80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler kızlar regl olmuşum cuma gününe girdiğimize göre listede olmasam da kendi adıma bir bildirim yapıyorm hemen 1 kg vermişim daha önce de söylemiştim bilmem dikkatinizi çekti mi ?

harikasın lego tebrikler canım ben uzun zamandır gram gram veriyorum keşke bende söyle 1 kilo verebilsem bir haftada.bu arada bu hafta liste olur mu olmaz mı belli değil canım

narinim izlemcim iyi geceler canım..Bugün teyzemler annemler falan vardı öğlende haber verdiler geliyoruz diye bi telaşe bakamadım bidaha ..
Ayy bugünlerde ne yorgunluktur bu bendeki yaa hergün bir koşturma çıkıyor mutlaka ..Yarın tartıda ne olucak bakalım çok meraktayım. bugün koşturmada çok düzenli yiyemedim malesef ama çok kaçırmadım ideal kalori miktarımdı herald e ..
Bu hafta spor hocam diyete 1 hafta 10 gün ara ver bakalım bırakınca vucut ne tepki göstericek dedi .4 ay oldu diyete başlayalı ve 14 kilo gitti dile kolay :) banada mantıklı geldi bakalım kendimi ne kadar dizginliye biliyorum .Yine diyetteki gibi 5 öğün besleniyim ama daha doyurucu olsun diyorum .1 hafta diyet izinlisiyim yani =) inş almam yaa hem bırakıyorum hem korkuyorum ne çok alışmışım diyet modunda dolanmaya yaa kaydirigubbakcemile3
şimdi biraz geçmişe döniyim bakalım neler kaynatmışsınız aklinialirimsmile

Lego tebrikler canım .. :lepi: Bu haftalarının kıymetini bil kilolar gittikçe vermekte zorlaşıyor kafamçokkarıştı

kilom aynı geçen haftakiyle reglim dün bitti. bıktım artık gramlardan yerimde saymaktan korkum bu bıkkınlıktan sinirden yemeklere saldırmak olacak diye. inşallah kendimi dizginleyebilirim.kendime yeni bir motivasyon edici bişey bulmam gerek.yürüyüşte yapamıyorum kalçamdaki agrı yüzünden

gÜnaydın denİzİcm nasılsın

günaydın canım senin paylaşımda bulunmak için gösterdiğin çaba gerçekten taktire deger heleki böyle günlerde topici canlı tutmaya çalışman gerçekten çok güzel bi davranış.ben işte sinirliyim ne yapacagımı şaşırmış durumdayım takıldım gitmiyor

saol denizicm valla bende çocuklarımın zmanındna çalıp yazıyorum burası beni motive ediyorr seviyorum burayı ve herkeisn toparlancagına inanıyorum ben

kilo bildirimi yapmadım bende çünkü bir kaptan bile yok
gönüllü insanlarda yokk

günaydın kızlar
masum sabah yürüyüşe gidemedim. kızım 7'de uyandı ve 8'e kadar emdi. memeyi ağzından çekince kıyamet koparıyor. bu yeni moda çıktı her sabah aynı şey :S şimdi sol göğsüm ve sırtımın sol tarafı o kadar emiş gücüne dayanamadığı için ağrıyor :ecrin_bebek:

kilo bildirimi yapayım bari
geçen hafta: 85
bu hafta: 84
aslında daha fazla olmalı ama regl durumundan sanırım. onu da tam olmayı başaramadım zaten.

nisan hedef:79
genel hedef:70

arkideşler kilo bildirimi yapan bir tek ben miyim? liste işi ne olacak? paylaşımda bulunma işini bu kadar önemsemezsek eğer ki ben yapmaya çalışırım listeyi. tabi sizler de uygun görürseniz. ama kaptanlık değil dediğim sadece işler yürüsün diye listeyi yapmak.

herkese günaydin hemen cikmam lazim ama 3 saat sonra gine gelirim insallah

reglim daha dün oldum
hatirlatmak istedim ve
baslangic 85,2
gecen hafta 83,1
bu hafta 83,6

maalesef 500 gram aldim ama büyük bir ihtimal regl den dolayi aslinda kendimi vermis gibi bile hissediyordum ama haftaya insallah sonra görüsürük öpüldünüz
kilo verenleride simdiden tebrik ederim

günaydın kızlar. bu hafta kilo veremedim demiştim dün. bu sabah regl oldum. hayret verici şekilde adet döngüm düzene giriyo. demek o yüzden kilo verememişim

1 nisan da başladım 89.1
11 nisan da 85,3 oldum
11 nisandan bu yana bu sabah 86.1
bu sabah da regl oldum

nisan sonuna kadar hedefim 82 kilo olmak

olur cnm bana uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…