Sonuç olarak böyle şeyler de benim motivasyonumu bozuyor arkadaşlar ufak tefek şeylerden sorun çıkarıyorsunuz bana göre ve ben yapı olarak hassas bi kişiyim bu tarz olumsuzluklar beni kötü etkiliyor..
bu sabah şaşkınlık ve kızgınlık içerisinde okudum hepinizin mesajlarını hepiniz aynı şeyi düşünüyorsunuz..
o halde bende gruptan ayrılıyorum benim motivasyona ihtiyacım var yeterince sorunum var zaten kafaya takacak böylesi kaprislerle uğraşmak istemiyorum..
umarım hepiniz ideal kilonuza kavuşursunuz..
aaaaaa ne oluyor ayol böyle ya şimdi melocum bana kızıcak gelince anlattıgımada pişman oldummm yaa
şimdi bende kendimi kötü hissettim ya ben anlattım melonun nedne gittigini ve herkes yorumd abulundaa
ben karıştırmışım gibi oldu
Kızlar lütfen sorularımı okuyup cvp verin neresi mantıksız yada saçma..
ortak sorun ne yani?
belli bi kaç kişi olsun listede her hafta onlar arasında birincilik dönsün dursun bumudur?
yani bu büyütülecek bi olay asla değil kaldı ki bana göre olay bile değil..
ama hiç biriniz bana katılmamışsınız demek ki ben yanlış düşünüyorum neyse bildiğiniz gibi yapın..
kolay gelsin..
ortak sorun ne yani?
belli bi kaç kişi olsun listede her hafta onlar arasında birincilik dönsün dursun bumudur?
ama hiç biriniz bana katılmamışsınız demek ki ben yanlış düşünüyorum neyse bildiğiniz gibi yapın..
kolay gelsin..
ortak sorun ne yani?
kolay gelsin..
bitanem masumm elimpia yağmurgözlü handerya ya cevap vermeye çalıştım siz ler birşey yazmıyorsunuz ben şimdi sporumu yapmalıyım sonra görüşürüz.
gitsin kilo kalsın topic
deryacım ben yazdıklarını okudum bana mantıksız gelmedi söylediklerin ve motivasyon konusunda söylediklerini de düşününce hak verdim başkasının moralini bozmaya kimsenin hakkı yok ok ama burda söylenmek istenen tam olarak takım olmak bilinci bence..ki şu anda yaptığımız tartışmayla da bu amaçtan uzaklaşıyoruz..
bir öneride bulunduk böyle böyle olsun bu nedenle diye..
sen de kaptansın sana göre uygun değilse ok eski düzende devam edilir..,melocum sen de aramıza dön..bu konuyu da uzatıp birbirimizi üzmeyelim derim..
motive olduk nasılsa bundna sonra herkes daha azimli hareket etsin ve birinciliği alsın zemuszemus
ay lütfen arkadaşlar ortak noktada buluşalım..:lepi:
bitanem masumm elimpia yağmurgözlü handerya ya cevap vermeye çalıştım siz ler birşey yazmıyorsunuz ben şimdi sporumu yapmalıyım sonra görüşürüz.
gitsin kilo kalsın topic
canım bne de yoğunlaştım çıkıcam da birazdan izin aldım yarım saat ben de bişiler yazdım haldur huldur ama kimse üzülmesin istiyorum ben de..nazar değdi valla bize..neyse herşey yoluna gircek ben inanıyorum..öptüm hepinizi..
ya melocum ve handerya farkindaysaniz ne kadar seveniniz var size alismis olan arkadaslar var
ve farkindaysaniz kac kisi gitmeyin diyor
yani ben cikiyom desem bu kadar kisi demez bana kal diye
degerinizi bilin:umursamaz:
sporumu yaptım canım şimdi yemekle uğraşıcam gönlüm herkesin buraya dönmesi kırgınlıkların sona ermesi bitanem iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?