tabi sen bunu bombadan saymıyosun dimi ne olcek canım alt tarafı 1.3 kilo diyndur şimdi içinden ayyyyyyyy çıldiricim ben diyete bşladı başlayalı 1.2 den fazla vermedim daha benim için baya bi bomba oluyo yani bu rakam neysem bu akşam bi arkadaşta tartıldım yemekten ve boooooool sudan sonra 74.2 idim yani 800 g oynama var ama akşam tartıldım tok ve bol su içmiş halim yani sabah olsa muhtemelen en az 73 çıkarım yani eksideyim gibi duruyo şuandaBildirim
baslangic:82
gecen hafta 64.2
bu hafta:62.9
giden 1300 gr
toplam giden:19.1
hedef:60
bu günlerde gerçekten çooooook etkileyici yazılar yazıyon ve beni motive ediyosun canım annene Alah rahmet eylesin üzüdüm ama dirayetli bi kadına benziyosun sen herşeyin üstesinden gelebilirisin izlenimi verdin banasağol canım.
ne güzel yazdıklarımı beğenmene sevindim.
kilo verme işine duygusal anlamlar da kattığım için zaman zaman çok değişik hisler yaşıyorum.
kah havalarda uçuyorum kah yerlerde sürünüyorum.bazen kendimi çok güçlü hissederken bazen de hiçbişeyi beceremeyen bi şişko gibi hissediyorum:))
işte kk sayesinde takım arkadaşlarımın sayesine-menüleri paylaşma zorunluluğu sayesinde vs. motivasyonumu korumaya çalışıyorum.
dediğim gibi son 4 seneye kadar kilolarımla uğraşmadım asla.hep ne yiyeyim ne içeyim modlarındaydım.nasıl kör yaşamışım ya hayret ediyorum.
bazen düşünüyorum en güzel yıllarımı kilolu geçirmişim.işe arkadaşlarım şıkır şıkır gelirken ben 1 hafta boyunca aynı lacivert pantolon aynı gri kazakla geldiğimi biliyorum.ne acı.ama ne yaptım o zamanlar koca bi hiç.
neyse işte sonuçta son 4 senedir kilo veren ve alan bi insanım.kilo biraz takıntı oldu bende.takıntı yapmazsam kendimi kontrol etmekte güçlük çekiyorum yani elime ne geçerse bilinci kapanmış bi şekilde yiyorum.
kısacası benim kk dan kopmamam lazım:))
bir de 2. bir bebek planımız var Allah nasip ederse tabi.ne verirsem kar olacak.işte bunu da düşünerek-en çok ta sağlık sorunlarını düşünerek kilo vermeye devam etmem lazım.ailede şeker hastalığı var annemin hastalığı şekerle ilintili pankreas kanseriydi.bu da düşündürüyor doğal olarak.aşırı tatlı ve şekerli gıda tüketimi ile kandaki insülin dengesi çok kolay bozulabiliyor.en çok bu gerçek yüzünden kilolardan kurtulmak istiyorum.
çok uzun oldu demi bana ne olduysa uzattıkça uzatıyorum:))
sadece burada sizlerle konuşabiliyorum kilomla ilgili:))
inşallah sen de kilonu koruyacaksın.yediklerini kademeli artırman iyi olacak:))
şimdi, uyandım hemen sayfalara baktım moda girdim... 14 günlük bir diyet uygulamaya çalışıyorum hedefim 77 şimdilik ancak tam hedef 60:) zor gibi ama olucağına inanmaya çalışıyorumki gerçekleşsin:) eşimde beni örnek alarak ekmeği kesti kesin o benden cok kilo verir.. e erkek metabolizması sonuçta değil mi?:) rejim listem:
sabah: 2 haslanmış yumurta 1 kase yoğurt
her arada cacık kahve cay vb.
öğlen: 1 kase yağsız makarna salata yada cacık yada haslanmıs tavuk salata(buarada haslanmıs tavuk ve salatayla 10gunde bi kız 9 kilo vermiş)
akşam salata corba yemek yaptımsa eşime:)) tadından bakmaca
yatmadan 1 bardak süt bebitoma süt olsun diye
buarada bir yere gittiğimde diyeceğim arkadaşım diyet uyguluyorum ama sadece ekmek ve pilavı kestim diye:) e zaten geriye kalanlarda birşey olmuyor yerim yani avel avel bakamam sonra cok ısrar oluyor.. ki benim gibi tepsi cennetinde (urfada ekmek fırınına tepside yemek gonderiliyor) yaşayan biri için durum çok zor olucak ama olsun:))
kendini bukadar sıkarsan çabuk pes edersin kahvaltı bence önemli canım acizane tavsiye istersen iki yumurta çok fazla bir gün yumurta birgün 1 tatlı kaşığı reçel yiyebilirsin artı sabah sabah yoğurtu nasıl yiyicen :)
yani şuan yaz mevsimindeyiz salatalık domates yoğurt yerinede bir parça beyaz peynir yiyebirlirsin yanında da bir dilim ekmek yanı bunun hiç bir sakıncası yok aralarda da 1 porsiyon meyve yemeye çalış meyveler şekerli olduğu için tatlı yiyormuş hiside olur nefsinide bastırır makarna başlangıç için bence fazla onun yerine 1 tabak dolu dolu sebze yemeği bir kase çorba bir dilim ekmeği rahatlıkla yiyebilirsin bir dilim ekmek yerine iki kaşık makarnada yenebilir ogleden sonraki arada ise yarım yağlı bir kase yoğurt ile uç dort galleta yiyebilirsin aksam ise iste aksam pişirdiğin yemeğin ne olduğu önemli çorba ve salata zaten yeterli olur yada 100 grm tavuk eti yanında bir kase yoğurt ekmek yok akşamları gene yemekten iki saat sonra yemegide tabiki 18:30 kadar yemek gerek bir bardak yarım yağlı süt 1 porsiyon meyve tabiki en önemlisi 2.5 litre suiçebilmek birde 5 biyerde zayıflama çayları var çok güzel ödem atırıyo onuda tavsiye ederim ben bu menü ile 10 gün içinde 3 kilo verdim diyetisyene gidiyorum daha önce bir çok yöntem denedim 3 senedir biraz istekli biraz isteksiz zayıflamaya çalışıyorum ama bu seferki menum çok güzel ve doyurucu ve hedefim kesin olarak zayıflamak bence insan hedefini yemeklerini en baştan ayarlarsa pes etmesi dahada zor oluyor ben ogün yapıcam yemeğe kadar 7 günlük liste hazırlıyorum akşam ne pişirirsem onu yerim dersen kaçırabilirsin hedeflerini ve yiyeceğin miktarları çok iyi ayarlaman lazım kafana bunu ben 1 tabak yiyicem deyip koyman lazım azıcane tavsiyem
iste demek istediğim buydu gecen sene bende surekli senın gibi idim akapunktur tedavisinden çıkıyorudum ooopp bir poğaça bişe olmaz nasılsa kilo verdim diye halbukı bu çok yanlış artık sen kilo vermeyi kafaya koyduysan ıkı hafta sonra fılan degıl zayıflayana kadar bu tur seylerı yemıceksın ıkı kılo verıpte ustune doner yemenın hıc bır faydası yok gecen hafta bende dayanamadım gıtım cıkolata yedım kalorisine baktım tam aksam yemegı kadar aksam yemegı yemedım kendıme ceza verdım karnımın doymasımı gozumun gonlumun ıstedıgımı hangısı onemlı dıye ınsan tartmalı canım sende tam olarak kılo verme ıstegi net oturmamıs ama sen hedefini belırle bence kendını adepte et inan çok mutlu olursun ben 3 kılo verdımde sımdı yenıden kendımı okdar ıı okadar mutlu hıseedıyorumkı anlatamam demekkı basarabılıyorum dıyorum hıc bır kılolunun kendınen memnun olduğuna ınanmıyorum ısten ıce bı ıcı cız eder eeeeen başta sağlık ıcın kılo en buyuk tehlikeçok teşekkürlerrr:))
doğru diyorsun pes etme konusunda ama suan içtiğim çorbaya bile bakıp ağlamak istiyorum ama bir yandanda Allahım gidip döner ve börek yicem sınırsız patlayasıya diyorm yani bende iştah sorunu var ya hep ya hiç...
bu yüzden simdilik bu programım 2 haftalık olcak 2 hafta sonra kendimi persembe gunu oluyor hazırlıyorum döner ve börek yicem:) ben bu kafayla sanırım... zor mu görünüyor...
canım seni önümüzdeki hafta alıcaz 2 hafta yani 14 gün sınırımızzzz gönlümüzün 1. si yaptık seniii:)ohhhhhhhhh yandan yandan :))))))))))))) çok mutluyum çooook tam 2.8 kilo vermişim şimdi diyetisyenden geldim ay doktorum çok memnun oldu süpersin maşallahhhh dedi ay çok mutluyum çooook 1.7 kilosu yağdan gitmiş bütün ödem gitmiş üstelik adetimin şuan 3. günündeyim listeye girmeye hak kazandımmı acaba :)))))))) ayyy çok sağolun canım arkadaşlarım bana destekleriniz motivasyonlarınız için canlarım benim şuan 82.9 kiloyum ohhhh bidahaki ölçümde 79 olursun inşallah dedi canım doktorum :))))
başlangıç: 85.7 tarih 01/05/2012
01.05.2012 de: 85.7
bugün: 82.9
giden: 2.8 kg
hedef: 70
boy: 1.73
beden:44
spor: 160 dk
benide listeyeeee alın neolur neolur :))))
bildirimimi veriyorum
baslangic:82.6
gecen hafta 77.5-6(enim olamadim ya 77.5 miydi 77.6 miydi...
bu hafta:76.4
giden 1100-1200 gr..(valla iremcim han hangisini istiyorsan onu yazarsin artik:))
birde yarismamizin bildirimini yapiyorum:
baslangic:77.3
bugün:76.4
giden:900 gr..:119: :118:
allahim cok sükür bir ay sonra tartida eksi görebildim...kizlar aslinda bogazimi cok kisamadim..abartmadimda ama..su enginar kapsulunun faydasi olmus olabilirmi...gerci 4 gün oldu daha baslayali ama en azindan bagirsaklari yumusatti..belkide onun hafifligidirolsun eksi görünsünde nasil görünürse görünsün..ay yok yok bu dilegimi geri aliyorum..yahu allah korusun bacam koparmis nerden baksan 50 kilo eksik görünür..helede but kismindaki yaglari hesaplayacak olursak yok yok bir yerime birsey olmadan eksi görünsün diyerek düzeltiyorum dilegimi:)))) hayydiri gubbak cemileeeeeeeeede nasil nasil edeliiiiim biz bu isiiiiiiiii
kilo bildirimim
baslangic:90.5
gecen hafta 77.4
bu hafta:75.7
giden 1700gr.
toplam giden:14.8
hedef:68 oldu artıkkkkkkkkkk
75 rakamını görmeyeli 3.5 sene oldu.bugün bu sabaha nasipmiş:))inşallah daha da düştüğünü görürüm.
işte olay bu rakamdan sonra başlıyor benim için.ben kendimi 75 altı rakamlarda hiç görmedim.
seneler önce işe başladığımda bir rahatsızlık yaşamıştım kısa sürede çok zayıflamıştım.muhtemelen 70 e düşmüştüm ama o tarihte tartım yoktu.biyerde de tartılmayı hiç düşünmemiştim ne garip.ama o dönem kilo benim kafamda en son problemdi öyle söyleyeyim.
kendi yarışmamız için de başlangıç 77.4 tü pazartesi sabah.benim bünye bi acayip toptan düştü kiloları:)) (haftasonunda ve öncesinde wc sorunum vardı hafta içinde o düzeldi tartıyı önemli oranda etkilemiş olmalı)
bildirim kızlar;
baslangic:86,4
gecen hafta 76,9
bu hafta:75.8
giden 1100 gr
toplam giden:10,6
75 ne güzel rakam yaaa bak bak doyamadım sabah tartıya rabbim 65 leride gösterir inş.hepimize yaa...
yarışmaya gelince kızlar bugün tartıda az çıkmak ve yarışmayı kazanmak uğruna dün açlıktan heba olup gidecektim bu gencecik yaşımda beeeeyinede sabah aç karnına tartıldım fotosunuda çektim olur ya kaybedersem diye...sonuçları merakla bekliyorum nerdesiniz kızlaaarrrrr
canimmm cok sagol bu listede olmak kat kat guzel guzel :)))canım seni önümüzdeki hafta alıcaz 2 hafta yani 14 gün sınırımızzzz gönlümüzün 1. si yaptık seniii:)
aa cuma günü mü bildirim yapıoruz. ben de hemen bildirim yapiim liste yayınlanmadan
başlangıç 84
geçen hafta 76
bu hafta 75
giden 1
toplam giden 9
spor 100 dk yürüyüş 3 mil leslie
canimmm diyete yasak corbayi yemissin yayla domates tavuksuyu corbasi tercih etmelisin tabi cok yagli olmucakarkadaşlar ya ben çorba içiordum kocaa bir kase ancak ne çorbası? mercimek corbası... meğer ne kalori varmış? 1 kasede 150gr diyor internette 386 kalori!!! bilseydim 2 ekmek yerdim onun yerine(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?