İğneli Epilasyon 80 dakika surermi koltuk alti

kaymakli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
103
18
44
Mrb kızlar bugün igneli epilasyon yaptırdım koltuk altlarına ama bana için uzunnp sürdü gibi geliyo bi koltuk 40 dakika digeride 40 dakikadan 80 dakka sürdü ben bu kadar için sürmesi rahatsız etti beni bi sürü para tuttu sizlerin kaç dakika sürmüştü artı benim kkillarim seyrek çok yoğun degil

benim üstlere doğru yayıldı lazerden dolayı. 20 dakikada bitti ikiside, eli hızlıydı yapan kişinin.

Siz nerde yaptırdınız bide ben hiç acı duymadım ne iğnece nede cımbızla çekilirken bu normalmi

Siz nerde yaptırdınız bide ben hiç acı duymadım ne iğnece nede cımbızla çekilirken bu normalmi

Cevaplama kısmından yazın, yoksa bana bildirim olarak gelmez. Şans eseri gördüm sorunuzu. :) şöyleki benim üst kısımlarda vardı o yüzden bu kadar kısa sürdü, yoğunsa tabiki sürebiliri. Fakat benim en çok acıyan yerlerden biri koltuk altı, dayanamıyodum yani. Belki kişiden kişiye fark eder ama hissetmek gerekiyo sonuçta akım veriliyo oraya.

Cevaplama kısmından yazın, yoksa bana bildirim olarak gelmez. Şans eseri gördüm sorunuzu. :) şöyleki benim üst kısımlarda vardı o yüzden bu kadar kısa sürdü, yoğunsa tabiki sürebiliri. Fakat benim en çok acıyan yerlerden biri koltuk altı, dayanamıyodum yani. Belki kişiden kişiye fark eder ama hissetmek gerekiyo sonuçta akım veriliyo oraya.
Merhaba, ben de kol altı ve tüm bacak yaptırmak istiyorum nerde yaptırdınız acaba.

X