- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
40 soruda 6 bos 4 yanlışneyse canlar ben yuruyuse gıdıyorum gelırım 2 saate
iyi cnm iyi asma suratınııı daha iyi olacak git gideee şimdiden çalışmaya başladık bir yıl boyunca bakarsak şansımızda yaver giderseee tamamdır. ama sırf çalışmayla olmuyor ben bunu bizzat yaşadım gördüm şansında büyük etkisi var benim gibi sınava gireceğin son 3 gün ağır grip olup sınava öyle girersen bi halt yapamazsın :)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kova04[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]1.1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilcan[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]83.2[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD]1.80[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yryş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ist87[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]14.2[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]12.2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmasekeri23[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]leslie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-neden sonuç cümlelerin de eylem sonuçlanmıştır.
Kod:bir cümlede sebep anlamı veren den, dan ekiyle ''dolayı, ötürü, sebep, neden'' sözcüklerinin bir arada kullanılması gereksiz kelime kullanımından doğan anlatım bozukluğudur.
örnek verecek olursak: yazarın çok sevilmesinin nedeni eserlerinde sade dil kullanılmasındandır.
-amaç sonuç cümlelerin de ortaya çıkmış kesin bir sonuç yoktur.
-dilimizde deyimler, ikilemeler ve tamlamalar yüklem görevinde kullanılır.
-'' nereye'' sorusu ile hem dolaylı tümleç hem de zarf tümleci bulunur. peki nasıl ayıracağız? dolaylı tümleç ismin hal eklerinden -e, -de,-den takılarını alır. zarf tümleci hal eki almaz.
örnek:
aşağı gel
aşağıya gel
- edat tümleci aynı zamanda zarf tümlecidir.
-ara söz ve ara cümle iki kısa çizgi ve iki virgül arasında belirtilir. ara söz yargı barındırmaz, ara cümle yargılıdır.
örn: burayı, amasya' yı, çok seviyor. ( ara söz)
hava açarsa, -ki açacağını sanmıyorum- motorumla dolaşabiliriz.( ara cümle)
canım niye yemeden önce yazmıyorsun neler yedin hele bi debiri beni durdursun ya homiligırlat yiyorumkendımı frenlemesem daha bı dünya daha yıcem canm pastalar börekler tatlılar tuzlular daha neler neler ıstıyor sankı aserıyorum yaa:26:
ben bu zarftan tümlecten edattan hiç anlamıyorum ya
canım niye yemeden önce yazmıyorsun neler yedin hele bi de
yüklemin durumunu bildiriyor canım ( ne zaman, ne kadar, nasıl, niçin neden) gibi sorulara cvp veriyor.
örnek verecek olursak
dosyaları iç içe koymuş
heyecandan titriyorum
her salı babaannesini ziyaret ederdi.
biraz kalıp ama böyle öğrencez artık
valla gr dan hiç bir hesap yapamadım :44: ama sanırım o kadar abartı birşey yok toplam kalorin ne kadarTarih : 28 . 07 .2013
Sabah Kalkış: 12.30
Günün Kilosu:
sahur ():
domates (100 gr)
siyah zeytin (20 gr)
omlet (100 gr)
soyulmuş salatalık(100 gr)
pide(20 gr)
limonata(50 gr)
10 adet badem
8 tane üzüm tanesi
Spor ( 15.00' den sonra):
Yürüyüş: 33 dk mesafe:3,13 km adım : 3.800
ara( ):
karpuz(240gr)
kaşar peyniri(25 gr)
öğle( ):
yoğurt(50 gr)
domates salçası (1 yemek kasıgı)
kuru soğan(10 gr)
yağsız haşlanmış makarna (120gr)
sımdılık bunlar cnm ama frenlemıs halımbu aslında cnm neler neler ıstıyor Allahtan evde yok olsa kesın tutamazdım kendımı mıdemdenn açlık hıssı hıc eksık olmadı bugun ya
sahur: 3dlm ekmek
3dlm peynir
3 zeytin :)
1 y. haşlama
1 t kaşığı reçel
iftar: yarım kase çorba
3dlm ekmek
arap tava
biraz da harput köfte
sonlamayı da karpuzla yaptım :)
ooooovvvv on numara valla süpersin canım inş gecede güzel geçirisin bende menü yok bitmiş bugünsahur: 3dlm ekmek
3dlm peynir
3 zeytin :)
1 y. haşlama
1 t kaşığı reçel
domates
salatalık
ezandan az öncede 1 bardak süt
iftar: yarım kase çorba
3dlm ekmek
arap tava
biraz da harput köfte
sonlamayı da karpuzla yaptım :)
valla gr dan hiç bir hesap yapamadım :44: ama sanırım o kadar abartı birşey yok toplam kalorin ne kadar
yüklemin durumunu bildiriyor canım ( ne zaman, ne kadar, nasıl, niçin neden) gibi sorulara cvp veriyor.
örnek verecek olursak
dosyaları iç içe koymuş
heyecandan titriyorum
anladım canım erkenden dönmüş oldun yapmazsın bu saatten sonra yaparsanda direk yarar valla onun için artık yeme986 cnm suan ama normalde aksamla 1000 oluyordu ya evet fazla bısey yok ama ıste canımın ıstedıklerını yıyebılseydım neler neler olucakta yanı sole dıyeyım önceden yedıklerımle doyuyordum bugun ıse hep açlık hıssı hssettım
inan bende öyleyim canım temelden almaya çalışıyorummm işde bazen çekiniyorum not yazarken kızlar dalga geçecek bunları bile bize söylüyor diye dil bilgisinde hiç yokum valla
valla cnmbenm kafa hıc basmıyor onlara verdıgın orneklerde bıle goremıyorum o derece yanı durum o kadar vahım bende sözel kısmım hıc yok matematıgımde baya korellmıs elle tutulur bı fızık kımya bıyolojm kalmış
arap tavayla Harput kofteyı ılk defa duyuyorum ve merak ettım
inş. bebeğim yaaaa yok yok senin menü bitmiş olmazzz mümkün değil :))))ooooovvvv on numara valla süpersin canım inş gecede güzel geçirisin bende menü yok bitmiş bugün
inşallah canımmm evet bide unutmasak o yüzden bu ara ne duysam direk not alıyorum tarihden de internet sitelerinde gördüğüm birşeyler var notunu aldım tarihe geçince paylaşacapım daha ona geçmedik diye sllıyorum şimdililk :)sağol canım bi de hemen unutmasam inşallah çalışarak biraz ilerletebiliriz öğrendiklerimizi
benjamin buttonun tuhaf hikayesi canım güel bir konusu varkızlar ya şöyle güzel bir film izlemek istiyorum
varmı tavsiye edebilceginiz bir film
böyle olursa belki daha açıklayıcı olur :)yüklemin durumunu bildiriyor canım ( ne zaman, ne kadar, nasıl, niçin neden) gibi sorulara cvp veriyor.
örnek verecek olursak
dosyaları iç içe koymuş ( koymuş yüklem yükleme nasıl koymuş sorusunu sorarsak iç içe koymuş cevabını veriyor)
heyecandan titriyorum ( titriyorum yüklem neden titriyorsun sorusunu sorarsak heyecandan titriyorum cevabını veriyor)
brat pitt bayılırım az önce bir filmini buldum eski oldugu için vazgecmiştim hemen bakıyorum teşekkürler canıminan bende öyleyim canım temelden almaya çalışıyorummm işde bazen çekiniyorum not yazarken kızlar dalga geçecek bunları bile bize söylüyor diye dil bilgisinde hiç yokum valla
Eki Görüntüle 766229
ilki arap tava ikincisi harput köfte canım :)
inş. bebeğim yaaaa yok yok senin menü bitmiş olmazzz mümkün değil :))))
inşallah canımmm evet bide unutmasak o yüzden bu ara ne duysam direk not alıyorum tarihden de internet sitelerinde gördüğüm birşeyler var notunu aldım tarihe geçince paylaşacapım daha ona geçmedik diye sllıyorum şimdililk :)
benjamin buttonun tuhaf hikayesi canım güel bir konusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?