- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.501
Slm mm güzellikSelam herkese
Geçmil olsun yasemin şükür bizde yeni atlattık enfeksitonu kızımın neşesi enerjisi yeni yerine geldiAynı benim kızda fısıldayıp duruyor doktora gittinmi faranjit dedi bize doktor
Gerçekten ne yaptığınıza zor yetisiyorum geldikçe okuyorum ama kaçırıyorum arada:) diyetisyen bol öğünlü bir diyetle başladı. Bu hafta 2 kilo hedefliyorum dedi. Spor yapma dedi o kadar zaten o kadar çok ilaç kullanıyorum ki tansiyon şeker panik atak ve vitaminler gerçekten kendimi ilaç poşetine benzetiyorum ama geçecek bugünler ben bu kiloyu veririm inanıyorum azimliyim :) öğle yemeğinde fırında tavuk ve salata yedim. Saat 15.00 de 2 aktivia ve 1 küçük elma yedim eve gidince de sebze yemeği ve yogurt yiyecegim. Her akşam bir kase yoğurda zerdeçal zencefil ve karabiber ekleyip ye dedi siz de deneyinevine hosgeldin pinarcim
evini ozlemis misin, eşin temizlik yapmamismi
Aman dikkat et kendine yoksa usuttunmu yada bisey mi dokundu
Yoksa akşam vuslat olunca başka biseymi oldu acaba
gayet güzel yaseminim hicde çok yemiyosun
Öğlen iş yerindemi yiyosun
Rezene ihlamur falan içebilirsin heralde
Ben düm misafirler olunca akşam geçe kalmisti bide ciss yedim sayılır
Ona rağmen düne göre tek 100 gr gelmiş mutlu oldum
Gerçi geç yattim ve yatarken çok açtım
Sen niye akşam normal yemegini yemedinki
Aç birakmayin kendinizi kuzum
artık daha sık bekliyoruz eylemcim
Biz ne yaptık ne ettik haberin yoktur :)
Diyetisyen nasil bi yol islicek
Ilac kullaniyomusun
Aynen burasıda öyle
sen ne için yapturmak istiyorsun cnm
ohhh be iyii olan biri :)) ins. Hep böyle ol cnm
kiz nasıl oldu cnm
seninki iyilestimi yasim
Biz basladikta
Sen gelmedigin icin seni bilemiyoz
Hele bana da bir rakip verin dislisinden:)Yarindan itibaren yarışlar start verecektir
Herkes rakibini kapsin
Kız hain planların varmi
Geldim geldim :)))massskara buraya gel tatlım
Hoş geldinGeldim geldim :)))
hoşbuldummmmHoş geldin
inşallah abla şimdi suyla oynatiyorum duş almaya ikna edemedim bende oyunla hallediyorum3 gün belki zorlar cnm sonrasi daha iyiiolur inş.
inşallah canım hastayken huma çok sinirliTabi ki abla çtesi yada pazar alışverişe gideceğim tüm planlar için uygun alışveriş yapacağım
Galiba bende de durum bu o yüzden sabah deneyeceğim birde diye düşünürken biraz önce çıktım ki meğer sabah ödem varmışçok değil ama bu bana bu haftalık yeter
Çok şükür canım daha iyi olur yakında
annem yapsamda yesem valla bende
tam tersi olmasın kız ogebelikte bebeğin beyin gelişimi için OMEGA üç çok önemli ceviz kuruyemiş bakliyat balık
birde ben yemekleri halledebilsem çocukların yanından ayrılamıyorumTemizlik bitti kuzeyle puzzle yaptık baya vakit alıyor buyuk almıştım şimdi yemeği ocağa koyup sipami uyutacagim
Biri 3,5 yaşında biri 5 ayliksağol ablacim dün disardaydim bir turlu firsatim olmadı kusura bakmayın bugünden itibaren kendimi toparlamaya çalışıyorum menüde paylaşımı yapacağm
o maşallah kaç yasindalar
Ben aynı şeyi düşünmüyor aşı konusunda özel aşılarına varana kadar yaptırdım humada bu yasa kadar çok şükür bu kadar kötü hasta olmadı ilk defa antibiyotik veriyoruzben şunu bilirim aşılar bağışıklığı zayıflatıyor çocuklar daha sık hasta bir iki asi hariç hepsi boşuna
pınar m ço iyi vermişsin boy kaç
b bilgiler için teşekkürler
evet abla başlasin yaza kadar hedefine ulasmam lazim
sağol ponimAy geçmiş olsun hümaya
Hoşgeldin tatlım kendini tanitirmisinMerhabaaa
Hosgeldinnnn cnmGeldim geldim :)))
Neyine yetisemiyon kizzGerçekten ne yaptığınıza zor yetisiyorum geldikçe okuyorum ama kaçırıyorum arada:) diyetisyen bol öğünlü bir diyetle başladı. Bu hafta 2 kilo hedefliyorum dedi. Spor yapma dedi o kadar zaten o kadar çok ilaç kullanıyorum ki tansiyon şeker panik atak ve vitaminler gerçekten kendimi ilaç poşetine benzetiyorum ama geçecek bugünler ben bu kiloyu veririm inanıyorum azimliyim :) öğle yemeğinde fırında tavuk ve salata yedim. Saat 15.00 de 2 aktivia ve 1 küçük elma yedim eve gidince de sebze yemeği ve yogurt yiyecegim. Her akşam bir kase yoğurda zerdeçal zencefil ve karabiber ekleyip ye dedi siz de deneyin
Buyrun benimHele bana da bir rakip verin dislisinden:)
Mrb ben poni aramıza hoşgeldinAdı:Aynur SERT
Yaşı:35
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları:15 ve 5
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Muhasebe
Şu anda çalışıyomusun: Şuan da çalışmıyorum
Boy:1,60
Kilo:71,6
Hedef:56
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Mutlu , umutlu. sabırlı
Yeniden Merhaba arkadaşlar
Hoşgeldin anavatanaYok abla gelen ucak gec gelmis ondn dolayi gecikme oldu ama sukur geldim evimeewt direk ucuyorum o bile uzun geliyor
İnşaallah gönlünzdwn geçen hemen olurMrb arkadaslar hosgeldiniz tanismadik bende tatilden yeni dondum daha aktif olucm artik :)
Ismim Pınar 25 yasindaym 2bucuk senelik evliyim 91 le basladim 65 indim suanda 69lardayim malum grup dagilinca bende salunca biraz geri aldim. Bu seferki hedefim 62 insallah hepberaber ulasiriz hedeflerimize :)
Ha bu arada cocuk yok daha ama istiyoruz nasipse bi supriz gelebillir
Diywtisyene gitmekle iyi yapmışsım ablaGünaydın kızlar ben akşamları çok erken yatiyorum o yüzden geceleri zor giriyorum. Bu sene daha mi bir yorgunum bilemedim. Dün diyetisyene gittim. 103.400 ile başladım. Umarım güzel sonuçlanır bu süreç sabah iki yumurta 2 ceviz bor dilim ekmek bol salata yedim. Saat 10.10 da bir aktivia yiyecegim işte durum bundan ibaret bugün dersim çok yoğun fırsat buldukça gelirim öptüm sizleri
Güzin abla benm cimri bi eşm var biliriniz dikiş makinesi almak istiyorm hep kullanmadığm katı meyve sıkacağını örnek veriyo napsam bu adamıGunaydinnnnnn
Mutlu PERSEMBELERRRRR
Nasılsın millet
varmi derdi tasasi olan
Guzin ablanız burda
h
himmmmmm.valla ben henuz hazir degilim buna
HoşgeldinnGeldim geldim :)))
İhtiyacın varmi dikiş makinesineGüzin abla benm cimri bi eşm var biliriniz dikiş makinesi almak istiyorm hep kullanmadığm katı meyve sıkacağını örnek veriyo napsam bu adamı
nanekekik nanekekik pulbiber neredesin.Huhu ben yine geldimcanım bı kahve istiyor bı kahve anlatamam yani hiçbirseyde gözüm yok iftarı yapayım hemen kahveue gomulecegim
Bi hobiye ihtiyacım var izindeyken evde patlamamak için annem iyi dikiş diker bana da geçmiştr herhlde yetenekİhtiyacın varmi dikiş makinesine
Eger senin için elzem se kullanacam diyorsan sıfır olmasi sart değil
İyi bitane 2.el de alabilirsin
Sonucta dışarıya dikiş dikecek değilsin
Nanekekiğe atıfta mı bulunuyosnartik adim degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?