80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demek inci tozu kremi CADIARZUkaydirigubbakcemile3
ben üst komşuma kahve içmeye gidiyorum şekerler malum 2 gün misafirin dışında 10gündür çıkmadım ewen egecikle bi gezelim zemuszemus

görüşürüzzz opuyorumnanaktan

afiyet olsun şekerim bizim üst katta dişçi var bende onamı gitsemki kahveyesempatiksalakcinni

ay ben de gideyim içeyim 1 tane,sonra da geleyim de Nihal'e resimleri göndereyim yoksa başımın etini yiyecek valla,Nihallll az bekle kız :)

ay ben de gideyim içeyim 1 tane,sonra da geleyim de Nihal'e resimleri göndereyim yoksa başımın etini yiyecek valla,Nihallll az bekle kız :)

yerim valla..tanıdık kişilerin zayıf hallerini görmek beni acayip gaza getiriyor ve senin zayıf halini de merak ediyorum..hadi çabuk iç gel oyalanma bakem..-tatlicadiarzu-

canım defalarca okudum teşekkür ederim beni çok rahatlattın..iyiki varsın
herkese günaydın opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim Şeniz yeni gelen tüm arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum olumunekankayizsmile
nerdesin canım ya ne zaman dönüyosun
ben de Denize katılıyorum canım..Çok az şey yiyerek de çok fazla kaçamak yaptım deyip mutsuz oluyorsun..Birsüre zihnini serbest bırak bence de canım..
Bir uzmana şu aşamada görünmen en doğrusu..
dikkat edeceğim canım uzman konusunu da bi araştırayım
kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu
canım geçmiş olsun
selmacım geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
melocum pro olmuşun hayırlı olsun
sağol canım
yazın moral oldu adacım teşekkür ederim

evet aşağıda yazan

sağol canım bakayım ne yapacağıma kara vereyim de

kızlar Nihal'e resimleri mail attım bana cevap bunu yazmış aynen aktarıyorum kaydirigubbakcemile3

kızım süperrr benim hiç bu kadar zayıf fotom yok..:))çok beğendim valla bu fotolara bakıp bakıp zayıflıyorsun gülüm tamam mı:)

tamam canım tamam bakıp bakıp zayıflayacağım inşallah

:roflol::roflol::roflol:

nasıl iyi geldi anlatamam am hala kafam karışık sanırım yarın ayran detoksunu deneyip sonra 1 hafta daha diyet yapıp olmazsa diyetisyene gidicem

ayrandan önce benim dediğimi de yap istersne o daha kolay canım..rica ederim her zaman birbirimizn yanındayız..
ya benim de asabım bozuldu bizden bir hafta sonra evlenen arkadaşlarımızın evine hırsız irmiş gündüz vakti..hem de güvenlikli bir sitede oturuyorlar evi talan etmişler..koskooca plazmayı sırtlanıp gitmiş adam..daha geçenlerde bize geldiklerinde ev sigortası yaptırmanın öneminden behsetmiştik de erteliyordu..evi mahvetmiş çelik kapıyı kırmış bir de onun masrafı var şimdi..şimdi iş çıkışı eşimle gidicez ..asabım bozuldu..

valla kızlar ben bikinili fotoları da gördüm hatun fıstıklı türk lokumu mübarek..bundan iyi gaz mı olur..benim hedef de 65 ya ben de bir gazwoman oldum ki sormayın popomdan dumanlar yükselmeye başladı bile:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…