- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
vayy arkadaş ne enteresannn hiç benlik değil kurallar cezalarrr ben o takımların böyle birşey olduğunu hiç bilmiyordumm iyiki bu gruptayım :)))ya cnm haftalık takımların ortalaması alınıyor dıyelımkı 9 takımın ortalaması %30 altına dustu bı kere sarı kart yedı bu ıkı olursa ceza uygulaması oluyor ,aslında uygulama tesvık acısından yapılmış bsey ama ıste ramazan etkısıyle hıc bırımız doğru durust kılolarla bas edemedik yazılan bıldırımde uygulamanın yararlı olup olmadığı ve cezaı uygulamanın uygulanıp uygulanmamsından yana , ama bızım takımda olay oldu oraya yazmış olmam canı saolsun ne dıyım
vayy arkadaş ne enteresannn hiç benlik değil kurallar cezalarrr ben o takımların böyle birşey olduğunu hiç bilmiyordumm iyiki bu gruptayım :)))
kuzum birşeyi merak ettim ceza ne oluyordu?
aslında ıyı ama cezayı zaten takım kaptanı yanda takımda en az klo veren yapacak zaten agır yaptırımlarıda yok cnm geldı gectı gıttı cnm yarışma ısıdesalla gıtsın
bu arada kızlar cayın ıcıne kekık katmayın soğuyunca tadı agır oluyor yada sıcak tuketın
ya canm nasıl anlatayım kı sadece ağırıma gıttı ne bıleyım ya bıde en son bana sen kaptan ol ben yardımcı senlegayet ıı gotursun dıyor bunu degınce ıs nerden nereye geldı deyıp ayrılmak ıstedıgımı belırttım huzursuz olduğum bı yerde yapamam zaten herseyde vardır bı hayır belkı onun yanlış anlamasıydı belkı benım ama sonuç olarak olan oldu daha farklı davranmak gelmedı ıcımden açıkçası
sarı kart uygulaması güzel gerçekten son zamanlarda bızım tkımın performansı dusuk ama ramazan dolayısıyla dağılmış durumdayız umarım ramazan sonrası bomba gıbı oluruz uygulama hakkında ıse sanırım çoğunluktan yana oluruz herkesı bır arada toplamak zor bu aralar takımda
( yazdığım mesaj bu benım su mesajda takım adına konuşulmuş bsey varmı allah askına ya kendı fıkrımı solemısım orda takımla alınan kararımızı belırten bısey varmı takım olarak bı fıkır sunamayacagımızıda belırttım :) anlaslazmaslıgın cıktıgı nokta bu ıste kızlar valla varsa hatam soleyın regl donemınden yenı çıktım belkı ben yanlış algılamış olabılırım
nereye geldın kız
oyy kuzum o tadından yenmez sımdı op benm yerıme tatlı bıdığı:26: maşallah hem cok akıllı hem cok zekı Allah nazarlardan saklasın cnm benm , kız modem bende olsa bende ararım hemen ıste kor olasıcı modemın yukarda olması elımı kolumu bağlıyor , gercı bı kac kere aradımmodemın yanında olup olamdıgımı soruyorlar suan deılım dıyorum genede duzeltıyorlar ama bızde sole sorun var yukarda net var ama bıze gelirken sınyal kırılıyor bazen modemı resetleyınce sorun cozuluyor, bende arla ara bıktım artık aksam oldumu aşağıya ınıyorum ana sartelı ındırıyorum napım valla cnm doğrumu yaptım kotumu yaptım bılmyorumda ıcımden gelenı yaptım cnm :S
kuzum birşeyi merak ettim ceza ne oluyordu?
evet mşde rahatsızlığını azdırır, şeşeri düşürür, tansiyonu yğkseltir kekik kullanımı birazzz riskli cnm
Canım bencede yadığında hiç birşey yok sonuçta bunu yeri geldiğinde hepimiz diyoruz dağıldık toparlanır bomba gibi oluruz diye :44: Neyse dediğin gibi salla gitsinsıkıntı yaşayacağına rahat rahat bizlerle kilo vermeye bak
Varsın onlar kartlarla cezalarla uğraşsın
aman boşver anlamıyorsa senin yaptığını indir kaldır şalteri olur biter
Bu arada ilk bağladığımızda bizde de aynı sorun vardı ve bize söylenen aşağıdan yukarı kadar gelen kablonun içinde belki ufak kırılma varsa oda yapabilir diye hatta eşim ev içindeki sandi ilkten ve kabloyu kapıdan modeme kadar olan kısmı yeniledi
Sonradan aynı gün yine bir kaç kere yaşandı ama bir iki kere müşteri hizmetlerini aradıktan sonra düzeldimeğer onlarda ayarlardan düzeltebiliyormuş aklında bulunsun olmadı kabloları yenileyin hiç uğraşma bir yukarı bir aşağı
cnm mesajını sımdı grdum tablo duzenlıyordum sole anlatayım herhafta bır takım yarışmanın sonuç lıstesını paylaşmakla yukumlu 4 hafta ceza alan takım yayınlayacak sonuç lıstesını cezamızda bu
evet cnm ıcemedım zaten bı dahakine nane eklemeyecegım bakalım bı hafta denıyeyım faydası olursa sızde ıcersınız ama demleme konusunda kararsızım :44:
cnm işine karışmayayım tutayım kendimi deidm ama yok dayanamayacam :) kuzum bitkileri en fazla 4 5 karıştırmak gerek ki ben bunu da önermiyorum çok fazla karışdırınca zehir etkisi yapıyor bu zehir sanamı değil birbirine yani aslında sen kokulu su içmiş gibi bişey oldun yani aslında faydası daha çok göreceğin bir bitkiyle azını karışdırdın diyelim ve az olan çok olanın etkisini öldürüyor ve sen ondan faydalanamıyorsun bu yüzden bitkilerden teker teker yararlansak çok daha güzel olur ben en fazla 2 tane katarım oda yeşil çay limon yada içtiğim çaya tarçın atmak olur :)
est cnm benm bılmedıgım bır seyı öğrenmek her zaman ısterım sıkıntı yok yanıkarış anem karış aaa valla mı bak bunu bılmıyordumm :44: kız ben bunları tek tek ıcsem bı günde başka bısey yemesemde olur herhalde o zaman her bıtkıyı ogunlere ve günlere bölmek lazım cnm sımdı bısey daha kafama takıldı yag yakıcı cay adında bı cay ıcıyorumbı dıyetısyenın onerdııgı avakado yaprağı,zencefıl,mısır puskulu,kıraz sapı, fundadan oluşan bunudamı ıcmemelıyımkı :44:
hoş geldin ayşe ablaa,selamün aleyküm kızlar
kulaklarım çınladı,takip ettim ettim burası çıktı
cecoşum mesaj atmış,az önce okuyunca bi selam vereyim dedim
nasılsınız iyidir her kezler inşallah,bende iyiyim ve yoğunum baya bi.
rejimede ara verdim yaz sonuna kadar,eylül itibariyle başlıcam nasipse.şu anda mevcut kilomu korumaya çalışıyorum
oğlumunda nişanını yaptık geçen ay.benden haberler böyle
bu arada 8.takımla cuma yarışmalarındayım,kaptan yardımcısıydım.
kaptanımız bir süre ara verdi,bende şu anda kaptanlık yapıyorum,saçını başını yoluyorum takımın
arada yazamasamda okumaya girerim
kendinize ciciş bakın
kocaman öpüldünüz
demekki ben az bile kısalmışım 2 doğum yaptım nede olsa..amannn iyiki 5 çocuğum yokk 152 mi kalıcaktım obizim sülalede ki doğuran kadınların toplu fikirleri her doğumda 1 santim kısalıyomuşsun
sahur: 2 dlm ekmek
bide yemekden kalan harput köfteyi yedim
ezandan önce de 1 bardak süt
iftar: 1 kase çorba
1bardak ayran
1dlm den az ekmek
2 yk kadar pilav
3yk kadar patlıcan dizme
son olarakda yarım porsiyon kazan dibi
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
İftarıda yapıp anında kendimi buraya attım
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
1 ufak kase tarhana çorbası
4 - 5 kaşık kadar sebzeli makarna
1 porsiyon hindi eti ( yağsız tavada pişirdim )
1 kase çacık
1 büyük bardak su
Çok şükür bu gecede doydukRabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Ben oruçlu olmadığım için sabah domates, salatalık, beyaz peynir ve 3 zeytinle kahvaltı ettim ekmeksiz
Sabah dediğim baya geç saatte tabi
Gün içinde bol bol su içtim ve eve geldikten sonra nasılsa akşama az var diye sadece 2 tane salatalık yedim birde 1 bardak ayran içtim[/Q
maşallahh cecoo hiç ekmek yememişin.iyi dayanıyon valla...ayrıca geçmiş olsun allahdan çabuk bulmuşun cadıyı .benim küçülde elimi tutmaz.bırakır bırakır kaçarr hiçç haz etmezdim böyle başına buyruk gezen çocuk başımda bitti...bi kere çarşıda akış veriş yaparken elimi yine bıraktı :26:.yanımda sanıyorum bi baktım başka bir kadının elini tutmuşş anne şöylemi böylemi diye bıdı bıdı konuşuyor hiç susmadan ..arkasından seslendim .bir kadına baktı bir bana baktı sonra ağlamaya başladıı.aklım çıktı ama ya fark etmaseydim bide çok kalabalıkdı bulamazdımda ..bu cadılardan çekiceğimiz var büyük kızım hiç böyle deyildi..
hoşbuldum canımcımhoş geldin ayşe ablaa,ama ben rast gelemedim ..hayırlı olsun nişanınız işallah allah tamamına erdirir ..arada bizede uğra sohbet edelim
bu daha masum 5 bitki :))) şöyle diyim ben olsam içmem artık sana kalmış :))) diğerlerine gelince de bence bünyen neye uğradığını şaşırmasın 2 haftalık gruplar şeklinde dönüşümlü iç hem bir çaydan sıkılınca yenisine geçersin atıyorum -zencencefil limon,- yeşil çay tarçın,- biberiye funda gibi.
hoş geldin ayşe ablaa,ama ben rast gelemedim ..hayırlı olsun nişanınız işallah allah tamamına erdirir ..arada bizede uğra sohbet edelim
demekki ben az bile kısalmışım 2 doğum yaptım nede olsa..amannn iyiki 5 çocuğum yokk 152 mi kalıcaktım ozamann
bravooo çokkk güzell şekerimm afiyet olsun
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
İftarıda yapıp anında kendimi buraya attım
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
1 ufak kase tarhana çorbası
4 - 5 kaşık kadar sebzeli makarna
1 porsiyon hindi eti ( yağsız tavada pişirdim )
1 kase çacık
1 büyük bardak su
Çok şükür bu gecede doydukRabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Ben oruçlu olmadığım için sabah domates, salatalık, beyaz peynir ve 3 zeytinle kahvaltı ettim ekmeksiz
Sabah dediğim baya geç saatte tabi
Gün içinde bol bol su içtim ve eve geldikten sonra nasılsa akşama az var diye sadece 2 tane salatalık yedim birde 1 bardak ayran içtim[/Q
maşallahh cecoo hiç ekmek yememişin.iyi dayanıyon valla...ayrıca geçmiş olsun allahdan çabuk bulmuşun cadıyı .benim küçülde elimi tutmaz.bırakır bırakır kaçarr hiçç haz etmezdim böyle başına buyruk gezen çocuk başımda bitti...bi kere çarşıda akış veriş yaparken elimi yine bıraktı :26:.yanımda sanıyorum bi baktım başka bir kadının elini tutmuşş anne şöylemi böylemi diye bıdı bıdı konuşuyor hiç susmadan ..arkasından seslendim .bir kadına baktı bir bana baktı sonra ağlamaya başladıı.aklım çıktı ama ya fark etmaseydim bide çok kalabalıkdı bulamazdımda ..bu cadılardan çekiceğimiz var büyük kızım hiç böyle deyildi..
hoş geldin beyazım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ummahhhhhhhhhhhhh tşk ederim yorumun içinde sizin sayenizde gülümmmmmmmmmmmmmmmm
aynen cnm anlam veremedıgım bı gergınlık oldu o yüzden en ıyısı bu sekılde motıve olalım derken sınır olduk yanısalladım gıttı beraberce verırıız ınss tek ıcıme sınmeyen kızları yalnız bıraktım orda o konuda ıcım rahat degıl :44:
ya cnm kablo çekseler bu kadar sıkıntı olmayacak wıfıle bağlanmaya çalışıyoruzgercı aşağıya ınmek banada spor oluyor merdıven ın cık [/FONT]
selam kızlar
arada topiği takip ederken ve cuma yarışmalarında da olduğumdan,efsax ın yazdıklarını ve takımıyla sorunlarınıda yakınen biliyorum.
efsax'cım,eğer istersen seni takımımda görmek istiyorum canım
8.takım olarak kapımız sana açık, ayrıca çok ta mutlu olurum
cecoşummm
anladım cnmafedersızn ısın seyını çıkartmayayım abartmadan bı düzen koyayım ya bende suan su var hangı bıtkının bı faydasını duysam dırek gıdıyorum alıyorum ıcmeye başlıyorum ee cay tarıflerı artıncada tuhaf bı sey çıkıyor ortaya
ramazanda uykusuzluktan cadı olunca böyle topik topik dolanıyorumAyşemmmmmmmmmm yüreği güzel arkadaşım
Kız hemen moral düşünce imdada yetişiyorsun
İyimisin canımSeni buralarda sık sık görmek çok güzel oluyor
canım seni çok iyi anlıyorum sonuçta bende daha taze aforoz edilenlerdenim
İnan burasını çok seviyorum ve bundan sonrada kesinlikle kovalasalarda gitmemama eski topikte hoş sohbetim olan bir kaç kişiyide geride bırakmak koyuyor insana ama neticede seni seven ve senle iletişimi kormak istemeyen özel mesajdanda ulaşır yada buraya seni ziyarete gelir yani ilk gün ben çok üzülmüştüm ama şimdi böyle düşünüyorum
Amacımız sonuçta kimseyle tartışmak değilhuzurlu, mutlu ve hoş sohbet ederek çok çok güzel kilolar vermek
Benim olayda en çok canımı sıkan şey o gruptan birilerinin topikte ; olay aslında birazda listeyla alakalı diye yazmış olmasıNeymiş efendim daha evvel listeyi yapan arkadaşlar başkalarına devretmişler ve bu durumu hazmedemiyormuş '' bazıları '' gibi bir hava yaratıldı bence. Ulen sanki hükümeti devrettilerde kıskançlıktan arıza çıkaracağız
Neyse canım herşey oldu bitti biz kendimize bakalım onlar nasılsa sonradan çok pişman olup sana mesaj atarlar ama sen bizimsin beyzacanın dediği gibidaha çok beklerler vermiyoruz işte
Ayşemmmmmmmmmm yüreği güzel arkadaşım
Kız hemen moral düşünce imdada yetişiyorsun
İyimisin canımSeni buralarda sık sık görmek çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?