80 kiloyuz günden güne eriyoruz;)

pufss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
348
462
Arkadaşlar özellikle şu diyeti yapıyorum diye bir şeyim yok benim. Kafama göre dikkat ederek ve su içerek zayıflıyorum. Her gün buraya ne yediğimi yazarak devam edicem bana arkadaş olmak isteyen varsa beraber başlayabiliriz.... Yarından itibaren başlıyoruzzzzzzzzzzzzzzz

ben de başladım 01 nisan da. günlüğümde var size katılabilirim. benim de şu diyet dediğim bir şey yok. dikkat ediyorum kalori miktarımı geçmiyorum.

merhaba ben de katılmak istiyorum buraya. 2 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ve sadece 1 buçuk kilo verebildim. belirli bir listem yok sadece az yemeye çalışıyorum 82.6 dan 81.5 e düştüm birbirimize destek olarak ilerleyelim lütfen olur mu

Ewet canim 1 nisan da 82.7 ile basladim. Su an 78.5 kg yum.

4.2 kg verdim.

Rahatsizligim sebebiyle spor yapamadim 6 gundur.

Normalde her gun 1 saat yuruyorum. 7 den sonra birsey yemiyorum. Yogurt kuru yapiyorum 2 gundur

Bir hareket programi var uygulacam ama elimin duzelmesini bekliyorum. Kol bacak kalca hareketlerinin oldugu 30 gunluk bir program

Yatmadan yarim saat once 3 yk ev yogurdu, 1 cay kasigi aci pulbiber ve yarim limon suyu karistirilip yenilecek. 2 hafta uygula 1 hafta dinlenme seklinde. Gobek belgesindeki yaglari eritiyor.

tamam kustuoglu bende sırf birbirimize destek olalım dıe açtım bu baslığı. Kitara bence cok güzel vermıssın

kıtara sen bıraz yoğurt kürüne devam et eğer olumlu sonuç alırsan bende uygulayabilirim. Sonuçlarını bizimle de paylaşırsan sevinirim.

kıtara sen bıraz yoğurt kürüne devam et eğer olumlu sonuç alırsan bende uygulayabilirim. Sonuçlarını bizimle de paylaşırsan sevinirim.

tamam canım aslında 1 hafta uyguladım sonra rahatsızlık sebebi ile bıraktım. benim bağırsaklarımı acayip çalıştırıyor çok afedersiniz. yani yağlarım erimese bile tuvalete çıkartması bile yeterli.

arkadaşlar ben bugün tartıldm 81.5 kg geldim. sabah biraz peynir ve zeytin le bir dilim ekmek yedim. Öğlende biraz mercimek çorbası ve bir tane pide yedim. Ama pide fazla oldu. Bu yüzden akşamı meyve ile geçiştiricem ve su içmeye çalışıcam. Sizler neler yaptınız bakalım bugün?

arkadaşlar ben bugün tartıldm 81.5 kg geldim. sabah biraz peynir ve zeytin le bir dilim ekmek yedim. Öğlende biraz mercimek çorbası ve bir tane pide yedim. Ama pide fazla oldu. Bu yüzden akşamı meyve ile geçiştiricem ve su içmeye çalışıcam. Sizler neler yaptınız bakalım bugün?

günlük kalori miktarın 1000 in altına düşmesin çok tehlikeli. ve geçiştirme yapma tam öğün ye sana tavsiyem.

benim bugün kü yaptıklarım

Kahvaltı;

aç karnına ılık limonlu su

1 tane közlenmiş kapya biber , Yeşillik
1 tk petek bal, 1 tk tereyağ,
1 kk beyaz peynir, 1kk örgü peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates, 1/2 salatalık

Ara: 1 büyük boy yeşil elma

Spor: 1 saat yürüyüş yapıldı

öğle yemeği;

8 yk zeytinyağlı bezelye
1 kase yoğurt

günaydın.. Ben 3 ayları tutmaya çalışyorum bu sene o yüzden oruçken diyet yapıyorum orucu açar açmaz 5 bardak ılık su içtim ve bir tabak yemek ve 1 kase yoğurt yedim. sahura kalkamıyorum. gün içinde olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum okul zaten çok yoğun günde 6 saat hiç oturamıyorum sürekli ders anlat okuldan yürüyerek geliyorum yaklaşık 25 dakika asansör kullanmamaya çalışıyorum ve sadece pazartesi günleri tartılmaya karar verdim hergün tartılınca hevesim kırılıyor yani işte böyle vr mı bana verebileceğiniz bir tavsiye? bu arada yoğurt kürünü de yapmaya başladım. ben de normalde kabızlık sıkıntısı var o yüzden faydalı olacağını düşünüyorum

kostuoglu bende haftada bir tartılacağım. Ben genelde çok istikrarlı diyet yapamıyorum ama haftada 1 kg versem benim için çok iyi. Bugün sabah 2 dilim ekmek ,peynir ve birazda kıymalı yumurta yedim. Öğlen şehriye çorbası içtim. Akşamda bir ortaboy pizzanın yarısını yedim. İnce hamurdu ama pizza olmasa daha iyiydi. neyse ben ilk hafta biraz böyle oluyorum diyette. Ama sonra daha istikrarlı oluyorum. Birde ben daha önce akapunkturla zayıflamıştım. Elimde hala diyet listelerim var. Bu hafta ısınma haftam bidahaki haftaya o listelere başlamayı düşünüyorum. sizler neler yaptınız? birde ben hiç spor yapamıyorum. Benim 8 aylık bebeğim var onunla ilgileniyorum. Ama başlayabilirsem evde spora başlamak istiyorum.

2 sene önce diyetisyene gitmiştim 65 kiloya kadar düştüm ama bırakınca geri aldım bütün kiloları.o yüzden benim de şimdiki planım normal yaşamımda yapmadığım şeyleri zayıflamak için yapmayacağım. Tabii ki elimden geldiğince. Benim zayıf noktam ekmek.Ekmeği kısıtlasam o bile farkediyor. Bu sefer çok kararlıyım ama en son kıyafet almak istediğimde uğradığım hüsran bana çok iyi bir ders verdi. İnşaallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız ve orada kalırız

kostuoglu bende haftada bir tartılacağım. Ben genelde çok istikrarlı diyet yapamıyorum ama haftada 1 kg versem benim için çok iyi. Bugün sabah 2 dilim ekmek ,peynir ve birazda kıymalı yumurta yedim. Öğlen şehriye çorbası içtim. Akşamda bir ortaboy pizzanın yarısını yedim. İnce hamurdu ama pizza olmasa daha iyiydi. neyse ben ilk hafta biraz böyle oluyorum diyette. Ama sonra daha istikrarlı oluyorum. Birde ben daha önce akapunkturla zayıflamıştım. Elimde hala diyet listelerim var. Bu hafta ısınma haftam bidahaki haftaya o listelere başlamayı düşünüyorum. sizler neler yaptınız? birde ben hiç spor yapamıyorum. Benim 8 aylık bebeğim var onunla ilgileniyorum. Ama başlayabilirsem evde spora başlamak istiyorum.

canım bebeğin varsa evde leslie yapabilirsin. ben evde olduğum zamanlar yapıyorum. müthiş bir egzersiz.

ayrıca uzun bir süre fastfood ,gazlı içeçekler, paket yiyeceklere elveda demekle başla. tabii ki ömrünün sonuna kadar değil ama ideal kilona ulaşınca ayda 1 az olmak şartıyla yiyebilirsin. ya da ödül vererek olabilir.

kız kardeşim ve babam da akupuntura gitti kız kardeşim zoraki 5 kg verdi ve geri aldı. ama babam istikrarlı çıktı 3 ayda 10 kg verdi ve korudu. ama sonrasında arada yedikleriyle yine 3-5 kg almış. yani bu süreklilik isteyen bir durum.

bu benim 4.diyetim. 3 kez diyetisyene gittim ama koruyamadım.sonra doğum derken son durum bu. bu süreç içinde vücudumu tanıdım. bana neyin iyi geldiğini ne yediğimde vücudum şiştiğini öğrendim. ve o yiyeceklerden uzak duruyorum.

sen de bir an önce resetle ve başla. fiziki görüntümüz bir yana önce sağlığımız. genç insanlarız 10 dk yürüyünce nefes nefese kalıyoruz. hem insan hafif olunca daha atik oluyor hantallaşmıyorsun.

X