- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Tam 2.5 saat kızçelerimle gezdik AVMdeiyi spor oldu sayılır
Büyük kızım maşallah ana kız çıkınca çok mutlu oluyor ve neredeyse her mağazaya girmek istiyor
Bayram için istediği gibi bir elbise bulamadık maalesef hatta tam AVMden çıkacağımız sıra benim küçük cadı ödümüzü kopardı
Küçük cadı kaş göz arasında biz D & Rda kitap bakalım derken kaçtı
Anam yüreğim ağzıma geldi ama şükür 5 dakika içinde bulduk cadıyımağaza içinde bizim yanımızdan ayrıldı biz ay bu kız nereye saklandı diyene kadar çalışanlar güvenliğe teslim etmişler tabi hemen arkasından bizi aranırken görünce kırımızı tshirtlü kızımı arıyorsunuz diye sorunca inanılmaz rahatladım hani bir 2 dakika daha bulamasaydım herhalde bayılabilirdim :26:
TAbi cadıda çok korkmuş ve ağlıyordu aldığımızda
Bende çok korktum ama ona belli etmedim ve ohhhh annenin elini bırakıp kaçarsan böyle kaçırırlar seni dedim
Ondan sonra söz anne bir daha bırakmam dedi ve arabaya binene kadar hem benim hemde bizimle gelen komşu ablamın elini tuttu garanti olsun diye
Şimdi gülüyorum tabi ama o an yüreğim ağzıma geldi resmen
Rabbim bir daha göstermesin
Mutfakta az işim var hemde iftarlık hazırlıklarımıda yapayım adam gelmedenAkşam iftardan sonra görüşürüz nasılsa
Merak etmeyin kızlar burası doğru adres
Birlikte inşallah çok güzel kilolar veririz
Bu arada tekrar hoşgeldiniz aramıza
ay iyi geldi valla yaa
Bu arada ben size yazana kadar benimki geldi basıldımerken geleği tuttu
Neyse şimdilik kaçtım mutfağa gireyim bari ama iftardan sonra nasılsa gelirim yine
benim burcum da yay kasım doğumluyum
Eki Görüntüle 767952 ...............................................
evet canım üçüncüyü bitirdim öyle geldim bugün bende de var yeni bilgiler
Olimpiyat bayrağındaki halkaların renklerinin anlamları
Mavi - Avrupa
Sarı - Asya
Siyah - Afrika
Kırmızı - Amerika
Yeşil - Avustralya
belki genel kültürde çıkabilir
bıraz az olmsu cnm benm dedıgın gıbı ama doyduysan sorun yok onemlı olan mıde tokluğuKızlaarr menüm geliyooo
Sabah 12:00
1 dilim tam tahıllı ekmk
4 ince dilim hindi salam
1 dilim peynir
5 zeytin
1 salatalık
1 şişe narlı soda
Ara 1 şersiz kahve 20gr bitter
1 elma
3 4 çatal makarna
4 kuru kayısı yarım kase yoğurt içinde
Akşam
1 buyuk kase unsuz sadece mercımek sogan ve baharatlı corba
2 tam tahıllı ekmek yarım kase yoğurt
Yarım soğan yarım salatalık
Şimdi 5 otlu çay ve 9 da spor bı saat sonra 1 top dondurmaa.
(Bugunku menum cok boş dimi kızlarr bi üşenne var bende eşimin makarnası vardı corba vardı bende bıısı yapmadım sebze yemıyo benım kı tek yemek yıo ))
sahur: 2 dlm ekmek
bide yemekden kalan harput köfteyi yedim
ezandan önce de 1 bardak süt
iftar: 1 kase çorba
1bardak ayran
1dlm den az ekmek
2 yk kadar pilav
3yk kadar patlıcan dizme
son olarakda yarım porsiyon kazan dibi
gayet güzel cnm 1300 luk olmuş bıde ne denılebılırkıkızlar menümü yazıorum
sabah : 2 dilim kepek ekmek bir kibrit kutusu peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık ( yagsız istedgmz kdr sıkntı yok ) sekersiz cay
ara : bi elma
öğlen : taze fasulye ( 6 kasık aslında 8 de ben 6 yiyorum ) bi su bardagı yogurt salata( yagsız istedgn kdr ) 2 dilim kepek ekmek ra r
ara : 15 iri tane üzüm
aksam ( 6 da) :2 dilim ekmek barbunya ( 6 yemek kasıgı yetti :) ) 1 su brdagı yogurt salata ( serbest yagsz )
ara : 1 dilim ince karpuz
1600 kalrolik diyet :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
İftarıda yapıp anında kendimi buraya attım
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
1 ufak kase tarhana çorbası
4 - 5 kaşık kadar sebzeli makarna
1 porsiyon hindi eti ( yağsız tavada pişirdim )
1 kase çacık
1 büyük bardak su
Çok şükür bu gecede doydukRabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Ben oruçlu olmadığım için sabah domates, salatalık, beyaz peynir ve 3 zeytinle kahvaltı ettim ekmeksiz
Sabah dediğim baya geç saatte tabi
Gün içinde bol bol su içtim ve eve geldikten sonra nasılsa akşama az var diye sadece 2 tane salatalık yedim birde 1 bardak ayran içtim
Sahur
çeyrek pide
1 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 kaşık reçel
domates-salatalık
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak fasulye kavurması yumurtalı
yarım tabak mercimekli erişte pilavı
1 bardak şekersiz limonata
Ara
1 kase yoğurt+1 şeftali+yarım çay kaşığı tarçın+2 kaşık yulaf ezmesi
:))))) ben burdayımmmmmmmmmmm bende biberiye mi yaptım içiyorummmm içmek isteyen varsaa hemen onada hazırlayabilirim :)
kızlar acıkmak değil de sürekli ağzıma birşey atma isteği oluşuyor su içmeyi sevmem mutfağa gidip su içip dönüyorum böyle şey yaşayan var mı aranızda :/ Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ? Bide bütün gün evdeyim can sıkıntısı birazda sanırım
oy kıyamam cnm benm ne cok korkmuştur cnmbenm kac yasındaannemde hep anlatırdı Almanyada dedemle bı alısverıs merkezıne gıtmısız tabı ben hatırlamıyorum. 3 yasındaymısım annemlerı bırakıp yürüyen merdivenlerden çıkıp ust kata cık sen ordanda bı dukkana gır ordakı elemanla bırlıkte kasayerlık yap annemın elını tutmayı hıc sevmezmısım hala aklına geldıkce annem kızar sankı bılerek yapmışım gıbı çocuk aklı ıste
topıgı atesı grubu sarmış anlaşılan yokmu artırann
cok tskler kızlar harıkasınız ıkınızde
bıraz az olmsu cnm benm dedıgın gıbı ama doyduysan sorun yok onemlı olan mıde tokluğugercı benm once gozum doymadan mıdem doymuyor ac gzluyum galıba :26:
:
valla kuzum hıc duymadığım yemek ısımlerı bı ara hepsını denıcem ılgımı fazlasıyla gecıyorumbu arada senın menüde az kendı menümden utandım suan
gayet güzel cnm 1300 luk olmuş bıde ne denılebılırkı
amin cnm benm az verip saptırmasn cok verip azdırmasın mı derlerdı ole bıseydı galıba :44: gun ıcerısındede gayet kalorısız devam etmıssın cnm maşallah
bugun herkesın menüler gayet güzel tatlı krızılerınden kurtulmusz
bugun bende bı cay deniyorum ama umarım zehırlenmem kendı yapımı bı cay olucak baaklım sımdı demleniyor :44:
cnm benm donem donem herkesde oluyor 2 gun öncede ben cok kotuydum cok zor frenledim kendımı o durumlarda sanırım domates salatalık ve marul ımdadına yetısebılır
Canım evde olunca psikolojik birşey herhalde
Bende de bir ara devamlı vardı o ama artık pek sık olmuyorAklıma geldikce ya yeşil çay yada başka zararsız içecek birşey alıyorum
Tvde bir keresinde hangi doktordu bilmiyorum ama biri açıklama yapmıştı aslında bizim açlık sandığımız sussuzluktu diyebende 1 litrelik şişemi yanı başıma alıyorum ve devamlı az az içiyorum
Hem en azından gün içinde suyumu içmiş oluyorum hemde midem dolu olduğundan başka birşey yemeye yerim olmuyor
Cimcimeyi yıkamışken bende bıçı bıçı yapıp geldim
Cadı iyice mayıştı sütünüde verdimmi tamamdır
Canım evde olunca psikolojik birşey herhalde
Bende de bir ara devamlı vardı o ama artık pek sık olmuyorAklıma geldikce ya yeşil çay yada başka zararsız içecek birşey alıyorum
Tvde bir keresinde hangi doktordu bilmiyorum ama biri açıklama yapmıştı aslında bizim açlık sandığımız sussuzluktu diyebende 1 litrelik şişemi yanı başıma alıyorum ve devamlı az az içiyorum
Hem en azından gün içinde suyumu içmiş oluyorum hemde midem dolu olduğundan başka birşey yemeye yerim olmuyor
İyi kızmıyor komşu şalteri indirip kaldırıyorsun diye
Benimde netim komşuyla ortak ama tabi ilk ben bağlatmıştım sınırsız olduğu için onada teklif ettim
Şükür hiç sorun yaşamıyoruz zaten oda ancak gece giriyormuşbazen hiç açmadığı bile oluyor ama yeğenleri için evde pc hazırda bulunuyor yeğen dediysem benle yaşıt biri oğluda iki yaş ufak
evet cnm fazla yokmuş sevındım dun çıkamamıştım ısın ıcındenyuok yok geçmiş temiz merak etme cnm :)
Hehhhhhh şimdide kakao kürümü yaptım
İnşallah yarında canım hiç tatlı birşey istemezdolapta ve buzlukta bir sürü şey var ama hiç canım istemiyor
hepinize s.a :))
geçmiş yapayım dedim ama baktım işin içinden çıkamıyorum yarına bıraktım geçmişi okumayı ammaaaaaaaaaaaaa doldurmuşsunuz
bugün acaip dolu geçti,iftara arkadaşımla birlikte dışardaydık, benimki kibarım çiçek yaptırmış bana, aniden garson önüme getirdi yine, bu ara bi süprizlerdir gidiyoruz hadi hayırlısı bakalım
iftarda az biraz kaçtı bugün artık yarına toparlarım inş. , bu arada acaip bi baş ağrım var, sanırım migren mi ne, ses ve ışık rahatsız ediyo acayip, yatıcam şimdi ...daha namazımı kılmadım artık sahurda kalkar kılarım ,sahurda da sadece meyve yemeyi düşünüyorum 1 bardak süt içip...
hayırlı akşamlar size aaakedeşler
rica ederim canım umarım işimize yarar da bilgilerr kullanabiliriz :) tarifini istediğin zaman veririm :) d.bakırda oluncu yemek kültürü çok geniş buradaaa boşunamı böyleyiz halkın geneli böyle :) nasıl bi çay canım bize de anlatsana :)
sizinle uzun uzuzun konuşmak isterdim ama bebişim rahatsız yaa sanırım gazı var uykudan ağlayarak uyanıyor sürekli..onun yanına gideceğim şimdi....dua edin de neşesi yerine gelsin kuzucuğumunii geceler herkese.....
birşey mi oldu tartışma büyüdü mü ?an ıtıbarıyle 9. takımın kaptanlığını ve cuma yarışmalarını bırakmış bulunuyorumm
birşey mi oldu tartışma büyüdü mü ?
aynen ole canm bosver sonuç olarak ıkı gundur sınırıme dokundu ve bı hısımlada bıraktığımı yazdım napımm ya ben anlatamıyorum derdımı yada ben anlamıyorum cozemedım bu ısı
oy kıyamam cnm benm ne cok korkmuştur cnmbenm kac yasındaannemde hep anlatırdı Almanyada dedemle bı alısverıs merkezıne gıtmısız tabı ben hatırlamıyorum. 3 yasındaymısım annemlerı bırakıp yürüyen merdivenlerden çıkıp ust kata cık sen ordanda bı dukkana gır ordakı elemanla bırlıkte kasayerlık yap annemın elını tutmayı hıc sevmezmısım hala aklına geldıkce annem kızar sankı bılerek yapmışım gıbı çocuk aklı ıste [/I]
ya cnm yarı yarıya oduyoruz onlarda hıc gırmıyorlar ama modem onlarda aksam ustu aradım tamm dedı daha sımdı modemı resetledı olme esegım olme valla ısterse kızsın napımben utandım artık her gıttıgınde aramaya
sizinle uzun uzuzun konuşmak isterdim ama bebişim rahatsız yaa sanırım gazı var uykudan ağlayarak uyanıyor sürekli..onun yanına gideceğim şimdi....dua edin de neşesi yerine gelsin kuzucuğumunii geceler herkese.....
an ıtıbarıyle 9. takımın kaptanlığını ve cuma yarışmalarını bırakmış bulunuyorumm
iyi yaptın cnm artık tamamen bizimsin fena mı :) şaka bi yana içini boşaltmak istersen anlat cnm bizeee canını da sıkmaaa değerin bilinmiyorsa gitmen en iyisi olmuş inan onlar kaybeder
iyi yaptın cnm artık tamamen bizimsin fena mı :) şaka bi yana içini boşaltmak istersen anlat cnm bizeee canını da sıkmaaa değerin bilinmiyorsa gitmen en iyisi olmuş inan onlar kaybeder ,,,szi ziyarete geldim ama hiç birşey anlamadım valla :)
Sorma canım aklı gittidaha 2.5 yaşında 30 ağustos doğumlu kuzum
Ya bizim cadıda bağımsız hayatta el tutmaz tabi o andan sonra hem benim hemde komşu ablasının elini bırakmadı da eminim bir sonraki gezmede yine önden önden heidi gibi zıplayarak gitmek isteyecek
Birde canı hangi mağazayı isterse oraya dalıyorForumda bir ayakkabıcıya dalıp kendine taşlı rengareng hatta ışıklı bir spor ayakkabısı bulmuş ben karar verdim bunu alacağım diyor birde Fiyatı görünce bayılıyordum tabi ufacık ayakkabı deli alacası gibi marka yok birşey yok 80 lira bu sana büyük geldi başka mağazalarda daha güzeli vardır dedimde kandırdım
Ablasına bayramlık elbise dedik eeee bana yokmu anneciğim hem ben karar verdim bende elbise alacağım diyor
Görsen büyümüşte küçülmüş cadı
kız ben o konuda cinsim az yavaşlama olsun hemen arıyorum Müşteri hizmetlerinikadın doğru dürüst kullanmadığı halde yarısını ödüyor bari sıkıntı yaşamasın bağlanırken yada hatta sorun olunca arıyorum abla netten sorun var herhalde bak pc başında biri varsa resetliyorum arada haberiniz olsun diye oda hemen kızar kız kafana göre takıl sorun olursa ben haber ederim nasılsa diye
Canım çok çok geçmiş olsun canım
İnşallah Rabbim acil şifalar verir
Canım hayırlısı neyse o olsunİnşallah senin için çok daha güzel şeyler olur bundan sonra
İnsan mutsuz olduğu ortamda zaten daha fazla kalmamalısonuçta hem ruhen hemde bedenen zarar
ya canm nasıl anlatayım kı sadece ağırıma gıttı ne bıleyım ya bıde en son bana sen kaptan ol ben yardımcı senlegayet ıı gotursun dıyor bunu degınce ıs nerden nereye geldı deyıp ayrılmak ıstedıgımı belırttım huzursuz olduğum bı yerde yapamam zaten herseyde vardır bı hayır belkı onun yanlış anlamasıydı belkı benım ama sonuç olarak olan oldu daha farklı davranmak gelmedı ıcımden açıkçası
sarı kart uygulaması güzel gerçekten son zamanlarda bızım tkımın performansı dusuk ama ramazan dolayısıyla dağılmış durumdayız umarım ramazan sonrası bomba gıbı oluruz uygulama hakkında ıse sanırım çoğunluktan yana oluruz herkesı bır arada toplamak zor bu aralar takımda
( yazdığım mesaj bu benım su mesajda takım adına konuşulmuş bsey varmı allah askına ya kendı fıkrımı solemısım orda takımla alınan kararımızı belırten bısey varmı takım olarak bı fıkır sunamayacagımızıda belırttım :) anlaslazmaslıgın cıktıgı nokta bu ıste kızlar valla varsa hatam soleyın regl donemınden yenı çıktım belkı ben yanlış algılamış olabılırım
herkes görüşünü bildirmiş , ben biraz geç kaldım ama yinede yazmak istedim..
1_) bu uygulamadan en çok muzdarip olan 9. takımda netice itibarı ile bakarsak uygulama başarısız gibi gözüküyor..diğer takımlarda işe yaramış olabilir ama maalesef bizde işe yaramadı
2_)ceza alan takımların sıralama listesini hazırlama işine gelirsek; şahsım adına söyleyeyim bu ceza takıma değil direk kaptana verilmiş bir ceza gibi gözüküyor.neticede listeyi takım değil kaptanlar hazırlıyor e koskaca takımın cezasınıda kaptana kesmek bana biraz acımazsızca geldi ne yalan söyleyeyim
sonuç olarak püsküütcüm benim bu konularda düşüncelerim bu şekilde ama çoğunluk ne karar alırsa tabiiki bizde uygularız..o konuda şüphen olmasın canım..
yok artıkkkk işşş bayağı saçma bir hal almış bence en iyisini yaptın cnmmmm aman derler ya ne şamın şekeri ne arabın yüzü
yaa allah aşkına sizin takımın başına ne geldiiii böylee ne cezası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?