yok kızmam canım :) nie beklicem onu bileyim de bi daha yapmayım :) geç bildirim yaptıım için mi yoksa menü bildirmedim die mi?
tesekkürler..desene bu haftaki ideada kaybeden yokcanım seni önümüzdeki hafta alıcaz 2 hafta yani 14 gün sınırımızzzz gönlümüzün 1. si yaptık seniii:)
süpersinizzzz harika kilolar gitmişşşş
kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum süpersiniz benim yine netim gitti offf çok kötü yaaaa sinir olyuroum laptopum çöktü listemiz orda kaldı eşim kurtarmaya çalışıyo nolur affedin biliyosunuz hiç bi zaman aksatmamaya çalıştım ama bu sefer elimden bişey gelmiyo biraz bekleticem siziii
benim bildirime gelince
başlangıç:84,5
geçen hafta :76
bu hafta:75.2
giden:800gr
toplam giden:9,3
spor 3 saat yürüyüş
arkadaşlar ya ben çorba içiordum kocaa bir kase ancak ne çorbası? mercimek corbası... meğer ne kalori varmış? 1 kasede 150gr diyor internette 386 kalori!!! bilseydim 2 ekmek yerdim onun yerine(
canimmm diyete yasak corbayi yemissin yayla domates tavuksuyu corbasi tercih etmelisin tabi cok yagli olmucak
ah canım senın geldiğini göre idim valla çıkmazdım sohbet etcek birin arıyodum bende canım benım :))))) burası paylaşım sitesi konuşmucanda ne yapıcan :))) olurmu öyle şeygeldigimde 5 kisi vardi odaya..bir merhaba dedim kimse kalmadi(( yahu o kadarmi biktirdim kardesim milleti..simdi bunun cenesi kapanmaz selam vermeden kacalim durumlarinami geldim nedir yani:26:
:)))) yapamam edememlerle işini zorlaştırma yaparım inşallah de canım arkadaşım domates çorbasını bende hazır alıyorum tavuk suyu çorbasına gelince tabiki kremalı flan degıl ben aksam menumde 100 gr tavuk varya onu bol suda haşlıyorum onu ogunun aksam menusunde yıyorum mesela çorbasınıda hemen kaynar suya biraz erişte yada pırınc yada arpa şehriye doktorum corbadakının okadar zararının olmadıgını dedı bana ama tabı sızın ıcın bılemem ıste onu suyunda pışırıyorum bol nane bul pulbıber kekık maydonoz ıste ne sevıyosan bırde limonu sıktınmı ohh mıs gıbı al sana diyet çorbası azım et arkadaşım azım bende gecen sene senın gıbı yaptım gene sıkıntınsını pışmanlıgını ben cektım ben senınde başarıcagına ınanıyorum yapabılrısınmercimeke yağ koymadan yapmistm ama mercimekte kalori saklı demekki... bundan böyle hazır corba mı alsam domates corbasını ewde yapınca cok eksi oluo tawuk suyunuda beceremem herhalde kremalı olmıcak
mercimeke yağ koymadan yapmistm ama mercimekte kalori saklı demekki... bundan böyle hazır corba mı alsam domates corbasını ewde yapınca cok eksi oluo tawuk suyunuda beceremem herhalde kremalı olmıcak
anammmmm kaç saattir kimse buraya uğramamış yaaa ahanda bende gidiyommmmm
iremcim ellerine sağlık maşallah ya uçmuş yine millet şu tartımı halletsemde bende dahil olsam ya sonunda oldu 3 ay olmadı heralde bitmiş hedef yine napcaz seni biz ya beni depresyona sokuyon sen[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 19.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 6 mil leslie 150 mekik 90 dakika koşu bandı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 10.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 70 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] surevan[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?