• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Kuzum ise gitmeden bi bakym dedim seni gördüğüme cok mutli oldummmm iyi dilekern icn ALLAH RAZI OLSUN ya melegim INSALLAH bitanem gelinlikli resmimi atarim sana :KK66: hayrli cumalar bitanemmmm:KK66:

Canımsın, Hayırlı işler bebeğim
Aaaaaaaaaa olmaz ben davetiye isterim öncelikle :KK59:
belki düğününe gelcem ne biliyosun:KK70::KK70:
Bizi davet etmicen mi yoksa :KK43::KK39:

Canımsın, Hayırlı işler bebeğim
Aaaaaaaaaa olmaz ben davetiye isterim öncelikle :KK59:
belki düğününe gelcem ne biliyosun:KK70::KK70:
Bizi davet etmicen mi yoksa :KK43::KK39:
DERS SAATIME DAHA VAR KUZUM HEM KAHVALTI YAPIOM HEM YAZIOM ;) SENI BULMUSUM CIKMAM ;)

TABI KUZUM BASIMIN USTUNDE YERINIZ VAR KESKE GELSEN VARYA OKADR ISTERIMKIIIII YA ONUR KONUGUM OLURSUN GONUL DOSTUM ;)

DERS SAATIME DAHA VAR KUZUM HEM KAHVALTI YAPIOM HEM YAZIOM :KK66: SENI BULMUSUM CIKMAM :KK66:

TABI KUZUM BASIMIN USTUNDE YERINIZ VAR KESKE GELSEN VARYA OKADR ISTERIMKIIIII YA ONUR KONUGUM OLURSUN GONUL DOSTUM :KK66:

Kocamı takarım koluma gelirim bebeğimmmm :KK19::KK68:
en güzel en mutlu gününde yanında olmak çok isterim inşallah rabbim nasip ederse :KK16::KK37::KK36:

Oyyyyy MaşaAllah sana azmine
Azminin kat kat artması duası ile gönül dostum :nazar:
Masal prensesleri gibi olcaksın düğününde bebeğim :KK39::KK37:

Vay vay vay MaşaAllah can canıma yavvv süpersin, aynı azimle devam tatlişkommm benim :KK15::KK37::KK36:

Günaydın güzelliklerrrrr, Cuma'mız mübarek olsun :KK15::KK68:
Kuzum benim ya su tatlı dile bak :-)

Geçen hafta
20150417_074414.webp
Bu hafta
20150424_102554.webp
Çok şükür kaçamaklara rağmen azda olsa vermişim

Cnmya bende 79 kiloya kdr düstm gerisi gelmiyor sen masaallah devam ediyorsun yaptigin özel bisey var mi?

Yok canim kalorisi dusuk seylrr yiyiorum hic kacamak yapmıyorum o sekil gidiyor cok şükür INŞALLAH devami gelir ;) sense detoks yap isersen cnm durmayi engeller

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X