80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım çok geçmiş olsun canım
Handerya koşubandın hayırlı olsun
aylin nişanlandınmı ? bir gelişme var mı?
adaer canım bende resimlerini göremedim ama daha önce görmüştüm canım nişan resmini. şimdi de gelinlik içine hazırlık başlamış ne güzel herşey istediğin gibi olur inşallah
yağmurgözlü gelen gr lar için moralini bozma bak banada 500 gr geldi şimndi 80 yapıştı üzerime bakalım bu hafta nolcak
elay83 dönüş yapmışsın hoşgeldin
ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bildirim yapmadığım için gitmeye hazırlananların rengine dönmüşüm :)) eeyyhh sempatiksalakcinni gitmiyorum buralardayım kararlıyım bugün yürüyüşle başladım cumaya ii sonuç bekliyorum kendimden sırnaşık şey

adaer ve darkolive geçmişi okuyorsunuz sanırım o kadar çok yazışmışsınızki oku oku bitiremedim

adaer canım bende resimlerini göremedim ama daha önce görmüştüm canım nişan resmini. şimdi de gelinlik için hazırlık başlamış ne güzel herşey istediğin gibi olur inşallah

canim hosgelmissin seni merak etmistim,neyse ki bir problem yokmus annenlerle beraber vakit gecirmissin,olsun boyle guzel seyler icin uzak kal tek bir sorun olmasin da.Ve evet canim simdi de gelinlik icin hazirliklarim basladi,bugun is cikisi nisanlimla gorustuk ve gelinlik altina giymem gereken bustiyere falan baktim,bir model buldum sanirim onu alacagim,guzel dileklerin icin cookkkk tesekkur ederim sekerim opuyorumnanaktan

güler şekerim şıkır şıkır oynarsın altınlarınlaa bayanssulusmile

o zaman ben de aynen boyle yaparim :teytey: :teytey: :teytey:

ya kızlar ben şu oyuna kafayı taktım varmı oynayanınız famılle ama pek enlamıyorum nasıl oynanacagını

kızlar üst komşuma kahve içmeye gidiyorum demiştim ya gittim kadıncağızında günü varmış kapıdan dönmedim artık oturdum 1dilim börek 1 kurabiye hüplettim gene kaydirigubbakcemile3

neysee herşeyde bir hayır varmış bizim evin aşağısında kapalı bir spor salonu yapılmıştı orda hoca spor yaptırıyormuş haftada 3 gün allahh dedim benim neden haberim yok 1 saat eşim bakıcak egeye

leslie ilede kendim yaparım hemde kalabalıkla spor daha eğlenceli olur 1 ay deniycem :sm_cool:

süpersın ızlem kıskandım ya bende zayıflamak ıstıyorum sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Afiyet olsun şeker :))
Evet düzenli spor yapmak çok iyi oluyor gerçekten .hiç kaçırma devammm.
Hele bide ortamada alışınca gidiceğim günleri iple çekiyorum . biyandan yürüyüp bisiklet çeviriyoruz bi yandan dedi kodu yapıyoruz kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

herkese selamlarrr canım arkadaşlarım sizleri nasıl özlemişim nasılsınız bakimmmm neler yaptınız ben yokken beni sorarsanız ben ehh kilo aldımm bugun tartı ancak alabildim yarın sabah aç karnına tartılıcam ve diyete başlıycam inşş tahminim 65 olmuşumdur neyse veririm benn allahın izniyle bakimm sizler ne kadar düştünüzzzz bi geçmişe göz atiıp geleyimm

bugünki menümü yazıyım hemen :))

Sabah
1 dilimkepekli ekmek
yarım k kutusu kadar peyir
5 zeytin

öğlen
4 kaşık yağsız patates yemeği
az yoğurt

arada
2 kayısı
6 fındık

akşam
öğleden kalan patatesin devamı 4 5 kaşık kadar
1 dilim kepek ekmeğiin üzerine sürülmüş acuka eşim almış dayanamadım :))

2,5 lt su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…