- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.081
Uzakmışsın....eskişehir deyim gülüm
bir şeyi çok istersen ama gerçekten istersen rabbim ummadık zaman da tezahür ettiriyor gülüm belli mi olur bir yerler de karşılaşırızUzakmışsın....
Ziyarete gelecektim ama hayal oldu
Çok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindirKızlar çok fenayim eve geldik kusmak zorunda kaldım migren mideme vurdu şimdi ilaç aldım yatacağım iyi geceler yarına bol eksiler
Evet canımAaaah ah tahmin etmez miyim:) şimdi durumun farkına vardık çok şükür, her şey daha iyiye gidecek. Eskiden ne yesem diye düşünürdük şimdi zayıflayınca ne giysem diye düşünüyoruz, böyle böyle halledeceğiz:)
Teşekkürler canımGüzel olmuş canım
Güzel canım afiyet olsunBugunku menum
Kahvalti 10:30
2 has yumurta
Yesillik
2 ceviz
Akşam 18:00
Yogurtlu kabak
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor yok
Canım perşembe günü bile kaçamaklı geçmiş. Ben şahsen açlıktan uyuyamadım az önce. Yanımda eşim yemek yedi. Sonra gece tost yaptı. Çayın yanındakileri söylemeyeyim bile. Kendimi tutamazsam diye çay bile içmedim. Böyle olmazsa verilmiyor malesef.menü
10.30
1 has yumurta
Domates salatalık
2 dilim peynir
Bir lokma ekmk
13.30
Patatesli tavuk sote
1 kasık pilav
Akşam yemek yiyesim gelmedi,bende bu aksamı böle atlatırsam(persmbe aksamı oldugu için)daha iyi olsbilecegni düşündüm,evi toparladım,camasır bulasık deekene gecti gitti.ama bi ara esimin bir minik hosbesinden ve birkac fındık yedim(cok acıktım
Su
2 lt üstü
Spor
45 dk civarı yürüyüş
Kötü be canım şu an tartılmaya korkuyorumSagol rakibemmm ne durumdasin sen bakiiim
Afiyet olsun canim gayet güzel
Resmen kötü emellerine alet etmmissin
Sagol bebegim
Yok kuzum getirmiyor
Hadi bakalim surpriz olacak o zaman :)
Bende 1 getirmez bence bahar 300 400 getirse yeter
Afiyet olsun beybi
Sağol canımdoğru canım masAllah
afiyet olsun canım güzel olmuş
hayırlısı olsun cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
eksi getirsin insAllah cnm
hayırlı olsun canım Rabbim mesut etsin
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
afiyet olsun eksi getirsin inşAllah cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Canım kaç kere deneyimledim ne zaman mutlu bi anımızı koysam Sudan sebepten eşimle birbirimize girdikYa bu foto işini ben de yaşayıp Yok canım diyordum ama duyduğum 10. Kişi olabilirsin..
Sen de iyice profesyonel olmuşsun canım, ortamı bozmayıp tükürüp geliyorsun haha. Çok tatlı ve başarılı:)
BEn de Patates yapsam mı ama sütüm etkilenir mi bilemedimbende durum ne bilmiyor çünkü her sabah tartilamiyorum canım malesef evde sabah Ögle akşam
hain anne
bende öyle ilan edecektim ama vazgeçtim sadece ayran ictim :)
hey yarabbim hiçbir zaman en şişko zamanında bile yiyemiyorum ben
patates bende -1 getiriyor inşallah sende de ise yarar
bol eksiler güzel olmuş canım
kız boşver canin çok isterse yarın yersin canım
Seni üzen birşeyler mi var hayatındaIyi akşamlar kızlar bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum cidden diyet ve düzen olayı sıfırlandı bendeüzülerek söylüyorum kinden böyle devam edemicrm sanırım güne güzel başlasam da sonunu asla getiremiyorum yA kendimi tükenmiş gibi hissediyorum hiç bi şekilde hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden dün baktım bi ama ne alıntı yapasim ne de yazasim geldi tartıdan da umudum yok toparlayamıyorum çok fazla motive eksikliğim var takıma da hiç bi şekilde faydam olacağını düşünmüyorum kızcaksnz bi çoğunuz haklı olarak ama yok yani izne çıkma ihtimalim yok bi kaç hafta free takılma ihtimalim var mı toparlamak adına böyle çok daha kötüye gidiyor benim vaziyet sanırım
Selam ablacım özletiyorsun kendiniSlm cankuslarimmmm
Simdiye kadar gelen menuler tam persembelikti efferim sizee
Ins. Bundan sonrakilerde oyle olur
Detoks yapanlar, aksami erken kapatip ac duranlarin emekleri umarim boşa gitmez
Herkes ayni sorumluluk bilincinde olur
Canım afiyet olsun gayet iyi06:30=== 1 kase murç salatası
3 haşlama yumurta
12:00=== 100 Gr kağıt kebabı
1 kase cacık
15:30=== 1 fincan ceviz
1 elma
2,5 lt su ( biraz daha içerim)
Güzel canım afiyet olsunSabah 10.45
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytşn saşatalık
1 bardak süt
Yarım çb çiğ fındık
Akşam 17.15
1 tabak yoğurtlu kabak
Su 2.5 lt
Spor bu gün mola
Hiç canını sıkma canım. O saatte uyanan ve uyumayan çocuklar çok zeki olurlar.Kızlar günaydın günaydın
Büyük kızım son 10 gündürler 04.00-05.00 arası uyanıp uyumak istemiyorum ben sevmiyorum deyip oturuyor dolayısıyla ben de uyanıyorum ben oldu çocuğuma anlamıyorum iyice alıştı bu düzene bünyesi zayıf düşecek diye korkuyorumben en yorgun düşmeye başladım bu sebepten bu hafta enerjim bitikti
Kızlar günaydın günaydın
Günaydınnnnnn
tsk ederim canım hepiniz gerçekten çok desteksnz gece baya düşündüm ve kendimi silkelemeyr kesin karar verdim tekrar 90lara dönecem yoksa 70lere düşmek isterkenFit mutlu anne yarın senin için bir dönüm noktası olsun...
Hadi eline kağıt kalem al ve planlama yapmaya başla....
Herşeyi yaz...
Kahvaltı ve yemek saatlerini belirle, su içmen gereken zamanlarıda belirle...
Yatma saatinde düzenli olsun.
Biraz pozitif enerji için de hemen yürüyüşe başla...
Yürüyüş demek mutluluk demek....
Hadi hemen kalk.....
yarın yeni bir sen görmek istiyorum...
bilmiyorum ki bi neden yok diye biliyorum ama bi ufak bunalıma girdim sanırım hemen çıkıcamSeni üzen birşeyler mi var hayatında
Bu da insanı herşeyden çok uzaklaştıran bi etken bilirsin muhakkak
Onları çözmeye bak canım ama buradan uzaklaştırsan bence kendini daha kötü hissedersin gibime geliyor burada kendini dah kolay motive edersin sıkıntılarını paylaşır hafiflersin bence uzaklaşma bizden
Allah Allah niye öyle oldu kocam kaç yaşındaydı rüyasında korkacagi birseyler falan mi görüyor da uyumak istemiyor acaba aklıma sadece o geldi ya da gündüz uyuyorsa ondan da uyuyamazKızlar günaydın günaydın
Büyük kızım son 10 gündürler 04.00-05.00 arası uyanıp uyumak istemiyorum ben sevmiyorum deyip oturuyor dolayısıyla ben de uyanıyorum ben oldu çocuğuma anlamıyorum iyice alıştı bu düzene bünyesi zayıf düşecek diye korkuyorumben en yorgun düşmeye başladım bu sebepten bu hafta enerjim bitikti
afiyet olsun cnmDünkü menümü yazayım bildirimimi sonra yapacağım belki biraz daha farkeder
07.00 bir kahve bir ceviz 3 hurma
09.30 2 yumurta
5 sucuk
1 dilim peynir
3 badem 2 fıstık
2 dilim çavdar ekmeği
12.30 bir kase yoğurt
1 havuç
15.30 1 elma
17.00 3 yk bakla
1 kase yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş
günaydın hg canım Allah kolaylık versin yoğunlugun devam ediyorGünaydınnnnnn
Yoğunluktan hastalıktan gelemedim yine... Ama56 kilo olarak döndüm sahalaraaa
Yarın sabah İstanbul’ a gidiyorum. Hem eğitimim var hem kısa bir tatil yapacam. Konser gece hayatı açık büfe derken 60 kilo dönerim Adana’ ya
Sizde ne var ne yok
çok güzel canım tebriklerGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?