- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
cecom bende anneme sordum bu arada yarım kilo bala fındık kadar propolis bir tatlı kaşığı kadar arı sütü ama dediğim gibi kesinlikle metal kaşık yok canım
Tamamdır canım Allah razı olsun senden de
Peki günde ne kadar veriyoruz onu çocuklarafazlada verip yanlış yapmıyayım
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Kuzum şükür uyuyor şu anda
Size yazdığım son mesajdan sonra çocuk çok kötü oldubacaklarım diye ağlayıp durdu ve bir baktım baldırları taş gibi aklım gidiyordu resmen
Ne yaptıysam bacaklarının üzerine basmadı hatta tuvalete bile gideceği zaman ben taşıdım ve devamlı ağlayıp durdu etinden et kopuyormuş gibi
Babasını arattı bana ve okadar çok canı yanarak ağladı ki eşim dayanamadı çok eskiden götürdüğümüz doktora götürdükdiğer doktorun yaptığı tahlili ve röntgenide götürdüm ve oda netteki doktorla aynı şeyi söyledi daha evvel kullandığımız antibiyotik ağır gelmiş o yüzden çocuk kusma ve ishale maruz kalmış
İlaçları kestiğimizi söyleyince iyi yapmışsınız dedi
Şu anda sadece ateş düşürücü kullanıyoruz ( yine ateşlenmeler başladı diye ) birde evin içinde fazla kalın giydirmeyin, odayı iyice havalandırın falan dedi
Keşke baştan o doktora götürseymişiz dedi eşim ama cidden artık doktordan tiksindim
Bacaklarındaki ağrılarda o içtiği ilaçların ağır griple birlikte etkisiymiş ama iki güne geçer birşey kullanmaya gerek yok dedi
Dönüşte oykalyptus yağı aldık eczaneden ve eve gelir gelmez biraz yastığına damlattım
Baştan çok pis kokuyor falan dedi ama onun kokusuyla rahatladı ve uyudu tekrar
Kendi tshirtümede az birşey damlattım ve cidden beynime kadar nefesimin açıldığını hissettim
Hepinize önerileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun cidden çok iyi oldu
Şimdi iki gün sonra tekrar bir getir göğsünü dinleyelim ne olur ne olmaz dedi ama başka hiç birşeye gerek yok diye de üstüne basa basa belirtti
Sağ olasın canım valla tam iyileşti diye düşünürken yüreğimi ağzıma getirdi hatta hastanede bile ne yaptıysak yürütemedik ve herkes dönüp bize baktı
Tuvalete bile kuçakta götürüp durduk hatta doktor bacaklarını kontrol ederken bile çok ağladı ama şükür önemli birşey değilmiş
Doktora gitmiyeceğim derken yine soluğu korkudan doktorda aldık acaba yediği iğnelerden birşeymi oldu diye
En azından bu eski doktorumuzdan yana eminim o tür tuzaklara yönlendirmediğini ki zaten birşey vermeye gerek yok dedi oda şükür
Okalyptus yağını aldık o baya bir keskin kokusundan rahatlatıyor ve şu anda uyuyor kuzu
Eşimde onun bahanesiyle işten kaçtı oturdu karşımda tabletten film izliyor
Kuzu uyusun diye herkes sessizlik modunda
8.ci takımın kaptanı Ayşemde sağolsun geçen sormuştum propolis + arısütü + doğal bal bulabilirmiyiz diye ( eşinin bal sattığını biliyordumda diğerlerinden emin değildim ) Allah razı olsun bugün ayarladığını yazmış ve en geç cuma onlarda gelimde olacakAllahın izniyle ondan sonra kuzum daha da iyi olacak ve bir daha kolay kolay hastalanmıyacağız
Merveninde dediği gibi sıkılaşmışsındır
Süper valla inşallah çok daha güzel kilolar verir daha ufak bedenleride bol geliyor diye dert yanarsın bize
kızlar bugun saat ıkıde babaannemı yolcu ettım evde tek basına bı bunaltı geldı valla yarın olsada bende yola cıksam Allahın ıznıyle babaannemde hyırlısıyla varsa ızmıre ıcım rahat edıcem
Amin canim inşallah sağol kuzumCEcom çok geçmiş olsun. Ne yazıkki doktorlar artık standarda başlamış herşeyi. Yazık gerçekten.
Canım hayırlı yolculuklar inşallah. Bu arada bebişin kızmış. Hayırlı olsun canım. Anneye candır arkadaştır kız çocuk. Darısı bana
bi hafta sonra kacak ben burdayimKızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzz
Can sıkıntısından uykum gelecekeşimde haberlere daldı çıt çıkmıyor evdede kimseden
Kuşum şükür yeni yürümeyi öğrenmiş gibi korkak adımlarla dolaştı evin içinde ve çok sevindi bak Anneciğim yürüyebiliyorum diyeköşe minderi gibi koltuktan inmiyor doktor iyice dinlensin dedi diye
bu arada bugün TEOG da görevliydim umarım tüm yavruların sınavları iyi geçmiştir matematik çok zormuş hepsi öyle söyledi Türkçe ve din külütürünü çok çabuk bitirdiler...Allah emeklerimizi boşa götürmesin yarını da hayırlısıyla atlatalım inşallah... Nedir bu çocukların çektiği yahu...stress stress yarış halinde hepsi çocukluklarını yaşayamadan ders peşindeler...yazık oluyor..sürekli değişien sistemde çok hırpalanıyorlar öğretmen olarak elimizden birşey de gelmiyor sistem bizi de mağdur ediyor çünkü...elimizden geldiğince iyi yetiştirmeye birşyler katmaya çalışıyoruz inşallah güzel sonuçlar olur...
offf cecomm okurken yüreğim ağzıma geld,çocuğun bacaklarına kötü bişey oldu dye..büyük geçmş olsun canım,allah korusun yavruları..işallah tamamen atlatır şu hastalığı..Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Kuzum şükür uyuyor şu anda
Size yazdığım son mesajdan sonra çocuk çok kötü oldubacaklarım diye ağlayıp durdu ve bir baktım baldırları taş gibi aklım gidiyordu resmen
Ne yaptıysam bacaklarının üzerine basmadı hatta tuvalete bile gideceği zaman ben taşıdım ve devamlı ağlayıp durdu etinden et kopuyormuş gibi
Babasını arattı bana ve okadar çok canı yanarak ağladı ki eşim dayanamadı çok eskiden götürdüğümüz doktora götürdükdiğer doktorun yaptığı tahlili ve röntgenide götürdüm ve oda netteki doktorla aynı şeyi söyledi daha evvel kullandığımız antibiyotik ağır gelmiş o yüzden çocuk kusma ve ishale maruz kalmış
İlaçları kestiğimizi söyleyince iyi yapmışsınız dedi
Şu anda sadece ateş düşürücü kullanıyoruz ( yine ateşlenmeler başladı diye ) birde evin içinde fazla kalın giydirmeyin, odayı iyice havalandırın falan dedi
Keşke baştan o doktora götürseymişiz dedi eşim ama cidden artık doktordan tiksindim
Bacaklarındaki ağrılarda o içtiği ilaçların ağır griple birlikte etkisiymiş ama iki güne geçer birşey kullanmaya gerek yok dedi
Dönüşte oykalyptus yağı aldık eczaneden ve eve gelir gelmez biraz yastığına damlattım
Baştan çok pis kokuyor falan dedi ama onun kokusuyla rahatladı ve uyudu tekrar
Kendi tshirtümede az birşey damlattım ve cidden beynime kadar nefesimin açıldığını hissettim
Hepinize önerileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun cidden çok iyi oldu
Şimdi iki gün sonra tekrar bir getir göğsünü dinleyelim ne olur ne olmaz dedi ama başka hiç birşeye gerek yok diye de üstüne basa basa belirtti
Sağ olasın canım valla tam iyileşti diye düşünürken yüreğimi ağzıma getirdi hatta hastanede bile ne yaptıysak yürütemedik ve herkes dönüp bize baktı
Tuvalete bile kuçakta götürüp durduk hatta doktor bacaklarını kontrol ederken bile çok ağladı ama şükür önemli birşey değilmiş
Doktora gitmiyeceğim derken yine soluğu korkudan doktorda aldık acaba yediği iğnelerden birşeymi oldu diye
En azından bu eski doktorumuzdan yana eminim o tür tuzaklara yönlendirmediğini ki zaten birşey vermeye gerek yok dedi oda şükür
Okalyptus yağını aldık o baya bir keskin kokusundan rahatlatıyor ve şu anda uyuyor kuzu
Eşimde onun bahanesiyle işten kaçtı oturdu karşımda tabletten film izliyor
Kuzu uyusun diye herkes sessizlik modunda
8.ci takımın kaptanı Ayşemde sağolsun geçen sormuştum propolis + arısütü + doğal bal bulabilirmiyiz diye ( eşinin bal sattığını biliyordumda diğerlerinden emin değildim ) Allah razı olsun bugün ayarladığını yazmış ve en geç cuma onlarda gelimde olacakAllahın izniyle ondan sonra kuzum daha da iyi olacak ve bir daha kolay kolay hastalanmıyacağız
Merveninde dediği gibi sıkılaşmışsındır
Süper valla inşallah çok daha güzel kilolar verir daha ufak bedenleride bol geliyor diye dert yanarsın bize
kızlar bugun saat ıkıde babaannemı yolcu ettım evde tek basına bı bunaltı geldı valla yarın olsada bende yola cıksam Allahın ıznıyle babaannemde hyırlısıyla varsa ızmıre ıcım rahat edıcem
bu arada bugün TEOG da görevliydim umarım tüm yavruların sınavları iyi geçmiştir matematik çok zormuş hepsi öyle söyledi Türkçe ve din külütürünü çok çabuk bitirdiler...Allah emeklerimizi boşa götürmesin yarını da hayırlısıyla atlatalım inşallah... Nedir bu çocukların çektiği yahu...stress stress yarış halinde hepsi çocukluklarını yaşayamadan ders peşindeler...yazık oluyor..sürekli değişien sistemde çok hırpalanıyorlar öğretmen olarak elimizden birşey de gelmiyor sistem bizi de mağdur ediyor çünkü...elimizden geldiğince iyi yetiştirmeye birşyler katmaya çalışıyoruz inşallah güzel sonuçlar olur...
bi hafta sonra kacak ben burdayim
slm kizlar simdi bir haftadir yoktum buralarda ee burallarda olamayinca yedikleeimn de ictiklerimizde hesabi olmadi ayyy soylerken bile hem cik utandim hemdd kendime nasil kizdim ne guzel gidiyodum noldu bana ya anliyamiyorum yeme donemine girdim resmen
iyi akşamlar kızlarr
bizimkiler iğne yaptırmaya gitt bende hazır elektrik varken kk ya geldim..tüm gün bi gitti b geldi hatta uzun süre gelmedi..meğer trafo patlamış kardan konya tümden madur olmuş.
.sularda gtti,hatta annem suyu kapattım sanıp meğer sonuna kadar açmış.
evin yarısını su basmış,haberleri olasıya halılar mutfak koridor bitmiş odalara su yürürken haberleri olmuş..halı yıkamacıları çağırmış göndermş.kış günü allahdan odalara yürümeden görmüşler yoksa parkeler hep kabarırdı..
tüm öğretmenlerden allah razı olsun,gerçekden hakkınız ödenmez..
o kadar yakından ilgilendiki öğretmenlerimz çok şey borçluyuz onlara..
offf cecomm okurken yüreğim ağzıma geld,çocuğun bacaklarına kötü bişey oldu dye..büyük geçmş olsun canım,allah korusun yavruları..işallah tamamen atlatır şu hastalığı..
daha 9çok küçük annes ,ondandır..
ayy bende hastali gunlerimi yasiyorum bu gunlerinde galiba ondan oldu cnm bi kac gune kendimi toparliyorum ve erimeye basliyorumAminnnn canım inşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırlar
Bu arada bu teogların sonuçları mebin sayfasında yazılana göre Mart gibimi acıklanacakikinci sınav içinde haziranda açıklanacak diyordu ama biz nasıl öğrenceğiz onu tam anlamadım
Dediğin gibi sistemler değiştikçe öğrencilerde öğretmenlerde çok yıpranıyor
Umarım artık tekrar bir değişiklik yapmazlar
HOşgeldin kaçak
Maalesef ara ara hepimiz sapıtabiliyoruz ama emin ol buradan uzak duruncada oluyor aynı şey
Sürüden ayrılanı kurt kapıyoro yüzden kesinlikle bir daha ayrılma bizden kuzummmm
Eminim bir kaç güne toparlarsın
Bende regl olmaya başladım biraz evvel ve inan zor tutuyorum kendimidolapta bir tane puding var birde meyveli yoğurt deminden beri gidip bakıp dolabı kapatıyorum pudingi 2 gün önce kızım yapmıştı daha tadına bile bakmadım direniyorum bakalım nereye kadar
Canım çok sağ ol sizede büyük geçmiş olsun dediğin gibi odalarada taşsaymış hem daha çok iş çıkacaktı hemde kış günü o hasarı tamir ettirmesi bile deli ederdi insanı
Kuzum şu anda daha iyi hatta babasıyla karşılıklı çay içiyorlararada kalkıp babacığım bak yürüyebiliyorum diye dolanıyor salonda paytak paytak ama eminim bir iki güne hem hastalık hem eklem ağrıları geçmiş olucak
ayy bende hastali gunlerimi yasiyorum bu gunlerinde galiba ondan oldu cnm bi kac gune kendimi toparliyorum ve erimeye basliyorum
SAKIINNN kapat dolabın kapağını uzaklaş ordan cecommmmHOşgeldin kaçak
Maalesef ara ara hepimiz sapıtabiliyoruz ama emin ol buradan uzak duruncada oluyor aynı şey
Sürüden ayrılanı kurt kapıyoro yüzden kesinlikle bir daha ayrılma bizden kuzummmm
Eminim bir kaç güne toparlarsın
Bende regl olmaya başladım biraz evvel ve inan zor tutuyorum kendimidolapta bir tane puding var birde meyveli yoğurt deminden beri gidip bakıp dolabı kapatıyorum pudingi 2 gün önce kızım yapmıştı daha tadına bile bakmadım direniyorum bakalım nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?