yeni uyandım...gözüm döndü..zaten hastaydım tansiyonum 7/4 e düştü...hamburgerler ve patatsler gözleriminin öününden geçti...tartıya çıktım 100 gr da olsa eksik gösterdi...hamburgere elveda salataya merhaba dedim..bu tekerlemeyi de sizin için yazdım:))
tamam canım aklımızda olsun sağolliremim adaşım çekirdek yediğinde önce sonra bi ara çiğ sebze yemeye çalış bana öyle dedi diyetisyenim..
süper bi tekerleme ama iç açıcı değilllyeni uyandım...gözüm döndü..zaten hastaydım tansiyonum 7/4 e düştü...hamburgerler ve patatsler gözleriminin öününden geçti...tartıya çıktım 100 gr da olsa eksik gösterdi...hamburgere elveda salataya merhaba dedim..bu tekerlemeyi de sizin için yazdım:))
bende bıraz once tartıldımm ve tam 82 kıloyum 25 yasındayım gecen seene 76ydım fakat sınava hazırlandım bu kıs yedıkce bırıkım yapmısım ,belkı sızınle motıve olup zayıflarım nedersınız..
sabah:3 ekmekcik-3 dilim kasar-bir minik kutu recel-yag
ögle:3 petibör bisküvi
aksam:bir kase corba-bir tavuk dösünden sis-2-3 kasik pilav-bir dilim pide
bir bardak kola
yokk kuzum yaa daha bitiremedim amaaa tatil verdim kendimee yeter sıkıldım ben gelemem o kadar sıkıntıyasen toparlarsın canım ne varr,sen ne k,olar vermiş kızsın maşallah...şu an kaç kilosun?bu arada sen bitirdin kpss çalışmayı ben yeni başlıcam:)))
ben kapılmam kaparımmmm yavruuummmmmm işdee o şanslı da sensin :)))anaa sen memur olursan seni havada kaparlar bana kalmazsinki:/(( ben gene elimdekiylle idare edeyim eniyiysi:))
kesicem elbet..sende bana ceza kesicen.ama bak bugün evlilik yildönümümüz.haliyle acicik abarti oldu...ama sana birakiyorum neyse cezam kes..cekerim valla:))
çok sağolllll canımmm benimmmmmm geldim yaa sizsiz yapamıyorummm ben koca bir boşluk oluyorr bu arada kardeşini sormuş irem neden hastalık filan mııı inşallah değildir öyleyse de geçmiş olsunnngeçmiş olsun dilaracım yerin belli...acil şifalar..
sagol canım sanada cok gecmiş olsunn kaynım evlendi elti oldumallah mesut etsin cnm kim evlendi bilmiyorum ama :) hoşş geldinnnnn aramızaaaa :) ben hep burdaymışım gibiPPP
ALLAH kurtarsın biz bebek isteyenlerde dua edersen cok sevinirimmerhaba....bu topikle ilk nişanlandığım da tanışmıştım...ne günlerdi...bildirimler
verilen kg.lar...gramla alınanlar sonra ve yeniden verilenler...düğün telaşım...buradaki arkadaşların benimle heyecanlanması falan derken...evlendim...geçti 2 yıl hamile kaldım şimdi kısmetse 3 hafta sonra oğlumu kucağıma alacağım...
dileğim odur ki,doğumdan sonra 90 99 topiğine değil buraya katılmak umarım 90 ın altına düşerim...
kendinize iyi bakın ben gelene kadar...hepinize bol sevinçli,çok kilo kayıplı günler dilerim...
iremcim kilo almadım ALLAHA şükür bu sabah tartıldım 68 bucuktum aynıyım yani ne almışım ne vermişim elbisemi göstermek cok isterimde bi tanıyan cıkarda ondan korkuyorum pudra rengı duz arkası hafif kuyruklu kapalı bi kıyafet canım cok sade ama şık olduohhh bittimi nihayet düğün telaşı düğünde verdimi aldın sööle bakalım elbise ne giydin fotola görelim yüzünü karalarsınnn
ayyy ne güzel hayırlısı ile dön aramıza kucağında bebişinle işalllah
kamile sagol canım hadi kaldıgımz yerden devam edelim beraber seninde gözün aydın sınırı gecmişsinhoşgeldin canım merak etme kötü bişi yok şuan çok şükür beraber devam edelim inş bende sınırı geçtim ya kimse tutamaz beni
canım Allah hayırlısıyla bebişini aldırsın kucağınada kilo vermesi kalsın
sağol bitanem ya inş devamı gelir bu nun
hadi inş 69 sınırımıda aşarım benim için asıl hedef asıl psikoljik sınır 69 Allah en kısa zamanda görmeyi nasip eder
hoşgeldin aramızaben de bu yola baş koydum şuan 85 kiloyum aranıza alır mısınız acaba :)
sagol canım bismillah dedim başladım tekrardantopikten uzaklaşıldı mı kilo almak kaçınılmaz malesef(kendimizi tutamıyoruz strs iş güç derken.neyse sıkma canını 2 kilo az bi rakam.eminim kısa sürede atarsın sen canım:)))
Allah kabul etsin canım:))
aa ne güzel işte.daha yeni mesaj yazmıştın durakladı diye.bak sabredince gidiyor.zaten epey bi kilo vermişsin maşallah.
tebrikler canım.72 lere ulaşmışsın.
Allah mesut etsin.baya bi telaşeniz olmuştur.neyse artık diyetine odaklanabilirsin canım
hoşgeldin canım.kendini tanıtıp menülerini paylaşırsan senin açından faydalı olacaktır eminim.
teşekkürler kaptancım.
sürekli kilo alıp vermek ve tekrar almak çok sıkıcı.çünkü kilo aldığımız dönemlerde de gidip kıyafet alıyoruz az da olsa mecbur kaldıklarımız oluyo.işte bu can sıkıcı.dolapta bir kaç beden olabiliyor.ayakkabıların bollaşması da ayrı dert:))valla kiloyu korumak herşeyden zormuş ben bunu anladım :))
duyum evlilik yıldonumun kutlu olsun nice nice senelere İNŞALLAHanaa sen memur olursan seni havada kaparlar bana kalmazsinki:/(( ben gene elimdekiylle idare edeyim eniyiysi:))
kesicem elbet..sende bana ceza kesicen.ama bak bugün evlilik yildönümümüz.haliyle acicik abarti oldu...ama sana birakiyorum neyse cezam kes..cekerim valla:))
hoşgeldin aramızabende bıraz once tartıldımm ve tam 82 kıloyum 25 yasındayım gecen seene 76ydım fakat sınava hazırlandım bu kıs yedıkce bırıkım yapmısım ,belkı sızınle motıve olup zayıflarım nedersınız..
kızlar bugunkı menum
SABAH : 1 kase k flakes
ARA : sekersız cay
ÖĞLE : bıber kızartması kabak kızartması 2 catal yedım
AKSAM : taze fasulye 2 kasık bulgur pılavı 2 kasık
1 saat yuuruyus
su az içtim
yarın oruc tutucam
bırazdan kahvaltı yapıcam 2 dılım ekmek peynır kk salatalık sekersız cayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yemekten bı saat sonra yatıcammmmmm
ahh cicim ahh spor yapabilsem keşke ama bugnn 20 dkka yürüdm para gttm torba flnn heheh..spor gbi olmadı ama işte...evdede yapmıyorum sporuusüpeeer çok beğendim ne artı ne eksik bi de sporun olsaaaa hiçbişey kalmazzz
yeni uyandım...gözüm döndü..zaten hastaydım tansiyonum 7/4 e düştü...hamburgerler ve patatsler gözleriminin öününden geçti...tartıya çıktım 100 gr da olsa eksik gösterdi...hamburgere elveda salataya merhaba dedim..bu tekerlemeyi de sizin için yazdım:))
bende bıraz once tartıldımm ve tam 82 kıloyum 25 yasındayım gecen seene 76ydım fakat sınava hazırlandım bu kıs yedıkce bırıkım yapmısım ,belkı sızınle motıve olup zayıflarım nedersınız..
hoş buldummm bidenemmmmmmmm inşallahhhhh verebilirim artıkdilaram şekerim hoş geldin özlettin kendini :) kiloyu takma.önceden nası verdiysen gene verirsin.
bugünkü menüm
sabah
iki dilim ekmek
biraz labne
tavada yumurta biraz
ara
dört tane kuru kayısı
ara
bi elma
öğle
iiki tane lavaşa sarılı kaşardan tostvişneli soda
ara yok
akşam
yarım porsiyon bulgur pilavı
yarım porsiyon patates biber patlıcan kavurması
ara yok
40 dk yürüyüş + twist+ mekik+46 dk pilates
hadi yaaaaa eltiiii oldun demekkkk inşallah sorunsuzzzz mutlu birrr evlilik olurrrrr senle de iyi geçinsin tabi :)sagol canım sanada cok gecmiş olsunn kaynım evlendi elti oldum
ALLAH kurtarsın biz bebek isteyenlerde dua edersen cok sevinirim
iremcim kilo almadım ALLAHA şükür bu sabah tartıldım 68 bucuktum aynıyım yani ne almışım ne vermişim elbisemi göstermek cok isterimde bi tanıyan cıkarda ondan korkuyorum pudra rengı duz arkası hafif kuyruklu kapalı bi kıyafet canım cok sade ama şık oldu
kamile sagol canım hadi kaldıgımz yerden devam edelim beraber seninde gözün aydın sınırı gecmişsin
hoşgeldin aramıza
sagol canım bismillah dedim başladım tekrardan
duyum evlilik yıldonumun kutlu olsun nice nice senelere İNŞALLAH
hoşgeldin aramıza
ALLAH kabul etsin bende yarın oruc tutucam İNŞALLAH kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?