80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Narinim biraz erken olmuşsun gibi sanki benim daha bidaha haftayı bulur heralde..Ohh ne güzel yeşil yeşil takılıyosun yani.. olumunekankayizsmile bu hafta sonu düğünümüz var 1 kilo verebilirmiyim acebe sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

meloşumu unutmuşsun :sinifsinif:

Çok sağol canım yaa .Aynen benim içinde öyle oldu .Giremediğim zamanlar acaba neler kaynadı topicte diye merak ediyorum .Herkes ne yazdıysa okuyorum mutlaka cevap vermesem bile =)

SÜPER TÜLAY SÜPER AYNEN DEVAMMMMguclubacismileopuyorumnanaktan

banada erken gibi geldi.bu sefer not aldım takvime.bakalım önümüzdeki ay düzene girecekmi.canım verirsin sen hiç sıkma canını.bende versem iyi olacak gram gram olmuyor.kaptancıgımızın yeni kararına göre ayda 2 kilo vermeyen diskalifiye olacak çünkü eyvahedigeldismile

kızlar bugünki menüm...
SABAH
su+ ilaç ( tiroid )
yolda
4 kuru kayısı+2 ceviz+küçük şişe su

KAHVALTI
1 kaşarlı tost ( kepekli )
2 dilim salam
çay

ARA
1 elma+1 çay bardağı süt ( meyve yi tek başına yememek gerekiyormuş )

ÖĞLE
4 kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek

ARA
yeşilçay+galeta

AKŞAM
4 kaşık sebzeli tavuk sote
salata
ekmek

ARA
süt veya meyve

kızlar cumartesi 90 dk pazar 90 dk parkta tempolu yürüyüş:lepi:

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

sırnaşık şey

BUĞÜNKÜ MENÜM

SABAH:
1 yumurtayla menemen,peynir,zeytin,çökelek,salatalık,1 dilim ekmek,1 galeta

ARA:
yok biraz kahvaltı fazla oldu gibi sadece şekersiz sade neskafe

ÖĞLE:
az önce hüplettiğim 5 kaşık kısır,domates salatalık,zeytin ve bol marul eşliğinde..

ARA:
kısırın üstüne bir sütlü kahve gider değilmi??

AKŞAM:
bişey yemeği düşünmüyorum sadece meyve yiyecem..eğer dayanamayıp yersem gece yazarımmm

biz ayda 400 gram veriyoruz anca kaydirigubbakcemile3 bu diskalifiye olayı biraz daha sıkmamızı sağlar ,hafta sonu kaçamaklarını önler belki ohaoldumsmile

SÜPER TÜLAY SÜPER AYNEN DEVAMMMMguclubacismileopuyorumnanaktan
sağol neslicim bakalım neler olucak cumaya fisfisfis

:lepi: harikasın topramm :lepi:

aksama bence firina padades dogryip at yagsiz bol baharatli inan bana bak kalorisi az karnin doyana kadar ye puani bir haslanmis yumurta kadar en azindan karnin doyar. ben puanlarimda sikisinca öyle yapip yiyiyordum. korkma gercekten icin rahat yiyebilirsin

Kızlarrrr
neler olupbitmiş ben yokken yaaaa,çok çok şaşırdım açıkcası birinciliği bu kadar önemsediğinizi bilmiyordum..ama madem önemsiyorsunuz herkes birinciliğe oynasın ve en fazla kiloyu verme savaşı olsun gramlarla birincilik oldu biliyorsunuz bu hafta..

Ayrıca ben gündüzleri çok yazamasam da geceleri mutlaka okuyorum kim ne yapmış,ne yemiş içmiş diye,herşeyden hbrim var yani..

ben zaten 2 hafta paylaşımda bulunmayanı listeden siliyorum bu arkadaş da öyle yada böyle arada giriyor paylaşımda da bulunuyor (çok az da olsa) amaaaa her cuma düzenli giriyor benim önemsediğim konu da o zaten cumaları düzenli bildirim yapmak..

o hafta yeni arkadaşları listede mavi renkle yazıyorum zaten ilk hafta deneme oluyor ikinci hafta en çok kiloyu verdiyse o birinci oluyor çok doğal olarak..bunda ne tuhaflık buluyorsunuz bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamış değilim.. Gerçekten pire için yorgan yakmak diye buna derim..

yani grup olarak böyle ufak şeyleri büyütmeyelim lütfen hani atıyorum büyük kilolar verilmiş olsa ve o hafta yeni giren kişi birinci olsa anlarım ama bu arkadaş kaç haftadır bizim listemizde yeni değil hatırlatmak isterim..

Her neyse sonuç olarak ben sanırım yeterince takip edemiyorum listeyi ve kaptanlığı isteyen başka bir arkadaş devr alsın daha düzenli liste olur..

kızlar klavyenize saglık yahu maşşalh sizee

nalcyy
cnm bayılıyorum snein şu kahve muhabbetine bende senintaktigi uyguladım bugün öglen yemekten sonra cnm tatlı istedi şekersiz bir kahve içtim iştah filan kalmadı
bu arada çocukların resimleirni avatra resmi yapıcma birazdan kusura bakma unuttum cnmm

denizz cnm bencede erken oldun sen çünkü bende seninle birlikte olmuştum 17 günüm ama olacakmı bakalım birde o var

tülay selam cnm nasılsın menün ii cnmm kahvaltı yapsan daha ii olurdu bence ama arada kaçıyor işte

nihall cnm selamlar sanada jkonuşamadık bugünnn

deryacım
sen keisnlikle çok güsel yapıyorsun bu işi ve çok önemseyip gecenin 4 de liste yapıyorsun çok fedakarsınnn

ama bizimde konuştugumuz konu şu kii
biz paylaşım isityoruz motive olmak açısındnan

evet evet canım kendisi 40 kg vermiş bu yöntemle..8 ayda galiba..seans ücreti 250 tl canım ondan paket almak daha mantıklı..benimki 15 senas ama bir de 450 milyonluk bir paket vardı ama kaç seans bilmiyorum be canım..bakarım ona da olur mu..15 seans 1350 onu söyleyebilirim 6 ay taksitle..

oo denizim süpersin canım aynen devam..

nesli beni nasıl hayal ediyorsun çok merak ettim..de hele:sm_cool:

meloşumu unutmuşsun :sinifsinif:

Çok sağol canım yaa .Aynen benim içinde öyle oldu .Giremediğim zamanlar acaba neler kaynadı topicte diye merak ediyorum .Herkes ne yazdıysa okuyorum mutlaka cevap vermesem bile =)

tülayım naber canım..yoğun iş ya çok yazamıyorum bugün malum cuma da gelmedim işe noluyo be modunda çalışmaya çalışıyorum..dr a gidicem ya heyecanlıyım..perşembeye dek ne güzel gitmiştim şimdi çok şişim anlamadım hemen eski düzenime dönme lazım..ama işyerindeki kızlar suratın küçüldü süzüldün sen dediler ya bakalım görcez tartıda..yağ mı gitmiş bal mı:1ninca:

Kaptanım lafımız sana değildi hiçüzerine alma canım.Ama biz burda hergün birbirimizi motive etmeye uğraşırken hiç görmediğimiz isimlerinuma günü tek bi mesajla birinci olması sinir bozuyor gerçekten.Liste bizim için tabiki önemli sonuçta buranın formatı bu, olmazsa olmazı .. Bu hafta serdik diye her hafta bu şekilde olucak diye bir kuralda yok mesela listenin içler acısı halini gören herkes bu hafta bişeyler yapmak için çabalıyor .Demekki liste bir motive unsuru .
Ben şahsen bu konuya meloşum kadar takılmamıştım ama o haksızlık olduğunu ve buna gelemediğini yazmış bana .Bana göre haklıda . Biz sadece bu kadar paylaşımdan bu kadar çabadan sonra( " bu hafta böyle olmayabilir ama çizelgelerde verilen kilolardan çabalar çıkıyor ortaya")Bildiğimiz yaptığı hatalarıda doğrularıda yazan paylaşan birini görsek daha güzel olur .

Sen kaptanımızsın ,Bizim içinde fedakarlıklar yapıp diyet topiclerinde kıskanılan çizelgeler hazırlıyorsun .senden en ufak rahatsızlığımız yok aksine seni çok seviyoruz kaptanım .opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooooo ne oluyoruz hanimlar herkes istifayi basiyor
olabilir bu hafta herkes az kilo verdi ve motivasyon azaldi ama böyle yapmayalim hanimlar hepimiz koskoca kadinlariz

kaptanim sende dur durdugun yerde ne istifasi duymamis olalimlmaz:

bence melocum aksama gelsin düzgün bir sekilde anlatsin isin aslini ve bu konuda burda kapansin

cacigi cikti iyice

lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…