- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.061
Öğretmenler günü sebebiyle çok yoğun siparişlerim vardı, bu gecede sıfır uykuyla sabahladım, Okula geldim alışverişe çıktım.Sen dün nerdeydinn hıı
aynen aynennnAdamın fendi kadını yenmiş o zaman
Kalincada kalıyor abla ya hazır oğlanın dersane güreşi yokken yapiyimHepsini 1 gunde yapicam diye çok yorma kendini cnm
Hadi gözün aydınÖğretmenler günü sebebiyle çok yoğun siparişlerim vardı, bu gecede sıfır uykuyla sabahladım, Okula geldim alışverişe çıktım.
Bundan sonra daha hafiflerim inşallah, vee daha çok aktif olurum ))))
abla bide gece yemisfimalum sahur öğlen tartildim daha azdı hiç ses etmeyin bence :)kuzum ne ananas yumurtasi zaten eksidesin
Dur Bi bismillah diyelim :)
Sadece normal beslen cnm
Bu silahları ilerisi için saklayalım
anacım kadın baklava yiyip eksi geliyor :))
bizde baştan cok kavga ettiydik:)
Günaydın fistikim
aynen kırk yılda bir çok uzulursem bı fikirde bulunuyorumAyy Bi benmi bdv den hoşlanmıyorum :))
Tabi herkesin kendi bileceği bisey eleştirdiğim için söylemiyorum
Ama ben özel sorunumu yazamam
Bide hem beni tanimayan
hemde benim tanımadığım insanlar
benim için ne kadar doğru yorumlar yapabilirlerki
aynen benben sorunlarımı hatta başkalarının sorunlarını da çözdüğüm için sanırım bdv yazmak aklıma gelmez ama arada bakıyorum sorun ve çözüm belli olanlar var dayanamayıp onlara yazıyorum
olsun ablacım sana da değişiklik olur öyle düşünBu çarşamba benim küçük oğlanın yaş günü var
Cumarteside kızımın. İzini olmadığı için gelemicek buraya
Belki biz gidip süpriz yapicaz haberi yok daha
Burdan berlinede 5-6 saat sürüyor
Hiç sevmiyorum yolculugu
gerçekten şaşırdın mı abla?Seymayla acun da ayrılmış
Çok şaşırdım :)
kilo olarak aynı ama az değişim var gibi kişiliğin de bazen birilerine normal cevap veriyor ay ayıp olur mu demiyor bazen de hayır diyebiliyor her gün görüşüyoruz neredeyse sürekli öğrendiklerimden bahsediyorum anca bu kadar ilerleme olduSenin tontiş komşu ne yapıyor tatlım :)
allah kabul etsin gülümKızlar iftara bı saat var ben yemek faslına geçeyim gelirim yemekten sonra yine
oraya gideli şubatta sene olacakolsun ablacım sana da değişiklik olur öyle düşün
hem işin ucunda kızına kavuşmak var
yok kizz ironi yapıyorum :) sonu böyle olacağı belliydigerçekten şaşırdın mı abla?
ben hiç şaşırmadım haaaa şuna şaşırdım daha önce boşanacaklar mıııı tarzı haberler çıkmadan çat diye boşandıklarını duydum
ama sonunun böyle olacağı belliydi
Neyseki biraz değişim göstermişkilo olarak aynı ama az değişim var gibi kişiliğin de bazen birilerine normal cevap veriyor ay ayıp olur mu demiyor bazen de hayır diyebiliyor her gün görüşüyoruz neredeyse sürekli öğrendiklerimden bahsediyorum anca bu kadar ilerleme oldu
oğlu beni her gördüğün de anneme de öğret nasıl zayıflandığını diyor:)
baya is yapmışın cnmyorgunluktan bir hal oldum evi süpürdüm küçük banyoyu çamaşır suyuyla akladım pakladım toz aldım yemeği yaptım benimkiler bir acıktık dese de yese valla hemen gidip yatıcam :)
köfte candır kurtarıcıdır abla vallaBende tam çıkacaktım eşim erken kalktı
Yakındaki markete gittim
Türk bakkalina gidemedim. Et ürünlerini sebzeyi bakkaldan alıyorum genelde
Akşama yemek ne yapacaksiniz ben daha bulamadım bisey köfte mi yapsam acaba
Peşpeşe senin çocukların doğum günü bende aksine çok severim :)Bu çarşamba benim küçük oğlanın yaş günü var
Cumarteside kızımın. İzini olmadığı için gelemicek buraya
Belki biz gidip süpriz yapicaz haberi yok daha
Burdan berlinede 5-6 saat sürüyor
Hiç sevmiyorum yolculugu
Sağol ablacimallah kabul etsin gülüm
abla yine devam mı akşam üstü uykularinayorgunluktan bir hal oldum evi süpürdüm küçük banyoyu çamaşır suyuyla akladım pakladım toz aldım yemeği yaptım benimkiler bir acıktık dese de yese valla hemen gidip yatıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?