Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende kahvaltımı yaptım
Bulaşık makinesini yerkestirip alışverişe cikacam
Eşim gececi çalıştı o yatiyor
Hazır araba evdeyken gidip geleyim
Camasir deterjanı sebze VS. Kalmadı

abla bide gece yemisfimalum sahur öğlen tartildim daha azdı hiç ses etmeyin bence :)

aynen kırk yılda bir çok uzulursem bı fikirde bulunuyorum

ben sorunlarımı hatta başkalarının sorunlarını da çözdüğüm için sanırım bdv yazmak aklıma gelmez ama arada bakıyorum sorun ve çözüm belli olanlar var dayanamayıp onlara yazıyorum
aynen ben

olsun ablacım sana da değişiklik olur öyle düşün
hem işin ucunda kızına kavuşmak var

Senin tontiş komşu ne yapıyor tatlım :)
kilo olarak aynı ama az değişim var gibi kişiliğin de bazen birilerine normal cevap veriyor ay ayıp olur mu demiyor bazen de hayır diyebiliyor her gün görüşüyoruz neredeyse sürekli öğrendiklerimden bahsediyorum anca bu kadar ilerleme oldu
oğlu beni her gördüğün de anneme de öğret nasıl zayıflandığını diyor:)

olsun ablacım sana da değişiklik olur öyle düşün
hem işin ucunda kızına kavuşmak var
oraya gideli şubatta sene olacak
Genelde her ay geldiği için biz gitmemistik daha
Eminim sevinecek
Allah izin verirse cumartesi gidip pazar donecez

yok kizz ironi yapıyorum :) sonu böyle olacağı belliydi
Bende sevemedim o kadını

Neyseki biraz değişim göstermiş
Pek zayıflamaya niyeti yok heralde
yorgunluktan bir hal oldum evi süpürdüm küçük banyoyu çamaşır suyuyla akladım pakladım toz aldım yemeği yaptım benimkiler bir acıktık dese de yese valla hemen gidip yatıcam :)
baya is yapmışın cnm

Bende nedense bugün çok usuyorum evde ellerim buz gibi

köfte candır kurtarıcıdır abla valla

Peşpeşe senin çocukların doğum günü bende aksine çok severim :)
allah kabul etsin gülüm
Sağol ablacim
yorgunluktan bir hal oldum evi süpürdüm küçük banyoyu çamaşır suyuyla akladım pakladım toz aldım yemeği yaptım benimkiler bir acıktık dese de yese valla hemen gidip yatıcam :)
abla yine devam mı akşam üstü uykularina

Heyoooooooo ben geldim ama Mefkurem cisssla geldim abla izin ver bugün birde kestane yeyip vedaasiyim çok severim kendisini bıraksa kar bir kilo kendim yerim o kadar severim bayilirimmmm bayilirrrr yeterli sekilde ifade etmisimdir sevgimi ne diyorsun gönlünce kestane yeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…