- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
kızlar iyiki varsınız ya..
NİHAL,TÜLAY,BANU,DENİZ,AYDA,İZLEM,SEMA,DENİZ,BAHARNAZ,TUĞBA,DERYA
saymadığım kaldımı??
sizi hiç görmemiş olsamda bende birer hayali olarak canlandırdığım sanki yıllardan beri tanıdığım arkadaşlarım oldunuz...
iyiki varsınız yaaaaaaaopuyorumnanaktan
meloşumu unutmuşsun :sinifsinif:kızlar iyiki varsınız ya..
saymadığım kaldımı??
sizi hiç görmemiş olsamda bende birer hayali olarak canlandırdığım sanki yıllardan beri tanıdığım arkadaşlarım oldunuz...
Bugünki menüm .. Nasıl kızlar ?
sabah
2 portakal
1 badem 1 tam ceviz
öğlen
1 köz patlıcan + 3 kaşık yoğurt
1 kanat kadar haşlanmış tavuk yağsız
1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara
2 kivi
akşam
1 su bardağı pirinçten lapa
yine haşlanmış tavuk 100 gram kadar
2 kaşık yoğurt
ara 2 porsyon meyve
akşama sporum var 2 saat kadar sürer heralde yine Suyumuda içmeye özen göstericem
Narinim biraz erken olmuşsun gibi sanki benim daha bidaha haftayı bulur heralde..Ohh ne güzel yeşil yeşil takılıyosun yani.. olumunekankayizsmile bu hafta sonu düğünümüz var 1 kilo verebilirmiyim acebe sempatiksalakcinni
saymadığım kaldımı??
saymadığım kaldımı??
biz ayda 400 gram veriyoruz anca kaydirigubbakcemile3 bu diskalifiye olayı biraz daha sıkmamızı sağlar ,hafta sonu kaçamaklarını önler belki ohaoldumsmilebanada erken gibi geldi.bu sefer not aldım takvime.bakalım önümüzdeki ay düzene girecekmi.canım verirsin sen hiç sıkma canını.bende versem iyi olacak gram gram olmuyor.kaptancıgımızın yeni kararına göre ayda 2 kilo vermeyen diskalifiye olacak çünkü eyvahedigeldismile
sağol neslicim bakalım neler olucak cumaya fisfisfisSÜPER TÜLAY SÜPER AYNEN DEVAMMMMguclubacismileopuyorumnanaktan
:lepi: harikasın topramm :lepi:kızlar bugünki menüm...
SABAH
su+ ilaç ( tiroid )
yolda
4 kuru kayısı+2 ceviz+küçük şişe su
KAHVALTI
1 kaşarlı tost ( kepekli )
2 dilim salam
çay
ARA
1 elma+1 çay bardağı süt ( meyve yi tek başına yememek gerekiyormuş )
ÖĞLE
4 kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
ARA
yeşilçay+galeta
AKŞAM
4 kaşık sebzeli tavuk sote
salata
ekmek
ARA
süt veya meyve
kızlar cumartesi 90 dk pazar 90 dk parkta tempolu yürüyüş:lepi:
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:
1 yumurtayla menemen,peynir,zeytin,çökelek,salatalık,1 dilim ekmek,1 galeta
ARA:
yok biraz kahvaltı fazla oldu gibi sadece şekersiz sade neskafe
ÖĞLE:
az önce hüplettiğim 5 kaşık kısır,domates salatalık,zeytin ve bol marul eşliğinde..
ARA:
kısırın üstüne bir sütlü kahve gider değilmi??
AKŞAM:
bişey yemeği düşünmüyorum sadece meyve yiyecem..eğer dayanamayıp yersem gece yazarımmm
bu doktorun yaptigi yöntem nasil bir yöntem ben atladim galiba kisaca alsamyerimseniben
Kızlarrrr
neler olupbitmiş ben yokken yaaaa,çok çok şaşırdım açıkcası birinciliği bu kadar önemsediğinizi bilmiyordum..ama madem önemsiyorsunuz herkes birinciliğe oynasın ve en fazla kiloyu verme savaşı olsun gramlarla birincilik oldu biliyorsunuz bu hafta..
Ayrıca ben gündüzleri çok yazamasam da geceleri mutlaka okuyorum kim ne yapmış,ne yemiş içmiş diye,herşeyden hbrim var yani..
ben zaten 2 hafta paylaşımda bulunmayanı listeden siliyorum bu arkadaş da öyle yada böyle arada giriyor paylaşımda da bulunuyor (çok az da olsa) amaaaa her cuma düzenli giriyor benim önemsediğim konu da o zaten cumaları düzenli bildirim yapmak..
o hafta yeni arkadaşları listede mavi renkle yazıyorum zaten ilk hafta deneme oluyor ikinci hafta en çok kiloyu verdiyse o birinci oluyor çok doğal olarak..bunda ne tuhaflık buluyorsunuz bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamış değilim.. Gerçekten pire için yorgan yakmak diye buna derim..
yani grup olarak böyle ufak şeyleri büyütmeyelim lütfen hani atıyorum büyük kilolar verilmiş olsa ve o hafta yeni giren kişi birinci olsa anlarım ama bu arkadaş kaç haftadır bizim listemizde yeni değil hatırlatmak isterim..
Her neyse sonuç olarak ben sanırım yeterince takip edemiyorum listeyi ve kaptanlığı isteyen başka bir arkadaş devr alsın daha düzenli liste olur..
evet evet canım kendisi 40 kg vermiş bu yöntemle..8 ayda galiba..seans ücreti 250 tl canım ondan paket almak daha mantıklı..benimki 15 senas ama bir de 450 milyonluk bir paket vardı ama kaç seans bilmiyorum be canım..bakarım ona da olur mu..15 seans 1350 onu söyleyebilirim 6 ay taksitle..annem hatırladı televizyonda izlemiş bu adamı esra ceyhanda ilk hatta kendine uygulamış bu doktor bu yöntemi galiba.bakalım önümüzdeki ay için randevu alacak galiba.bu arada seans ücreti ne kadar nihal çok soru sordum ama gerçekten annemin ilkkez kendi için bişiy yapmak istediğini görüyorum ve bende ona destek olmak istiyorum
oo denizim süpersin canım aynen devam..canım ortim seni görmek ne güzel bende sıkı sıkı tekrar sarıldım diyetime sabah çarşıda işim vardı mis gibi semizotu , kabak, dereotu,marul yeşillik namına ne varsa aldım meyvede aldım akşamları sebze yemekleri yapacagım inşallah.bugün tekrar su tüketimimi çogalttım.bu arada senle biz aynı anda regli oluyorduk sen oldun mu tülay ben dün sabah oldumda günümüydü yoksa erken mi oldum diye merak ediyorum
nesli beni nasıl hayal ediyorsun çok merak ettim..de hele:sm_cool:kızlar iyiki varsınız ya..
saymadığım kaldımı??
meloşumu unutmuşsun :sinifsinif:
Çok sağol canım yaa .Aynen benim içinde öyle oldu .Giremediğim zamanlar acaba neler kaynadı topicte diye merak ediyorum .Herkes ne yazdıysa okuyorum mutlaka cevap vermesem bile =)
Kızlarrrr
neler olupbitmiş ben yokken yaaaa,çok çok şaşırdım açıkcası birinciliği bu kadar önemsediğinizi bilmiyordum..ama madem önemsiyorsunuz herkes birinciliğe oynasın ve en fazla kiloyu verme savaşı olsun gramlarla birincilik oldu biliyorsunuz bu hafta..
Ayrıca ben gündüzleri çok yazamasam da geceleri mutlaka okuyorum kim ne yapmış,ne yemiş içmiş diye,herşeyden hbrim var yani..
ben zaten 2 hafta paylaşımda bulunmayanı listeden siliyorum bu arkadaş da öyle yada böyle arada giriyor paylaşımda da bulunuyor (çok az da olsa) amaaaa her cuma düzenli giriyor benim önemsediğim konu da o zaten cumaları düzenli bildirim yapmak..
o hafta yeni arkadaşları listede mavi renkle yazıyorum zaten ilk hafta deneme oluyor ikinci hafta en çok kiloyu verdiyse o birinci oluyor çok doğal olarak..bunda ne tuhaflık buluyorsunuz bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamış değilim.. Gerçekten pire için yorgan yakmak diye buna derim..
yani grup olarak böyle ufak şeyleri büyütmeyelim lütfen hani atıyorum büyük kilolar verilmiş olsa ve o hafta yeni giren kişi birinci olsa anlarım ama bu arkadaş kaç haftadır bizim listemizde yeni değil hatırlatmak isterim..
Her neyse sonuç olarak ben sanırım yeterince takip edemiyorum listeyi ve kaptanlığı isteyen başka bir arkadaş devr alsın daha düzenli liste olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?