Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gerçekten ne yaptığınıza zor yetisiyorum geldikçe okuyorum ama kaçırıyorum arada:) diyetisyen bol öğünlü bir diyetle başladı. Bu hafta 2 kilo hedefliyorum dedi. Spor yapma dedi o kadar zaten o kadar çok ilaç kullanıyorum ki tansiyon şeker panik atak ve vitaminler gerçekten kendimi ilaç poşetine benzetiyorum ama geçecek bugünler ben bu kiloyu veririm inanıyorum azimliyim :) öğle yemeğinde fırında tavuk ve salata yedim. Saat 15.00 de 2 aktivia ve 1 küçük elma yedim eve gidince de sebze yemeği ve yogurt yiyecegim. Her akşam bir kase yoğurda zerdeçal zencefil ve karabiber ekleyip ye dedi siz de deneyin

3 gün belki zorlar cnm sonrasi daha iyiiolur inş.
inşallah abla şimdi suyla oynatiyorum duş almaya ikna edemedim bende oyunla hallediyorum

inşallah canım hastayken huma çok sinirli

Temizlik bitti kuzeyle puzzle yaptık baya vakit alıyor buyuk almıştım şimdi yemeği ocağa koyup sipami uyutacagim
birde ben yemekleri halledebilsem çocukların yanından ayrılamıyorum

sağol ablacim dün disardaydim bir turlu firsatim olmadı kusura bakmayın bugünden itibaren kendimi toparlamaya çalışıyorum menüde paylaşımı yapacağm

o maşallah kaç yasindalar
Biri 3,5 yaşında biri 5 aylik
Ben aynı şeyi düşünmüyor aşı konusunda özel aşılarına varana kadar yaptırdım humada bu yasa kadar çok şükür bu kadar kötü hasta olmadı ilk defa antibiyotik veriyoruz
Ay geçmiş olsun hümaya
sağol ponim

Neyine yetisemiyon kizz
Daha başladık sayılmaz :)) çok aktif degiliz
Insİ Yarindan sonra eski formumuzu yakalicaz :)

Menun güzel gorunuyor
Senin diyetisyen heralde bol ekmekci değil

Yarindan itibaren düzenli paylaşım, menum bildirimi yaparsin cnm
Yarinda tartilmayi unutma

Aslinda kısa yürüyüşlere yavaştan başlasan psikolojinede iyi gelir

Hele bana da bir rakip verin dislisinden:)
Buyrun benim

Burda en sisko ikimiziz canikom
Gerci senin meto benimkinden iyiydi

Mrb ben poni aramıza hoşgeldin
Yok abla gelen ucak gec gelmis ondn dolayi gecikme oldu ama sukur geldim evime ewt direk ucuyorum o bile uzun geliyor
Hoşgeldin anavatana
İnşaallah gönlünzdwn geçen hemen olur

Diywtisyene gitmekle iyi yapmışsım abla

Gunaydinnnnnn

Mutlu PERSEMBELERRRRR

Nasılsın millet
varmi derdi tasasi olan
Guzin ablanız burda
Güzin abla benm cimri bi eşm var biliriniz dikiş makinesi almak istiyorm hep kullanmadığm katı meyve sıkacağını örnek veriyo napsam bu adamı

h

himmmmmm.valla ben henuz hazir degilim buna

Aramıza hoşgeldn ben poni
Geldim geldim :)))
Hoşgeldinn

Güzin abla benm cimri bi eşm var biliriniz dikiş makinesi almak istiyorm hep kullanmadığm katı meyve sıkacağını örnek veriyo napsam bu adamı
İhtiyacın varmi dikiş makinesine

Eger senin için elzem se kullanacam diyorsan sıfır olmasi sart değil
İyi bitane 2.el de alabilirsin
Sonucta dışarıya dikiş dikecek değilsin

İhtiyacın varmi dikiş makinesine

Eger senin için elzem se kullanacam diyorsan sıfır olmasi sart değil
İyi bitane 2.el de alabilirsin
Sonucta dışarıya dikiş dikecek değilsin
Bi hobiye ihtiyacım var izindeyken evde patlamamak için annem iyi dikiş diker bana da geçmiştr herhlde yetenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…