iyi akşamlar kızlarr
bizimkiler iğne yaptırmaya gitt bende hazır elektrik varken kk ya geldim..tüm gün bi gitti b geldi hatta uzun süre gelmedi..meğer trafo patlamış kardan konya tümden madur olmuş.
.sularda gtti,hatta annem suyu kapattım sanıp meğer sonuna kadar açmış.
evin yarısını su basmış,haberleri olasıya halılar mutfak koridor bitmiş odalara su yürürken haberleri olmuş..halı yıkamacıları çağırmış göndermş.kış günü allahdan odalara yürümeden görmüşler yoksa parkeler hep kabarırdı..
tüm öğretmenlerden allah razı olsun,gerçekden hakkınız ödenmez..
o kadar yakından ilgilendiki öğretmenlerimz çok şey borçluyuz onlara..
offf cecomm okurken yüreğim ağzıma geld,çocuğun bacaklarına kötü bişey oldu dye..büyük geçmş olsun canım,allah korusun yavruları..işallah tamamen atlatır şu hastalığı..
daha 9çok küçük annes ,ondandır..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnn
Malum yarın Cuma
Bakalım nasıl bir bildirim yapacağım
Yahu benim bilgisayardamı birşey var yoksa dün saat 22:33de yazdığım son mesajdan sonra bir Allahın kulu uğramadımı bu topiğe
Cidden artık şu bilgisayarın bana arada suikast düzenlediğini düşünmeye başlıyacğaımzaten kimler topikte kimler yok görünmüyor sinir oluyorum
Gece kuşum deliksiz uyudu şükürşu ana kadarda hiç öksürmedi ama hala bacaklarım ağrıyor diyor ve zorla yürüyor bir kaç kere vicks sürdüm dün hani belki biraz rahatlatır kaslarındaki ağrıyı alır diye ama bu sabahta Anneciğim hani geçecekti bu bacaklarımdaki ağrılar hala yürüyemiyorum rahat dedi
Neyse bunada şükür eminim bir iki güne iyice düzelir
Hanimın iştahsızlığı hala devam ediyor hatta sabah sırf gaz vermek için ikimizinde kahvaltı tabağını yan yana koydum İGye koyabilirsin diye resmini çektim ( Teknoloji delisi kızım bayılıyor İGde resim paylaşmaya)
Resmi paylaştı ama tabağın yarısını yemedi bilebir ara yumurta istedi ( baştan yemem demişti sırf kendime yapmıştım ) hadiii kalktım onada yaptım iki çatal aldı bıraktı
Neyse artık akşama kadar zorla kandırıp birşeyler yediriririmolmadı birazdan çorba yaparım belki onu içer bir ümit
Gunaydin kizlar
Son sinavimi vermeye gidiyorum inşallah sonrasindada esimim yanina gidicem uzun bi İstanbul yolcugu beni bekliyor
Bu arada hedefimi tutturamadim bu sabah tartildigimda 77,9 u gördüm yarina kadar 400 gr gitmez herhalde
Bebiste gece kipirdadi çok sukurde içim rahat etti
Sağol canim benim amin insallahhadi hayırlısı canım rabbim yardımcın olsun hayırlı yolculuklar...
SAKIINNN kapat dolabın kapağını uzaklaş ordan cecommmmcısss onlar sonra tartıya çıkınca o puding senin arkandan nanik yapcak sana
kızlar geçmiş yapamadım nasılmış kızların sınavları umarım iyilerdir... cecom sana derken biz sabahı sabah ettik bugün Allahtan ateş yoktu ama burun akıntısı vardı bide bol bol ıhlamur içirdim tuvalete kalktı sık sık 3,5 kadar hiç uyumadı desem yeridir iştahı yok pek ama akşam hemen ballı karışımdam karıştırdım ıhlamura Allahtan bu sabah daha iyi uyandı... bugün eşimin yıllık iznide bitti annem gelicek kızın yanına dahada farklı olur hem onun için hem benim için
kızlar geçmiş yapamadım nasılmış kızların sınavları umarım iyilerdir... cecom sana derken biz sabahı sabah ettik bugün Allahtan ateş yoktu ama burun akıntısı vardı bide bol bol ıhlamur içirdim tuvalete kalktı sık sık 3,5 kadar hiç uyumadı desem yeridir iştahı yok pek ama akşam hemen ballı karışımdam karıştırdım ıhlamura Allahtan bu sabah daha iyi uyandı... bugün eşimin yıllık iznide bitti annem gelicek kızın yanına dahada farklı olur hem onun için hem benim için
sagol canm superım sınavları bıtırdım rahata erdım ve bebıste gece uyutmadı benıMerveciğimmmmmm nasılsın canımkuzucuk ne alemde tepiklerini hissediyorsun dimi
Kızlar bana müsaade
Bugün Allah razı olsun Annem ben pazarlık almaya çıkamayacağım için benim yerime pazara gidip eksiklerimi alacakmışbir iki saate gelir bende o arada az iş yapayım yoksa gelince başlar yine kız sendemi kızla bütün gün yatıyorsun diye
Haftaya cumartesi günüm var ve ben Cumartesi günü itibariyle dip köşe temizliğe gireceğim
Cumartesi Mutfak dolaplarını ve fayansları silerim diye düşündüm
Eşimde yardım ederim ben merak etmesen mutfağı temizlerken ben salonu hallederim dedi
Pazar Amcamlara gidiceğiz öğleden sonra o yüzden o gün birşey yapamam ama Pazartesi Banyo fayanslarını falan temizlerim diye düşünüyorumondan sonrada yıkanacak çamaşırlarım ve ütülenecek kıyafetlerim var
Cuma günüde tekrar üstten yapar ertesi gün için birşeyler yaparım ki sabah uğraşmak zorunda kalmıyayım
Bu arada kızlar bildiğiniz bayatlamayan bir gün evvelden yapabileceğim peynirli yada zeytinli poğça tarifi gibi birşey bilen varmıkendim yemeyi düşünmüyorum zaten ama tek çeşit börekle ( anam sağ olsun yaparım dedi ) olmaz diye düşünüyorum çünkü 14 kişi olacak
Börek ve poğça haricinde bir tek kısır ve güllaç ikram edeceğim ( güllaçı Allahtan sevmiyorum )
kolay gelsin canım,
benim klasik bi poğaçam var ve her gelen mutlaka tarifini alır,ben geceden yapıyorum sabaha yumuşacık oluyo hatta 2 gün bile durur ama nede olsa sertleşiyor ilk günki güzelliği kalmıyor.aslında yardım edenimiz olsa misafir içerdeyken fırına atmak lazım yumuşacıkk mis olur ama bizler tek başımızayoız ve birde cadılatımız var olmaz..
ben yazıyım tarifi sen beyenirsen yaparsın canım..
2 tepsi çokıyor bu ölçüden istersen ölçüyü 2 katı atrır.
2 br ılık süt
1 br sıvı yağ.
1 yumurta akı,
1 tatlı kş tuz
1 yemek kş şeker
1 paket yaş maya..
3,5 br kadar un alıyor.hamuru oldukça yumuşak yoğur cecom ,o zaman çok yumuşak oluyor.birde tepsi mayası mutlaka gelsin tepsi mayası olmazsa istenilen yumuşaklık olmuyor.ben 250 derecede pişiriyorum ,yüksek ısıda pişnce yine yumuşacık oluyor.belki vardırsendede bu tarif ,çok yumuşak ve güzel oluyor.ama hamur yumuşak ve tepsi mayası iyi olursa ,kolay gelsin tekrar..
evet canım,önce bi mayasını bekletiyorum.şekil verdikden sonra yumurta sarısını sürüp üstüne tepside bekletiyorum,kabarıyor güzelce sonra iyice ısınmış fırına ver yumuşacık olur o zaman,dediğim gibi birde hamuru sert olmuycak olduça yumuşak yoğur..beyazcanım sağol valla bende hiiiç beceremem yumuşa bir poğaça yapmayı birde senin tarifini deniyeyim tepsi mayası dediğin tepside bekletmemi diyosun ne kadar beklese yeterli olur sence...
canım yavrucuğuna tekrar geçmiş olsun.vallaha okurken bir an korktum.inşallah çabucak iyileşsin meleğin.ne güzel annene yakınsın benim annem uzakta aylardır göremiyorum.vallaha çok özledim içim kanıyor düşününce.neyseee bu konu uzun..annenin ellerinden öp benim için cecom :)Kızlar bana müsaade
Bugün Allah razı olsun Annem ben pazarlık almaya çıkamayacağım için benim yerime pazara gidip eksiklerimi alacakmışbir iki saate gelir bende o arada az iş yapayım yoksa gelince başlar yine kız sendemi kızla bütün gün yatıyorsun diye
Haftaya cumartesi günüm var ve ben Cumartesi günü itibariyle dip köşe temizliğe gireceğim
Cumartesi Mutfak dolaplarını ve fayansları silerim diye düşündüm
Eşimde yardım ederim ben merak etmesen mutfağı temizlerken ben salonu hallederim dedi
Pazar Amcamlara gidiceğiz öğleden sonra o yüzden o gün birşey yapamam ama Pazartesi Banyo fayanslarını falan temizlerim diye düşünüyorumondan sonrada yıkanacak çamaşırlarım ve ütülenecek kıyafetlerim var
Cuma günüde tekrar üstten yapar ertesi gün için birşeyler yaparım ki sabah uğraşmak zorunda kalmıyayım
Bu arada kızlar bildiğiniz bayatlamayan bir gün evvelden yapabileceğim peynirli yada zeytinli poğça tarifi gibi birşey bilen varmıkendim yemeyi düşünmüyorum zaten ama tek çeşit börekle ( anam sağ olsun yaparım dedi ) olmaz diye düşünüyorum çünkü 14 kişi olacak
Börek ve poğça haricinde bir tek kısır ve güllaç ikram edeceğim ( güllaçı Allahtan sevmiyorum )
kolay gelsin canım,
benim klasik bi poğaçam var ve her gelen mutlaka tarifini alır,ben geceden yapıyorum sabaha yumuşacık oluyo hatta 2 gün bile durur ama nede olsa sertleşiyor ilk günki güzelliği kalmıyor.aslında yardım edenimiz olsa misafir içerdeyken fırına atmak lazım yumuşacıkk mis olur ama bizler tek başımızayoız ve birde cadılatımız var olmaz..
2 br ılık süt
1 br sıvı yağ.
1 yumurta akı,
1 tatlı kş tuz
1 yemek kş şeker
1 paket yaş maya..
3,5 br kadar un alıyor.hamuru oldukça yumuşak yoğur cecom ,o zaman çok yumuşak oluyor.birde tepsi mayası mutlaka gelsin tepsi mayası olmazsa istenilen yumuşaklık olmuyor.ben 250 derecede pişiriyorum ,yüksek ısıda pişnce yine yumuşacık oluyor.belki vardırsendede bu tarif ,çok yumuşak ve güzel oluyor.ama hamur yumuşak ve tepsi mayası iyi olursa ,kolay gelsin tekrar..
CECOMM
nazar değdi topiğimize,halbuki ne kadarda kalabalıkdıkbi ara..
kız okaliptus dedinde bizede yaradı,evde olipsin şekeri varmış okaliptuslu benim kızın boğazına çokiyi geldi,hatta sınava giderken 1 avuç aldı gitti midemde bulanıyor diye..
cecooo senin kızdan ne haber ,nasıl geçmiş sınav..
kolay gelsin canım,
2 br ılık süt
1 br sıvı yağ.
1 yumurta akı,
1 tatlı kş tuz
1 yemek kş şeker
1 paket yaş maya..
CECOOOOO
KIZZ TEOG SINAV SONUÇLARI NETE VERİLMİŞ ,KIZIN BAKSIN İSTERSEN VİDEO KOYMUŞLAR...
evet canım,önce bi mayasını bekletiyorum.şekil verdikden sonra yumurta sarısını sürüp üstüne tepside bekletiyorum,kabarıyor güzelce sonra iyice ısınmış fırına ver yumuşacık olur o zaman,dediğim gibi birde hamuru sert olmuycak olduça yumuşak yoğur..
afiyet olsun canım bi dene bakalım bu tarifi herkes alır benden çok beğenilir ..
a birde asla kuru maya kullanmam ben yaş maya kullan..
ciddenmiii seni yirimmmm canımsın benim canumm
Arkadaslar tekrar merhaba. Araniza fazla katilamiyorum isden gucden.
Size birsey sormak istiyorum. Ben 2 kg vermistim. Fakat bugun bir suredir giymedigim kumas pantolonu giydim. Normalde cok dar olur bana. İcinden kalin tayt giydigim halde bacaklari bol geldi. Beli bol geldi.
Nasil oluyo bu is? 2 kilo verdiysem boyle bariz bir fark olmamasi lazim degil mi?
Dünki Menüm
Sabah: Kkk
Ara: Bir küçük portakal
Akşam: Çok fenaaaa1 küçük poğaça, biraz patates salatası, ince bir dilim tuzlu kek
Bugün ki MEnüm
Sabah: Kkk + iki çatal patates salatası ( daha çok yeşilliğinden )
Ara: Kaçamaklar yaptım.poğaça, kek gibi
Akşam: Yoğurt çorbası (buğdaylı), Pırasa, Salata, Ayran
(akşamı hafif geçirmem gerkeiyor inşallah doyarım böyle )
Sevgili karataycı kızlarımız..
Sigara ve diş macunu leptini bozuyormu çok merak edilen ve tartışılan konulardı. Diş macununu görmedim hala ama sigarayı gördüm. Canan hocamız der ki ; Sigara kan şekerini değiştirdiği için doğal olarak leptin salgısını bozuyor. Bilginize...
slm kizlar simdi bir haftadir yoktum buralarda ee burallarda olamayinca yedikleeimn de ictiklerimizde hesabi olmadi ayyy soylerken bile hem cik utandim hemdd kendime nasil kizdim ne guzel gidiyodum noldu bana ya anliyamiyorum yeme donemine girdim resmen
iyi akşamlar kızlarr
bizimkiler iğne yaptırmaya gitt bende hazır elektrik varken kk ya geldim..tüm gün bi gitti b geldi hatta uzun süre gelmedi..meğer trafo patlamış kardan konya tümden madur olmuş.
.sularda gtti,hatta annem suyu kapattım sanıp meğer sonuna kadar açmış.
evin yarısını su basmış,haberleri olasıya halılar mutfak koridor bitmiş odalara su yürürken haberleri olmuş..halı yıkamacıları çağırmış göndermş.kış günü allahdan odalara yürümeden görmüşler yoksa parkeler hep kabarırdı..
tüm öğretmenlerden allah razı olsun,gerçekden hakkınız ödenmez..
o kadar yakından ilgilendiki öğretmenlerimz çok şey borçluyuz onlara..
offf cecomm okurken yüreğim ağzıma geld,çocuğun bacaklarına kötü bişey oldu dye..büyük geçmş olsun canım,allah korusun yavruları..işallah tamamen atlatır şu hastalığı..
daha 9çok küçük annes ,ondandır..
Aminnnn canım inşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırlar
Bu arada bu teogların sonuçları mebin sayfasında yazılana göre Mart gibimi acıklanacakikinci sınav içinde haziranda açıklanacak diyordu ama biz nasıl öğrenceğiz onu tam anlamadım
Dediğin gibi sistemler değiştikçe öğrencilerde öğretmenlerde çok yıpranıyor
Umarım artık tekrar bir değişiklik yapmazlar
HOşgeldin kaçak
Maalesef ara ara hepimiz sapıtabiliyoruz ama emin ol buradan uzak duruncada oluyor aynı şey
Sürüden ayrılanı kurt kapıyoro yüzden kesinlikle bir daha ayrılma bizden kuzummmm
Eminim bir kaç güne toparlarsın
Bende regl olmaya başladım biraz evvel ve inan zor tutuyorum kendimidolapta bir tane puding var birde meyveli yoğurt deminden beri gidip bakıp dolabı kapatıyorum pudingi 2 gün önce kızım yapmıştı daha tadına bile bakmadım direniyorum bakalım nereye kadar
Canım çok sağ ol sizede büyük geçmiş olsun dediğin gibi odalarada taşsaymış hem daha çok iş çıkacaktı hemde kış günü o hasarı tamir ettirmesi bile deli ederdi insanı
Kuzum şu anda daha iyi hatta babasıyla karşılıklı çay içiyorlararada kalkıp babacığım bak yürüyebiliyorum diye dolanıyor salonda paytak paytak ama eminim bir iki güne hem hastalık hem eklem ağrıları geçmiş olucak
Gunaydin kizlar
Son sinavimi vermeye gidiyorum inşallah sonrasindada esimim yanina gidicem uzun bi İstanbul yolcugu beni bekliyor
Bu arada hedefimi tutturamadim bu sabah tartildigimda 77,9 u gördüm yarina kadar 400 gr gitmez herhalde
Bebiste gece kipirdadi çok sukurde içim rahat etti
canım yavrucuğuna tekrar geçmiş olsun.vallaha okurken bir an korktum.inşallah çabucak iyileşsin meleğin.ne güzel annene yakınsın benim annem uzakta aylardır göremiyorum.vallaha çok özledim içim kanıyor düşününce.neyseee bu konu uzun..annenin ellerinden öp benim için cecom :)
enemmm bu tarifi bende alıyorum.ellerine sağlık beyazcanım :)
Bu arada dünkü menümü yazayım hemen
sabah yulaflı müsli ve yeşilçay 3 ceviz
ara sütlü nescafe şekersiz
öğlen çorba salata
ara az çikolata ve yeşilçay
akşam az bulgur pilavı 2 kaşık kuru fasülye ve yoğurt
su :1,5 lt
spor:200 zıplama
60 dk yürüyüş
bu hatunu youtube kanalından takip ediyorum.ya bir insan hem kilolu hemde böyle şık cici olur mu..elbette kilo eşittir sağlık sıkıntıları ama ne olursa olsun kendinle bütün olmak güzel bir şey :)
bu arada kızlar ben menü paylaşmadım bugün
sabah : 1 yumurta ile zeytin peynir 10 tane kadar fıstık
öğle : yarım kase çorba ( hepsini içerdimde son anda şehriye çorbası olduğunu farkedip apar topar bıraktım)
akşam : evde hazırda yemek yoktu geçte çıkınca enfes bi karatay kahvaltısı yaptım zira annemin sabotajlarından dolayı sabah kahvaltıdan bişey anlamamıştım)
su su su su su su su su içemiyorum çıldırcam kışın su içmek ne zorrrrr yaaa toplasan 3 4 bardak anca oluyodur offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?