80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim selma sen nasılsın ev işleriyle uğraşıyorum aradada uğruyorum yanınıza işte açık bıraktım daha iyi oluyor böyle

ArkadaŞlar Şu an benİm ps yazılar cok kÜcÜk gÖsterİyor normale nasıl dÖnebİlİr bİr bİlgİnİz varmı yazıları gÖremİyorum cok kÜcÜkler

ınternet baslangıc sayfasından gorunume gıreceksın ordan metın boyutu kucuk buyuk orta yazıyor ordan buyuk ısaretlersen olur canım

TeŞekkÜr ederım canım alnagme bakalım yarın bellı olacak nasıl gıttıgı yada gıtmedıgı ne korkuyorum bakalım yarın neler olacak

Nıdacım yaptım tamam teŞekkÜr ederım benımde bu gÜn cok ıŞım var ama yapamıyacagım cÜnkı arkadaŞ kahvaltıya cagırdı bırazdan oraya gıdecegım

hobulduk selmacım evet epey bursalı var.sen neresindesin bursanın yakınmıyız acaba birbirimize ben nilüferdeyim

evet bir hayli uzak hemde.teknoloji ne harika birşey kilometreler saniyede yok oluyor.şuan karşımdasın harika bir şey sırnaşık şey

kızlar bu sabah moralim nasıl bozuldu.kızım agustos ayından beri özel bir kreşe gidiyor.daha öncede far etmiştim ama hiç bukadar canım sıkılmamıştı.inanırmısın hiç kilolu anne yok hepsi maşallah manken gibi.demessiniz hiç çocuk dogurmuşlar.en kilolu anne benim gördüğüm kadarıyla.kendime bunu nasıl yaptım ben! kızımı dogurdugumda bile 72 kiloydum.

bende küçük oğlumu doğum yaptıktan sonra 72 dim 70 e düşcem diye çabalıyordum keşke o halime şükretseymişim iki sene sonra 90 kilo oldum inş vericez canım kilolarımızı öyle umut ediyorum

fleksçim inşallah canım.gerçekten moral bozucu.ama imkansız degil.burada birisi kim oldugunu hatırlamıyorum.bizi bu hale yediklerimiz degil yediklerimizin miktarları getirdi demişti kesinlikle katılıyorum ve bunu kendime prensib edindim canım

hayatım 2 elmayı ve 1 limonu kabuklarını soyup 4 e böl, içine bir tatlı kaşığı karanfil ve karabiber (tane olcak ikisi de) bir çubuk da tarçın at 3lt. su ile kaynat, sonra süz, ister sıcak ister soğuk günde en az 2 en çok 4 bardak iç fıstığım.

flatliners doktor elmaları kabuguyla kaynatın demişti bilginiz olsun ebru şallının programında

canım sağolasın yazdım derhal.. Karanfil,tarçın,limon hepsi varda bir tek elmam yok.. Onu da aldımı sorun kalkıyor. Elmanın yeşil ya da kırmızı olması sanırım farketmez öyle değil mi? Birde neden karabiber tane olacak.. Tozda da aynı özellik yok mu acabA? çok soru sordum herhalde neyse hadi şimdilik hoşçakalın..

canım toz karabiber içiminde bogazda gıcık yapıyor.içimi zor.ama tane karabiber süzüldüğünde içiminde öyle bir sorun olmuyor.

sabah kahvaltısı : kepek ekmekli tost nescafe
ara : yarım paket kepekli büskivi + yarım salatalık
öğle yemeği : yarım porsiyon zeytinyağlı taze fasulye + yarım porsiyon pilav+ haslanmıs tavuk ve 1 çatal sütlü helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…