zayıflıyorsun gülüm tamam mı:)
tamam canım tamam bakıp bakıp zayıflayacağım inşallah
nasıl iyi geldi anlatamam am hala kafam karışık sanırım yarın ayran detoksunu deneyip sonra 1 hafta daha diyet yapıp olmazsa diyetisyene gidicem
kızlar Nihal'e resimleri mail attım bana cevap bunu yazmış aynen aktarıyorum kaydirigubbakcemile3
kızım süperrr benim hiç bu kadar zayıf fotom yok..:))çok beğendim valla bu fotolara bakıp bakıp zayıflıyorsun gülüm tamam mı:)
tamam canım tamam bakıp bakıp zayıflayacağım inşallah
gazwoman kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Nihal o misafir kim olaki acaba? cokbilmis,asutaha,baharnaz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!! nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?