kızlar ben dün eski arkadaşlar la toplandım hiç giremedim.... hadi siz bunu affedersiniz de .. yedilerimi duysanız asla affetmezsiniz senağlama buna kaçamak denmez bu artı arsızlık falan yani .. ama bugün bişi yemiyorum...umarım veririm artık sıkıldım.dün kendime gece kıyafeti almaya gittim olmadı olmadı olmadı ... iğrenç işte çok moralim bozuk ... öliyim bennn :a015:
aaa bende gülll olm,usummmm, ah ahhhh bi gül veren olmadi ahhhh :)))
canım senin yerinde olmak ne kadar çok isterdim 10 kilo vermişsin düşünsene yaa azmı bu.ve hedefinin yarısından fazlasını başarmışsın bana baksana daha okadar herşeyin başındayımki:teselli:
narin yenisin heralde hoşgeldina.s.canım senin yerinde olmak ne kadar çok isterdim 10 kilo vermişsin düşünsene yaa azmı bu.ve hedefinin yarısından fazlasını başarmışsın bana baksana daha okadar herşeyin başındayımki:teselli:
ahh fıstık ahh mı desem yoksa inanmıyorum mu desem yerimseniben
iyiyim canım size kavuştum daha iyi oldum bebğimceren biz iyiyiz cnm.. sen nasılsın?
fatene bana bak kız.. 10 kilo vermişsin küçümsemek de ne demekmiş.. 70 li kiloları görmeyi çook isteyenleri düşün :))
narin_nazenin bende hergün yeşil çay,5i1yerde çay yok o kür, yok bu kür.. yapamıyorum. 1 gün yapsam ertesi gün yapamıyorum.. ben de hemen sıkılıyorum.. napçaz bilmem.. ama bu kez tek fark diyete devam.. neden amaaa kasmadan az ve sık yiyerek..
unutmayın bu kiloların sebebi yediklerimiz değill miktarı...
baharnaz canım ben daha önce hiç kür falan yapmadım ilk kez yapıyorum zayıflamaktan daha çok son 3 aydır ilaç kullanıyorum karacigerim için istiyorum.ben maydanoz ve limon tüketen biri degilim normalde.
baharnaz cım çok güzel bir konuya parmak basmışsın.. Az yiyip sık yemek kilo verdiriyor.. Arada kaçamaklarda oluyor tabii.. Ama bir diğer öğünde salata, yoğurt gibi hafif yiyecekler yemek kaydı ile.. Ve bunu hergüne çevirmeden haftada bir gün gibi. Ben daha önceki yazılarımda da yazmıştım. Haftanın bir öğününü kendime ayırdım.. Öğün istediğim yiyecekten istediğim kadar yiyorum.. Bu genelde pazar sabah kahvaltısı oluyor ki geç kalktığımızdan hem öğlen hem sabah öğünü yerine yiyorum.. Ama akşam yemeğimi saat 5-6 gibi yiyip salata tarzı ondan sonra meyve dışında birşey yemiyorum.. 3 ayda 6-7 kilo verdim.. Bol su ve bol yeşil çay içiyorum.. Ağzıma asitli hiçbir içecek koymuyorum.. Bol yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyorum.. Handerya cım yoğurt demişken aklıma geldi yazında göbekten şikayet ediyorsun.. Bir topikte yoğurdun acayip göbek erittiğini okudum.. Bulursam sana atarım.. Ben bilmeden yedim hakikaten de göbeğim tamamen gitmesede bayağı fark etti. Bilgin olsun canım.. Hem ben ara öğün hem ana öğünde bolca yiyorum... Tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?