80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hehhhhhh şimdide kakao kürümü yaptım

İnşallah yarında canım hiç tatlı birşey istemez dolapta ve buzlukta bir sürü şey var ama hiç canım istemiyor

hepinize s.a :))

geçmiş yapayım dedim ama baktım işin içinden çıkamıyorum yarına bıraktım geçmişi okumayı ammaaaaaaaaaaaaa doldurmuşsunuz
bugün acaip dolu geçti,iftara arkadaşımla birlikte dışardaydık, benimki kibarım çiçek yaptırmış bana, aniden garson önüme getirdi yine, bu ara bi süprizlerdir gidiyoruz hadi hayırlısı bakalım
iftarda az biraz kaçtı bugün artık yarına toparlarım inş. , bu arada acaip bi baş ağrım var, sanırım migren mi ne, ses ve ışık rahatsız ediyo acayip, yatıcam şimdi ...daha namazımı kılmadım artık sahurda kalkar kılarım ,sahurda da sadece meyve yemeyi düşünüyorum 1 bardak süt içip...
hayırlı akşamlar size aaakedeşler

oy kıyamam cnm benm ne cok korkmuştur cnmbenm kac yasında annemde hep anlatırdı Almanyada dedemle bı alısverıs merkezıne gıtmısız tabı ben hatırlamıyorum. 3 yasındaymısım annemlerı bırakıp yürüyen merdivenlerden çıkıp ust kata cık sen ordanda bı dukkana gır ordakı elemanla bırlıkte kasayerlık yap annemın elını tutmayı hıc sevmezmısım hala aklına geldıkce annem kızar sankı bılerek yapmışım gıbı çocuk aklı ıste

benim burcum da yay kasım doğumluyum

topıgı atesı grubu sarmış anlaşılan yokmu artırann

Eki Görüntüle 767952 ...............................................

cok tskler kızlar harıkasınız ıkınızde

bıraz az olmsu cnm benm dedıgın gıbı ama doyduysan sorun yok onemlı olan mıde tokluğu gercı benm once gozum doymadan mıdem doymuyor ac gzluyum galıba :26:
:

valla kuzum hıc duymadığım yemek ısımlerı bı ara hepsını denıcem ılgımı fazlasıyla gecıyorum bu arada senın menüde az kendı menümden utandım suan

gayet güzel cnm 1300 luk olmuş bıde ne denılebılırkı

amin cnm benm az verip saptırmasn cok verip azdırmasın mı derlerdı ole bıseydı galıba :44: gun ıcerısındede gayet kalorısız devam etmıssın cnm maşallah

bugun herkesın menüler gayet güzel tatlı krızılerınden kurtulmusz
:))))) ben burdayımmmmmmmmmmm bende biberiye mi yaptım içiyorummmm içmek isteyen varsaa hemen onada hazırlayabilirim :)

bugun bende bı cay deniyorum ama umarım zehırlenmem kendı yapımı bı cay olucak baaklım sımdı demleniyor :44:

cnm benm donem donem herkesde oluyor 2 gun öncede ben cok kotuydum cok zor frenledim kendımı o durumlarda sanırım domates salatalık ve marul ımdadına yetısebılır

rica ederim canım umarım işimize yarar da bilgilerr kullanabiliriz :) tarifini istediğin zaman veririm :) d.bakırda oluncu yemek kültürü çok geniş buradaaa boşunamı böyleyiz halkın geneli böyle :) nasıl bi çay canım bize de anlatsana :)

ohhh içim rahatladı biraz sağol canımcımm annem bir ara herbalife yapmıştı ordan kala çaylar var metobolizma hızlandıran onlardan içmeye çalışıcam bende

ya cnm yarı yarıya oduyoruz onlarda hıc gırmıyorlar ama modem onlarda aksam ustu aradım tamm dedı daha sımdı modemı resetledı olme esegım olme valla ısterse kızsın napım ben utandım artık her gıttıgınde aramaya

yuok yok geçmiş temiz merak etme cnm :)
evet cnm fazla yokmuş sevındım dun çıkamamıştım ısın ıcınden zora geldımmı hemen kaçıyorum
Hehhhhhh şimdide kakao kürümü yaptım

İnşallah yarında canım hiç tatlı birşey istemez dolapta ve buzlukta bir sürü şey var ama hiç canım istemiyor

ohhh afıyet bal seker olsun

aslm cnm ayyy maşallah yaaa ne güzel ALLAH nazardan saklasın cnm , yarın elafı edersın artık ııyı geceler cnm

sizinle uzun uzuzun konuşmak isterdim ama bebişim rahatsız yaa sanırım gazı var uykudan ağlayarak uyanıyor sürekli..onun yanına gideceğim şimdi....dua edin de neşesi yerine gelsin kuzucuğumunii geceler herkese.....

şöyle anlatayım cnm bır bardak kaynamış suya
avakado yaprağı
kiraz sapı
funda
mısır puskulu
zencefıl koyup ıcıyordum zaten ben bu caya
mate
kekık
papatya
bıberıye
zeytin yaprağı
nane bunlerı ekledim gayette gusel olmuş belkı unutugum olabılır zehirlenmezsem hepsı metabolızma ve yag yakmaya bırebır

cok gecmıs olsun cnm

aynen ole canm bosver sonuç olarak ıkı gundur sınırıme dokundu ve bı hısımlada bıraktığımı yazdım napımm ya ben anlatamıyorum derdımı yada ben anlamıyorum cozemedım bu ısı

iyi yaptın cnm artık tamamen bizimsin fena mı :) şaka bi yana içini boşaltmak istersen anlat cnm bizeee canını da sıkmaaa değerin bilinmiyorsa gitmen en iyisi olmuş inan onlar kaybeder ,,,szi ziyarete geldim ama hiç birşey anlamadım valla :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorma canım aklı gitti daha 2.5 yaşında 30 ağustos doğumlu kuzum
Ya bizim cadıda bağımsız hayatta el tutmaz tabi o andan sonra hem benim hemde komşu ablasının elini bırakmadı da eminim bir sonraki gezmede yine önden önden heidi gibi zıplayarak gitmek isteyecek
Birde canı hangi mağazayı isterse oraya dalıyor Forumda bir ayakkabıcıya dalıp kendine taşlı rengareng hatta ışıklı bir spor ayakkabısı bulmuş ben karar verdim bunu alacağım diyor birde Fiyatı görünce bayılıyordum tabi ufacık ayakkabı deli alacası gibi marka yok birşey yok 80 lira bu sana büyük geldi başka mağazalarda daha güzeli vardır dedimde kandırdım
Ablasına bayramlık elbise dedik eeee bana yokmu anneciğim hem ben karar verdim bende elbise alacağım diyor
Görsen büyümüşte küçülmüş cadı

kız ben o konuda cinsim az yavaşlama olsun hemen arıyorum Müşteri hizmetlerini kadın doğru dürüst kullanmadığı halde yarısını ödüyor bari sıkıntı yaşamasın bağlanırken yada hatta sorun olunca arıyorum abla netten sorun var herhalde bak pc başında biri varsa resetliyorum arada haberiniz olsun diye oda hemen kızar kız kafana göre takıl sorun olursa ben haber ederim nasılsa diye

Canım çok çok geçmiş olsun canım
İnşallah Rabbim acil şifalar verir

an ıtıbarıyle 9. takımın kaptanlığını ve cuma yarışmalarını bırakmış bulunuyorumm

Canım hayırlısı neyse o olsun İnşallah senin için çok daha güzel şeyler olur bundan sonra
İnsan mutsuz olduğu ortamda zaten daha fazla kalmamalı sonuçta hem ruhen hemde bedenen zarar

iyi yaptın cnm artık tamamen bizimsin fena mı :) şaka bi yana içini boşaltmak istersen anlat cnm bizeee canını da sıkmaaa değerin bilinmiyorsa gitmen en iyisi olmuş inan onlar kaybeder

ya canm nasıl anlatayım kı sadece ağırıma gıttı ne bıleyım ya bıde en son bana sen kaptan ol ben yardımcı senlegayet ıı gotursun dıyor bunu degınce ıs nerden nereye geldı deyıp ayrılmak ıstedıgımı belırttım huzursuz olduğum bı yerde yapamam zaten herseyde vardır bı hayır belkı onun yanlış anlamasıydı belkı benım ama sonuç olarak olan oldu daha farklı davranmak gelmedı ıcımden açıkçası

sarı kart uygulaması güzel gerçekten son zamanlarda bızım tkımın performansı dusuk ama ramazan dolayısıyla dağılmış durumdayız umarım ramazan sonrası bomba gıbı oluruz uygulama hakkında ıse sanırım çoğunluktan yana oluruz herkesı bır arada toplamak zor bu aralar takımda

( yazdığım mesaj bu benım su mesajda takım adına konuşulmuş bsey varmı allah askına ya kendı fıkrımı solemısım orda takımla alınan kararımızı belırten bısey varmı takım olarak bı fıkır sunamayacagımızıda belırttım :) anlaslazmaslıgın cıktıgı nokta bu ıste kızlar valla varsa hatam soleyın regl donemınden yenı çıktım belkı ben yanlış algılamış olabılırım

Son düzenleme:

nereye geldın kız

oyy kuzum o tadından yenmez sımdı op benm yerıme tatlı bıdığı:26: maşallah hem cok akıllı hem cok zekı Allah nazarlardan saklasın cnm benm , kız modem bende olsa bende ararım hemen ıste kor olasıcı modemın yukarda olması elımı kolumu bağlıyor , gercı bı kac kere aradım modemın yanında olup olamdıgımı soruyorlar suan deılım dıyorum genede duzeltıyorlar ama bızde sole sorun var yukarda net var ama bıze gelirken sınyal kırılıyor bazen modemı resetleyınce sorun cozuluyor, bende arla ara bıktım artık aksam oldumu aşağıya ınıyorum ana sartelı ındırıyorum napım valla cnm doğrumu yaptım kotumu yaptım bılmyorumda ıcımden gelenı yaptım cnm :S

herkes görüşünü bildirmiş , ben biraz geç kaldım ama yinede yazmak istedim..

1_) bu uygulamadan en çok muzdarip olan 9. takımda netice itibarı ile bakarsak uygulama başarısız gibi gözüküyor..diğer takımlarda işe yaramış olabilir ama maalesef bizde işe yaramadı

2_)ceza alan takımların sıralama listesini hazırlama işine gelirsek; şahsım adına söyleyeyim bu ceza takıma değil direk kaptana verilmiş bir ceza gibi gözüküyor.neticede listeyi takım değil kaptanlar hazırlıyor e koskaca takımın cezasınıda kaptana kesmek bana biraz acımazsızca geldi ne yalan söyleyeyim

sonuç olarak püsküütcüm benim bu konularda düşüncelerim bu şekilde ama çoğunluk ne karar alırsa tabiiki bizde uygularız..o konuda şüphen olmasın canım..

yok artıkkkk işşş bayağı saçma bir hal almış bence en iyisini yaptın cnmmmm aman derler ya ne şamın şekeri ne arabın yüzü

yaa allah aşkına sizin takımın başına ne geldiiii böylee ne cezası

yaa allah aşkına sizin takımın başına ne geldiiii böylee ne cezası

ya cnm haftalık takımların ortalaması alınıyor dıyelımkı 9 takımın ortalaması %30 altına dustu bı kere sarı kart yedı bu ıkı olursa ceza uygulaması oluyor ,aslında uygulama tesvık acısından yapılmış bsey ama ıste ramazan etkısıyle hıc bırımız doğru durust kılolarla bas edemedik yazılan bıldırımde uygulamanın yararlı olup olmadığı ve cezaı uygulamanın uygulanıp uygulanmamsından yana , ama bızım takımda olay oldu oraya yazmış olmam canı saolsun ne dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…