80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.292
80.198
Merhaba arkadaşlar...
Günlüğü açalı baya oldu bugün 14.07 tarih ve ben hala aynı kilodayım(almış bile olabilir) bilenler bilir geçen kış azmedip 3 ayda 14 kilo vermiştim ve tamamen benim hatam geri aldım hemde hepsini artık bi dur demem gerek sayfayı son kez yeniliyorum
Çok hırslıyım artık eski günlüğüm gibi olucak bu günlüğüm sıfır kaçamak ve bol sporlu şimdi kendime bir hedef koydum 10 ekim doğum günüm ve ben doğum günümde 73 kilo olucam :KK62:
Tam 2 ay 27 gün sürem var ve bu zamana kadar kesinlikle cısss bişey yemicem reddedicem herşeyi :KK20:
Sonra bi 4 kiloyuda vericem bir daha almıcaaaaam :)
Çok hırslıyım ben bu işi 2. Ve son kez başarıcam,başarmalıyım,başarmak zorundayım :KK4:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar yeni günlüğüme hoşgeldiniz bildiğiniz üzere 83 kilodan 3 ay gibi bir zaman içinde 70 e düşmeyi başardım şimdi kilomu koruma sürecine geçme kararı aldım boyum 1.67 ideal kiloma kavuşmadan önce bu kilomu korumayı bi başarmak istiyorum desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum 2 hafta bir tartılıp kilomu bildiricem
Yeni günlüğüm hayırlı,uğurlu olsun:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Canım günlüğün hayırlı olsun bugünden itibaren bende kilomu koruma evresine girdim
Katılabilir miyim bende?

:KK52:Bugün ki menüm :KK52:
Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu kadar peynir,4 tane zeytin
Domates
Ara:3 kaşık siyah kuru üzüm,elma
Öğle:1 kase tarhana,domates
Ara:altınbaşak
2.Ara:KK43:bi bugün oldu böyle bi daha olmicak)
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 kibrit kutusu peynir
Ara:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yoğurt,elma
Akşam:kk77:pırasa yemeği,5 kaşık yoğurt
2.5 litre su
1401 kalori aldım
Spor yapmadım ama yarın telafi edicem
Günün değerlendirmesi: bugün ekmek çok oldu 4 dilim oldu(1 kase çorba içinde),bi de kuru üzüm çok oldu yarın daha güzel bir menüyle gelicem söz...

Merhaba arkadaşlar yeni günlüğüme hoşgeldiniz bildiğiniz üzere 83 kilodan 3 ay gibi bir zaman içinde 70 e düşmeyi başardım şimdi kilomu koruma sürecine geçme kararı aldım boyum 1.67 ideal kiloma kavuşmadan önce bu kilomu korumayı bi başarmak istiyorum desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum 2 hafta bir tartılıp kilomu bildiricem
Yeni günlüğüm hayırlı,uğurlu olsun:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
çok güzel bir karar almışsın canım.. kutlarımm:KK74:

Yeni günlüğün hayırlı olsun canım.
Ohh kiloları verdin korumaya geçtin
Rabbim bize de o günleri göstersin inşallah. ...

Hayırlı uğurlu olsun canım yeni günlüğün bence doğru bir karar aldın bir müddet dinlen tekrar son gaz devam ederiz inş bu dönemde eminim kilo da verirsin sen madaaslh

İnşallah caneminim, post: 39946830, member: 633242"]Hayırlı uğurlu olsun canım yeni günlüğün bence doğru bir karar aldın bir müddet dinlen tekrar son gaz devam ederiz inş bu dönemde eminim kilo da verirsin sen madaaslh[/QUOTE]
İnsallah canım aynen bu kilomu korumayı başarırsam 1-2 ay sonra tam gaaz devam

Müsad="su321, post: 39951565, memcanımmm650803"]Hayırlı olsun canıım arada uğrarım müsaden olursa:KK54:[/QUOTE]
Müsade istiyor bi de teee allahım:KK48: canımmm her zaman geeeeel :KK19:

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1 bardak süt,1 yemek kaşığı bal
Domates ve dereotu
Ara:elma,bir kaseye:3 kaşık yulaf ezmesi,2 kaşık süt ve kuru üzüm,biraz tarçın(harika bir tatlı oldu sizde deneyin)
Öğle:1 kase tarhana,yarım palamut
1 kase salata(yagsz,tuzsuz,bool sirke limon)
Ara:1 fincan sütlü kahve(şekersz),2 ceviz
1 kuru incir
Akşam:ıspanak yemeği,5 kaşık yoğurt
4 litre su
Spooor
Leslie 2 mil
50 mekik
Günün değerlendirmesi:Bence hiçte fena değil ne dersiniz :KK66:

Eklentiler

• 2015-03-14_18.34.03.jpg
    2015-03-14_18.34.03.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 150