80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı fgünler kızlar
bu gün yine çok yorgun hissediyorum,kızı okula götürdükden sonra öğleye kadar uyudum ama hala çok uykum var..kahvaltımıda yeni yaptım..yıllarsonra ilk defa bu saatte kahvaltı yaptım işallah bir daha olmaz..
hşgeldinnn
demekki peşine düşmek lazımmış seni bulmak için aşk olsun..
demek takıma BİLE zor giriyorsun..kıskandı takımı doğrusu..
neyse sen iyisin çoluk çoluk iyiymiş ya önemli olan o..ama kızımmm arada bi uğra selam ver yere yaaa merak ediyoz şurda seni..
o halsizlik insanı mahvediyor,4 yıldır ben zor yaşıyorum desem yeridir..işallah çabucak atlatırsın bu durumu cecom..

yaptığın işe şimdi netten baktım..çok kolay gibi duruyor ama başına varmayınca belli olmaz tabii..ben o işi makine nakışında yapardım..tanbii makinede takır takır henen olurdu..ama buda heryere götürülebilir ve ses yapmadan iş yapabilirsin..yapda bizede gösrter canım..
işallah hedefine ulaşırsın canım,,seni daha önce burda gördüm sanki yanılıyormuyum..

çok iyi yapmışın canım,şu internet bilgisayar o kadar zamanımızdan çalıyorki.bağımlılık yapıyor resmen..
ama burayı bırakmamakla iyi yapmışın.burasını bırakınca kilo verme isteğide unutuup gidiyor ve kilo alınıyor üstüne birde..

hoşgeldin meleğimmm

o çayı halamlarda öyle yapıyordu sanırım..o maya kılıklı şeyi bölüp bölp dağıtıyorlardı..iştebereket olurmuş falan diye..o dönem efsane gibi yayılmıştı konyada..ben çok sıcak bakmamıştım hatta halam vermek istedide ben almamıştım sürekli büyüyen bir şey,,o zamanki aklımla az tırsmıştım,,16,yaşımda falandım sanırım..ama bu gün arayıp sorucam halama içmişmi o şeyi ben içtiğini hiç duymadım sadece kavanozda uzaylı gibi duruyordu..

Canim imza kagidi kaybolsa sorun yok herkesin imzasi gidecek imza kagidindan benim adim kaybolmuş ucmus resmen sorma sinir etti elim ayagim bosandi karsisinda hocanin hayir en son bide devamsizlkk benim için önemli değil demezmi madem ne diye ugrastiriyorsunki beni ona daha da sinir oldum
Cayi iyice arastirmak lazim sanirim canm kefiri hic icemiyorum ben ya

Hoşbuldum bitanem .Aynen cnm doğru hatırlamışsın faydaları hakikaten çok görünüyor ama denemediğim için bir şey diyemem aynen kefir gibi üretim aşaması titizlik istiyor dediğim gibi şeker olayı girince soru işareti oluştu gerçi fermentasyon sonucu o şeker değişiyor tabii de pek sıcak bakmadım ben açıkçası

Madem önemli değil niye bu kadar strese sokmuş seni
Araştırmadan içme bitanem tatlım kefiri kendin mayalarsan ve aşırı bekletmezen (24 saat bekletiyorum ben) tadı hakikaten ayrandan farklı değil ilk başlarda garip geliyor ama şu an kefirkolik oldum resmen

hala da bu ıste bı dumen var deyıp duruyordu sınır herıf ama neysekı hallettım . yok canm suan tuketmem zaten belkı dogumdan sonra kılolarla savas vermeye basladıgıımda cesaret edersem denerm ıns mayhos bı tadı varya onu sevmıyorum ayranıda eksı oldumu ıcemıyorum mesela

beyazcan canım beni kk da da görmüş olabilirsin 9. takımda da ama çook uzun zaman oldu. inşallah bu son çabam olur diyorum.

ben belirli bir diyet programı uygulayamıyorum. hiç denemedim diyet listelerini. genelde kendi yöntemlerimle porsiyon küçülterek ekmek şekeri azaltarak yapmaya çalışıyorum. istikrarlı olursam da işe yarıyor ama işte bazen motivasyon düşünce bende sallanıyorum.

merhaba canım sanırım yeni geldin hoşgeldin demek isterim,başarılar dilerim.

hanımlar nasılsınız?daha yeni girebildim.dünde daha fala zaman geçiririm derken menümü yazıp çıkabildim ancak.
bende durumlar şu saate kadar iyiydi az evvel bir çikolatalı kek yedim malesef.ama o kadar yorulmuşumki gözlerim açıldı desem yeridir
ben eski trambolinimli günlere dönmeliyim.sabahları sadece yürüyüş ve ip atlama yetmiyor bence.trambolinde daha hızlı sonuçlar alıyordum.inşallah o azmimi tekrar yakalarım..

Selaaam Bende aranıza katılmak ıstıyorum kızlar topıkten kısaca bahseder mısınız??
Elımden geldıgınce eskıye donuk sayfaları okumaya calısıyorum.
5 hazıranda 97,4 ile basladım dıyetısyen ve spor(ki cok yaptıgım soylenemez) yardımıyla suan 84 kıloyum.
Yılbasına kadar 7 li rakamları gormek ıstıyorum.
Tavsıyelerınızı beklıyorum

hayret bişey hamile halinle ne dümeninden şüphelenmişki

zaten şekeri ve şekerli ürünleir bırakıp biraz spor yapınca ister istemez gidiyor kilolar kuzum en güzelini yapıyorsun

merhaba canım sanırım yeni geldin hoşgeldin demek isterim,başarılar dilerim.

akşamları trombolin de yaparsan harika olur cnm afiyetolsun akşama telafi etmişsindir eminim

Hoşgeldin aramıza Burçincim bu topik anlatılmaz yaşanır dermişimHepimiz burada aile gibiyiz cnm çok gzüel vermişsin hazirandan bu yana geri kalanını da birlikte veririz inşallah günde en az 30 dk lık spor bile etkili cnm devam edersen harika olur

bu topiğin kilo verme listelerini ben yapıyorum cnm buranın müdavimlerinden olmakla birlikte 6,takımın kaptanıyım haftalık ve aylık kilo verme tablolarımız var düzenli menü paylaşırsan o listelerde sen de olacaksın inş oymak başımız cecomuz menü kontrollerini yapıyor bizlerde uygulayıp faydasını gördüklerimizi paylaşıyoruz birbirimizi destek oluyoruz

kızlar ya bu arada bebek erkek olursa ısmı bellıde kız olursa hıc bı ısım bulamıyorum ya varmı sızın hosunuza gıden ısımler ?

Esila ve Ceylin Gamze ben bunları çok seviyorum Mervişim

bılmıyorum kı canm neyden suphelendıyse
guzel ısımler canm ya karar vermek cok zor

vallai ne yapsan ne söylesen haklısın canım. evimi çok ihmal ettim. takım bile dememin nedeni orda süre gelen bir yarışma var o yüzdendi.

İyi akşamlar arkadaşlar. Ayy çok yoruldum. Mutfak dolaplarımı fayanslarımı filan temizledim işten geldikten sonra. Şimdi bi soluklandım. Bugünkü menüm; sabah minik iki kayısı iki bardak su biri limonlu , iki dilim ekmek ,peynir,iki zeytin, domates salatalık ve bol maydonoz. Öğlen bir tabak yeşil mercimek çorbası yada yemeği ve bol salata iki lokma ekmek , aksam da.k fleks sütlü.. gün içinde bol su ikş kupa yeşil çay. Bir paket nesfit bit paket k fleks bir pakette yulaf ezmem var bitsin bi daha almayacağım.

Merhabalar arkadaşlar.
Of kaç gündür moralim bozuk.
Hala uykumu düzene koyamadım.
Saat iki gibi yatıyorum.
Uyuyana kadsr saat 4 ü buluyo.
Sabah 7de kalkıyorum çocuklar için.
Saat 9da işim bitiyor.
Bi yatıyorum saat 1de kalkıyorum.
Ama bugün kendimi zorladım.
Önce 7x5 tibet yogamı yaptım.
Sonrada 40 dak. bantta yürüdüm.
O kadar iyi geldiki.bütün havam değişti.
Yarında kursum var.artık uyuyarakta olsa gidicem inşsllah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Eşimin Amcaoğlundan yeni geldik ama yatmadan sizlerede bir bakayım dedim
Sohbet güzeldi hatta çoğunlukla eşimin ve amcaoğlunun asker maceralarından ( çokta komik bulur ve zevkle dinlerim ) birde kuzenin üniversite eğitiminden konuştuk
Hatta o an fark ettim ne kadar çok okumayı özlediğimi

Ya belki hatırlarsınız bir ara acıktan üniversite okumak istemiştim ( halada istiyorum ya )
O zaman Yabancı uyruklulara sınav kalktı denmişti ama belki yine benim okuyabileceğim birşeyler vardır diye baktım ama hiç bir şey bulamadım
Sizlerden bilgisi olan varmı TC vatandaşı olmayan Yabancı uyruklu olupta girebileceğim Üniversite sınavı falan varmı acaba ( Ben almanyada Kollej bitirmiştim ve Üniversite hazırlıkta okulu bırakmıştım ama sanırım denklik belgesi alıcak olunca buranın Lise mezuniyetiyle deng diye tahmin ediyorum )
Ne bileyim belki Almanca Öğretmenliği okuyabilirim hem Üniversite hayalim gerçek olmuş olur, hem kızlarıma iyi örnek olmuş olurum hemde belki özel bir okulda Öğretmenlik yapabilirim mezun olursam

Maalesef ben nereden bilgiye ulaşacağımı bulamadım ama belki sizlerden bir bilen vardır kafama takıldı öyle bir imkan varsa es geçmiş olmak istemem

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte yaza kadar çok daha aşağı kiloları göreceğiz

kızlar ya bu arada bebek erkek olursa ısmı bellıde kız olursa hıc bı ısım bulamıyorum ya varmı sızın hosunuza gıden ısımler ?

İlk fikir benden gelsin o zaman
Ben Tuana ismine bayılırım ( hep ikinciye kızım olursa Tuana koyacağım demiştim adını ama kızkardeşim o dönem hamile kalınca sen nasılsa doğurmazsın ben koyayım Tuana ismini kızıma demişti hatta hep der hala isim anası sensin diye )
Anlamı özellikle çok hoşuma gitmişti; Cennete düşen ilk Yağmur damlası

Birde Duru ismi çok hoşuma gitmişti bir dizi vardı Kayıp Prenses diye oradaki kızın adıydı Anlamı zaten belli

harika :)

iyi gecelr kizlar bugunki menum sabah kahvaltida zeytin peynir domates salata biraz kasar ve sekersiz cay bi dilim ekmek aksama dogru ise peynirli makarna cok az evde meyve ve bi bardak nescafe :) yediklerimin cok dengesiz oldugununda farkindayim bu arad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…