80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar .yavas yavas havalar isinmaya basladi.insallah yaza kadar kilolar gideeee.biz de istedigimiz kilolara geleee. ben bugün tozuttum .isten geldim ve öglen ne bulduysam yedim.. aksama ceza yemek yemem artikenn. kos tura kostura canim ciktiii.bir de komsu lokma getirmis .bir tanecik yemedim .zeten yagliydiii.artiken sabir sabir sarkisini söyluyecennn..ah cigaram bile yook..markete bile gitmeye üseniyoom

20 mayıs listemmmm

sirkeli su
sabh 8.00
domates saltalık peynir 1 çay kaşığı acıka acık çay
ara 12.00
5 erik 1bardak yoğurt
öğlen 14.00
1 kase çorba yağzıs tuzsuz salata acuç içi ızgara balık 1 dilim ekmek
ara 16:30
5 erik
akşam 20.00
4 yk patates yemeği 2 yk pilav
ara 23.30
5 erik

sağol canım benimmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyy sanırım bende akşam yemeğinde tozuttummmmm çok fena oldu ama önceki günlere göreee az bu da bir teselli olsun bari

ben de bu yola baş koydum şuan 85 kiloyum aranıza alır mısınız acaba :)
hoşgeldinnnn
hastane işlerimi hallettim eve geldim.
o kadar çok yürüdüm ki ayaklarım ağrıyor.fizik tedaviye gidip gelirken biraz yürüyeceğim spor olacak bana.
bi geçmişe bakayım naptınız bakalım:))
ohhh ne güzel bu sattte yürüyüşte tamamlanmışşş bende yemekten 2 saat sonra düşünüyorum ama koşubandında istemiyorum kocişi ikna etmek laızmmm((
bu arada herkeslere selam nasılsınız kızlarr

iyiyiz canım sen nasılsınn

selam kızlar özellikle şu an aşağıda gördüğüm irem ve elmaşekerim nasılsınız kızlar? yürüyüş yapıp geldim bende fakat boşuna kürek çekiyormuşum gibi gelyor bu regl haftam ya tartı her yeni gün yeni gramlarla merhaba diyor bana malesef bakalım inş.regl bitince düşer diye ümit ediyorum:)bugünkü menümü de yazayım;

sabah:1 yumurta,2 dilim ekmek,1 yeşil biber,biraz labne,şekersiz çay
ara:5 tane yeşil erik
öğle:yarım kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara yok
akşam:5 tane kızartılmış biber,bir kaç patates dilimli kıymalı patates oturtma,1,5 dilim ekmek,4 yk yoğurt,1 dilim kadar karpuz
ara acıkınca elma yicem inş.

iiym cnm ne olsun ben spor yapamıyorum hep edeymm..dışrıye pek gtmm yokk...yemek listem nsıl cnm benm paylaştım

çokk iyiyimmm güzelim diyetim ilk günüüüü akşam yemeğim abartı ama önceki günlere göre acayip frenledim kendimiii maşallahh bana sen nasılsınnn bebeğimmm yok yokk olur mu boşa kürekk çekmeeee sen devam et bebeğimmmmmm regl bittikten sonra mükafatını alırsınnnn inşallah ummahhh

sen toparlarsın canım ne varr,sen ne k,olar vermiş kızsın maşallah...şu an kaç kilosun?bu arada sen bitirdin kpss çalışmayı ben yeni başlıcam:)))

iyiyim canım sağol spor yapmaya alışamadım henüz ama bennn napcammmm

kızz memurr olayımda sonra gewlin o zaman bu halimle bakamam :)))) 5 6 ay sonraa aşkımız devam ederse kaç gel :Ç)
anaa sen memur olursan seni havada kaparlar bana kalmazsinki:/(( ben gene elimdekiylle idare edeyim eniyiysi:))

Acı yok rocky ne yapalim boyle olmuycak tmm ben menumu yazayim sen cezami kes :18::18:

Npiyosun canim cook gecmis olsun sen neler yapiyorsun

kesicem elbet..sende bana ceza kesicen.ama bak bugün evlilik yildönümümüz.haliyle acicik abarti oldu...ama sana birakiyorum neyse cezam kes..cekerim valla:))

sabah peynir domates yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 avuç çekirdek
akşam saat 4 gibi yani ızgara tavuk bol salata 2 bardak kola 2 dilim ekmek

kola ve ekmek fazla oldu ama napayımmm kasamadım daha fazla

iremim adaşım çekirdek yediğinde önce sonra bi ara çiğ sebze yemeye çalış bana öyle dedi diyetisyenim..

dün
sabah:2 bardak su
kahvalt:2 dilim ekmek kadar susamsız giresun simidi:)) 1 peynir ve 2 hindi salam
ara:yok
öğle:6yk etli sebzeli yemek ve mercimek çorbası
ara:yok
ara:1 yemek kaşığı kıyma ve yemek suyu
akşam:3 yk kavurma 2-3 dilim ekmek ve bollll salata
gece:dondurma(süt ve meyve yerine)
gecenin köründe:3 tutku
yarım litre su spor yok merdiven çok:nöbet...

sabah:3 ekmekcik-3 dilim kasar-bir minik kutu recel-yag
ögle:3 petibör bisküvi
aksam:bir kase corba-bir tavuk dösünden sis-2-3 kasik pilav-bir dilim pide
bir bardak kola

yeni uyandım...gözüm döndü..zaten hastaydım tansiyonum 7/4 e düştü...hamburgerler ve patatsler gözleriminin öününden geçti...tartıya çıktım 100 gr da olsa eksik gösterdi...hamburgere elveda salataya merhaba dedim..bu tekerlemeyi de sizin için yazdım:))

kutlarim seni canim..hamburgere elveda diyebilmek büyük basari bence..300 gram eksiyle listede 3.olmanida ayrica kutlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…