80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menümü yazayım ve kostur kostur duşa gıdeyım yarın oruca devam edıyorum ınss

Tarih : 28 . 07 .2013

Sabah Kalkış: 12.30
Günün Kilosu:
sahur ():
domates (100 gr)
siyah zeytin (20 gr)
omlet (100 gr)
soyulmuş salatalık(100 gr)
pide(20 gr)
limonata(50 gr)
10 adet badem
8 tane üzüm tanesi
Spor ( 15.00' den sonra):
Yürüyüş: 33 dk mesafe:3,13 km adım : 3.800
ara( ):
karpuz(240gr)
kaşar peyniri(25 gr)
öğle( ):
yoğurt(50 gr)
domates salçası (1 yemek kasıgı)
kuru soğan(10 gr)
yağsız haşlanmış makarna (120gr)
İftar ( ):
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
haşlanmış makarna (200 gr)
limonata (1/2 s. Bardağı)
1 bardak yağ yakıcı cay

Spor ( 22.00 ‘ dan sonra ):
11 dk kardıyo egzersız
yürüyüş: 70 dk mesafe: 5,7 km adım:7.000
Yatış:
Günlük Kalori Alımı:1247 kcal
Günlük ip atlama sayısı: ------
Günlük Basamak çıkma sayısı: ------
Günlük Koşu bandında Attığım Adım Sayısı : 10.800
Günlük Tahmini Enerji Harcaması: [Faktör* kilo* süre(dk)] 2247

toplam spor saatı :123 dk

Son düzenleme:

valla cnm bende aynen oleyım sıfırım yanı kız ınsaf et canm cekıyor bıde güzel güzel resımlerı koymuss tokum kı ben tokumm canım hıc bısey ıstemıyorum tokumm

mehrabaaa allah yardımcın olsun canımmm.yeni başlayınca öyle yeme krizine giriyor insan ama sonra geçiyor inan ..yeşil çay iç ,özelliklede yoğurt ve yumurta tok tutuyor ..ama zaten sen toksunnn

Eki Görüntüle 766412 özledimm hemde çok gazetelerde denk gelip marketlerde pastanelerde derken bitirdi beni bu ÇİKOLATA of

OLAAAMAZZZ BU NEE BİZİM TOPİĞE NE OLDU ZAYIFLAMA YERİNE YEMEK YEME TOPİĞİ OLUCSAZ VALLA ..GÖSTERMEYŞİN ŞUNLARII..KÖTÜ ÖRNEK TEŞKİL EDEN RESİMLER VAR BURDA YÖNETİMMM NERDESİNNNAMA YÖNETİN NE ETSİN BALIK BAŞTAN KOKAR ELMAM ŞEKERİM BAŞLATTI BU DURUMU ŞEJKERRR O NEE ARAP TAVA NE KÖFTEEE BURDA BENİM DİYET YAPMAYA ÇALIŞIYOZZ..BAKK YERİMM VALLAA BUNLARII SONRA KİMSE NİYE YEDİN DEMESİN

ya alengirlenme hemen ya napım canım çekti şunların güzelline baksana tatlım bu arada diyet yapalı ne kadan oldu senin :)

HEPINIZE MERHABA
Yeni katılan arkadaslar beni bilmeye bilirler Ben hala memleketteyim buraya son bildirimimde 74kiloydum su an 70kiloyum allaha şukur görenler çok şaşırıyorlar ama kızlar göbeğim bir şişiyor bir iniyor onuda idare ediyoruz yeni katılan arkadaslar için güzel bir moral olsun kızlar herşeyin başı istemek isteyin yeter
Ben:90kiloydum 20.02.2013 de karar verdim istedim ve başardım 20kilo gitti hayatım değişti diyebilirim zayıflık çok güzel bir duyguymus bunu inşallah isteyen herkes yaşar tatil bitip evime döndüğümde tekrar görüşüruz çünkü 5kilom daha Var hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın yine ziyaret edicem kızlar

Harika hangı sporu yapıosun bıde ornek menu verebılırmısın yemeklerını dıyetmı yapıosun benımesımde oldugu ıcın normal yapabılıyorum yemıyo cunku

ya alengirlenme hemen ya napım canım çekti şunların güzelline baksana tatlım bu arada diyet yapalı ne kadan oldu senin :)

yokk kızz ben takılıyom size..ama böyle şeylerden uzak durmamız hatta kaçabildiğimiz kadar kaçmamız lazımm..hiçç eve almadığımız zaman istesekde yiyomiyoruz ama eve girince tatlı çikolata isrer istemez yeniyor canımm.ben diyete ocak 5 de başladım 2013 iyi geldi bana ..hoş çok kilo vermiş sayılmam 7 ayda 12.5 kilo verebildim ama çok kasmıyorum kendimi birde ramazanda tamamen durdu kilo vermem

elmam şekerimm

Ellerine emeğine sağlıkk liste çok güzel olmuşş
Herkesi kutlarımm .çanta yemeden atlattık bu haftayı şükür

kızzz az yedimmmm zedelemedimmm diyetime merak etme o yüzden ölçü vermeden yazdım :))) hiç merak etmeeee bayramaaa 79 la girmeyecem 78 de olsa olacak ama 79 olmayacak :))))

oooooooo süpersin cnm genelde tatilden kilo almış olarak dönerizzz maşallahhh maşallahh bekliyoruz bizzz senii sen o 5 kiloyuda vermiş olarak gel inşallahhhhhhhhhhhhhhh

menümm
sahur
1 hşmş yumurta.
.domates.
.biraz peynir
..yoğurt
1 br süt
1 erik
biraz üzüm
hiççç ekmek yemedim şükür nede olsa dün yasak tatlı yedim
iftar
1 kase çorba
salata
yarım yufkadan gül böreği
ara 1 armut
bolll boll su

mehrabaaa allah yardımcın olsun canımmm.yeni başlayınca öyle yeme krizine giriyor insan ama sonra geçiyor inan ..yeşil çay iç ,özelliklede yoğurt ve yumurta tok tutuyor ..ama zaten sen toksunnn

saol cnm benm cok tsk ederm kız ben yenı başlamadım su an kı kılom ben 17 kılo vermıs halım ama regl zamanından sanırım ılk defa bole oluyorm evet ben tokum hemde cok tok yesılcay ve yogurtu her gun tüketmeye çalışıyorum elımden geldıgınce cnm

hadi canım ya olsuın ramazanın bitmesine az kaldı umarım bende senin gibi şu kilolardan kurtulurum canım ya 65 e düşmek istiyorum sadece

yeee şekerimm afiyet bal şeker olsunnben yediğine bişey demiyomm şeker resimler çok güzell Canım çekti kız arap tavanın tarifini yazsana kolay bişeymi

ay inşallah bende veririm ya 65 e düşmek istiyorum ramazanın bitmesine az kaldı tatlım sabret :)

Harika hangı sporu yapıosun bıde ornek menu verebılırmısın yemeklerını dıyetmı yapıosun benımesımde oldugu ıcın normal yapabılıyorum yemıyo cunku

ay kızlar yapmayın valla 2 seferdir her alısverıse gıttıgımızde ozenıpte aldığım 2 cıkolatada duruyordur kachaftadır az kaldı gıdıp bırını yıcem ımdattt yaptığım butun sporlar boşa gıdcekk ımdattt:26:

Son düzenleme:

yoğuda tuz katıyorum ben ya neyse tok tutuyor mu kızlar :) bu arada salatlık işe yarıyor ne zaman acıksam dolaptan salatalıkla dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…