Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

küçük bebeniz çocuğunuz var anacım ne diye bana uyup laflıyorsunuz uykunuzdan oluyorunuz üstelik yarın tartı günü uykusuz kalıp ödem olmasın haydinnn yataklara kızlarr allah rahatlık versin çok güzel rüyalar görüp sabaha mutlu ve enerjik kalkın inşallah

Kızlar çok fenayim eve geldik kusmak zorunda kaldım migren mideme vurdu şimdi ilaç aldım yatacağım iyi geceler yarına bol eksiler
Çok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir
Evet canım
Güzel olmuş canım
Teşekkürler canım
Bugunku menum

Kahvalti 10:30
2 has yumurta
Yesillik
2 ceviz

Akşam 18:00
Yogurtlu kabak

2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay

Spor yok
Güzel canım afiyet olsun
Canım perşembe günü bile kaçamaklı geçmiş. Ben şahsen açlıktan uyuyamadım az önce. Yanımda eşim yemek yedi. Sonra gece tost yaptı. Çayın yanındakileri söylemeyeyim bile. Kendimi tutamazsam diye çay bile içmedim. Böyle olmazsa verilmiyor malesef.

Kötü be canım şu an tartılmaya korkuyorum
Bu hafta ben geçeceksin sanırım beni

Sağol canım

Ya bu foto işini ben de yaşayıp Yok canım diyordum ama duyduğum 10. Kişi olabilirsin..

Sen de iyice profesyonel olmuşsun canım, ortamı bozmayıp tükürüp geliyorsun haha. Çok tatlı ve başarılı:)
Canım kaç kere deneyimledim ne zaman mutlu bi anımızı koysam Sudan sebepten eşimle birbirimize girdik
Hatta iki sene önce tatile gittiğimizde eşim sürekli foto paylaştı durdu gayet güzel bi tatil geçirdik falan eve döndük döndüğümüzün ertesi günü saçma ötesi bi sebepten kavga çıktı aramızda ne kadar anlamsızsa sebebini hatırlamıyorum bile şu an eşim evi terketti 1-2 ay ayrı kaldık

Kuzummm ne yapayım insanlarla baş etmenin yolunu böyle buldum yediğime içtiğine dikkat etmeme saygı duymuyorlar bi taneden bişe olmaz deyip duruyorlar beni benden iyi biliyorlar o bi tane bi taneyle kalmıyor bende kalıyor olsa şu an bu kiloda olmazdım di mi

BEn de Patates yapsam mı ama sütüm etkilenir mi bilemedim
An itibariyle artıdayım çünkü

Seni üzen birşeyler mi var hayatında
Bu da insanı herşeyden çok uzaklaştıran bi etken bilirsin muhakkak
Onları çözmeye bak canım ama buradan uzaklaştırsan bence kendini daha kötü hissedersin gibime geliyor burada kendini dah kolay motive edersin sıkıntılarını paylaşır hafiflersin bence uzaklaşma bizden

Slm cankuslarimmmm

Simdiye kadar gelen menuler tam persembelikti efferim sizee
Ins. Bundan sonrakilerde oyle olur
Detoks yapanlar, aksami erken kapatip ac duranlarin emekleri umarim boşa gitmez
Herkes ayni sorumluluk bilincinde olur
Selam ablacım özletiyorsun kendini
Bu hafta sıfır kaçamakla kapattım ama tartı mutsuz ediyor şu an beni detoks falan da sütümü etkiler diye korkuyorum bu hafta başk plan yapmam gerek bakalım

Kızlar günaydın günaydın
Büyük kızım son 10 gündürler 04.00-05.00 arası uyanıp uyumak istemiyorum ben sevmiyorum deyip oturuyor dolayısıyla ben de uyanıyorum ben oldu çocuğuma anlamıyorum iyice alıştı bu düzene bünyesi zayıf düşecek diye korkuyorum ben en yorgun düşmeye başladım bu sebepten bu hafta enerjim bitikti

Dünkü menümü yazayım bildirimimi sonra yapacağım belki biraz daha farkeder

07.00 bir kahve bir ceviz 3 hurma

09.30 2 yumurta
5 sucuk
1 dilim peynir
3 badem 2 fıstık
2 dilim çavdar ekmeği

12.30 bir kase yoğurt
1 havuç

15.30 1 elma

17.00 3 yk bakla
1 kase yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş

Hiç canını sıkma canım. O saatte uyanan ve uyumayan çocuklar çok zeki olurlar.

Benim de küçük kızım öyle, 4 te uyanır, sabah oldu kalkın diye bizi uyandırır....

Sabahın ilk saatlerinde ki uykunun beyne zararı varmış, güneş doğarken uykuda olmamak gerekiyormuş zaten.

Günaydınnnnnn

Yoğunluktan hastalıktan gelemedim yine... Ama 56 kilo olarak döndüm sahalaraaa

Yarın sabah İstanbul’ a gidiyorum. Hem eğitimim var hem kısa bir tatil yapacam. Konser gece hayatı açık büfe derken 60 kilo dönerim Adana’ ya

Sizde ne var ne yok

tsk ederim canım hepiniz gerçekten çok desteksnz gece baya düşündüm ve kendimi silkelemeyr kesin karar verdim tekrar 90lara dönecem yoksa 70lere düşmek isterken
bilmiyorum ki bi neden yok diye biliyorum ama bi ufak bunalıma girdim sanırım hemen çıkıcam
Allah Allah niye öyle oldu kocam kaç yaşındaydı rüyasında korkacagi birseyler falan mi görüyor da uyumak istemiyor acaba aklıma sadece o geldi ya da gündüz uyuyorsa ondan da uyuyamaz
afiyet olsun cnm
günaydın hg canım Allah kolaylık versin yoğunlugun devam ediyor
Geçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
çok güzel canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…