- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
nihalcim çok sagol verdiğin bilgiler için canım.bursada bunu yapan varmı diye araştırıyorum son çare olarak istanbulu düşüneceğiz artık inşallah bursada buluruzda gerek kalmaz git gellere
[ı]kızlar sormayın ya bendede bugÜn bİr acı Şeyler yemek geldİkİ İÇİmden kısır kısır dİye dÖnÜyorum evİn İÇİnde ..ÖĞle yemeĞİnİ yemesem akŞamda yemesem bİrazcık kısır yapıp yesem olurmu????kısır bİzİm burada sarmaİÇ dİyorlar,,ŞÖyle bol yeŞİllİklİ bol nar ekŞİlİ bol acılı ahhh dayanamıycam yaaaaaaaaaaaaa[/ı]
ORTİ NABER YA???:hulya:
iyilik canim napim ACIM AC simdi biraz sütle kuru kasi yicem azicik acligim gecsin diye sen ne yapiyon iyisin insallahopuyorumnanaktan
nihalcim çok sagol verdiğin bilgiler için canım.bursada bunu yapan varmı diye araştırıyorum son çare olarak istanbulu düşüneceğiz artık inşallah bursada buluruzda gerek kalmaz git gellere
ah bursa ah vallah biyerde bursa yazildigini görünce icim ciz ediyo ya özledim oralari yaaaa ooooooooooooffffffffffff ooooooooooooofffffffffffffff vardir güzelim bursam da hersey vardir aahh aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
[ı]kızlar sormayın ya bendede bugÜn bİr acı Şeyler yemek geldİkİ İÇİmden kısır kısır dİye dÖnÜyorum evİn İÇİnde ..ÖĞle yemeĞİnİ yemesem akŞamda yemesem bİrazcık kısır yapıp yesem olurmu????kısır bİzİm burada sarmaİÇ dİyorlar,,ŞÖyle bol yeŞİllİklİ bol nar ekŞİlİ bol acılı ahhh dayanamıycam yaaaaaaaaaaaaa[/ı]
rica ederim tatlım bu yöntemi uygulayan tek dr fevzi bey canım..zaten kendisinin bulduğu bir yöntem ve tüm hakları da kendisinde ondan bursada buldsanız bile yasal değil gitmeyin sakın..şehirdışındna gelenler için sıkılaştırılmış seanslar yapılabiliyormuş ayrıntıları ordan öğenebilirsin ben de sorarım..örneğin annenin kalcak yeri varsa burda gelir 3 gün kalır arka arkaya seans alır gider gibi canım..
rica ederim tatlım bu yöntemi uygulayan tek dr fevzi bey canım..zaten kendisinin bulduğu bir yöntem ve tüm hakları da kendisinde ondan bursada buldsanız bile yasal değil gitmeyin sakın..şehirdışındna gelenler için sıkılaştırılmış seanslar yapılabiliyormuş ayrıntıları ordan öğenebilirsin ben de sorarım..örneğin annenin kalcak yeri varsa burda gelir 3 gün kalır arka arkaya seans alır gider gibi canım..
Bugünki menüm .. Nasıl kızlar ?
sabah
2 portakal
1 badem 1 tam ceviz
öğlen
1 köz patlıcan + 3 kaşık yoğurt
1 kanat kadar haşlanmış tavuk yağsız
1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara
2 kivi
akşam
1 su bardağı pirinçten lapa
yine haşlanmış tavuk 100 gram kadar
2 kaşık yoğurt
ara 2 porsyon meyve
akşama sporum var 2 saat kadar sürer heralde yine Suyumuda içmeye özen göstericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?