günaydın kızlar
dünki menümü yazacağım ama yazacak bir şey bulamıyorum çünki yenmemesi gereken herşeyi yedim.. eşime çok öfkeliyim çok kızgınım gece ayrı yattı, sabah işe gelirken tartıştık daha doğrusu ben söyledim o sustu gıcık..
ya birde annem evde çocuğuma bakıyor.. gece çocuk ağladığında o geldi baktı ben mama yaptım. niye ayrı yattı dedi yazlıkları kışlıkları ayırıyorum yatağın üstü doluydu dedim..
ben sinirliyken çok yerim herkesin iştahı kesilir benimki ise artar...
mrb kızlar bn yeniyim çok begendım sizinle zayıflamak istiyorum kilom 84 yaşım 21
sıkma canını bitanem her evlilikte olur o kadar kafanda büyütüp senaryolar yazıp kendinide eşinideyıpratma eşine karşı kalbinde buğz bağlama zamanla düzelir sadece o yaşadığın olayın dışında şeyler düşün akşamada hiç bişey olmamaış gibi dön evine emin ol sorunların daha çabuk hallolour dua edelim Allah eşlerimizle aramıza soğukluk sokmasın benim dünyam kararıyor öle oluncagünaydın kızlar
dünki menümü yazacağım ama yazacak bir şey bulamıyorum çünki yenmemesi gereken herşeyi yedim.. eşime çok öfkeliyim çok kızgınım gece ayrı yattı, sabah işe gelirken tartıştık daha doğrusu ben söyledim o sustu gıcık..
ya birde annem evde çocuğuma bakıyor.. gece çocuk ağladığında o geldi baktı ben mama yaptım. niye ayrı yattı dedi yazlıkları kışlıkları ayırıyorum yatağın üstü doluydu dedim..
canım Allah kolaylık versin enkısa zamanmda çözülür inşdünkü menüm:
sabah-öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 saltalık, 1 kaşık lor
ara: 1 şeftali, 1 adet form bisküvi (paket değil:)) tane)
akşam: 1 salatalık, yoğurt
ara: 1 elma, 2 tane form bisküvi
ewt az oldu biliyorum ama hayatımda duyabileceğim en kötü haberlerden birini duydum( İnşallah düzelir bu durum. güne umutlu başladım dilerim gün sonunda umutlarım yerini hüzünlü anlara bırakmaz..
hoşgeldin canım özlettin kendiniGünaydin kizlar sayili gün ne cabuk geciyor...3 hafta tatili bitirip döndümtürkiyeden ayrilmak bana cok zor geliyor neyse ki cocuklarima kavusmanin sevinci ile birbirini dengeledi.biraz gecmis yaptim herkes güzel kilolar vermis,ben ise aldim saglik olsun güzel bir tatilin ardindan alinan kilolara üzülmüyorum insallah bir sonraki tatilime daha zayif gitmek nasip olacak.
mrb kızlar bn yeniyim çok begendım sizinle zayıflamak istiyorum kilom 84 yaşım 21
ayyy hoşgeldin canımmm o kadar oldu demek insa hayat karmaşasında kaptırıp gidiyor walla anladığıjm kadarıyla güzel bi tatil olmuşşş boşver o zman kiloları sen geldin ya veririz yine:)))Günaydin kizlar sayili gün ne cabuk geciyor...3 hafta tatili bitirip döndümtürkiyeden ayrilmak bana cok zor geliyor neyse ki cocuklarima kavusmanin sevinci ile birbirini dengeledi.biraz gecmis yaptim herkes güzel kilolar vermis,ben ise aldim saglik olsun güzel bir tatilin ardindan alinan kilolara üzülmüyorum insallah bir sonraki tatilime daha zayif gitmek nasip olacak.
hoşgeldinn aramıza azmin daim olsunnnmrb kızlar bn yeniyim çok begendım sizinle zayıflamak istiyorum kilom 84 yaşım 21
bende bende aynen senin gibiyim annem vefat ettiğinde 6 kilo aldıım ben 1 ayda düşün yanigünaydın kızlar
temmuz başınaaa çokkk 3 hafta bilemedin 1 ayda verirsin sen o kilolarııı:)selam kızlar yaa tam adapte olamadım işten gücten sporumu aksatıyorum yemekleri de iradem zayıflıyor mu neeeeeeeeeee.. sinir geliyoo böle olunca banaaa..
temmuz basına kadar 5 kg verr miyimmmmmmmmmmm :S
selam kızlar yaa tam adapte olamadım işten gücten sporumu aksatıyorum yemekleri de iradem zayıflıyor mu neeeeeeeeeee.. sinir geliyoo böle olunca banaaa..
canım gayret edersen haziran ortasında bulursun hedefini merak etme ama kaçamak y0oooooooooooook
selam kızlar yaa tam adapte olamadım işten gücten sporumu aksatıyorum yemekleri de iradem zayıflıyor mu neeeeeeeeeee.. sinir geliyoo böle olunca banaaa..
bazen benim de irademin zayıfladığını hissediyorum. o tür durumlarda meyve ye, form bisküvi ye, su iç, bitki çayı iç, bi de ben sakız çiğniyorum. iyi geliyor birazcık cnm.
ayrıca kaçamak yapmadan diyetine devam edersen haziranın ortalarında görürsün 5 kg verdiğini.
neber kamile?? nasıl gidiyor diyet? bak günün ortasından uyarıyorum seni. ekmeği az yiyorsun, aburcubur zaten yo, bir de simit yok:))
naber fistiklar..gecmis yapmadan selam vereyim dedim..dünkü menüyüde yazayimda unutmadan
sabah:bir simit(pazardaydik..ayaküstü oldu.
ara:yarim simit bir iki dilim köy peyniri(kaynanamdaydik kahvalti hazirlamisti.ayip olmasin diye o kadarla gecistirdim)
ögle. rada kaynadi
aksam:yarim döner
ara:2 marol:))) koyun gibi yedimde yedim hart hurt:)
spor:50 dak.yürüyüs..
bu hafta hic aksatmadim yürüyüsü aferim bana dimi
siki durun asil haber geliyor:75.5 olmusumbunun sebebi yürüyüsmü su enginar kapsulumu bilmiyorum..ama nihayet koca bir verimsiz aydan sonra gelen artilarim geri gidiyor....saten onca dikkat etmeme vede spora yagmen gitmemesi neysede fazladan gelmesi tam bir sacmalikti
cok sagol evet haklısınnnnnn kaçamak yapmamam gerek sen ne güzel kilo vermissin cizelgeni görünce gaz geldi bana da fena o kadar kiloyu ne kadar sürede verdn sen canım ?
abur cubur simit yok sabah güzeeeeel bi kepek ekmeğiyle falan kahvaltı yaptım öğle menümde güzeldi ama arada poğaça yedim kaçamk olarak çünkü sabah 6 da yaptım kahvaltıyı öğlerye kadar haliyle acıkmıştım ama 2-3 b form çayı içitim akşama sadece salata ile telafisini yapmayı düşünüyorum canım çoooooooooooooook teşekkür ederim beni kontrıol ettiğin ve desteğin için iyiki varsın
Allah hakınızda hayırlısını versin inşallah herşeyde bir hayır vardır Allah yardımcın olsun canımyok cnm evlilik tarihiyle ilgili değil. aslında evlilik tarihine üzülmemin nedeni yakınlarımın müsait olduğu günün dışında bir tarih olmasıydı. onlarla konuşup ikna ettim gelmeleri için. şu anki sorun ailemle ilgili çok sıkıntılı bi konu. burda paylaşamıyorum malesef ama Rabbim kimsenin başına vermesin. bu kadar zor ve kötü bir durum olmasına rağmen hala umudum var düzelebilir diye... teşekkür ederim cnm ilgin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?