- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.561
Normal evcil erkek tipi. Bunların hiç eve gelmeyen modelleri var Allah korusunBilmiyorum ya benimkinin modeli biraz farklı gibi, ellemesem gayet 1 hafta çıkmayabilir gibi hissediyorum
OyySiz bugün kesin beni dovceniz ben bu lavasa nerden alıştım yaaa bidaha almicam
Kulak misafiri oldum konumuzaekim2009 Louise Hay'ın kitaplarını aldım, okumaya başladım...
Sence Barış Muslu'nun kitaplarınıda alıp okumalı mıyım? Sanki aynı fikrin yazarları bunlar, ne diyorsun canım
Kuzum dinçleşmek için başka neler yapabiliriz.duş al gülüm ovalana ovalana da liflen ki ödem çabuk gitsin zaten uykusuzsun hem dinçleşirsin de ,
ufaklığın da dişler inşallah çabuk çıkar da kendine de sana da eziyeti az olur
Bu ananasın ödem artırması için bir gün mü bir öğün müNeyi yaparsak yapalim sik sık yapinca vucut alisiyor
Mesela haftada 2-3gun dukan birasi yapabilirsin
Persembede elma cubuk tarcin vs. Koydugumuz odem cayini
Kabagi soteleyip tuzsuz yagsiz az yogurtla yersen o zaman detoks etkisi oluyor
Sabahta 2 yumurta biraz peynir
Yada ananas yogurt kesin eksi getirir ödem atar
Sagol rakibemmm lavasi gorunce sevindin dimiiiAfiyet olsun canım
Tabikide bildim ablabildin mi kızzz :))
kimyasal içermeyen türk markası :)
Normal kuzum ya ama kizlar hakli simdi bende pazar nadir evden cikarimBilmiyorum ya benimkinin modeli biraz farklı gibi, ellemesem gayet 1 hafta çıkmayabilir gibi hissediyorum
Yok daha yemicem
Birgün boyunca yemen gerekiyor canimBu ananasın ödem artırması için bir gün mü bir öğün mü+yoğurt yiyoruz. Ben Dukan ağırlıklı yaptığım için çok nadir meyve yiyorum. Bana da ödem attırır mı acaba yoksa duraklatır mı ?
Yok yaaa biliyorum ki ben yapar eder sen telafi edersin bu lavaşlarıSagol rakibemmm lavasi gorunce sevindin dimiii
Tabikide bildim abla
Normal kuzum ya ama kizlar hakli simdi bende pazar nadir evden cikarim
Yok daha yemicem
Birgün boyunca yemen gerekiyor canim
Canım erkekler böyle, sana özel değil bu durumu... aslında birazda haklı.... çalışan kadın olsun erkek olsun, tatil gününu iple çekiyor, evi özlüyor...Kızlar kendimi çok küskün hissediyorum ya..
Tüm hafta zaten kendim takılıyorum, hafta sonu gelince eşimle dışarı çıkmak istiyorum doğal olarak. 1 gün kesin çıkıyoruz zaten ama yani çıkana kadar sürekli 1 saat sonra 20 dk sonra diye diye benim tepem atıyor. Bugün De ehe tamam çıkalım dedi ama o kadar üşeniyor ki sanki ona acı çektiriyormuş gibi hissedip çantamı alıp gittim. Uyuyakaldı o da.. zaten çıkınca da pek yüzünde güller açmıyor. Ehliyetini bir türlü alamaması ve işe gelip giderken çokkkk yorulması büyük bir sebep biliyorum ama yapısında da var bu. İlk zamanlara oranla daha istekli ama bana fikir bulup alttan alta ısrar etmekten bıkkınlık geldi, artık o gelse de mutlu olmamaya başladım. Türkiye’de olsak başka şekillerde bastırabilirim bu ihtiyacı ama burda mecbur birbirimize uyum sağlamak zorundayız her konuda, yalnızız.. bilmiyorum derdimi anlatabildim mi.. şimdi tek çıktım keyifsizim ama onla olsam da çok mutlu olmayacaktım. Sanki pek rahat edemiyor dışarda, dağ bayır park değilse.. üff.. gel diye ısrar ettiğim yer de öyle genel cafe-Pazar yani, Allah aşkına..
Afiyet olsun canımGünümü kapattım
08.00 bir fincan kahve 3 hurma
09.30 2 yumurta
Salatalık
5 fıstık
12.00 kuru dutlu yoğurt (bir kase)
16.30 2 yk pilav
4 yk bakla
Yarım şinitzel
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş puan 120 @bi prenses annesi
Farmasi mı yapıyorsun canımbeyazlar ve renkliler için deterjan , kireç çözücü, elde bulaşık yıkama deterjanı
bir beyaz bir ışıltılı giri göz kalemi bir koyu kahve kaş kalemi
3 çay ağacı sabunu 1 çay ağacı yüz kremi
1 lavantalı kolonyağı
4 tane hindiba kahve(indirimdeydi) :))
7 tane çörek otu yağı kapsülü
2 tane zerdeçal eksresi kapsülü
4 tane değişik değişik roll on
2 tane farklı deodorant
koyu kahve rengi saç boyası
sarımsaklı şampuan
bir tane de genital temizleme mendili aldım yolculuk v.s. de umimi wc lere mecburen giriyoruz ya şimdiden alayım sonra unutursam didimm:)
Günü kapattim kizlar
09.30
Yarım tam buğday lavasin icine krem peynir sürdüm bi cay kaşığı kadar
14.00
1 tam buğday lavasin icine gene bi cay kaşığı krem parmesan peyniri 3 y.k. kadarda tavada az yagla pismis tofu koydum dürüm yaptim
17.00
2 y.k. közlenmiş patlıcan
Su 2 ye tamamlanir
Bu hislerini bir kenara bırak canım.... insan düşündüğünü yaşar unutma...Ya gerçekten çok iyi anlıyorum, çalışırken beni dışarı çıkarmaya çalıştıkları zaman öfkeleniyordum ama evlilik farklı bişey. Git gide kopuyoruz gibi hissediyorum bazenFarklı şeylerden zevk almaya başlıyoruz gibi düşünüyorum
Kitaplığıma hemen bakacağım, bir kitabı olacak bende kadınlarla ilgili..Kulak misafiri oldum konumuza
Bülent Gardiyanoğlu nun da kitaplarını beğenmiştim ben. İyi geliyorlar insana .....
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş08:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 adet yeşil soğan
15:00=== 4 yk mercimekli bulgur pilavı
100 gr kağıt kebabı
2 kase cacık(marul ile yaptım)
2 adet yeşil sarımsak
17:00=== 1 kepçe yoğurt kürü (zencefilli)
2 lt su
Tabikide telafi edicem aksami hafif tuttum onun icinYok yaaa biliyorum ki ben yapar eder sen telafi edersin bu lavaşları
Yok kuzu dunle bugün vardi iki gündür cok yogun olunca patlama yaşadım. Tabikide artı gelmem hedef 59 görmekAfiyet olsun canım.
Son günlerde lavaşlar aldı kendini gidiyor senin menülerde... artı gelmeyesin bu hafta...aman dikkat..
Gayet guzel canim afiyet olsun08:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 adet yeşil soğan
15:00=== 4 yk mercimekli bulgur pilavı
100 gr kağıt kebabı
2 kase cacık(marul ile yaptım)
2 adet yeşil sarımsak
17:00=== 1 kepçe yoğurt kürü (zencefilli)
2 lt su
2 yumurta haşladım yeşillik sebze peynir çeyrek ekmek hepsini hüplemiştim akşam yemeğini de az önce yedim :)Afiyet olsun kuzum
Neler yedin bakimmmm
Belli olmaz belki olurum ablaaa
Yaaa tamam kizma abla lavas sadece yaa
Anladim tatlim
Ya erkeklerin genel yapısı bu kuzum ya canını sikma olan sana oluyor
Afiyet olsun kuzumm
yaradanına kurban olurummm küsme kocam önce tepeme dikildi en son mesajı yazarken de okumaya başladı ondan kısa yazdım :)Yok mu bunun bir yöntemi ablam yaa.. özellikle senin yorumunu bekliyordum sen de onu tarafını tuttun, küstüm
gülüm evlilik aynı şeylerden zevk alıp sevmek değildir ki zaten birbirinin ihtiyaçlarına saygı duyup saygı ve sevgiyle yaşamaktır bence , daha fazla konuşacak sohbet edecek ortak konular bulmaya çalış ya da bir şey söyle sonra onun fikrini almak istiyormuşsun gibi davran ona sorYa gerçekten çok iyi anlıyorum, çalışırken beni dışarı çıkarmaya çalıştıkları zaman öfkeleniyordum ama evlilik farklı bişey. Git gide kopuyoruz gibi hissediyorum bazenFarklı şeylerden zevk almaya başlıyoruz gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?