80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildirim

baslangic:82
gecen hafta 64.2
bu hafta:62.9
giden 1300 gr
toplam giden:19.1
hedef:60
tabi sen bunu bombadan saymıyosun dimi ne olcek canım alt tarafı 1.3 kilo diyndur şimdi içinden ayyyyyyyy çıldiricim ben diyete bşladı başlayalı 1.2 den fazla vermedim daha benim için baya bi bomba oluyo yani bu rakam neysem bu akşam bi arkadaşta tartıldım yemekten ve boooooool sudan sonra 74.2 idim yani 800 g oynama var ama akşam tartıldım tok ve bol su içmiş halim yani sabah olsa muhtemelen en az 73 çıkarım yani eksideyim gibi duruyo şuanda
bu günlerde gerçekten çooooook etkileyici yazılar yazıyon ve beni motive ediyosun canım annene Alah rahmet eylesin üzüdüm ama dirayetli bi kadına benziyosun sen herşeyin üstesinden gelebilirisin izlenimi verdin bana

bugünkü menüm

sabah:2 dilim ekmek maydonoz ve 1. bçay

öğle:salata ve 2 dilim ekmek

ara:1 b süt

akşamatlıcan yemeği salata çorba ve 1 dilim ekmek

ara:az küçücük bi dilim sütlü tatlı

2 form çayı top:5b normal çay az şekerli

kızlaaarrr iyi gecelerr menümü yazmamışım şimdi farkettim hemen yazıyorum,
sabah:1 az yağda yumurta,2 dilim ekmek,2 yeşil biber,biraz labne,şekersiz çay
ara:3 tane çilek
öğle:1 kase yayla çorbası
ara yok
akşam:6 yk etli güveç 2 dilim ekmek salata

benim akşam yazdığıma bakmayın biz yemeği 17 gibi yiyoruz,yemekten sonra annemlere gittik misafiri varmış bizide çağırdı,mantılar yaprak sarmalar ah ahhhhh bir görseydiniz,eşim oturup üstüne bir tabak mantı yedi ama ben gözümün ucuyla bakmadım bile diyetten önce olsa hiç acımaz götütürürdüm hepsinden,olsun şimdi daha ince,açç ama mutluyuuuuuuummmmmm

• dünkü menüm . sabah bir dilim ekmek ,yanin da kucuk peynir ., biraz visne receli
  • ara meyva ,armut
  • öglen ,bakla yemegi ,salata ,bir dilim pizza
  • ara kahve ve azczik bitter cikolata
  • aksam salata ve ,cevizili yogurt
  • bir saat yürüyüs

şimdi, uyandım hemen sayfalara baktım moda girdim... 14 günlük bir diyet uygulamaya çalışıyorum hedefim 77 şimdilik ancak tam hedef 60:) zor gibi ama olucağına inanmaya çalışıyorumki gerçekleşsin:) eşimde beni örnek alarak ekmeği kesti kesin o benden cok kilo verir.. e erkek metabolizması sonuçta değil mi?:) rejim listem:
sabah: 2 haslanmış yumurta 1 kase yoğurt
her arada cacık kahve cay vb.
öğlen: 1 kase yağsız makarna salata yada cacık yada haslanmıs tavuk salata(buarada haslanmıs tavuk ve salatayla 10gunde bi kız 9 kilo vermiş)
akşam salata corba yemek yaptımsa eşime:)) tadından bakmaca
yatmadan 1 bardak süt bebitoma süt olsun diye
buarada bir yere gittiğimde diyeceğim arkadaşım diyet uyguluyorum ama sadece ekmek ve pilavı kestim diye:) e zaten geriye kalanlarda birşey olmuyor yerim yani avel avel bakamam sonra cok ısrar oluyor.. ki benim gibi tepsi cennetinde (urfada ekmek fırınına tepside yemek gonderiliyor) yaşayan biri için durum çok zor olucak ama olsun:))

kendini bukadar sıkarsan çabuk pes edersin kahvaltı bence önemli canım acizane tavsiye istersen iki yumurta çok fazla bir gün yumurta birgün 1 tatlı kaşığı reçel yiyebilirsin artı sabah sabah yoğurtu nasıl yiyicen :)
yani şuan yaz mevsimindeyiz salatalık domates yoğurt yerinede bir parça beyaz peynir yiyebirlirsin yanında da bir dilim ekmek yanı bunun hiç bir sakıncası yok aralarda da 1 porsiyon meyve yemeye çalış meyveler şekerli olduğu için tatlı yiyormuş hiside olur nefsinide bastırır makarna başlangıç için bence fazla onun yerine 1 tabak dolu dolu sebze yemeği bir kase çorba bir dilim ekmeği rahatlıkla yiyebilirsin bir dilim ekmek yerine iki kaşık makarnada yenebilir ogleden sonraki arada ise yarım yağlı bir kase yoğurt ile uç dort galleta yiyebilirsin aksam ise iste aksam pişirdiğin yemeğin ne olduğu önemli çorba ve salata zaten yeterli olur yada 100 grm tavuk eti yanında bir kase yoğurt ekmek yok akşamları gene yemekten iki saat sonra yemegide tabiki 18:30 kadar yemek gerek bir bardak yarım yağlı süt 1 porsiyon meyve tabiki en önemlisi 2.5 litre suiçebilmek birde 5 biyerde zayıflama çayları var çok güzel ödem atırıyo onuda tavsiye ederim ben bu menü ile 10 gün içinde 3 kilo verdim diyetisyene gidiyorum daha önce bir çok yöntem denedim 3 senedir biraz istekli biraz isteksiz zayıflamaya çalışıyorum ama bu seferki menum çok güzel ve doyurucu ve hedefim kesin olarak zayıflamak bence insan hedefini yemeklerini en baştan ayarlarsa pes etmesi dahada zor oluyor ben ogün yapıcam yemeğe kadar 7 günlük liste hazırlıyorum akşam ne pişirirsem onu yerim dersen kaçırabilirsin hedeflerini ve yiyeceğin miktarları çok iyi ayarlaman lazım kafana bunu ben 1 tabak yiyicem deyip koyman lazım azıcane tavsiyem

selam kızlar nasılsınız?hava kapalı bende uyuşuk bir haldeyim ama şimdi yürüyüş bandımla buluşacağım belki açılırım..
dün yani bildirim günü benim bayram günüm oluyor..fazla kaçırdım..bugün toparlandım ama.
yeni gelen arkadaşlar var
HOŞGELDİNİZZZ.............................

çok teşekkürlerrr:))

doğru diyorsun pes etme konusunda ama suan içtiğim çorbaya bile bakıp ağlamak istiyorum ama bir yandanda Allahım gidip döner ve börek yicem sınırsız patlayasıya diyorm yani bende iştah sorunu var ya hep ya hiç...

bu yüzden simdilik bu programım 2 haftalık olcak 2 hafta sonra kendimi persembe gunu oluyor hazırlıyorum döner ve börek yicem:) ben bu kafayla sanırım... zor mu görünüyor...

iste demek istediğim buydu gecen sene bende surekli senın gibi idim akapunktur tedavisinden çıkıyorudum ooopp bir poğaça bişe olmaz nasılsa kilo verdim diye halbukı bu çok yanlış artık sen kilo vermeyi kafaya koyduysan ıkı hafta sonra fılan degıl zayıflayana kadar bu tur seylerı yemıceksın ıkı kılo verıpte ustune doner yemenın hıc bır faydası yok gecen hafta bende dayanamadım gıtım cıkolata yedım kalorisine baktım tam aksam yemegı kadar aksam yemegı yemedım kendıme ceza verdım karnımın doymasımı gozumun gonlumun ıstedıgımı hangısı onemlı dıye ınsan tartmalı canım sende tam olarak kılo verme ıstegi net oturmamıs ama sen hedefini belırle bence kendını adepte et inan çok mutlu olursun ben 3 kılo verdımde sımdı yenıden kendımı okdar ıı okadar mutlu hıseedıyorumkı anlatamam demekkı basarabılıyorum dıyorum hıc bır kılolunun kendınen memnun olduğuna ınanmıyorum ısten ıce bı ıcı cız eder eeeeen başta sağlık ıcın kılo en buyuk tehlike

canım seni önümüzdeki hafta alıcaz 2 hafta yani 14 gün sınırımızzzz gönlümüzün 1. si yaptık seniii:)

süpersinizzzz harika kilolar gitmişşşş
kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum süpersiniz benim yine netim gitti offf çok kötü yaaaa sinir olyuroum laptopum çöktü listemiz orda kaldı eşim kurtarmaya çalışıyo nolur affedin biliyosunuz hiç bi zaman aksatmamaya çalıştım ama bu sefer elimden bişey gelmiyo biraz bekleticem siziii
benim bildirime gelince
başlangıç:84,5
geçen hafta :76
bu hafta:75.2
giden:800gr
toplam giden:9,3
spor 3 saat yürüyüş

meraba kızlar
dünki menüm
sabah salata, zeytin, bir tane lahan dolması
arada bir elme
öğlen lahana çorbası
aklam semiz otu yemeği salata
3 lt su

bugün ki
sabah salata,zeytin, iki dilim ekmek le bal, labne peyniri
öğlen bir abak bezelye yemeği, 3-4 kaşık pilav
şimdi geç oldu ama çok acıktım salata yicem
3lt su

kizlar galatasaray lilari tebrik ediyorummm. gerci bayanlari pek ilgilendirmiyo .ama esimle maca baktik.süper finali kazandi.
  • menüm sabah yarim dilim ekmek. biraz recel ve dört tane zeytin.
  • ara armut ve kahve
  • öglen kabak kizartma patetes, yarim dilim ekmek ,
  • ara bir dilim kek .cay
  • aksam yokk .bitki cayi
  • bir saat yüzme

arkadaşlar ya ben çorba içiordum kocaa bir kase ancak ne çorbası? mercimek corbası... meğer ne kalori varmış? 1 kasede 150gr diyor internette 386 kalori!!! bilseydim 2 ekmek yerdim onun yerine(

mrb kızlar herkese i akşamlar
bugünkü menm

sabah:kabaklı yumurta salatalık domates 3 dilim ekmek 2b çay

ara:3-4 kaşık çorba bi lokma ekmek

öğle:menemen 2b çay 2 dilim ekmek

akşam:1 dilim ekmek fırında tavuklu patates 3 kaşık kadar salata çorba

ara:çeyrek elma 2 tatlı kaşığı dondurma

bugün akşama kadar temizlik yaptım baya yprgunum güzel bi uykuyu hal ettim galiba

menum 2 dilim ekmek peynir salatalik domates 1bardak 5biyerde cay
ara yarim muz biskivi cay
oglen taze fasulye biraz kereviz ceyrek ekmek iki kasik makarna
ara 3galete recel
salata 100 gr tavuk 2kasik yogurt
ara cilek sut
2 litre su ve caylar spor yok

aa cuma günü mü bildirim yapıoruz. ben de hemen bildirim yapiim liste yayınlanmadan

başlangıç 84
geçen hafta 76
bu hafta 75
giden 1
toplam giden 9
spor 100 dk yürüyüş 3 mil leslie

aa cuma günü mü bildirim yapıoruz. ben de hemen bildirim yapiim liste yayınlanmadan

başlangıç 84
geçen hafta 76
bu hafta 75
giden 1
toplam giden 9
spor 100 dk yürüyüş 3 mil leslie

canım bilgisayarımda sorun çözülürse yarın yapıcam listeyi ancak seni bi hafta bekletmeme gerekiyo kızma bana tamam mıııı

arkadaşlar ya ben çorba içiordum kocaa bir kase ancak ne çorbası? mercimek corbası... meğer ne kalori varmış? 1 kasede 150gr diyor internette 386 kalori!!! bilseydim 2 ekmek yerdim onun yerine(
canimmm diyete yasak corbayi yemissin yayla domates tavuksuyu corbasi tercih etmelisin tabi cok yagli olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…