Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıtara sen bıraz yoğurt kürüne devam et eğer olumlu sonuç alırsan bende uygulayabilirim. Sonuçlarını bizimle de paylaşırsan sevinirim.
arkadaşlar ben bugün tartıldm 81.5 kg geldim. sabah biraz peynir ve zeytin le bir dilim ekmek yedim. Öğlende biraz mercimek çorbası ve bir tane pide yedim. Ama pide fazla oldu. Bu yüzden akşamı meyve ile geçiştiricem ve su içmeye çalışıcam. Sizler neler yaptınız bakalım bugün?
kostuoglu bende haftada bir tartılacağım. Ben genelde çok istikrarlı diyet yapamıyorum ama haftada 1 kg versem benim için çok iyi. Bugün sabah 2 dilim ekmek ,peynir ve birazda kıymalı yumurta yedim. Öğlen şehriye çorbası içtim. Akşamda bir ortaboy pizzanın yarısını yedim. İnce hamurdu ama pizza olmasa daha iyiydi. neyse ben ilk hafta biraz böyle oluyorum diyette. Ama sonra daha istikrarlı oluyorum. Birde ben daha önce akapunkturla zayıflamıştım. Elimde hala diyet listelerim var. Bu hafta ısınma haftam bidahaki haftaya o listelere başlamayı düşünüyorum. sizler neler yaptınız? birde ben hiç spor yapamıyorum. Benim 8 aylık bebeğim var onunla ilgileniyorum. Ama başlayabilirsem evde spora başlamak istiyorum.