topikten uzaklaşıldı mı kilo almak kaçınılmaz malesef(kendimizi tutamıyoruz strs iş güç derken.neyse sıkma canını 2 kilo az bi rakam.eminim kısa sürede atarsın sen canım:)))
Allah kabul etsin canım:))
aa ne güzel işte.daha yeni mesaj yazmıştın durakladı diye.bak sabredince gidiyor.zaten epey bi kilo vermişsin maşallah.
tebrikler canım.72 lere ulaşmışsın.
Allah mesut etsin.baya bi telaşeniz olmuştur.neyse artık diyetine odaklanabilirsin canım
hoşgeldin canım.kendini tanıtıp menülerini paylaşırsan senin açından faydalı olacaktır eminim.
teşekkürler kaptancım.
sürekli kilo alıp vermek ve tekrar almak çok sıkıcı.çünkü kilo aldığımız dönemlerde de gidip kıyafet alıyoruz az da olsa mecbur kaldıklarımız oluyo.işte bu can sıkıcı.dolapta bir kaç beden olabiliyor.ayakkabıların bollaşması da ayrı dert:))valla kiloyu korumak herşeyden zormuş ben bunu anladım :))
selam kizlar .yavas yavas havalar isinmaya basladi.insallah yaza kadar kilolar gideeee.biz de istedigimiz kilolara geleee. ben bugün tozuttum .isten geldim ve öglen ne bulduysam yedim.. aksama ceza yemek yemem artikenn. kos tura kostura canim ciktiii.bir de komsu lokma getirmis .bir tanecik yemedim .zeten yagliydiii.artiken sabir sabir sarkisini söyluyecennn..ah cigaram bile yook..markete bile gitmeye üseniyoom
hoşgeldinnnnben de bu yola baş koydum şuan 85 kiloyum aranıza alır mısınız acaba :)
ohhh ne güzel bu sattte yürüyüşte tamamlanmışşş bende yemekten 2 saat sonra düşünüyorum ama koşubandında istemiyorum kocişi ikna etmek laızmmmhastane işlerimi hallettim eve geldim.
o kadar çok yürüdüm ki ayaklarım ağrıyor.fizik tedaviye gidip gelirken biraz yürüyeceğim spor olacak bana.
bi geçmişe bakayım naptınız bakalım:))
bu arada herkeslere selam nasılsınız kızlarr
hoşgeldinnnn
ohhh ne güzel bu sattte yürüyüşte tamamlanmışşş bende yemekten 2 saat sonra düşünüyorum ama koşubandında istemiyorum kocişi ikna etmek laızmmm((
iyiyiz canım sen nasılsınn
iiym cnm ne olsun ben spor yapamıyorum hep edeymm..dışrıye pek gtmm yokk...yemek listem nsıl cnm benm paylaştım
selam kızlar özellikle şu an aşağıda gördüğüm irem ve elmaşekerim nasılsınız kızlar? yürüyüş yapıp geldim bende fakat boşuna kürek çekiyormuşum gibi gelyor bu regl haftam ya tartı her yeni gün yeni gramlarla merhaba diyor bana malesef bakalım inş.regl bitince düşer diye ümit ediyorum:)bugünkü menümü de yazayım;
sabah:1 yumurta,2 dilim ekmek,1 yeşil biber,biraz labne,şekersiz çay
ara:5 tane yeşil erik
öğle:yarım kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara yok
akşam:5 tane kızartılmış biber,bir kaç patates dilimli kıymalı patates oturtma,1,5 dilim ekmek,4 yk yoğurt,1 dilim kadar karpuz
ara acıkınca elma yicem inş.
çokk iyiyimmm güzelim diyetim ilk günüüüü akşam yemeğim abartı ama önceki günlere göre acayip frenledim kendimiii maşallahh bana sen nasılsınnn bebeğimmm yok yokk olur mu boşa kürekk çekmeeee sen devam et bebeğimmmmmm regl bittikten sonra mükafatını alırsınnnn inşallah ummahhh
selam kızlar özellikle şu an aşağıda gördüğüm irem ve elmaşekerim nasılsınız kızlar? yürüyüş yapıp geldim bende fakat boşuna kürek çekiyormuşum gibi gelyor bu regl haftam ya tartı her yeni gün yeni gramlarla merhaba diyor bana malesef bakalım inş.regl bitince düşer diye ümit ediyorum:)bugünkü menümü de yazayım;
sabah:1 yumurta,2 dilim ekmek,1 yeşil biber,biraz labne,şekersiz çay
ara:5 tane yeşil erik
öğle:yarım kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara yok
akşam:5 tane kızartılmış biber,bir kaç patates dilimli kıymalı patates oturtma,1,5 dilim ekmek,4 yk yoğurt,1 dilim kadar karpuz
ara acıkınca elma yicem inş.
anaa sen memur olursan seni havada kaparlar bana kalmazsinki:/(( ben gene elimdekiylle idare edeyim eniyiysi:))kızz memurr olayımda sonra gewlin o zaman bu halimle bakamam :)))) 5 6 ay sonraa aşkımız devam ederse kaç gel :Ç)
Acı yok rocky ne yapalim boyle olmuycak tmm ben menumu yazayim sen cezami kes :18::18:
Npiyosun canim cook gecmis olsun sen neler yapiyorsun
kardeşin nasıl oldu canımmm
ben çok hastayımmmmmmmmmm varsa 1 kilooo acil şifa verebilirmisinizzzzz
sabah peynir domates yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 avuç çekirdek
akşam saat 4 gibi yani ızgara tavuk bol salata 2 bardak kola 2 dilim ekmek
kola ve ekmek fazla oldu ama napayımmm kasamadım daha fazla
kutlarim seni canim..hamburgere elveda diyebilmek büyük basari bence..300 gram eksiyle listede 3.olmanida ayrica kutlarimyeni uyandım...gözüm döndü..zaten hastaydım tansiyonum 7/4 e düştü...hamburgerler ve patatsler gözleriminin öününden geçti...tartıya çıktım 100 gr da olsa eksik gösterdi...hamburgere elveda salataya merhaba dedim..bu tekerlemeyi de sizin için yazdım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?