- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.441
Hayırdır canım yediğim bişe dokunmuş olabilir miGunaydin kizlarr aksam erkenden yatinca sabah da erken uyandim ama tabi bugun isim cok bakalim 1 saatir yataktan cikamadim havalarda sogumus burda da
Ay bide bi mide bulantisi var anlamadim ya bi garibim
Gecmis olsun canim mideni usutmusundurGunaydin kizlarr aksam erkenden yatinca sabah da erken uyandim ama tabi bugun isim cok bakalim 1 saatir yataktan cikamadim havalarda sogumus burda da
Gunaydin ablaHalloooo tavuklar
Çocuklar gorumcemler vardı
baya yoruldum
gec gittiler sonra evi mutfagi toparladım
Geçmişi okudum ama hiç yorum yapacak halim yok
Menude oglen normal kahvalti
Aksamda el kadar kıymalı isoanakliıpide
1 s. K. Yoğurtlu kuskus, Salata
Aslinda kendime kineo kısıri yapacaktım hasladim falan ama gerisini yapmaya zaman yetmedi sofraya oturuldu
Pasta yemedim
Bugünkü eksi beni tatmin ettigi için çok sıkmak istemedim kendimi
Tabi listede olsak durum farklı olurdu :)
Sabah gorusuruz artik
Iyiİgeceler rüyanızda Bi öpücük kondurdum size
Bana cok guvendigim.bi ogretmen arkadasim yapiyor oyle herkese yapmaz ailesinden öğrenmiş şükür nasip oluyor yapiyorbende istiyorum hacamat yaptırmak ama iyi bir yer bulmak gerekli
Afiyet olsun canımBen menüyü yazayım
Sabah 6.30
1 bardak içecek(pancar, tere, maydanoz, pazı, limon ve yeşil elma)
10.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
5 zeytin
Beyaz peynir
12.30
1 latte
14.30
1 sade Türk kahvesi
2 avuç fındık
19.30
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 gün kurusu kayısı
Su 2 lt
yolda usutmus olabilir misinGunaydin kizlarr aksam erkenden yatinca sabah da erken uyandim ama tabi bugun isim cok bakalim 1 saatir yataktan cikamadim havalarda sogumus burda da
Gayet güzel menü hele hamile olup mantıyı iki kasıkta bırakmak ayrıca güzelGünaydınn
Dün menümü yazayım
7.30 beyaz peynirli tost
1 portakal
12.00 iki kaşık mantı
Bir kase ezogelin çorba
16.00 1 elma 1 portakal
20.00 3 parça somon balığı (fırında)
Bol salata
Su: 2,5 lt
Çay içemiyorum malum hamilelik
Gunaydin abla
dün saat 4 - 5 gibi el kadar ekmege az tere yağı (kaynanam gondermis köy tereyagi) az peynir katip yedim ondan sonra bişey yemedim benimde midem yaniyor açliktan birazdan kahvaltı yapacam
diyetisyene başlaman iyi olmuş hadi bol eksiler inşallahGünaydın kızlar ben akşamları çok erken yatiyorum o yüzden geceleri zor giriyorum. Bu sene daha mi bir yorgunum bilemedim. Dün diyetisyene gittim. 103.400 ile başladım. Umarım güzel sonuçlanır bu süreç sabah iki yumurta 2 ceviz bor dilim ekmek bol salata yedim. Saat 10.10 da bir aktivia yiyecegim işte durum bundan ibaret bugün dersim çok yoğun fırsat buldukça gelirim öptüm sizleri
Nerelerdesin kız senGünaydın herkese, bereketli huzurlu ve mutlu bir gününüz olsun ))
Diyet ciddi ciddi başldı mı artık, ben buradan uzak kalınca hakkaten adapte olamıyorum.
Burası iyi ki var ya iyikiii )))
Gunaydinnnnnn
Mutlu PERSEMBELERRRRR
Nasılsın millet
varmi derdi tasasi olan
Guzin ablanız burda
evine hosgeldin pinarcimGunaydin kizlarr aksam erkenden yatinca sabah da erken uyandim ama tabi bugun isim cok bakalim 1 saatir yataktan cikamadim havalarda sogumus burda da
gayet güzel yaseminim hicde çok yemiyosunGünaydınn
Dün menümü yazayım
7.30 beyaz peynirli tost
1 portakal
12.00 iki kaşık mantı
Bir kase ezogelin çorba
16.00 1 elma 1 portakal
20.00 3 parça somon balığı (fırında)
Bol salata
Su: 2,5 lt
Çay içemiyorum malum hamilelik
Ben düm misafirler olunca akşam geçe kalmisti bide ciss yedim sayılırGunaydin abla
dün saat 4 - 5 gibi el kadar ekmege az tere yağı (kaynanam gondermis köy tereyagi) az peynir katip yedim ondan sonra bişey yemedim benimde midem yaniyor açliktan birazdan kahvaltı yapacam
artık daha sık bekliyoruz eylemcimGünaydın kızlar ben akşamları çok erken yatiyorum o yüzden geceleri zor giriyorum. Bu sene daha mi bir yorgunum bilemedim. Dün diyetisyene gittim. 103.400 ile başladım. Umarım güzel sonuçlanır bu süreç sabah iki yumurta 2 ceviz bor dilim ekmek bol salata yedim. Saat 10.10 da bir aktivia yiyecegim işte durum bundan ibaret bugün dersim çok yoğun fırsat buldukça gelirim öptüm sizleri
Aynen burasıda öyleGünaydın kızlar karanlık ve yağmurlu bir gün sanki gece daha bitmedi. Çocukları okula goturecem birazdan görüşürüz
sen ne için yapturmak istiyorsun cnmBana cok guvendigim.bi ogretmen arkadasim yapiyor oyle herkese yapmaz ailesinden öğrenmiş şükür nasip oluyor yapiyor
ohhh be iyii olan biri :)) ins. Hep böyle ol cnmGunaydin uykumu cok iyi aldim kendimi cok iyi hissediyorum.simdi oglumla menemen yapip yicez sonrasinda yürüyüşe insallah
kiz nasıl oldu cnmGünaydın kızlar uykusuz bir gecenin sabahindan
seninki iyilestimi yasimGünaydın herkese
Herkesler nerde
Akşama anca gelirim kursa gidiyorum
Biz basladiktaGünaydın herkese, bereketli huzurlu ve mutlu bir gününüz olsun ))
Diyet ciddi ciddi başldı mı artık, ben buradan uzak kalınca hakkaten adapte olamıyorum.
Burası iyi ki var ya iyikiii )))
Yarindan itibaren yarışlar start verecektirSlm millet ben geldim
Haftaya benimle yarışacak azimli hevesli bol katilimli adaylara kapımız açıktır gelin görüşelim
Ben bu yuzden ramazanda kilo veremiyorumben bu sabah artı çıktım gece yeyip yatmayacagim artık sahur zaten 6 da bende 5:30 gibi yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?