http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...52287252n-tak305lar305-erkek-taraf305-37.html kızlar aman yarabbim ya böyle sorunlar da mı yaşanacak daha of ya offffff,bari bu yönden yüzüm gülse
adaer canım bende resimlerini göremedim ama daha önce görmüştüm canım nişan resmini. şimdi de gelinlik için hazırlık başlamış ne güzel herşey istediğin gibi olur inşallah
güler şekerim şıkır şıkır oynarsın altınlarınlaa bayanssulusmile
selmacıgım iyi akşamlar keyfler nasıl cnm
kızlar üst komşuma kahve içmeye gidiyorum demiştim ya gittim kadıncağızında günü varmış kapıdan dönmedim artık oturdum 1dilim börek 1 kurabiye hüplettim gene kaydirigubbakcemile3
neysee herşeyde bir hayır varmış bizim evin aşağısında kapalı bir spor salonu yapılmıştı orda hoca spor yaptırıyormuş haftada 3 gün allahh dedim benim neden haberim yok 1 saat eşim bakıcak egeye
leslie ilede kendim yaparım hemde kalabalıkla spor daha eğlenceli olur 1 ay deniycem :sm_cool:
kızlar üst komşuma kahve içmeye gidiyorum demiştim ya gittim kadıncağızında günü varmış kapıdan dönmedim artık oturdum 1dilim börek 1 kurabiye hüplettim gene kaydirigubbakcemile3
neysee herşeyde bir hayır varmış bizim evin aşağısında kapalı bir spor salonu yapılmıştı orda hoca spor yaptırıyormuş haftada 3 gün allahh dedim benim neden haberim yok 1 saat eşim bakıcak egeye
leslie ilede kendim yaparım hemde kalabalıkla spor daha eğlenceli olur 1 ay deniycem :sm_cool:
ay ben yine yemekteyizi izliyorum
buterful hoşgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?