valla cnm bende aynen oleyım sıfırım yanı kız ınsaf et canm cekıyor bıde güzel güzel resımlerı koymusstokum kı ben tokumm canım hıc bısey ıstemıyorum tokumm
Bezelye yada barbunya da yapabılırsın cnm yapmak ıstersen tarıf verebılırım
Eki Görüntüle 766412 özledimm hemde çok gazetelerde denk gelip marketlerde pastanelerde derken bitirdi beni bu ÇİKOLATA of
OLAAAMAZZZ BU NEE BİZİM TOPİĞE NE OLDU ZAYIFLAMA YERİNE YEMEK YEME TOPİĞİ OLUCSAZ VALLA . .GÖSTERMEYŞİN ŞUNLARII. .KÖTÜ ÖRNEK TEŞKİL EDEN RESİMLER VAR BURDA YÖNETİMMM NERDESİNNN AMA YÖNETİN NE ETSİN BALIK BAŞTAN KOKAR ELMAM ŞEKERİM BAŞLATTI BU DURUMU ŞEJKERRR O NEE ARAP TAVA NE KÖFTEEE BURDA BENİM DİYET YAPMAYA ÇALIŞIYOZZ.. BAKK YERİMM VALLAA BUNLARII SONRA KİMSE NİYE YEDİN DEMESİN
barbunya değilde bezelye olur buzlukta çok var bizim canım :)
HEPINIZE MERHABA
Yeni katılan arkadaslar beni bilmeye bilirler Ben hala memleketteyim buraya son bildirimimde 74kiloydum su an 70kiloyum allaha şukur görenler çok şaşırıyorlar ama kızlar göbeğim bir şişiyor bir iniyor onuda idare ediyoruz yeni katılan arkadaslar için güzel bir moral olsun kızlar herşeyin başı istemek isteyin yeter
Ben:90kiloydum 20.02.2013 de karar verdim istedim ve başardım 20kilo gitti hayatım değişti diyebilirim zayıflık çok güzel bir duyguymus bunu inşallah isteyen herkes yaşar tatil bitip evime döndüğümde tekrar görüşüruz çünkü 5kilom daha Var hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın yine ziyaret edicem kızlar
ya alengirlenme hemen ya napım canım çekti şunların güzelline baksanatatlım bu arada diyet yapalı ne kadan oldu senin :)
kızzz az yedimmmm zedelemedimmm diyetime merak etme o yüzden ölçü vermeden yazdım :))) hiç merak etmeeee bayramaaa 79 la girmeyecem 78 de olsa olacak ama 79 olmayacak :))))OLAAAMAZZZ BU NEE BİZİM TOPİĞE NE OLDU ZAYIFLAMA YERİNE YEMEK YEME TOPİĞİ OLUCSAZ VALLA . .GÖSTERMEYŞİN ŞUNLARII. .KÖTÜ ÖRNEK TEŞKİL EDEN RESİMLER VAR BURDA YÖNETİMMM NERDESİNNN AMA YÖNETİN NE ETSİN BALIK BAŞTAN KOKAR ELMAM ŞEKERİM BAŞLATTI BU DURUMU ŞEJKERRR O NEE ARAP TAVA NE KÖFTEEE BURDA BENİM DİYET YAPMAYA ÇALIŞIYOZZ.. BAKK YERİMM VALLAA BUNLARII SONRA KİMSE NİYE YEDİN DEMESİN
HEPINIZE MERHABA
Yeni katılan arkadaslar beni bilmeye bilirler Ben hala memleketteyim buraya son bildirimimde 74kiloydum su an 70kiloyum allaha şukur görenler çok şaşırıyorlar ama kızlar göbeğim bir şişiyor bir iniyor onuda idare ediyoruz yeni katılan arkadaslar için güzel bir moral olsun kızlar herşeyin başı istemek isteyin yeter
Ben:90kiloydum 20.02.2013 de karar verdim istedim ve başardım 20kilo gitti hayatım değişti diyebilirim zayıflık çok güzel bir duyguymus bunu inşallah isteyen herkes yaşar tatil bitip evime döndüğümde tekrar görüşüruz çünkü 5kilom daha Var hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın yine ziyaret edicem kızlar
mehrabaaa allah yardımcın olsun canımmm.yeni başlayınca öyle yeme krizine giriyor insan ama sonra geçiyor inan ..yeşil çay iç ,özelliklede yoğurt ve yumurta tok tutuyor ..ama zaten sen toksunnn
yokk kızz ben takılıyom size..ama böyle şeylerden uzak durmamız hatta kaçabildiğimiz kadar kaçmamız lazımm. .hiçç eve almadığımız zaman istesekde yiyomiyoruz ama eve girince tatlı çikolata isrer istemez yeniyor canımm .ben diyete ocak 5 de başladım 2013 iyi geldi bana ..hoş çok kilo vermiş sayılmam 7 ayda 12.5 kilo verebildim ama çok kasmıyorum kendimi birde ramazanda tamamen durdu kilo vermem
kızzz az yedimmmm zedelemedimmm diyetime merak etme o yüzden ölçü vermeden yazdım :))) hiç merak etmeeee bayramaaa 79 la girmeyecem 78 de olsa olacak ama 79 olmayacak :))))
oooooooo süpersin cnm genelde tatilden kilo almış olarak dönerizzz maşallahhh maşallahh bekliyoruz bizzz senii sen o 5 kiloyuda vermiş olarak gel inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Soğanları kavur uzerıne patates ve havuc ekle kavur salçayıda ekle en son bezelyeyı ekle karıstır kısık ateste 20 dk kavur baharatını ekle tuz ekle suyunu ekle ve pişi))
yokk kızz ben takılıyom size..ama böyle şeylerden uzak durmamız hatta kaçabildiğimiz kadar kaçmamız lazımm. .hiçç eve almadığımız zaman istesekde yiyomiyoruz ama eve girince tatlı çikolata isrer istemez yeniyor canımm .ben diyete ocak 5 de başladım 2013 iyi geldi bana ..hoş çok kilo vermiş sayılmam 7 ayda 12.5 kilo verebildim ama çok kasmıyorum kendimi birde ramazanda tamamen durdu kilo vermem
Harika hangı sporu yapıosun bıde ornek menu verebılırmısın yemeklerını dıyetmı yapıosun benımesımde oldugu ıcın normal yapabılıyorum yemıyo cunku
saol cnm benm cok tsk edermkız ben yenı başlamadım su an kı kılom ben 17 kılo vermıs halım ama regl zamanından sanırım ılk defa bole oluyorm evet ben tokum hemde cok tok yesılcay ve yogurtu her gun tüketmeye çalışıyorum elımden geldıgınce cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?