80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiiim
naber fistiklar ay ay millette burdaymis..bilseydim daha erken gelirdim:))
söyle b gecmis yapalim bakalim ne dedikodular v:)

tesekkürler..desene bu haftaki ideada kaybeden yok ay bu idea isemi yariyor nedir:))kutlarim valla iremcim bak senin hic umudun yoktu eksi cikacagina:))

arkadaşlar ya ben çorba içiordum kocaa bir kase ancak ne çorbası? mercimek corbası... meğer ne kalori varmış? 1 kasede 150gr diyor internette 386 kalori!!! bilseydim 2 ekmek yerdim onun yerine(

neeeee bir kase m.corbasi neredeyse 400 kalorimi... inanamiyoruuuuuum bende corba oldugu zaman yemek yerine iki kase corba icmeyi tercih ediyordum adi diet olsun ..ne dieti resmen yag iciyormusuz:))))))

geldigimde 5 kisi vardi odaya..bir merhaba dedim kimse kalmadi(( yahu o kadarmi biktirdim kardesim milleti..simdi bunun cenesi kapanmaz selam vermeden kacalim durumlarinami geldim nedir yani:26:

hazir kimse yokken günün menüsünüde yazayim

sabah:2 ekmekcik,bir haslanmis yumurta,iki tanecik pommes,3-4 catal köy peyniri,domates sogan
ögle:valla kahvalti gec olsu..ögle yemegi gene kahvaltiyla birlesti
aksam:4 catal kavrulmus et,5 ane yaprak sarmasi,2 avuc ici kadar kemekli yufka ekmegi
arasaat:18.30:2 kasik kadar karpuz cekirdegi...
arasaat 23.15:3 dilim karpuzun kendisi:))
50 dakika yürüyüs...
aslinda menüm abarti gibi görünüyor ama cok basarili bir menü oldu..cünkü görümcemlerin hususi bahcesinde 3-4 aile biraradaydik..herkes kekler tatlilar kuruyemisler cipsler getirmisti...hicbirini ellemedim.sadece cekirdekten atistirdim..karpuz cekirdegi cok sert oluyor öyle hemen kirip yutamiyorsun..agizi oyaliyor yani...böylece onca pasta börek cöreklerden kurtulmus oldum..ama kadinin biri mücvere benzer birseyler yapmisti..patates sögan kasar un yag ...icinde yok yoktu..amanin birde kizarmistiki nar gibi naaaaaaaaar..ama ben naaptim? yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim süperim süpeeeeeeeeeeeeeeer.kendimi seviyorum kendime inaniyorum..basaracagim...

canimmm diyete yasak corbayi yemissin yayla domates tavuksuyu corbasi tercih etmelisin tabi cok yagli olmucak

mercimeke yağ koymadan yapmistm ama mercimekte kalori saklı demekki... bundan böyle hazır corba mı alsam domates corbasını ewde yapınca cok eksi oluo tawuk suyunuda beceremem herhalde kremalı olmıcak

kızzlarr naslsnzzz cnlarm ben gecen hafta yapamadm bldrimi gtti o hafta bu hafta da dogal olarak gremıorm ama dkkat etmeye dvm edıorm zaten hiç bttmicek bu dkkat etme cunku bırakrsam klo alrm drek , bi kaç haftaya kadar tedaviye başlıcz biz de aşılama falan olcak sanrm gtcz konşçz işte hangisini uygun görrlerse dua edn bana e mii beni mazur görn kızlar sanrm bundan sonra olamıcam listelerde ama size söz dvm dkkat etmeye spora da dvm zaten iice bi sıkılaştım sevıorm şu sporu geç başladı bu aşk ama olsn
bu arada karamel tv de saat 11.30 ve 16.00 da plates var kadın süper anlatıo çok guzel de hareketler yaptrıo kesnlkle tavsye ederm ben buralardaym gelcm yne tabii ki bi tek listede olmucam siz çoook sevıormmmmmmmmmm bu topkteki isteyen herkes teker teker hamiş kalsnn inşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnn...

gunaydın kızlar bende dun gıremedım bugun paylasayım

dünkü menüm
SABAH:2 dılım ekmek bıraz dut pekmezı( bende asırı derecede kansızlık var onun ıçın pekmez yemelıyım)
bıraz peynır
35 DK. SPOR
2 LT SU
ARA:YEŞİL ÇAY
ÖĞLE BI KASE TARHANA CORBASI 4 KASIK BULGUR PILAVI
AKŞAM: 2 TANE HASLANMIS PATATES

geldigimde 5 kisi vardi odaya..bir merhaba dedim kimse kalmadi(( yahu o kadarmi biktirdim kardesim milleti..simdi bunun cenesi kapanmaz selam vermeden kacalim durumlarinami geldim nedir yani:26:
ah canım senın geldiğini göre idim valla çıkmazdım sohbet etcek birin arıyodum bende canım benım :))))) burası paylaşım sitesi konuşmucanda ne yapıcan :))) olurmu öyle şey

mercimeke yağ koymadan yapmistm ama mercimekte kalori saklı demekki... bundan böyle hazır corba mı alsam domates corbasını ewde yapınca cok eksi oluo tawuk suyunuda beceremem herhalde kremalı olmıcak
:)))) yapamam edememlerle işini zorlaştırma yaparım inşallah de canım arkadaşım domates çorbasını bende hazır alıyorum tavuk suyu çorbasına gelince tabiki kremalı flan degıl ben aksam menumde 100 gr tavuk varya onu bol suda haşlıyorum onu ogunun aksam menusunde yıyorum mesela çorbasınıda hemen kaynar suya biraz erişte yada pırınc yada arpa şehriye doktorum corbadakının okadar zararının olmadıgını dedı bana ama tabı sızın ıcın bılemem ıste onu suyunda pışırıyorum bol nane bul pulbıber kekık maydonoz ıste ne sevıyosan bırde limonu sıktınmı ohh mıs gıbı al sana diyet çorbası azım et arkadaşım azım bende gecen sene senın gıbı yaptım gene sıkıntınsını pışmanlıgını ben cektım ben senınde başarıcagına ınanıyorum yapabılrısın

ozelikle su resmın varya allahım arkadaşım dıyet yapıyon o resım ne çıkolata yıyor hergordugumde bogazında kalmasın kadınnnn dıyorum:)))))))))))))))))))))) tabı ısın sakası alınma lutfen kusme sakın bana cıkolatayı cok severım ben

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 19.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 6 mil leslie 150 mekik 90 dakika koşu bandı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 10.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 70 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] surevan [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

slm kızlarrr dün malum derbi maçı vardı eşimin arkadaşı geldi ailecek önce yemeğe sonra maç izlediler ben galatasaraylı eşim fenerbahçeli olunca çooooooooook eğlenceli bi akşam olduuuu vede şampiyonnnnnnnnn olduk çok mutluyummmmmmmmmm
hatırladığım kadarıyla dünkü menümü yazayım

dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek 1haşlanmış yumurta peynir domates salatalık papatya cayı
ara 1 elma
ara 3 petibör bisküvi açık çay 7 tane kaju
akşam fırında tavuk çorba salata yogurt 1 küçük şekerpare
ara çok az karışık çerez süt

spor olarak temizlik yemek derken baya koşturdum ona saydımm 3 litrede su

bütün annelerin vede yakın gelecekte anne olacak (inşallah)bütün arkadaşlarım

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUUN

seneye anneler gününde en çıtır anne biz olucazzzzzz

iremcim ellerine sağlık maşallah ya uçmuş yine millet şu tartımı halletsemde bende dahil olsam ya sonunda oldu 3 ay olmadı heralde bitmiş hedef yine napcaz seni biz ya beni depresyona sokuyon sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…