- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
brat pitt bayılırım az önce bir filmini buldum eski oldugu için vazgecmiştim hemen bakıyorum teşekkürler canım
ben onu izledim:26: şimdi açınca fark ettim yaşlı bir adam zamn geçtikçe gençlesiyorrica ederim canım iyi seyirler beğenirsin umarım
anladım canım erkenden dönmüş oldun yapmazsın bu saatten sonra yaparsanda direk yarar valla onun için artık yeme
canında çok isterse bol bol salatalık ye
kızlar ya şöyle güzel bir film izlemek istiyorum
varmı tavsiye edebilceginiz bir film
inan bende öyleyim canım temelden almaya çalışıyorummm işde bazen çekiniyorum not yazarken kızlar dalga geçecek bunları bile bize söylüyor diye dil bilgisinde hiç yokum valla
Eki Görüntüle 766229
ilki arap tava ikincisi harput köfte canım :)
inş. bebeğim yaaaa yok yok senin menü bitmiş olmazzz mümkün değil :))))
inşallah canımmm evet bide unutmasak o yüzden bu ara ne duysam direk not alıyorum tarihden de internet sitelerinde gördüğüm birşeyler var notunu aldım tarihe geçince paylaşacapım daha ona geçmedik diye sllıyorum şimdililk :)
benjamin buttonun tuhaf hikayesi canım güel bir konusu var
böyle olursa belki daha açıklayıcı olur :)
olsun canım iyisin fazla degil ideal olanıda bu zaten. korku macera bilim kurgu komedileride severim ama sadece safak sezer
oyle oldu cnm bugunu 1247 kcal ıle kapatmış olduk ama kendımı suçlu hıssedıyorum suan
ne tarz sevıyorsun cnm fılm
olsun canım iyisin fazla degil ideal olanıda bu zaten. korku macera bilim kurgu komedileride severim ama sadece safak sezer
evet bunu biliyorum henüz türkçe dublajı çıkmadıgı için gidemedim saol canım teşekkürler bende cıkıyım artık bişey bakayım netten iyi akşamlaren son bi filme gittim o baya güzeldi 5 haftadır vızyonda nette bulabılırsın tahmınımce Dünya:yeni bir başlangıç
Will Smith ve Jaden Smith fılmı bılım kurgu aksıyon fantastık bı fılm ben sevdım begenırmısın bılmem cnm
esracım 3. üniteyi ne yaptın bakabildin mi?
evet bunu biliyorum henüz türkçe dublajı çıkmadıgı için gidemedim saol canım teşekkürler bende cıkıyım artık bişey bakayım netten iyi akşamlar
bende hangover 3 ü bulsam izleyecem de bir türlü bulamadım türkçe dublajını bide büyükleri bekliyorum dört gözle ilkini beğenmişdim 2. de yoldaymış :)
ben geldım ama daha yuruyusumu tamamlayamadım son 50 dk sı daha kaldı ayağım baya bı zorluyom devam etsemmı etmesemmı bılemedım yada hızımı düşürsem oturuncada zor kalkıyor ınsan ya:44:
ben geldım ama daha yuruyusumu tamamlayamadım son 50 dk sı daha kaldı ayağım baya bı zorluyom devam etsemmı etmesemmı bılemedım yada hızımı düşürsem oturuncada zor kalkıyor ınsan ya:44:
alt yazılı evet ama ben sevıyorum alışkın oldgum ıcın genelde yabancı dızı ızlerm o yüzden zor olmuyor takıp etmesı buyuklerı duymadım cnm bakayım barı konusu ne :26:
hoş geldin canımmmm bence yapma yeter ayağın daha uzaun zamanlı hasar görürse daha kötü olur haftaya yayıp telafi ederisnnn bu durumu
haklısn cnm ama dünde yapmadım o yüzden yapayım dıyorum tabı oturduğum yerden kalkabılırsemcanım çok zorlama kendini ayağın iyileşin kayce telafi edersin spor yapıcam diye kendini sakatlama
aslında bende sıkıntı çekmiyorummmm izleirm de türkçe si daha keyifli oluyor :) büyükler biraz basit gelebilir ama adam smithin ben çok seviyorum onu yaaaa :)
alt yazılı evet ama ben sevıyorum alışkın oldgum ıcın genelde yabancı dızı ızlerm o yüzden zor olmuyor takıp etmesı buyuklerı duymadım cnm bakayım barı konusu ne :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?