80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmm
bulgur pilavi, yogurt ve salata yiyorum su an........ yine erken oldu sanirim ama olsunnn.......
offf sinavi kafamdan atamiyorum korkuyorum sanki (

ben geldimmm
bulgur pilavi, yogurt ve salata yiyorum su an........ yine erken oldu sanirim ama olsunnn.......
offf sinavi kafamdan atamiyorum korkuyorum sanki (

aylincim sen hırslı bir kızsın.. unutma başarmanın yarısı inanmaktır ve ben inanıyorum sen başardın bu işi..tıpkı kilo verdiğin gibi bu sınavıda verdin kaydirigubbakcemile5

ya bide şu formüllü karışım neydi ne işe yarıyodu bi yazsanz kızlar ben kaçırdım

benim dgideceğim düğüne 1 ay var bende bekliyim bari biras daha mesela 75 i :) ama sırtım çok açık kaldı kapanmıyo fermuarlar yinede öliyim ben şakkıdı

benim dgideceğim düğüne 1 ay var bende bekliyim bari biras daha mesela 75 i :) ama sırtım çok açık kaldı kapanmıyo fermuarlar yinede öliyim ben şakkıdı

şakkıdı canım sende sırtı açık bir elbise tercih et yerimseniben üstünede yaza uygun bir şal ne dersin

bugün yediklerim sabah yarım dilim yağ sürülmüş ekmek 2 zeytin şekesiz çay
ara 5 tane erik ve elma
öğlen küçük bir parça ızgara tavuk turşu
ara 3 tane erik nescafe
akşam yemeğimi çoktan yedim pizzacık yedim
2 lt su ve 40 dk yürüyüş yaptım bakalım bu kaçamakla kaç kiloda kalcaz bu hafta

elaycım canımcım şu senin kilonu görmek 79 u görmek benim için o kadar büyük birşeyki anlatamam
bugün giremezsin o elbiseye 1 ay sonra düğünde girersin canım şıkır şıkır :teselli: olursun

bebeq ne haber nasılsın? ben tamda yazcaktımki sen geldin
yine ekip nerde diye çünkü ben ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor

bugün çok yoruldum kızlar ayaklarımın altı ağrıyor 2 saat yürüyüş yaptım da akşam yemeğimi yedim şimdi bugün yediklerimi yazıyım çıkıcam yaprak dökümü var onu izlicem başlamadan mutfağımı toplıyımdimi,,,
sabah ---mısır gevreği yine
ara ----5 erik küçük
öğlen----pirinç lapası
akşam ---2 biber dolması mercimek köftesi yoğurt
1,5litre su

ii seyirler flekscim

evet tabi ki fark var canım..özellikle olmayan kıyafetlerimi giyince çok mutlu oluyorum..
ahhh ahh keşke fotoğrafım olsaydı..kardeşim söylemişti diyete başlamadan fotoğrafını çekeyim önceki hali sonraki hali yaparız dedi ama unuttum kaldı öyle..

iyi akşamlar kızlar.. bi yandan yaprak dökümünü izleyip bi yandan buraya takılmayı planlıyorum :)) daha başlamadı zaten özeti var...

eveeeeeeeet bayanlarrr.......... bugünlük benden bukadar.......
YARIN ALLAHIN IZNIYLE YÜKSEK BIR MORALLE KAVUSUCAM SIZE........ sinavin ardindan :S
kendinize iyi bakin....

bana sans dileyinnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
bugün yedikjlerim...
sabah1 dilim k ekmek,1kk kaşar,1 h yumurta,yarım çay kaşığı nutella,dom,saltlk
ara1 tane etiform(1 paket değil)4 tane kuru üzüm
öğle1tane kabak dolması,yarım biber dolma,yoğurt
aranescafe
akşam1kase mercimek çorbası,salata
bu arada 40 dak tempolu yürüyüş yaptım ve 2,5 lt su içtim

merhaba arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım
sabah:5 tane etiform bisküvi ,domates salatalık iki çatal peynir ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen :şekersiz çay iki bardak ve 5tane etiform
akşam:kabak kavurması az yağlı iki kaşık yoğurt ve salata
1,5 saat yürüyüş ve egzersiz ayrıca 2 lt kadar su

herkese iyi geceler kızlar rbugün çok yoğundum oğlum hastalandı bu seferde acile gittik serum falan kaç saat sürdü ay valla yoruldumm kızlar benimde şu sol boşluğumda bir ağrı var sanırsam böbreğim ara sancı yapıyo dr gidicemde bi fırsat bulamadım yaa neyse şimdi çıkayım evimin bir sürü işi varr onları yapayım sabah uğraşmayayım herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…