80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cecom bende anneme sordum bu arada yarım kilo bala fındık kadar propolis bir tatlı kaşığı kadar arı sütü ama dediğim gibi kesinlikle metal kaşık yok canım

Tamamdır canım Allah razı olsun senden de
Peki günde ne kadar veriyoruz onu çocuklara fazlada verip yanlış yapmıyayım

CEcom çok geçmiş olsun. Ne yazıkki doktorlar artık standarda başlamış herşeyi. Yazık gerçekten.

Canım hayırlı yolculuklar inşallah. Bu arada bebişin kızmış. Hayırlı olsun canım. Anneye candır arkadaştır kız çocuk. Darısı bana

Dünki Menüm
Sabah: Kkk
Ara: Bir küçük portakal
Akşam: Çok fenaaaa 1 küçük poğaça, biraz patates salatası, ince bir dilim tuzlu kek

Bugün ki MEnüm
Sabah: Kkk + iki çatal patates salatası ( daha çok yeşilliğinden )
Ara: Kaçamaklar yaptım. poğaça, kek gibi
Akşam: Yoğurt çorbası (buğdaylı), Pırasa, Salata, Ayran
(akşamı hafif geçirmem gerkeiyor inşallah doyarım böyle )

Sevgili karataycı kızlarımız..
Sigara ve diş macunu leptini bozuyormu çok merak edilen ve tartışılan konulardı. Diş macununu görmedim hala ama sigarayı gördüm. Canan hocamız der ki ; Sigara kan şekerini değiştirdiği için doğal olarak leptin salgısını bozuyor. Bilginize...

Amin canim inşallah sağol kuzum

Merhaba şekerler..kaç gündür gelemedim yoğun geçti...hemen menülerimi yazayım gerçi biraz kaçamaklı günlerdeyim ama napalım...
pazartesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen 1 bardak süt 1 diyet bisküvi
akşam öğretmenler günüyemeğindeydik biraz mezelerden tırtıkladım,yarım bi biber dolamsı vardı pirinçli ama yarısını yedim,et patates pilav geldi..eti yedim 2 parça patates aldım bi çatal pilav gerisini bıraktım...meyve yedim tatlı almadım alkol de almadık çok şükür çok kazasız geçti...

salı
sabah kahvaltı yapamadım tahlile gittim kan verdim okulda kahvaltım yalan oldu bi elma yedim biraz ceviz ve badem
öğlen fasülye yoğurt
ara 1 mandalina
akşam 4kaşık türlü 1 parça tavuk teflonda çevirdim yağsız
sonra olan oldu...akşam cinnet geçiriyorum sandım tatlı krizine girdim ...bi magnezyum şase içtim hem geçirir diye krizimi geçirmedi valla dayanamadım bikaç parça çikolata yedim adetimin son günü inşalalh bitmiştir bu cinnet
durumu:)
çarşamba kahvaltı 2 dilim peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara 1 elma 2 ceviz
öğlen 4 kaşık türlü yoğurt
ara yine kriz geldi bi magnezyum şase içtim bi elma yedim 1 çay bardağı süt idare ettim:)
kriz yine gelice bi diyet bisküvi yedim avundum :)
akşam pırasa kavurdum yumurta kırıcam çay domates salatalık kahvaltı menüsü yapıcam
1 bardak süt ve 1 meyveyle günü kapatırım sanırım.

Kızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzz

Can sıkıntısından uykum gelecek eşimde haberlere daldı çıt çıkmıyor evdede kimseden
Kuşum şükür yeni yürümeyi öğrenmiş gibi korkak adımlarla dolaştı evin içinde ve çok sevindi bak Anneciğim yürüyebiliyorum diye köşe minderi gibi koltuktan inmiyor doktor iyice dinlensin dedi diye

bu arada bugün TEOG da görevliydim umarım tüm yavruların sınavları iyi geçmiştir matematik çok zormuş hepsi öyle söyledi Türkçe ve din külütürünü çok çabuk bitirdiler...Allah emeklerimizi boşa götürmesin yarını da hayırlısıyla atlatalım inşallah... Nedir bu çocukların çektiği yahu...stress stress yarış halinde hepsi çocukluklarını yaşayamadan ders peşindeler...yazık oluyor..sürekli değişien sistemde çok hırpalanıyorlar öğretmen olarak elimizden birşey de gelmiyor sistem bizi de mağdur ediyor çünkü...elimizden geldiğince iyi yetiştirmeye birşyler katmaya çalışıyoruz inşallah güzel sonuçlar olur...

bi hafta sonra kacak ben burdayim

iyi akşamlar kızlarr

bizimkiler iğne yaptırmaya gitt bende hazır elektrik varken kk ya geldim..tüm gün bi gitti b geldi hatta uzun süre gelmedi..meğer trafo patlamış kardan konya tümden madur olmuş.

.sularda gtti,hatta annem suyu kapattım sanıp meğer sonuna kadar açmış.
evin yarısını su basmış,haberleri olasıya halılar mutfak koridor bitmiş odalara su yürürken haberleri olmuş..halı yıkamacıları çağırmış göndermş.kış günü allahdan odalara yürümeden görmüşler yoksa parkeler hep kabarırdı..

tüm öğretmenlerden allah razı olsun,gerçekden hakkınız ödenmez..
o kadar yakından ilgilendiki öğretmenlerimz çok şey borçluyuz onlara..
offf cecomm okurken yüreğim ağzıma geld,çocuğun bacaklarına kötü bişey oldu dye..büyük geçmş olsun canım,allah korusun yavruları..işallah tamamen atlatır şu hastalığı..

daha 9çok küçük annes ,ondandır..

Aminnnn canım inşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırlar
Bu arada bu teogların sonuçları mebin sayfasında yazılana göre Mart gibimi acıklanacak ikinci sınav içinde haziranda açıklanacak diyordu ama biz nasıl öğrenceğiz onu tam anlamadım
Dediğin gibi sistemler değiştikçe öğrencilerde öğretmenlerde çok yıpranıyor
Umarım artık tekrar bir değişiklik yapmazlar

bi hafta sonra kacak ben burdayim

HOşgeldin kaçak
Maalesef ara ara hepimiz sapıtabiliyoruz ama emin ol buradan uzak duruncada oluyor aynı şey
Sürüden ayrılanı kurt kapıyor o yüzden kesinlikle bir daha ayrılma bizden kuzummmm
Eminim bir kaç güne toparlarsın

Bende regl olmaya başladım biraz evvel ve inan zor tutuyorum kendimi dolapta bir tane puding var birde meyveli yoğurt deminden beri gidip bakıp dolabı kapatıyorum pudingi 2 gün önce kızım yapmıştı daha tadına bile bakmadım direniyorum bakalım nereye kadar

Canım çok sağ ol sizede büyük geçmiş olsun dediğin gibi odalarada taşsaymış hem daha çok iş çıkacaktı hemde kış günü o hasarı tamir ettirmesi bile deli ederdi insanı
Kuzum şu anda daha iyi hatta babasıyla karşılıklı çay içiyorlar arada kalkıp babacığım bak yürüyebiliyorum diye dolanıyor salonda paytak paytak ama eminim bir iki güne hem hastalık hem eklem ağrıları geçmiş olucak

Kızlar yahu yine kimse yok şimdi ben giderim siz gelirsiniz uyuz olurum

Hazır benimkide ses etmezken iki sohbet ederiz diye düşündüm ama nerdeeee yine in, cin ve ben ortada sıçan oynuyoruz deminden beri

ayy bende hastali gunlerimi yasiyorum bu gunlerinde galiba ondan oldu cnm bi kac gune kendimi toparliyorum ve erimeye basliyorum

ayy bende hastali gunlerimi yasiyorum bu gunlerinde galiba ondan oldu cnm bi kac gune kendimi toparliyorum ve erimeye basliyorum

Hadi bakalım sana cumaya kadar mühlet diyelim o zaman İnşallah bildirimin artı olarak dönüş yapmaz sana ama olan olmuş bari bundan sonra nefesimi ensende hisset
Kaçamak yapanlar çoğalınca bende niyeti bozabiliyorum yoksa ona göre vebali boynuna dermişim
Şaka şaka ama cidden bak yaza kadar önümüzde çok güzel bir süre var bari değerlendirip en güzel şekilde sonuç alalım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnn

Malum yarın Cuma
Bakalım nasıl bir bildirim yapacağım

Yahu benim bilgisayardamı birşey var yoksa dün saat 22:33de yazdığım son mesajdan sonra bir Allahın kulu uğramadımı bu topiğe
Cidden artık şu bilgisayarın bana arada suikast düzenlediğini düşünmeye başlıyacğaım zaten kimler topikte kimler yok görünmüyor sinir oluyorum

Gece kuşum deliksiz uyudu şükür şu ana kadarda hiç öksürmedi ama hala bacaklarım ağrıyor diyor ve zorla yürüyor bir kaç kere vicks sürdüm dün hani belki biraz rahatlatır kaslarındaki ağrıyı alır diye ama bu sabahta Anneciğim hani geçecekti bu bacaklarımdaki ağrılar hala yürüyemiyorum rahat dedi
Neyse bunada şükür eminim bir iki güne iyice düzelir

Hanimın iştahsızlığı hala devam ediyor hatta sabah sırf gaz vermek için ikimizinde kahvaltı tabağını yan yana koydum İGye koyabilirsin diye resmini çektim ( Teknoloji delisi kızım bayılıyor İGde resim paylaşmaya )
Resmi paylaştı ama tabağın yarısını yemedi bile bir ara yumurta istedi ( baştan yemem demişti sırf kendime yapmıştım ) hadiii kalktım onada yaptım iki çatal aldı bıraktı

Neyse artık akşama kadar zorla kandırıp birşeyler yediriririm olmadı birazdan çorba yaparım belki onu içer bir ümit

SAKIINNN kapat dolabın kapağını uzaklaş ordan cecommmm cısss onlar sonra tartıya çıkınca o puding senin arkandan nanik yapcak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…