ArkadaŞlar Şu an benİm ps yazılar cok kÜcÜk gÖsterİyor normale nasıl dÖnebİlİr bİr bİlgİnİz varmı yazıları gÖremİyorum cok kÜcÜkler
GÜnaydın arkadaŞlar alnagme flatlİners fleksİİİİ lavİta nasılsınız
canim iyiyim ben, simdi kalkil sarimsak cayimi yapcam bide o sirda bir k-flakes yicem:)
hobulduk selmacım evet epey bursalı var.sen neresindesin bursanın yakınmıyız acaba birbirimize ben nilüferdeyim
kızlar bu sabah moralim nasıl bozuldu.kızım agustos ayından beri özel bir kreşe gidiyor.daha öncede far etmiştim ama hiç bukadar canım sıkılmamıştı.inanırmısın hiç kilolu anne yok hepsi maşallah manken gibi.demessiniz hiç çocuk dogurmuşlar.en kilolu anne benim gördüğüm kadarıyla.kendime bunu nasıl yaptım ben! kızımı dogurdugumda bile 72 kiloydum.
nidam cım kızma ben seni göremeyince akşam gelmiyorsun sandım senın adına korktum kaçamaklar başlamasın diye.. Flatliners bende ancak c.tesi alabileceğim alışverişe gittiğimde ama hala ben yazıyı bulmadım. Bulayımda hazırlanışını not alayım kaç sayfa arkada kaldı acaba
hayatım 2 elmayı ve 1 limonu kabuklarını soyup 4 e böl, içine bir tatlı kaşığı karanfil ve karabiber (tane olcak ikisi de) bir çubuk da tarçın at 3lt. su ile kaynat, sonra süz, ister sıcak ister soğuk günde en az 2 en çok 4 bardak iç fıstığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?