80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım erkenden dönmüş oldun yapmazsın bu saatten sonra yaparsanda direk yarar valla onun için artık yeme
canında çok isterse bol bol salatalık ye

kızlar ya şöyle güzel bir film izlemek istiyorum
varmı tavsiye edebilceginiz bir film

oyle oldu cnm bugunu 1247 kcal ıle kapatmış olduk ama kendımı suçlu hıssedıyorum suan
ne tarz sevıyorsun cnm fılm

valla cnm bende aynen oleyım sıfırım yanı kız ınsaf et canm cekıyor bıde güzel güzel resımlerı koymuss tokum kı ben tokumm canım hıc bısey ıstemıyorum tokumm

böyle olursa belki daha açıklayıcı olur :)

aynen cnm bole daha ıı olmuş anca jeton dustu bole benım kızlar menumu paylaşıp cıkıyrum ben aksama ekledıgım sporları yapıp geleyim menü paylaşımından vazgectım adımlarımı ve mesafeyı bılmeden nası yazıcam kafada kalmadı ıyımı

Son düzenleme:

oyle oldu cnm bugunu 1247 kcal ıle kapatmış olduk ama kendımı suçlu hıssedıyorum suan
ne tarz sevıyorsun cnm fılm
olsun canım iyisin fazla degil ideal olanıda bu zaten. korku macera bilim kurgu komedileride severim ama sadece safak sezer

olsun canım iyisin fazla degil ideal olanıda bu zaten. korku macera bilim kurgu komedileride severim ama sadece safak sezer

en son bi filme gittim o baya güzeldi 5 haftadır vızyonda nette bulabılırsın tahmınımce Dünya:yeni bir başlangıç
Will Smith ve Jaden Smith fılmı bılım kurgu aksıyon fantastık bı fılm ben sevdım begenırmısın bılmem cnm

evet bunu biliyorum henüz türkçe dublajı çıkmadıgı için gidemedim saol canım teşekkürler bende cıkıyım artık bişey bakayım netten iyi akşamlar

bende hangover 3 ü bulsam izleyecem de bir türlü bulamadım türkçe dublajını bide büyükleri bekliyorum dört gözle ilkini beğenmişdim 2. de yoldaymış :)

Sahur
çeyrek pide
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
domates-salatalık
1 kaşık reçel
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak sulu köfte
2 küçük bardak şekersiz limonata
Ara
yeşil çay
3-4 tane bitter çikolatalı bisküvi
2. Ara
1 kase yoğurt+1 şeftali+2 kaşık yulaf ezmesi+yarım çay kaşığı tarçın

ben geldım ama daha yuruyusumu tamamlayamadım son 50 dk sı daha kaldı ayağım baya bı zorluyom devam etsemmı etmesemmı bılemedım yada hızımı düşürsem oturuncada zor kalkıyor ınsan ya:44:

evet bunu biliyorum henüz türkçe dublajı çıkmadıgı için gidemedim saol canım teşekkürler bende cıkıyım artık bişey bakayım netten iyi akşamlar

bende hangover 3 ü bulsam izleyecem de bir türlü bulamadım türkçe dublajını bide büyükleri bekliyorum dört gözle ilkini beğenmişdim 2. de yoldaymış :)

alt yazılı evet ama ben sevıyorum alışkın oldgum ıcın genelde yabancı dızı ızlerm o yüzden zor olmuyor takıp etmesı buyuklerı duymadım cnm bakayım barı konusu ne :26:

ben geldım ama daha yuruyusumu tamamlayamadım son 50 dk sı daha kaldı ayağım baya bı zorluyom devam etsemmı etmesemmı bılemedım yada hızımı düşürsem oturuncada zor kalkıyor ınsan ya:44:

hoş geldin canımmmm bence yapma yeter ayağın daha uzaun zamanlı hasar görürse daha kötü olur haftaya yayıp telafi ederisnnn bu durumu

canım çok zorlama kendini ayağın iyileşince telafi edersin spor yapıcam diye kendini sakatlama

alt yazılı evet ama ben sevıyorum alışkın oldgum ıcın genelde yabancı dızı ızlerm o yüzden zor olmuyor takıp etmesı buyuklerı duymadım cnm bakayım barı konusu ne :26:

aslında bende sıkıntı çekmiyorummmm izleirm de türkçe si daha keyifli oluyor :) büyükler biraz basit gelebilir ama adam smithin ben çok seviyorum onu yaaaa :)

hoş geldin canımmmm bence yapma yeter ayağın daha uzaun zamanlı hasar görürse daha kötü olur haftaya yayıp telafi ederisnnn bu durumu

hosbuldum cnm dünde yapamadım spor bugun yaparım dıye kaytarmıştım cnm bıraz bı deneyeyımde bakalım duruma gore bırakırım:44:
canım çok zorlama kendini ayağın iyileşin kayce telafi edersin spor yapıcam diye kendini sakatlama
haklısn cnm ama dünde yapmadım o yüzden yapayım dıyorum tabı oturduğum yerden kalkabılırsem
aslında bende sıkıntı çekmiyorummmm izleirm de türkçe si daha keyifli oluyor :) büyükler biraz basit gelebilir ama adam smithin ben çok seviyorum onu yaaaa :)

ya fılm surukleyıcı olunca alt yazılı olduğunu fark etmıyorsun ama fılm sarmaşsa alt yazı ıskence olabılıyor gece yatarken bakayım barı merak ettım hadı benı yıne kaçtım kızlar

Son düzenleme:

Yabancı dizilerden hangı tur konuları ızlıosun cnm bende ızlıorumda dızı kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…