80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sahur menüm
Çeyrek pide arasına 3 dilim peynir yumurta ve maydonoz
1 bardak ayran

İftar menüm
Yarım kase mercimek çorbası
5 kasık barbunya pilaki
1 lokma ekmek
Yarım bardak gazoz

Ara (şuan spor sonrası)
1kase dondurma

kızlar bugün erken kalkamadığım için öğün atlamam gerekti saat 15:00 da salata yedim saat 18:00 tavuk üstü pilav birde çorbiş tükettim kızlar :) ya bu arada ben su tüketip içemiyorum tası yavan kötü geliyor azıcık meyve suyunun üstünme bolca su döksem bu su yerine geçer mi sadece tatlansın istiyorum su :)

bu sorunu başka bir arkadaşımız daha yaşıyordu tavsiyelerimiz suya nane limon yada meyve atıp içinde bekletmek olmuşdu bunları deneye bilirsin cnm

bu sorunu başka bir arkadaşımız daha yaşıyordu tavsiyelerimiz suya nane limon yada meyve atıp içinde bekletmek olmuşdu bunları deneye bilirsin cnm

limon koydum ama pek faydası olmadı ben hayatımda hiç su tükenmem çok fazla susamadıköa susuzlumu diğer içeceklerle gidermeye çok alıştım şimdizor geliyor

yeşilliksiz hani şu küçük ağaççıklar varya onlar hariç herşey kabulüm ama kızarma tarzı olmıcak tatlım benim :)

o zaman tencere biraz yağ koy üstüne soğanı ufak doğrayıp at biber doğra at fasulye at patlıcan at son kata da domates dilimle at ocağa verrr varsa üzerine nane fesleğen yakışır isteğe göre fasulyeyi yada patlıcanı çıkarabilirsin :) hem hafif hemde lezzetlidir severim ben yani tuz atmayı da unutmayalım :)

kız bana çay demeya şekersiz hiçbirşeye benzemiyor bu çay :) ya bu arada fazla meyve tüketimi göbek mi yapıyor ?:26:

çay dediğim bitki çayı zaten canım çok severim ben bitki çaylarını kokusu bile çekiyor kendisine :) valla göbeği neyin erittiğini biliyorum da neyin yaptığını bilmiyorum :)

ımm güzelmiş palıcana bayılırım zeytin yağlı fasulyede güzel oluyor :)

Yabancı dizilerden hangı tur konuları ızlıosun cnm bende ızlıorumda dızı kalmadı

The vampire diaries izliyordum cnm oda 4. sezonu kapadı bı kac tane daha ızledıgım var ama en cok kaçırmadan ızledıgım buydu
yaz tatılı başladığından berıde hıc ızleyemıyorm bı ara grey anatomy falan ızlıyordum 8. sezondan sonra oda baydı revenge onuda turkcesı olunca bıraktım turkce halını ızlemeye l devam ettım sen nelerı ızlıyorsun bende güzel bıseyler bulamıyorum son zamanlardakıler bunlar ıste cnm baya ızledıklerım varda yakın tarıh bunlar

cnm lımon sıkabılırsın ama meyve suyuyla ıcmen su yerıne gececegını sanmıyorm :44:

the vampire diaries tamamen bitmemişmiydi ya hu aslında limon sıkmakta güzel fikir tatlım olabilir onuda bi deniyim yarın 1 şişeyi zor bitiriyorum ya

bitki çayınıda şekerli tüketiyorum ben ya papatya çayıda güzel tatlım :)

bitki çayına attığın şeker bitkinin faydasını neredeyse tamamen öldürüyor cnm yağ yakmak için içiyorsan hele faydası olmaz zararı olurrr ilk zamanlarda bal yada pekmezle tatlandır alışana kadar sonrasında terket derim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…