80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banu haftasonu kaçamaklarından sonra tekrar diyete adapte olabildin mi şeker ben sabahtan beri fena sayılmam inşallah regli krizim bitti birdahada ugramaz

nihalcim çok sagol verdiğin bilgiler için canım.bursada bunu yapan varmı diye araştırıyorum son çare olarak istanbulu düşüneceğiz artık inşallah bursada buluruzda gerek kalmaz git gellere

ah bursa ah vallah biyerde bursa yazildigini görünce icim ciz ediyo ya özledim oralari yaaaa ooooooooooooffffffffffff ooooooooooooofffffffffffffff vardir güzelim bursam da hersey vardir aahh aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

[ı]kızlar sormayın ya bendede bugÜn bır acı Şeyler yemek geldıkı ıÇımden kısır kısır dıye dÖnÜyorum evın ıÇınde ..ÖĞle yemeĞını yemesem akŞamda yemesem bırazcık kısır yapıp yesem olurmu????kısır bızım burada sarmaıÇ dıyorlar,,ŞÖyle bol yeŞıllıklı bol nar ekŞılı bol acılı ahhh dayanamıycam yaaaaaaaaaaaaa[/ı]

hanimlar taraf tutuyor gibi de olmayalim LÜTFEN melocum da böyle olmasini istemez( sanki öldü tovbe tövbe yazmaya bak ya istemezdi falan yazinca ) hatta bu yazdiklarimizi okusa kadin sasirir ne oluyor ya burda falan der

ay nalcy sende eksili falan degince agzimi sulandirdin ya icine yag atmadan ye gitsin bi tabak da benim icin ye bol nar eksili ay bak gine agzim sulandi vallahi

iyilik canim napim ACIM AC simdi biraz sütle kuru kasi yicem azicik acligim gecsin diye sen ne yapiyon iyisin insallahopuyorumnanaktan

eh işte yuvarlanıp gidiyoruz bu yağlarla...
şimdi internetten baktım 1 yemek kaşığı kısır 62.5 kaloriymiş eh 3 kaşık falan yerim bişi olmaz..sempatiksalakcinni

Ekmek, makarna ve pilav gibi karbonhidratların diyetten tamamen çıkartılması en önemli hatadır. Diyete başlanıldığı zaman ekmek, pilav ve makarna gibi besinlerin kesilmesi, kasla birlikte su kaybına neden olur.

Yani diyetinde karbonhidrati kesen kişiler tartıdaki sonucu gördüklerinde kilo verdiklerini düşünseler bile vücuttan kaybedilen yalnızca kas ve sudur.

Limonlu Ilık Su ve Bitki Çayları Yağları Eritmez!

Halk arasında inanılan bir başka yanlış da sabahları veya yemek öncesinde aç limonlu sıcak su içmenin vücuttaki yağları erittiğidir.

Ancak bu tamamen yanlış bir inançtır! Suyun içerisine karıştırılan limon bitki çayı ve soda gibi madeelerin yağları eritmek ve yok etmek gibi bir etkisi yoktur.

Tek Öğün Yemek

Vücudun kilo almasına neden olan en önemli etkenlerden bir tanesidir.
Tek öğün yemek yemek vücudu tüm gün aç bırakarak sadece akşamları yemek yemeye neden olur. 20 saat aç kalan vücut bu durumun devam edeceğini düşünür ve savaşa hazırlanır gibi yediklerini depolamaya başlar. Sonra 4 saat içerisinde yenilen her şey yağ olarak depolanır.
Bu durumda uzmanların tavsiyesi asla uzun süreler aç kalınmamasıdır.
Mutlaka 3-4 saatte bir kez hafif ve besleyici atıştırmalar yapmak gereklidir.

Kilo Vermek ıçin ılaç Kullanmak!

Tek başına ilaç kullanımı kilo kaybı ve kontrolü için yeterli değildir.
Kilo kaybı için davranış değişikliği gerekmektedir.
Kilo vermeye yardımcı olan bütün bitkisel ürünler güvenli olmayabilir.
Bu ürünlerin sonuçları ve yan etkileri ile ilgili kesin bir çalışma yoktur.

Kısa Vadede Fazla Kilolalardan Kurtulmak Mümkündür!

Kısa vadede hızla fazla kilolardan kurtulmak mümkün doğru ancak hızla kaybedilen kiloların aynı hızla hatta daha fazlasıyla geri döneceği unutulmamalıdır. Kısa sürede hızlı ama geçici kilo kaybı yerine sürekli ama dengeli kilo kaybı tercih edilmelidir.

Az beslenerek Kilolardan Kurtulmak Doğru mudur?

Kaybedilen kilonun istenildiği gibi yağ mı yoksa kas ve su kaybı mı olduğu çok önemlidir.
Doğru kilo kaybı sağlayabilmek için kişinin günlük alması gereken gıdaları mutlaka tüketmesi gerekmektedir. Az beslenmek kilo kaybı için önemli bir çözüm değildir.

Her Tür Hareket ve Spor Enerji Harcama Yöntemi midir?

Gün içerisinde aldığınız kalori miktarından daha fazlaysa kilo kaybı sağlanamaz.

Seks Kalori Harcatır mı?

Doğru ancak sanıldığı kadar fazla değil.

Çayla Yenilen Gıdaların Besin Değerleri Kaybolur mu?

Koyu olmayan bir çay gıdaların besin değerlerinde kayba neden olmaz.

Sauna gibi sıcak ortamlarda terlemek zayıflatır mı?

Sauna ile vücuttan atılan tek şey fazla sudur.

nihalcim çok sagol verdiğin bilgiler için canım.bursada bunu yapan varmı diye araştırıyorum son çare olarak istanbulu düşüneceğiz artık inşallah bursada buluruzda gerek kalmaz git gellere

rica ederim tatlım bu yöntemi uygulayan tek dr fevzi bey canım..zaten kendisinin bulduğu bir yöntem ve tüm hakları da kendisinde ondan bursada buldsanız bile yasal değil gitmeyin sakın..şehirdışındna gelenler için sıkılaştırılmış seanslar yapılabiliyormuş ayrıntıları ordan öğenebilirsin ben de sorarım..örneğin annenin kalcak yeri varsa burda gelir 3 gün kalır arka arkaya seans alır gider gibi canım..

ah bursa ah vallah biyerde bursa yazildigini görünce icim ciz ediyo ya özledim oralari yaaaa ooooooooooooffffffffffff ooooooooooooofffffffffffffff vardir güzelim bursam da hersey vardir aahh aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

gel canım gel başımın üzerinde yerin var :teselli:

canım ögle yemeği niyetine bulguru az yeşilliği bol acısı bol yapta ye ne olacak ben yapıyorum bişiycik olmaz hem içindeki acı sayesinde metobolizmanda hızlanır şakkıdı

Selam hanımlarrr
Meloşum sensiz olmaz bu topic çabuk gel bakalım burayaa kaydirigubbakcemile
Yerden göğe kadar haklısın sonuçta bizim burda olma amacımız ,bu listenin amacı motive olmak ama
böyle şeyler olunca motive olunmuyor malesef. Sen gel bu haftadan itibaren hallederiz şekerim senin her sabah spora gidiyorum yazman bile beni motive ediyor olumunekankayizsmile

narinim nazerinim ortim nasılsın ,girebildinmi diyet moduna ben bugün tam gaz devam ediyorum diyetime bakalım hafta sonunu telafi edebilicekmiyim.Annen içinde üzüldüm gülüm yaa her dert varmış zaten bide üstüne kilo akannehir Allah yardım etsin inş verir kilolarıda ....

nesli ,banu , bitanem topramm öpüldünüz şekerler .neslicim 2-3 kaşık kısır ye bişey olmaz ara öğününe sayarsın.ınsanın aklında kalınca sonra önüne çıkınca saldırıyor .

bu doktorun yaptigi yöntem nasil bir yöntem ben atladim galiba kisaca alsamyerimseniben

Bugünki menüm .. Nasıl kızlar ?

sabah
2 portakal
1 badem 1 tam ceviz

öğlen
1 köz patlıcan + 3 kaşık yoğurt
1 kanat kadar haşlanmış tavuk yağsız
1 kase çorba 1 dilim ekmek

ara
2 kivi

akşam
1 su bardağı pirinçten lapa
yine haşlanmış tavuk 100 gram kadar
2 kaşık yoğurt

ara 2 porsyon meyve

akşama sporum var 2 saat kadar sürer heralde yine Suyumuda içmeye özen göstericem

annem hatırladı televizyonda izlemiş bu adamı esra ceyhanda ilk hatta kendine uygulamış bu doktor bu yöntemi galiba.bakalım önümüzdeki ay için randevu alacak galiba.bu arada seans ücreti ne kadar nihal çok soru sordum ama gerçekten annemin ilkkez kendi için bişiy yapmak istediğini görüyorum ve bende ona destek olmak istiyorum

canım ortim seni görmek ne güzel bende sıkı sıkı tekrar sarıldım diyetime sabah çarşıda işim vardı mis gibi semizotu , kabak, dereotu,marul yeşillik namına ne varsa aldım meyvede aldım akşamları sebze yemekleri yapacagım inşallah.bugün tekrar su tüketimimi çogalttım.bu arada senle biz aynı anda regli oluyorduk sen oldun mu tülay ben dün sabah oldumda günümüydü yoksa erken mi oldum diye merak ediyorum

:lepi: süper canım süper

kızlar iyiki varsınız ya..
NİHAL,TÜLAY,BANU,DENİZ,AYDA,İZLEM,SEMA,DENİZ,BAHARNAZ,TUĞBA,DERYA
saymadığım kaldımı??
sizi hiç görmemiş olsamda bende birer hayali olarak canlandırdığım sanki yıllardan beri tanıdığım arkadaşlarım oldunuz...
iyiki varsınız yaaaaaaa
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…