• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebeğime 7 numara hipermetrop dendi yardım

Dr.Osman Gönülal takip ediyorum instagramdan. O söyledi. Ben de oğlum şaşı zannedip 4-5 aylıkken doktora götürdüğümde göz doktoru söyledi 3 yaşında numarasına bakarız diye. Bi tarafımdan uydurmadım yani.
Doktor ne derse ona inanıyoruz ne yapalım. Konu sahibi kendisi daha iyi bilir. Çocuk onun çocuğu
Ya kimse kimseye alınmasın burda hepimiz derdimize çare aramak için yazıyoruz paylaşıyoruz herkes aaygı çerçevesinde tabiykide bilgidini paylaşacak bizide doktor yönlendirdi ve bende bildiğim kadar 1 yaş enfazla götürülmeli ki doktor yönlendirdi de zaten

Ya kimse kimseye alınmasın burda hepimiz derdimize çare aramak için yazıyoruz paylaşıyoruz herkes aaygı çerçevesinde tabiykide bilgidini paylaşacak bizide doktor yönlendirdi ve bende bildiğim kadar 1 yaş enfazla götürülmeli ki doktor yönlendirdi de zaten
Her doktor farklı söylüyor işte. Ben de duyduğumu aktardım
Siz annesi olarak en iyisini yaptığınıza inanırsınız içinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın biz sadece bildiklerimizi ve fikirlerimizi paylaşıyoruz

Back