80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

40 soruda 6 bos 4 yanlış neyse canlar ben yuruyuse gıdıyorum gelırım 2 saate

iyi cnm iyi asma suratınııı daha iyi olacak git gideee şimdiden çalışmaya başladık bir yıl boyunca bakarsak şansımızda yaver giderseee tamamdır. ama sırf çalışmayla olmuyor ben bunu bizzat yaşadım gördüm şansında büyük etkisi var benim gibi sınava gireceğin son 3 gün ağır grip olup sınava öyle girersen bi halt yapamazsın :)

aynen cnm sansta etkılı bazen ınsan bıldıgı seylrı bıle yapamıyor benım yuruyus anca yarım saat yapabılıdm sol ayağımı ıncıltmısım sabahtn berı ustune basınca acıyor aksam tekrar denıcem bakalım yarım satı 3700 adımla 3.1 km le tammladım baklım

ellerine sağlık canım güzel olmuş tablo

ben bu zarftan tümlecten edattan hiç anlamıyorum ya

biri beni durdursun ya homiligırlat yiyorum kendımı frenlemesem daha bı dünya daha yıcem canm pastalar börekler tatlılar tuzlular daha neler neler ıstıyor sankı aserıyorum yaa:26:

Son düzenleme:
biri beni durdursun ya homiligırlat yiyorum kendımı frenlemesem daha bı dünya daha yıcem canm pastalar börekler tatlılar tuzlular daha neler neler ıstıyor sankı aserıyorum yaa:26:
canım niye yemeden önce yazmıyorsun neler yedin hele bi de

ben bu zarftan tümlecten edattan hiç anlamıyorum ya

yüklemin durumunu bildiriyor canım ( ne zaman, ne kadar, nasıl, niçin neden) gibi sorulara cvp veriyor.

örnek verecek olursak

dosyaları iç içe koymuş
heyecandan titriyorum
her salı babaannesini ziyaret ederdi.

biraz kalıp ama böyle öğrencez artık

canım niye yemeden önce yazmıyorsun neler yedin hele bi de

Tarih : 28 . 07 .2013

Sabah Kalkış: 12.30
Günün Kilosu:
sahur ():
domates (100 gr)
siyah zeytin (20 gr)
omlet (100 gr)
soyulmuş salatalık(100 gr)
pide(20 gr)
limonata(50 gr)
10 adet badem
8 tane üzüm tanesi
Spor ( 15.00' den sonra):
Yürüyüş: 33 dk mesafe:3,13 km adım : 3.800
ara( ):
karpuz(240gr)
kaşar peyniri(25 gr)
öğle( ):
yoğurt(50 gr)
domates salçası (1 yemek kasıgı)
kuru soğan(10 gr)
yağsız haşlanmış makarna (120gr)

sımdılık bunlar cnm ama frenlemıs halımbu aslında cnm neler neler ıstıyor Allahtan evde yok olsa kesın tutamazdım kendımı mıdemdenn açlık hıssı hıc eksık olmadı bugun ya daha aksam yemegım yok orda

Son düzenleme:
sahur: 3dlm ekmek
3dlm peynir
3 zeytin :)
1 y. haşlama
1 t kaşığı reçel
domates
salatalık
ezandan az öncede 1 bardak süt

iftar: yarım kase çorba
3dlm ekmek
arap tava
biraz da harput köfte

sonlamayı da karpuzla yaptım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

valla cnmbenm kafa hıc basmıyor onlara verdıgın orneklerde bıle goremıyorum o derece yanı durum o kadar vahım bende sözel kısmım hıc yok matematıgımde baya korellmıs elle tutulur bı fızık kımya bıyolojm kalmış

valla gr dan hiç bir hesap yapamadım :44: ama sanırım o kadar abartı birşey yok toplam kalorin ne kadar

ooooovvvv on numara valla süpersin canım inş gecede güzel geçirisin bende menü yok bitmiş bugün

valla gr dan hiç bir hesap yapamadım :44: ama sanırım o kadar abartı birşey yok toplam kalorin ne kadar

986 cnm suan ama normalde aksamla 1000 oluyordu ya evet fazla bısey yok ama ıste canımın ıstedıklerını yıyebılseydım neler neler olucakta yanı sole dıyeyım önceden yedıklerımle doyuyordum bugun ıse hep açlık hıssı hssettım

Son düzenleme:

sağol canım bi de hemen unutmasam inşallah çalışarak biraz ilerletebiliriz öğrendiklerimizi

anladım canım erkenden dönmüş oldun yapmazsın bu saatten sonra yaparsanda direk yarar valla onun için artık yeme
canında çok isterse bol bol salatalık ye

kızlar ya şöyle güzel bir film izlemek istiyorum
varmı tavsiye edebilceginiz bir film

inan bende öyleyim canım temelden almaya çalışıyorummm işde bazen çekiniyorum not yazarken kızlar dalga geçecek bunları bile bize söylüyor diye dil bilgisinde hiç yokum valla

arap tavayla Harput kofteyı ılk defa duyuyorum ve merak ettım

ilki arap tava ikincisi harput köfte canım :)
ooooovvvv on numara valla süpersin canım inş gecede güzel geçirisin bende menü yok bitmiş bugün
inş. bebeğim yaaaa yok yok senin menü bitmiş olmazzz mümkün değil :))))
sağol canım bi de hemen unutmasam inşallah çalışarak biraz ilerletebiliriz öğrendiklerimizi
inşallah canımmm evet bide unutmasak o yüzden bu ara ne duysam direk not alıyorum tarihden de internet sitelerinde gördüğüm birşeyler var notunu aldım tarihe geçince paylaşacapım daha ona geçmedik diye sllıyorum şimdililk :)

kızlar ya şöyle güzel bir film izlemek istiyorum
varmı tavsiye edebilceginiz bir film
benjamin buttonun tuhaf hikayesi canım güel bir konusu var

böyle olursa belki daha açıklayıcı olur :)

brat pitt bayılırım az önce bir filmini buldum eski oldugu için vazgecmiştim hemen bakıyorum teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…