- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.521
ben bir şeyleri kaçırdım demi gülüm
Aha bak bunda kendimi gördüm abla yasasin kargolarbiliyorum gülüm bu gün de nerjim iyi çok şükür vee çook mutluyum çarşamba ve cuma sabah yani dün verdiğim şiparişlerin kargosu geldi ikisi birden :)) her defasın da çok mutlu oluyorum yavfff
evettttttttttttAha bak bunda kendimi gördüm abla yasasin kargolar
çayını afiyetle iç at yorgunluğunu gel gülümmmSelamm bende yeni eve geldim çarşı pazar dolandım baya yoruldum bi çay içip gelicem
Sende bir tane bizde var canım ya... çok sevimlisiniz..evettt ama teraziye tam uymuyormuşum , burçlara meraklı komşularım vardı onlar söylüyordu
sen niye sordun ki gülüm teraziler bu ara zıvanadan mı çıkıyor yoksa
Ne siparişi kız...neler aldın bakalımbiliyorum gülüm bu gün de nerjim iyi çok şükür vee çook mutluyum çarşamba ve cuma sabah yani dün verdiğim şiparişlerin kargosu geldi ikisi birden :)) her defasın da çok mutlu oluyorum yavfff
dönüş ne zaman pinarcikGunaydin kizlarr
Bugun kuzenimin dugunu var artik sonuncu benim icinde gitmeden
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmiAbla benim dünden baklam ve pilavım var
Çıkabilirsem domates salatalık alıp söğüş salata da yaparım
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zamanmefkuşum bu böyle mi devam edecek hep , can mı dayanır sürekli 3-4 saat uykuya
valla bu hafta eve hic bakamadimAynen benim de uhuuuuuuuu. Çalışınca şimdi her iş yığılmış halde. Yarın da nöbetçiyim. Bu yüzden bütün işlerimi bitirmeliyim. Oy yazarken bile yoruldum
hayyy masallah iyi uyumusun cnmselam fıstıklar
dün akşam ezanından sonra ben bir güzel yattı sabah ezanından sonra kalktım 5 gibi , mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım oğlum erken kütüphaneye gidecek diye patatesli yumurta pişirdim kahvaltısını hazırladım saat 7 gibi kalktı yedi gitti ama ben acıktım bu defa kendime kahvaltı hazırladım tam yerken eşim kalktı hatunu sabahın 7 buçuğun da tıkınıyoro arada bir bölüm kore dizisi izledim 9 a doğru geri yatıp 11 de kalktım güneş odaya vuruyor iyice ısıtmış odayı hamam olmuş terlemişimm :)
sabah çay içmedim şimdi koydum çayı ufak ufak kaynasın eşim kalkınca da ona kahvaltı hazırlarım
sabah erken kalkınca çöpü çıkarmadan dolapta ki fazlalıkları da attım hafta içi yazmadım canınız çeker v.s. diye ama tontişim ardı ardına meyveli kekler soslu kremalı bisküvi pastaları v.s. getirdi kekleri eşim yedi kalan pastayı içi kavrulmuş patatesli poğaça v.s. kaç gündür duruyor bozulmuştur zaten kimse de yemeyecek attım gitti
tuuu sana bi 1.olamadinKizlar gene 3. Olmuşum ben 4 haftada 3. Oldu daha fazlası gelmiyor nedense
sanaTeşekkür ederim tatlım
Sağol ablam benimm ❤❤
Teşekkür ederim canıms
Amin ablam inşallahdepresyon bana göre değilmiş, çıktım hemen
sana dur diyen yokki zaten bebekimkızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
11 e kadar uyumusin ya kizzz
Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Vücut nasıl patlayacak balon gibi
bende kahveyle burayi okuyorumKızlar yürüyüşümü yaptım, kızımın elinden kahvemi içip kitabımı okuyorum
Birazdan yemek yapmam lazım, pazara gidip yıllık peynirimi almam lazım... iş çok Elhamdülillah...
sende bu duruma cok uzuluyon degilmiHadi ya...
Benim ki eşimden gelmek istemiyor, çocuğu nasıl alıştırdıysam...
Eşimde o kadar kabarıyor ki; bebek kucağında iken "çağır bakalım sana gelecek mi" diyor....
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersenSiz bugün kesin beni dovceniz ben bu lavasa nerden alıştım yaaa bidaha almicam
Ay bizde öyle değilHadi ya...
Benim ki eşimden gelmek istemiyor, çocuğu nasıl alıştırdıysam...
Eşimde o kadar kabarıyor ki; bebek kucağında iken "çağır bakalım sana gelecek mi" diyor....
Aynısını ben düşündüm eşimin gelmesini bekliyorum çocuklara baksın Ablam da dışarda kimse Yök Yanımdaduş al gülüm ovalana ovalana da liflen ki ödem çabuk gitsin zaten uykusuzsun hem dinçleşirsin de ,
ufaklığın da dişler inşallah çabuk çıkar da kendine de sana da eziyeti az olur
2. bı buzdolabı var canım bu tarz şeyler için...Yani evde yer olunca mantıklı canim
Ay abla gece uykusunu hiç bir şey tutmuyordönüş ne zaman pinarcik
Gezmeye doymusundur heralde
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmi
Sana bi dereotu yediremedim :))
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zaman
Ama tam bi duzen oturtamadim daha
Gecen hafta gercekten cok yoruldum
İş ayakkabisi hic rahat degildi (normal ayakkabi yasak) ayaklarim okadar agridi acidiki bide 8 saat ayakta durunca
Yenisini siparis verdim bugun geldi şükür
Belki o da etki eder
valla bu hafta eve hic bakamadim
Ölü gibiydim zaten
Sanada kolay gelsin cnm
hayyy masallah iyi uyumusun cnm
Tontis yemicegini biliyor daha ne tatli getirip duruyoki
tuuu sana bi 1.olamadin
Coook tebrikler tatlisim
sana
Istanbulda bir guzel, istanbul kadar guzel
Sarkisini gonderiyorum fistigim
Tabiki depresyon sana yakismiyor
sana dur diyen yokki zaten bebekim
Bizim oglanda 4 dis birden cikariyor
bende kahveyle burayi okuyorum
sende bu duruma cok uzuluyon degilmi
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersen
Çooookkkksende bu duruma cok uzuluyon degilmi
Evet ablacım taze fasulye gibi, içinde dereotu da vardönüş ne zaman pinarcik
Gezmeye doymusundur heralde
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmi
Sana bi dereotu yediremedim :))
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zaman
Ama tam bi duzen oturtamadim daha
Gecen hafta gercekten cok yoruldum
İş ayakkabisi hic rahat degildi (normal ayakkabi yasak) ayaklarim okadar agridi acidiki bide 8 saat ayakta durunca
Yenisini siparis verdim bugun geldi şükür
Belki o da etki eder
valla bu hafta eve hic bakamadim
Ölü gibiydim zaten
Sanada kolay gelsin cnm
hayyy masallah iyi uyumusun cnm
Tontis yemicegini biliyor daha ne tatli getirip duruyoki
tuuu sana bi 1.olamadin
Coook tebrikler tatlisim
sana
Istanbulda bir guzel, istanbul kadar guzel
Sarkisini gonderiyorum fistigim
Tabiki depresyon sana yakismiyor
sana dur diyen yokki zaten bebekim
Bizim oglanda 4 dis birden cikariyor
bende kahveyle burayi okuyorum
sende bu duruma cok uzuluyon degilmi
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersen
Bende tam neler aldin diye soracaktimahaaaa mefkuşum beğene beğene geliyor
Allah kolaylık versin canımAy bizde öyle değil
Tabi mutlaka öyle cnmAy abla gece uykusunu hiç bir şey tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?