80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
dünki menümü yazacağım ama yazacak bir şey bulamıyorum çünki yenmemesi gereken herşeyi yedim.. eşime çok öfkeliyim çok kızgınım gece ayrı yattı, sabah işe gelirken tartıştık daha doğrusu ben söyledim o sustu gıcık..
ya birde annem evde çocuğuma bakıyor.. gece çocuk ağladığında o geldi baktı ben mama yaptım. niye ayrı yattı dedi yazlıkları kışlıkları ayırıyorum yatağın üstü doluydu dedim..

ben sinirliyken çok yerim herkesin iştahı kesilir benimki ise artar...

gnydn cnm. sıkma canını sen sinirlendiğin için sinirin geçsin diye bekliyodur belki onun için susuyodur. evliliklerde küslükler kısa sürer zaten. yeme işine gelince ben de sinirlenince yemek isterim, isterdim daha doğrusu. ama yediğim şeyler masum olmadığı için kendimi sinirlenince yememeye alıştırdım. olan bana oluyor o zaman. ha problem çözülüyor mu yok o da olmuyor. o yüzden hıncımızı yemekten çıkarmamayı öğrenmeliyiz..

sıkma canını bitanem her evlilikte olur o kadar kafanda büyütüp senaryolar yazıp kendinide eşinideyıpratma eşine karşı kalbinde buğz bağlama zamanla düzelir sadece o yaşadığın olayın dışında şeyler düşün akşamada hiç bişey olmamaış gibi dön evine emin ol sorunların daha çabuk hallolour dua edelim Allah eşlerimizle aramıza soğukluk sokmasın benim dünyam kararıyor öle olunca

canım Allah kolaylık versin enkısa zamanmda çözülür inş
hoşgeldin canım özlettin kendini

mrb kızlar bn yeniyim çok begendım sizinle zayıflamak istiyorum kilom 84 yaşım 21

hoşgeldin araıza canım

selam kızlar yaa tam adapte olamadım işten gücten sporumu aksatıyorum yemekleri de iradem zayıflıyor mu neeeeeeeeeee.. sinir geliyoo böle olunca banaaa..

temmuz basına kadar 5 kg verr miyimmmmmmmmmmm :S

ayyy hoşgeldin canımmm o kadar oldu demek insa hayat karmaşasında kaptırıp gidiyor walla anladığıjm kadarıyla güzel bi tatil olmuşşş boşver o zman kiloları sen geldin ya veririz yine:)))
mrb kızlar bn yeniyim çok begendım sizinle zayıflamak istiyorum kilom 84 yaşım 21
hoşgeldinn aramıza azmin daim olsunnn
bende bende aynen senin gibiyim annem vefat ettiğinde 6 kilo aldıım ben 1 ayda düşün yani

selam kızlar yaa tam adapte olamadım işten gücten sporumu aksatıyorum yemekleri de iradem zayıflıyor mu neeeeeeeeeee.. sinir geliyoo böle olunca banaaa..

temmuz başınaaa çokkk 3 hafta bilemedin 1 ayda verirsin sen o kilolarııı:)

temmuz başınaaa çokkk 3 hafta bilemedin 1 ayda verirsin sen o kilolarııı:)[/QUOTE]

ayy sagol yaa :)) umarımm iyice spora vermem lazım nisanıma kadar vereyim o kiloları ya cooooook sagollllllll.. sizler kac gün spor yapıosnzzz

canım gayret edersen haziran ortasında bulursun hedefini merak etme ama kaçamak y0oooooooooooook

bazen benim de irademin zayıfladığını hissediyorum. o tür durumlarda meyve ye, form bisküvi ye, su iç, bitki çayı iç, bi de ben sakız çiğniyorum. iyi geliyor birazcık cnm.
ayrıca kaçamak yapmadan diyetine devam edersen haziranın ortalarında görürsün 5 kg verdiğini.

cok sagol evet haklısınnnnnn kaçamak yapmamam gerek sen ne güzel kilo vermissin cizelgeni görünce gaz geldi bana da fena o kadar kiloyu ne kadar sürede verdn sen canım ?

neber kamile?? nasıl gidiyor diyet? bak günün ortasından uyarıyorum seni. ekmeği az yiyorsun, aburcubur zaten yo, bir de simit yok:))

abur cubur simit yok sabah güzeeeeel bi kepek ekmeğiyle falan kahvaltı yaptım öğle menümde güzeldi ama arada poğaça yedim kaçamk olarak çünkü sabah 6 da yaptım kahvaltıyı öğlerye kadar haliyle acıkmıştım ama 2-3 b form çayı içitim akşama sadece salata ile telafisini yapmayı düşünüyorum canım çoooooooooooooook teşekkür ederim beni kontrıol ettiğin ve desteğin için iyiki varsın

naber fistiklar..gecmis yapmadan selam vereyim dedim..dünkü menüyüde yazayimda unutmadan
sabah:bir simit(pazardaydik..ayaküstü oldu.
ara:yarim simit bir iki dilim köy peyniri(kaynanamdaydik kahvalti hazirlamisti.ayip olmasin diye o kadarla gecistirdim)
ögle. rada kaynadi
aksam:yarim döner
ara:2 marol:))) koyun gibi yedimde yedim hart hurt:)
spor:50 dak.yürüyüs..
bu hafta hic aksatmadim yürüyüsü aferim bana dimi
siki durun asil haber geliyor:75.5 olmusum bunun sebebi yürüyüsmü su enginar kapsulumu bilmiyorum..ama nihayet koca bir verimsiz aydan sonra gelen artilarim geri gidiyor....saten onca dikkat etmeme vede spora yagmen gitmemesi neysede fazladan gelmesi tam bir sacmalikti

selaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bazen vucut direnc gösterebiliyor ya ondan öyle olmussundur canım ama cokk sevindim senin adına

cok sagol evet haklısınnnnnn kaçamak yapmamam gerek sen ne güzel kilo vermissin cizelgeni görünce gaz geldi bana da fena o kadar kiloyu ne kadar sürede verdn sen canım ?

ewt kaçamak asla yapma. ben 3 ay gibi bir sürede verdim bu kiloları. ama sıfır kaçamakla geçti 3 ayım. şimdi kaçamak yapmak istiyorum ama gönlüm el vermiyor. çünkü yavaş yyavaş normal düzene geçmeliyim hedefime az kaldı. ver hergün en az 45 dk spor yaptım cnm. bi de bünyem çok hızlı kilo veriyor ama çok da hızlı alıyor(

ewt günü güzel geçirmişssin tebrik ederim cnm. teşekkür ederim sen de iyi ki varsın:)) gelip yorum yapamasam da hep aklımdasın. neler yediğini telden takip ediyorum ona göre ayağını denk al:)))

bugünkü menüm
sabah: 1 dilim kızamış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
öğlen: 2 galeta, yoğurt, 1,5 şeftali
akşam: 4 kaşık haşlanmış nohut, peynirli salata
ara: 1 yeşil elma, 1 tane form biküvi
2 liter su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar

hoşgeldin arkadaşımmm

Allah hakınızda hayırlısını versin inşallah herşeyde bir hayır vardır Allah yardımcın olsun canım

gelelim banaaaa bugün güne gitim yaaaaa 13 gün çok iradeli davrandım ama bugünde artık kendimi sıkmak istemedim açıkcası çünkü sonrada bunalıp bırakıyorum hepten ama açıkçası çok fenayım şuan çok geldi akşam yemeği filan zaten mümkün değil yiyemem yememde zaten valla kizmayın hiç bana en az 1.5 kilo vermezsem cumaya ozaman kızın

sabah 1 domates çeyrek dilim kepek ekmeği çook minacik peynir 5 biyerde çay
ara 3 galete minacik peynir 1 tatlı kaşığı reçel
öğlen yazmasammı :) kısır börek mercimek köftesi domates salatalık tatlı
ara yok tabıkı
akşam bir bardak süt
2.5 liter su - çay
1 saat 15 dk spor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…