80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi bende kendimi kötü hissettim ya ben anlattım melonun nedne gittigini ve herkes yorumd abulundaa

ben karıştırmışım gibi oldu

Handerya böyle şeyler herkesin motivasyonunu bozar sadece herkes rahatsızlığını dile getirmiş ortak bir çözüm bulunabilmesi için uğraşıyorlardır yoksa (bizim kızlar ona yani o kişiye kafayı taktım modunda değillerdir) emin ol canım

Burda kalabalığız ve hepimizin özel sorunları vardır benimde vardır canım
konuşarak aşmalıyız burdaki sıkıntıları. fisfisfis

şimdi bende kendimi kötü hissettim ya ben anlattım melonun nedne gittigini ve herkes yorumd abulundaa

ben karıştırmışım gibi oldu

hayır canım böyle düşünüpte üzülme herkes rahatsız olduğu konuyu dile getirmezse nasıl anlıycaz birbirimizi nasıl çözülcek sorunlar fisfisfis

melocumlada konuşuruz akşama derya kaptanım sende gitme yaa olurmu öyle şey biz burda hep birlikte birşeyler yapmaya çalışıyoruz ben buraya geldigimde
ne kadar sevinmiştim
ve siler olmasanız diyetim bukadar uzun sürmezdi ve benim gibi dikkat edip sıkı tutan ama bununkarşılıgını gram gram alan birisi diyetş bırakmıyorsa sayenizdedirr

Kızlar lütfen sorularımı okuyup cvp verin neresi mantıksız yada saçma..
ortak sorun ne yani?
belli bi kaç kişi olsun listede her hafta onlar arasında birincilik dönsün dursun bumudur?
yani bu büyütülecek bi olay asla değil kaldı ki bana göre olay bile değil..
ama hiç biriniz bana katılmamışsınız demek ki ben yanlış düşünüyorum neyse bildiğiniz gibi yapın..
kolay gelsin..

hepimiz bir hedef için burdayız HEDEFıMıZ KıLO VERMEK tabiki burdaki atmosferin motivasyonundan da yararlanabilirsek hepimiz için iyi olur

ortak sorun şu paylaşımların düzensizliği hergün giremeyip sadece son girip kilo bildirip listede yer almak

bazılarımızın başına geliyor olağanüstü şeyler olup günlerce giremeyebiliyoruz yada çalışan arkadaşlar biraz daha az girebiliyor mesela ben hergün girme konusunda zorlanıyoruz/zorlanıyorum ama yinede fedakarlık yapıp girmeye çalışıyorum girmem gerekir diye düşünüyorum ( Eve geç geldiğim an oluyor giremiyorum tabi ama bunun süreklilik haline dönmemesi için elimden geleni yapıyorum ) ayrıca arkadaşların önerilerini not ediyorum kafama takılan soruları paylaşıyorum paylaşımlar hoşuma gidiyor.

bitanem masumm elimpia yağmurgözlü handerya ya cevap vermeye çalıştım siz ler birşey yazmıyorsunuz ben şimdi sporumu yapmalıyım sonra görüşürüz.

gitsin kilo kalsın topic

farkindaysan hakliyken haksiz duruma düsme yazmistim
burdan sana hakvermis gibi gözükmüyormu????

bide hemen yazip gitmissin umarim bu yazdigimi okursun

eger hakliysan kendini savun ki zaten savundunda hakli olarak. sen aramizda birinci secmiyorsun kilo bildiriminden sonuc neyse onu yaziyorsun zaten budurumda kendini nasil böyle hissedersin böyle hissetmemen lazim.
istersen bir kac gün dinlen ve sonra aramiza dön lütfen.

deryacım ben yazdıklarını okudum bana mantıksız gelmedi söylediklerin ve motivasyon konusunda söylediklerini de düşününce hak verdim başkasının moralini bozmaya kimsenin hakkı yok ok ama burda söylenmek istenen tam olarak takım olmak bilinci bence..ki şu anda yaptığımız tartışmayla da bu amaçtan uzaklaşıyoruz..
bir öneride bulunduk böyle böyle olsun bu nedenle diye..
sen de kaptansın sana göre uygun değilse ok eski düzende devam edilir..,melocum sen de aramıza dön..bu konuyu da uzatıp birbirimizi üzmeyelim derim..
motive olduk nasılsa bundna sonra herkes daha azimli hareket etsin ve birinciliği alsın zemuszemus
ay lütfen arkadaşlar ortak noktada buluşalım..:lepi:

bitanem masumm elimpia yağmurgözlü handerya ya cevap vermeye çalıştım siz ler birşey yazmıyorsunuz ben şimdi sporumu yapmalıyım sonra görüşürüz.

gitsin kilo kalsın topic

kizz zaten sanki sadece ben yaziyom gibi aaaa daha da birsey yazmiyorsun diyon:umursamaz:lmaz::jeyyar:saka saka ha

artik birseyler yazarken daha da dikkat ediyom birine yanlis anlasilma falan olur

böyle azmamda yanlis anlasilmasin kimse üzerine cekmesin

bencede ortak bir nokta bulunsun ve bu konu kapansin

ve kaptanimiz derya neyi uygun buluyorsa o olsun her kafadan bir ses cikarsa olmaz
madem kaptan onun karari uygulanak farkindaysaniz uygulansin demiyom uygulanacak diyorum
umarim bu konuda hem fikirizdir

ya melocum ve handerya farkindaysaniz ne kadar seveniniz var size alismis olan arkadaslar var
ve farkindaysaniz kac kisi gitmeyin diyor

yani ben cikiyom desem bu kadar kisi demez bana kal diye

degerinizi bilin:umursamaz:

gitsin kilo kalsın topic

canım bne de yoğunlaştım çıkıcam da birazdan izin aldım yarım saat ben de bişiler yazdım haldur huldur ama kimse üzülmesin istiyorum ben de..nazar değdi valla bize..neyse herşey yoluna gircek ben inanıyorum..öptüm hepinizi..

hadi canim kolay gelsin

sende git yalniz kalayim:dilcikar:senağlama

ya melocum ve handerya farkindaysaniz ne kadar seveniniz var size alismis olan arkadaslar var
ve farkindaysaniz kac kisi gitmeyin diyor

yani ben cikiyom desem bu kadar kisi demez bana kal diye

degerinizi bilin:umursamaz:

aşkolsun canım
kimsenin biryere ve seninde biryere gitmeni istemem inşallah herşey yoluna girer opuyorumnanaktan

sporumu yaptım canım şimdi yemekle uğraşıcam gönlüm herkesin buraya dönmesi kırgınlıkların sona ermesi bitanem iyi akşamlar

sporumu yaptım canım şimdi yemekle uğraşıcam gönlüm herkesin buraya dönmesi kırgınlıkların sona ermesi bitanem iyi akşamlar

sagol canim ben görene kadar sen gitmissin oh ne güzel sporunuda yapmissin masallah masallah. ben de saat 12 den beri netin karsisinda oturuyorum aslinda bende biraz yapsam fena olmazkaydirigubbakcemile3

sevgili kaptanım ayrıntılı kilo bildirimi istemiş benden,bende hemen kısa bi özet geçeyim kilo hayatımla ilgili..
kendimi bildim bileli öyle çok aman aman zayıf bi insan olmadım hep normal kilolarda kaldım ancak ne zaman ki össye çalışmaya başladım,işte o zaman benim için tam anlamıyla bir felaket olduohaoldumsmileyok efendim şeker ye,heyecanını azaltır,yok efendim buyur çalışırken pasta börek ye,normalde kilosuyla çok uğraşmayan ben,kilolarından kurtulamaz oldum kendimi en son 72lerde hatırlıyorum o günden sonra boşverdim amaaan nolcaksa sanki diye ama sınav bitip kendime gelince bu böyle olmayacak dedim başta spor yapp bi 10 kilo verdim ancak bırakınca anında 15 aldım ki sporun çoook çook faydasını gördüm kesinlikle sporsuz forma girilmiyor hanımlar biliyorsunuz ama buraya kocamaaaan bir mimşakkıdı
işte hayatım ondan sonra hep 5 verip 10 almalarla geldi ve şu an 85 kiloyum boyum da 1.72 etim sıkı olduğundan mıdır nedir çok belli etmiyorum,ama ben oldukça rahatsız oluyorum 44 yeriğne göre 46 beden etek filan giyiyiorum bel kısmım ince ancak kalça aldı başını gidiyor biraz da genetik bir miras sanırım malum türk hanımları da aşağı yukarı böyle aklinialirimsmile
ulaşmak istediğim kilo şöyle bi 60ları gönül rahatlığıyla görmek çünkü boyumdan rahat bi beş kilo aşağıda olmalıyım ki hem görünüm hem hem sağlık açısından kendimi hissedeyimkaydirigubbakcemile2
evet kaptan ben ve geçmişim böyle yanlız dün yapmaya çalıştım tickerfactoryden halledemedim yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…