Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evettt ama teraziye tam uymuyormuşum , burçlara meraklı komşularım vardı onlar söylüyordu
sen niye sordun ki gülüm teraziler bu ara zıvanadan mı çıkıyor yoksa
Sende bir tane bizde var canım ya... çok sevimlisiniz..

biliyorum gülüm bu gün de nerjim iyi çok şükür vee çook mutluyum çarşamba ve cuma sabah yani dün verdiğim şiparişlerin kargosu geldi ikisi birden :)) her defasın da çok mutlu oluyorum yavfff
Ne siparişi kız...neler aldın bakalım

Gunaydin kizlarr
Bugun kuzenimin dugunu var artik sonuncu benim icinde gitmeden
dönüş ne zaman pinarcik
Gezmeye doymusundur heralde
Abla benim dünden baklam ve pilavım var
Çıkabilirsem domates salatalık alıp söğüş salata da yaparım
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmi
Sana bi dereotu yediremedim :))
mefkuşum bu böyle mi devam edecek hep , can mı dayanır sürekli 3-4 saat uykuya
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zaman
Ama tam bi duzen oturtamadim daha
Gecen hafta gercekten cok yoruldum
İş ayakkabisi hic rahat degildi (normal ayakkabi yasak) ayaklarim okadar agridi acidiki bide 8 saat ayakta durunca
Yenisini siparis verdim bugun geldi şükür
Belki o da etki eder
Aynen benim de uhuuuuuuuu. Çalışınca şimdi her iş yığılmış halde. Yarın da nöbetçiyim. Bu yüzden bütün işlerimi bitirmeliyim. Oy yazarken bile yoruldum
valla bu hafta eve hic bakamadim
Ölü gibiydim zaten
Sanada kolay gelsin cnm
hayyy masallah iyi uyumusun cnm

Tontis yemicegini biliyor daha ne tatli getirip duruyoki
Kizlar gene 3. Olmuşum ben 4 haftada 3. Oldu daha fazlası gelmiyor nedense
tuuu sana bi 1.olamadin

Coook tebrikler tatlisim
Teşekkür ederim tatlım

Sağol ablam benimm ❤❤

Teşekkür ederim canıms

Amin ablam inşallah depresyon bana göre değilmiş, çıktım hemen
sana
Istanbulda bir guzel, istanbul kadar guzel
Sarkisini gonderiyorum fistigim
Tabiki depresyon sana yakismiyor
kızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
sana dur diyen yokki zaten bebekim

Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Vücut nasıl patlayacak balon gibi
11 e kadar uyumusin ya kizzz
Bizim oglanda 4 dis birden cikariyor
Kızlar yürüyüşümü yaptım, kızımın elinden kahvemi içip kitabımı okuyorum

Birazdan yemek yapmam lazım, pazara gidip yıllık peynirimi almam lazım... iş çok Elhamdülillah...
bende kahveyle burayi okuyorum
Hadi ya...

Benim ki eşimden gelmek istemiyor, çocuğu nasıl alıştırdıysam...

Eşimde o kadar kabarıyor ki; bebek kucağında iken "çağır bakalım sana gelecek mi" diyor....
sende bu duruma cok uzuluyon degilmi
Siz bugün kesin beni dovceniz ben bu lavasa nerden alıştım yaaa bidaha almicam
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersen

Hadi ya...

Benim ki eşimden gelmek istemiyor, çocuğu nasıl alıştırdıysam...

Eşimde o kadar kabarıyor ki; bebek kucağında iken "çağır bakalım sana gelecek mi" diyor....
Ay bizde öyle değil
duş al gülüm ovalana ovalana da liflen ki ödem çabuk gitsin zaten uykusuzsun hem dinçleşirsin de ,
ufaklığın da dişler inşallah çabuk çıkar da kendine de sana da eziyeti az olur
Aynısını ben düşündüm eşimin gelmesini bekliyorum çocuklara baksın Ablam da dışarda kimse Yök Yanımda

Ay abla gece uykusunu hiç bir şey tutmuyor

Evet ablacım taze fasulye gibi, içinde dereotu da var

Kızlar kendimi çok küskün hissediyorum ya..
Tüm hafta zaten kendim takılıyorum, hafta sonu gelince eşimle dışarı çıkmak istiyorum doğal olarak. 1 gün kesin çıkıyoruz zaten ama yani çıkana kadar sürekli 1 saat sonra 20 dk sonra diye diye benim tepem atıyor. Bugün De ehe tamam çıkalım dedi ama o kadar üşeniyor ki sanki ona acı çektiriyormuş gibi hissedip çantamı alıp gittim. Uyuyakaldı o da.. zaten çıkınca da pek yüzünde güller açmıyor. Ehliyetini bir türlü alamaması ve işe gelip giderken çokkkk yorulması büyük bir sebep biliyorum ama yapısında da var bu. İlk zamanlara oranla daha istekli ama bana fikir bulup alttan alta ısrar etmekten bıkkınlık geldi, artık o gelse de mutlu olmamaya başladım. Türkiye’de olsak başka şekillerde bastırabilirim bu ihtiyacı ama burda mecbur birbirimize uyum sağlamak zorundayız her konuda, yalnızız.. bilmiyorum derdimi anlatabildim mi.. şimdi tek çıktım keyifsizim ama onla olsam da çok mutlu olmayacaktım. Sanki pek rahat edemiyor dışarda, dağ bayır park değilse.. üff.. gel diye ısrar ettiğim yer de öyle genel cafe-Pazar yani, Allah aşkına..

Eklentiler

• 2F536CCE-88AE-49C7-95A3-796704042740.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…