- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
hşgeldinnnişte geldim burdayım ben bu işte ustayımkızlar sormayın ya çocuklar dı sınavlar dı derken leptop u elime alamıyom ha bide diloş çekip ekranı kırma derecesine getirince tırsıyom açamıyom. telden de çok zor oluyor. takıma bile bir menü yazıp kaçıyom. ama şükür 78 li rakamlarda dolanmaya başladım. abuk subuk detokslar falan denedim. sonra sapıttım hem ruhsal olarak hem beden olarak. dünden beri daha iyiyim ama daha iyi olacam. dün en azından 7 saat leptin çalıştırmayı becerdim
o halsizlik insanı mahvediyor,4 yıldır ben zor yaşıyorum desem yeridir..işallah çabucak atlatırsın bu durumu cecom..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah erkenden uyandım ama yine sersem gibiyim
7 gibi kahvaltımı ettim ama 9da dayanamadım bir yarım saatcikte olsa yattım
Bu ara yine bir tuhaflık var bende karataya uyuyorum ama ya bir yerde hata yapıyorum yada bünyem şu son hastalıktan beri sapıttı kendine gelemedi
Umarım bir kaç güne yine eski dinç halime dönerim
Günaydın canım
Hamarat hatun maşallah bir sürü şey yapmışsın ve eminim kalan işleride hemen düzene koyarsın sen
Ben daha yeni dip köşe girmiştim ama bugün azmasın diye tekrar sil süpür yapmam lazım
Akşam yemeğinden sonra eşimin Amcaoğluna çaya gidiceğiz o zamana kadar rahat rahat işim biter zaten
Canım özledik seni
Ne güzel 78i görmüşsün
Darısı benimde başıma ( daha çoook yolum var ama neyse)
İki gündür acayip tuhaf hissediyorum kendimi ve hep artı çıkıyorum tartıda hatta bende bir kaç gün detoksmu yapsam diye düşünmeye başladımmotivasyonumun düşmesini istemiyorum yoksa cidden vazgeçecek kıvama gelmekten korkuyorum
Sanırım hepimiz dönem dönem aynı düşüşleri yaşıyoruzinşallah bende yine toparlarım kendimi ( kaçamak yok ama hep bir halsizlik var üstelik tahlilerime bakan doktor çok iyi demişti ama halsizliğim daha beter oldu )
işallah hedefine ulaşırsın canım,,seni daha önce burda gördüm sanki yanılıyormuyum..benimde hedefim yıl başında 7 li rakamları görmekti ama olmayacak galiba. bayadır yerimde sayıyorum yada + çıkıyorum. bende korkuyorum motivasyonum düşer bırakırım diye o yüzden kendimi buraya attım. inşallah tam gaz devam ederiz.
Bugün tümm sosyal medya baglantımı kestım sadece sız kaldınııız
10-1akide5 gun kadar telefonumda cogu zaman kapalı olacak. hesaplarımı da kapattım
hayatım oylesıne yada benım kontrolum dısında rast gele gelısı güzel gıtmeye basladı onun frenlerı bunlar...
dınlenıcem kafam da dınlenecek ruhumda sadece muzık ve sızın ıcın kullanıcam bılgısayaımı da
menümü de yazıcam
DÜN
SABAH
1 DİLİM EKMEK
BİR SÜRÜ CEKIRDEKSIZ YEŞİL ZEYTIN :) (TUZSUZ LIMONLU)
YESIL ÇAY
2 TANE YAGDA YUMURTA
SALATALIK
ara
1mandalına
AKSAM (17.00)
2 YK MANTAR SOTE
2 YK MAKARNA
1 YK PILAV
EL AYASININ YARISI KADAR TAVUK (GÖĞÜS)
ARA
1 BARDAK CAY
2 BISKUVI (ÇAYKEYFI)
YARIM ELMALI KURABIYE
Canim imza kagidi kaybolsa sorun yok herkesin imzasi gidecek imza kagidindan benim adim kaybolmuş ucmus resmen sorma sinir etti elim ayagim bosandi karsisinda hocanin hayir en son bide devamsizlkk benim için önemli değil demezmi madem ne diye ugrastiriyorsunki beni ona daha da sinir oldum
Spor cezası olabilir gelmediğin her gün için 1 saat nasıl
Ben kefilim meleğim hakikaten fıstık oldu Eylülcüm
Geçmiş olsun cecom mideni mi üşüttün bilemedim ki toparlanamadın kuzum
kesinlikle
Mavişim diyet kelimeisni beyninden sil kuzum bundan sonra sağlıklı besleneceğim diye düşün bu diyetteyim psikolojisi bile bünyemizin direnç göstermesine sebep oluyorsu faktörü keisnlikle çok etkili mutlaka yeterli miktarda içmeye çalış bitanem
Aramıza hoşgeldin cnmmmolmaz olur mu kapımız herkese açık sigarayı bırakmana rağmen gayet güzel vermişsin tbrk ederim
Aramıza hoşgeldin bitanemmm
Hoşgeldin neslim
Bir kaçağımız daha dönmüşhoşgeldin tatlım sağlık olsun arkamıza bakmıyoruz dün dünde kaldı şimdi tam gaz devam cnmm
Malesef neslim herkes kayboldu
alemsin rapu
İmza kağıdı nasıl kaybolduki Mervişimneys eki arkadaşların şahit
Bitanem bu çayı lisedeyken hatırlıyorum o zamanlar 7 kişiye büyütüp verince mi ne dileğin kabul oluyomuş vs diye birşeydi ama hamileler için önerilmiyor bildiğim kadarıyla ben de içmiştim tadı hoştu hani pekmezle sirke ve suyu karıştırıp içersin ya aynen öyle bir tat ama düzenli kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim bakteri ürünü aynen kefir gibi
Yalnız benim anlamadığım nokta şu kanser hücreleri şekerle besleniyor ve bu çayda da şeker var nasıl olacak bilemedim
Avrupanın kahvaltı kültürünü yansıtan mısır gevrekleri ülkemizde de son dönemde kahvaltı sofralarında sıklıkla yer alıyor. Özellikle de televizyonlarda yapılan sağlıklı kahvaltı reklamları ile talep miktarını her geçen gün artıran kahvaltılık mısır gevreklerinin içerisinde yer alan besin değerleri araştırıldığı zaman gerçeğin hiçte böyle olmadığı ortaya çıkıyor.
Kahvaltı gevreklerinin bir çoğunda yüksek miktarda şeker bulunduğunu belirten uzmanlar düzenli olarak her gün mısır gevrekleri ile kahvaltı yapan kişilerin obezite için yüksek risk altında bulunduğunu belirtiyorlar. Bunun yanı sıra mısır gevreği yapımında kullanılan mısırların daha uygun fiyatlara satıldığı için GDO?lu mısırlar arasından satın alındığı iddia ediliyor.
Çok satan mısır gevreklerinde ise şeker oranı tepki çekmemek adına azaltılırken bu seferde tuz oranı yükseltiliyor. Yüksek tuz oranı nedeni ile kalp krizi geçirme riski yükselirken tansiyonunuz yükselmesi ise kaçınılmaz bir hale geliyor.
Bunu kopyaladım tatlım işlenmiş her türlü paket kahvaltıya karşıyım
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
bu linklere göz atarsan sevinirim tatlım
Sağol mervişim paylaştığın için ama ben kefiri tercih ederim açıkçası
hoşgeldin meleğimmm
o çayı halamlarda öyle yapıyordu sanırım..o maya kılıklı şeyi bölüp bölp dağıtıyorlardı..iştebereket olurmuş falan diye..o dönem efsane gibi yayılmıştı konyada..ben çok sıcak bakmamıştım hatta halam vermek istedide ben almamıştım sürekli büyüyen bir şey,,o zamanki aklımla az tırsmıştım,,16,yaşımda falandım sanırım..ama bu gün arayıp sorucam halama içmişmi o şeyi ben içtiğini hiç duymadım sadece kavanozda uzaylı gibi duruyordu..
Canim imza kagidi kaybolsa sorun yok herkesin imzasi gidecek imza kagidindan benim adim kaybolmuş ucmus resmen sorma sinir etti elim ayagim bosandi karsisinda hocanin hayir en son bide devamsizlkk benim için önemli değil demezmi madem ne diye ugrastiriyorsunki beni ona daha da sinir oldum
Cayi iyice arastirmak lazim sanirim canm kefiri hic icemiyorum ben ya
hala da bu ıste bı dumen var deyıp duruyordu sınır herıf ama neysekı hallettım . yok canm suan tuketmem zaten belkı dogumdan sonra kılolarla savas vermeye basladıgıımda cesaret edersem denerm ıns mayhos bı tadı varya onu sevmıyorum ayranıda eksı oldumu ıcemıyorum mesela
Hoşbuldum bitanem .Aynen cnm doğru hatırlamışsın faydaları hakikaten çok görünüyor ama denemediğim için bir şey diyemem aynen kefir gibi üretim aşaması titizlik istiyor dediğim gibi şeker olayı girince soru işareti oluştu gerçi fermentasyon sonucu o şeker değişiyor tabii de pek sıcak bakmadım ben açıkçası
Madem önemli değil niye bu kadar strese sokmuş seni
Araştırmadan içme bitanem tatlım kefiri kendin mayalarsan ve aşırı bekletmezen (24 saat bekletiyorum ben) tadı hakikaten ayrandan farklı değil ilk başlarda garip geliyor ama şu an kefirkolik oldum resmen
merhaba canım sanırım yeni geldin hoşgeldin demek isterim,başarılar dilerim.beyazcan canım beni kk da da görmüş olabilirsin 9. takımda da ama çook uzun zaman oldu. inşallah bu son çabam olur diyorum.
ben belirli bir diyet programı uygulayamıyorum. hiç denemedim diyet listelerini. genelde kendi yöntemlerimle porsiyon küçülterek ekmek şekeri azaltarak yapmaya çalışıyorum. istikrarlı olursam da işe yarıyor ama işte bazen motivasyon düşünce bende sallanıyorum.
hala da bu ıste bı dumen var deyıp duruyordu sınır herıf ama neysekı hallettım . yok canm suan tuketmem zaten belkı dogumdan sonra kılolarla savas vermeye basladıgıımda cesaret edersem denerm ıns mayhos bı tadı varya onu sevmıyorum ayranıda eksı oldumu ıcemıyorum mesela
beyazcan canım beni kk da da görmüş olabilirsin 9. takımda da ama çook uzun zaman oldu. inşallah bu son çabam olur diyorum.
ben belirli bir diyet programı uygulayamıyorum. hiç denemedim diyet listelerini. genelde kendi yöntemlerimle porsiyon küçülterek ekmek şekeri azaltarak yapmaya çalışıyorum. istikrarlı olursam da işe yarıyor ama işte bazen motivasyon düşünce bende sallanıyorum.
merhaba canım sanırım yeni geldin hoşgeldin demek isterim,başarılar dilerim.
hanımlar nasılsınız?daha yeni girebildim.dünde daha fala zaman geçiririm derken menümü yazıp çıkabildim ancak.
bende durumlar şu saate kadar iyiydi az evvel bir çikolatalı kek yedim malesef.ama o kadar yorulmuşumki gözlerim açıldı desem yeridir
ben eski trambolinimli günlere dönmeliyim.sabahları sadece yürüyüş ve ip atlama yetmiyor bence.trambolinde daha hızlı sonuçlar alıyordum.inşallah o azmimi tekrar yakalarım..
SelaaamBende aranıza katılmak ıstıyorum kızlar topıkten kısaca bahseder mısınız??
Elımden geldıgınce eskıye donuk sayfaları okumaya calısıyorum.
5 hazıranda 97,4 ile basladım dıyetısyen ve spor(ki cok yaptıgım soylenemez) yardımıyla suan 84 kıloyum.
Yılbasına kadar 7 li rakamları gormek ıstıyorum.
Tavsıyelerınızı beklıyorum
kızlar ya bu arada bebek erkek olursa ısmı bellıde kız olursa hıc bı ısım bulamıyorum ya varmı sızın hosunuza gıden ısımler ?
bılmıyorum kı canm neyden suphelendıyse
hayret bişey hamile halinle ne dümeninden şüphelenmişki
zaten şekeri ve şekerli ürünleir bırakıp biraz spor yapınca ister istemez gidiyor kilolar kuzum en güzelini yapıyorsun
akşamları trombolin de yaparsan harika olur cnmafiyetolsun akşama telafi etmişsindir eminim
Hoşgeldin aramıza Burçincim bu topik anlatılmaz yaşanır dermişimHepimiz burada aile gibiyiz cnm çok gzüel vermişsin hazirandan bu yana geri kalanını da birlikte veririz inşallah günde en az 30 dk lık spor bile etkili cnm devam edersen harika olur
bu topiğin kilo verme listelerini ben yapıyorum cnm buranın müdavimlerinden olmakla birlikte 6,takımın kaptanıyım haftalık ve aylık kilo verme tablolarımız var düzenli menü paylaşırsan o listelerde sen de olacaksın inş oymak başımız cecomuz menü kontrollerini yapıyor bizlerde uygulayıp faydasını gördüklerimizi paylaşıyoruz birbirimizi destek oluyoruz
Esila ve Ceylin Gamze ben bunları çok seviyorum Mervişim
vallai ne yapsan ne söylesen haklısın canım. evimi çok ihmal ettimhayırlı fgünler kızlar
bu gün yine çok yorgun hissediyorum,kızı okula götürdükden sonra öğleye kadar uyudum ama hala çok uykum var..kahvaltımıda yeni yaptım..yıllarsonra ilk defa bu saatte kahvaltı yaptım işallah bir daha olmaz..
hşgeldinnn
demekki peşine düşmek lazımmış seni bulmak için aşk olsun..
demek takıma BİLEzor giriyorsun..kıskandı takımı doğrusu..
neyse sen iyisin çoluk çoluk iyiymiş ya önemli olan o..ama kızımmm arada bi uğra selam ver yere yaaa merak ediyoz şurda seni..
o halsizlik insanı mahvediyor,4 yıldır ben zor yaşıyorum desem yeridir..işallah çabucak atlatırsın bu durumu cecom..
yaptığın işe şimdi netten baktım..çok kolay gibi duruyor ama başına varmayınca belli olmaz tabii..ben o işi makine nakışında yapardım..tanbii makinede takır takır henen olurdu..ama buda heryere götürülebilir ve ses yapmadan iş yapabilirsin..yapda bizede gösrter canım..
işallah hedefine ulaşırsın canım,,seni daha önce burda gördüm sanki yanılıyormuyum..
çok iyi yapmışın canım,şu internet bilgisayar o kadar zamanımızdan çalıyorki.bağımlılık yapıyor resmen..
ama burayı bırakmamakla iyi yapmışın.burasını bırakınca kilo verme isteğide unutuup gidiyor ve kilo alınıyor üstüne birde..
SelaaamBende aranıza katılmak ıstıyorum kızlar topıkten kısaca bahseder mısınız??
Elımden geldıgınce eskıye donuk sayfaları okumaya calısıyorum.
5 hazıranda 97,4 ile basladım dıyetısyen ve spor(ki cok yaptıgım soylenemez) yardımıyla suan 84 kıloyum.
Yılbasına kadar 7 li rakamları gormek ıstıyorum.
Tavsıyelerınızı beklıyorum
kızlar ya bu arada bebek erkek olursa ısmı bellıde kız olursa hıc bı ısım bulamıyorum ya varmı sızın hosunuza gıden ısımler ?
harika :)
Spor cezası olabilir gelmediğin her gün için 1 saat nasıl
Ben kefilim meleğim hakikaten fıstık oldu Eylülcüm
Geçmiş olsun cecom mideni mi üşüttün bilemedim ki toparlanamadın kuzum
kesinlikle
Mavişim diyet kelimeisni beyninden sil kuzum bundan sonra sağlıklı besleneceğim diye düşün bu diyetteyim psikolojisi bile bünyemizin direnç göstermesine sebep oluyorsu faktörü keisnlikle çok etkili mutlaka yeterli miktarda içmeye çalış bitanem
Aramıza hoşgeldin cnmmmolmaz olur mu kapımız herkese açık sigarayı bırakmana rağmen gayet güzel vermişsin tbrk ederim
Aramıza hoşgeldin bitanemmm
Hoşgeldin neslim
Bir kaçağımız daha dönmüşhoşgeldin tatlım sağlık olsun arkamıza bakmıyoruz dün dünde kaldı şimdi tam gaz devam cnmm
Malesef neslim herkes kayboldu
alemsin rapu
İmza kağıdı nasıl kaybolduki Mervişimneys eki arkadaşların şahit
Bitanem bu çayı lisedeyken hatırlıyorum o zamanlar 7 kişiye büyütüp verince mi ne dileğin kabul oluyomuş vs diye birşeydi ama hamileler için önerilmiyor bildiğim kadarıyla ben de içmiştim tadı hoştu hani pekmezle sirke ve suyu karıştırıp içersin ya aynen öyle bir tat ama düzenli kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim bakteri ürünü aynen kefir gibi
Yalnız benim anlamadığım nokta şu kanser hücreleri şekerle besleniyor ve bu çayda da şeker var nasıl olacak bilemedim
Avrupanın kahvaltı kültürünü yansıtan mısır gevrekleri ülkemizde de son dönemde kahvaltı sofralarında sıklıkla yer alıyor. Özellikle de televizyonlarda yapılan sağlıklı kahvaltı reklamları ile talep miktarını her geçen gün artıran kahvaltılık mısır gevreklerinin içerisinde yer alan besin değerleri araştırıldığı zaman gerçeğin hiçte böyle olmadığı ortaya çıkıyor.
Kahvaltı gevreklerinin bir çoğunda yüksek miktarda şeker bulunduğunu belirten uzmanlar düzenli olarak her gün mısır gevrekleri ile kahvaltı yapan kişilerin obezite için yüksek risk altında bulunduğunu belirtiyorlar. Bunun yanı sıra mısır gevreği yapımında kullanılan mısırların daha uygun fiyatlara satıldığı için GDO?lu mısırlar arasından satın alındığı iddia ediliyor.
Çok satan mısır gevreklerinde ise şeker oranı tepki çekmemek adına azaltılırken bu seferde tuz oranı yükseltiliyor. Yüksek tuz oranı nedeni ile kalp krizi geçirme riski yükselirken tansiyonunuz yükselmesi ise kaçınılmaz bir hale geliyor.
Bunu kopyaladım tatlım işlenmiş her türlü paket kahvaltıya karşıyım
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
bu linklere göz atarsan sevinirim tatlım
Sağol mervişim paylaştığın için ama ben kefiri tercih ederim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?