80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seninki 79 muş 4 kilo verince alıcam dersin hedef koyarsın eğer elbisen acil değilse ne dersin canım

mehaba kızlar 3 gündür giremiyorum eşim şehir dışına çıkmıştı leptopuda götürmüştü malesef ama kavuştum leptopuma yani size inşallah hepiniz iyisinizdir

baharnaz canım ben daha önce hiç kür falan yapmadım ilk kez yapıyorum zayıflamaktan daha çok son 3 aydır ilaç kullanıyorum karacigerim için istiyorum.ben maydanoz ve limon tüketen biri degilim normalde.

offffff kızlar ya benim motuvasyonum iyce düştü .başaramayacağım fikrine kapılmaya başladım.verdiğim kiloyu bile küçümser oldum .napıcam ben böyle

zaten 7gün+3gün ara+7gün+3gün ara+7 gün ve bitiş olarak tarif ediliyor.bakalım sıkılmazsam tabikiçünkü ben çok çabuk vazgeçebilen bi yapıya sahibim birde çalışınca hiç kolay olmuyor ugraşmak

baharnaz cım çok güzel bir konuya parmak basmışsın.. Az yiyip sık yemek kilo verdiriyor.. Arada kaçamaklarda oluyor tabii.. Ama bir diğer öğünde salata, yoğurt gibi hafif yiyecekler yemek kaydı ile.. Ve bunu hergüne çevirmeden haftada bir gün gibi. Ben daha önceki yazılarımda da yazmıştım. Haftanın bir öğününü kendime ayırdım.. Öğün istediğim yiyecekten istediğim kadar yiyorum.. Bu genelde pazar sabah kahvaltısı oluyor ki geç kalktığımızdan hem öğlen hem sabah öğünü yerine yiyorum.. Ama akşam yemeğimi saat 5-6 gibi yiyip salata tarzı ondan sonra meyve dışında birşey yemiyorum.. 3 ayda 6-7 kilo verdim.. Bol su ve bol yeşil çay içiyorum.. Ağzıma asitli hiçbir içecek koymuyorum.. Bol yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyorum.. Handerya cım yoğurt demişken aklıma geldi yazında göbekten şikayet ediyorsun.. Bir topikte yoğurdun acayip göbek erittiğini okudum.. Bulursam sana atarım.. Ben bilmeden yedim hakikaten de göbeğim tamamen gitmesede bayağı fark etti. Bilgin olsun canım.. Hem ben ara öğün hem ana öğünde bolca yiyorum... Tavsiye ederim..

canım senin yerinde olmak ne kadar çok isterdim 10 kilo vermişsin düşünsene yaa azmı bu.ve hedefinin yarısından fazlasını başarmışsın bana baksana daha okadar herşeyin başındayımki:teselli:

slmlarr.. çayımı içtim geldim.. 3 tane şekersiz... :))

alnağmecim grubumuzun performansı düştü evet.. bahardan mı bilmem pek gelen yok.. 1 ay önceye göre çok farkediliyo.. bi de ben eylülceyi 14. takımda gördüm yazdıklarını.. sanırım o gruba girdi.oyüzden gelemiyor olabilir..

baharnaz.. canımm.. çalışanlar zaten akşamları günde 1 kez bile girse yetiyo.. bizim lafımız hiç girmeyenlere.. hem sen girebildiğin her an burdasın canm.. biz yeni katılanlara sık girin diyoruz.. günde 3 olur,5 olur,yada imkan yoksa 1 olur. ama en azından akşamları girip bi bakılsın liste yazılsın fln ne biliim. anladın umarım beni :)))

canım senin yerinde olmak ne kadar çok isterdim 10 kilo vermişsin düşünsene yaa azmı bu.ve hedefinin yarısından fazlasını başarmışsın bana baksana daha okadar herşeyin başındayımki:teselli:

öylede işte .. bilmiyorumki niye böyle oldum.oysaki öyle azimliydimki sitedeki biçok kişiyi motive bile ediyodum.

ahh fıstık ahh mı desem yoksa inanmıyorum mu desem yerimseniben

vallahi veren olmadi yaaa, hic bir erkegin elin den gül almadim...
neyseee
ben kacarrr....... YARIN ICIN DUA EDENLERE SIMDIDEN TSK ALLAH RAZI OLSUN

allah yardimcim olsun...... yarin büyük gün...... bugün kendimi relaxx birakayim, dusumu alayimmm, duami edeyip abdestimi alim yarin bismillahla basliyim....

grs aksama byby

ceren biz iyiyiz cnm.. sen nasılsın?
fatene bana bak kız.. 10 kilo vermişsin küçümsemek de ne demekmiş.. 70 li kiloları görmeyi çook isteyenleri düşün :))
narin_nazenin bende hergün yeşil çay,5i1yerde çay yok o kür, yok bu kür.. yapamıyorum. 1 gün yapsam ertesi gün yapamıyorum.. ben de hemen sıkılıyorum.. napçaz bilmem.. ama bu kez tek fark diyete devam.. neden amaaa kasmadan az ve sık yiyerek..

unutmayın bu kiloların sebebi yediklerimiz değill miktarı...

hoşbulduk ecrinceren16 yeniyim evet canım.haklısın bebeg83 yediklerimiz degil miktarı çok önemli.şimdi ara yedim normalde bu saatte bir paket kaymaklı bisküvi yiyebilirdim.ama ben kahve ve 2,5 adet kepekli galeta yedim.bide şu kahve alışkanlıgımdan vazgeçsem.aslında kahve degil kreması kaloriliymiş.bende hayatta sade kahve içemem napcez bilmem valla

Alnağmecim yoğurdu çok tüketiyorum ama ben...gitmiyor şu sezeryan göbişi..

Ya motivasyon olayı derken aramızda çok güzel kilo veren arkadaşlar var flatliners,serra,eflatun.. mesela kızlar resimleriniz varsa koysanıza önce sonra diye bakıp bize de daha bi gaz gelir belki kaçamak yapmayız..Mesela verdiğiniz kilolardan sonra kendinizi nasıl hissediyorsunuz yürürken falan mutlaka fark vardır dimiii?

iyiyim canım size kavuştum daha iyi oldum bebğim

canım şu yağsız yoğurdun göbek erittiğini scapula arkadaşımız yazmıştı bende bu saatlerde bir su bardağı filan tüketmeye gayret ediyorum ...

flatlinerscim

şu karışımın tadı harika tam bana göre kalanı ertesi gün içebiliyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…