Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekim2009 Louise Hay'ın kitaplarını aldım, okumaya başladım...

Sence Barış Muslu'nun kitaplarınıda alıp okumalı mıyım? Sanki aynı fikrin yazarları bunlar, ne diyorsun canım
Kulak misafiri oldum konumuza
Bülent Gardiyanoğlu nun da kitaplarını beğenmiştim ben. İyi geliyorlar insana .....

duş al gülüm ovalana ovalana da liflen ki ödem çabuk gitsin zaten uykusuzsun hem dinçleşirsin de ,
ufaklığın da dişler inşallah çabuk çıkar da kendine de sana da eziyeti az olur
Kuzum dinçleşmek için başka neler yapabiliriz. Bu aralar çoooook ihtiyacım var. Ev işlerinin de sadece yarısını bitirebildim. Topuk dikeni canıma okuyor şu an ..... ayaklarım bana ahlaka mugayir şeyler söyleyip duru

Bu ananasın ödem artırması için bir gün mü bir öğün mü +yoğurt yiyoruz. Ben Dukan ağırlıklı yaptığım için çok nadir meyve yiyorum. Bana da ödem attırır mı acaba yoksa duraklatır mı ?

Afiyet olsun canım
Sagol rakibemmm lavasi gorunce sevindin dimiii
bildin mi kızzz :))
kimyasal içermeyen türk markası :)
Tabikide bildim abla
Bilmiyorum ya benimkinin modeli biraz farklı gibi, ellemesem gayet 1 hafta çıkmayabilir gibi hissediyorum
Normal kuzum ya ama kizlar hakli simdi bende pazar nadir evden cikarim
Yok daha yemicem
Birgün boyunca yemen gerekiyor canim

Canım erkekler böyle, sana özel değil bu durumu... aslında birazda haklı.... çalışan kadın olsun erkek olsun, tatil gününu iple çekiyor, evi özlüyor...

Az önce eşimde "oh ya, yarın pazar, dışarı çıkmayacağım" diyor.... açıkçası bende boş günlerimi iple çekiyorum...evde tünemek gerçekten güzel....

Ama sende haklısın, hergün evde ve yabancı bir ülkede yanlızlık içindesin belkide...burada eşine düşen seni anlaması...isteyerek hatta kendisi teklif ederek dışarı çıkmanız....ama maaalesef erkekler empati duygusundan yoksunlar....

Sen sıkma canını...kendine uğraş bulmaya çalış, kitap okumak, TV izlemek bile olabilir..

Afiyet olsun canım

Farmasi mı yapıyorsun canım

Afiyet olsun canım.

Son günlerde lavaşlar aldı kendini gidiyor senin menülerde... artı gelmeyesin bu hafta...aman dikkat..

Bu hislerini bir kenara bırak canım.... insan düşündüğünü yaşar unutma...

Kulak misafiri oldum konumuza
Bülent Gardiyanoğlu nun da kitaplarını beğenmiştim ben. İyi geliyorlar insana .....
Kitaplığıma hemen bakacağım, bir kitabı olacak bende kadınlarla ilgili..

Baktım..

"Kadın olmayı hatırlamak" adlı kitabını okuyup U dönüşü yapmıştım hayatımda...

Özellikle çalışan ve kendine erkek rollerini biçen kadınlara tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Yok yaaa biliyorum ki ben yapar eder sen telafi edersin bu lavaşları
Tabikide telafi edicem aksami hafif tuttum onun icin
Afiyet olsun canım.

Son günlerde lavaşlar aldı kendini gidiyor senin menülerde... artı gelmeyesin bu hafta...aman dikkat..
Yok kuzu dunle bugün vardi iki gündür cok yogun olunca patlama yaşadım. Tabikide artı gelmem hedef 59 görmek
Gayet guzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun kuzum

Neler yedin bakimmmm

Belli olmaz belki olurum ablaaa
Yaaa tamam kizma abla lavas sadece yaa

Anladim tatlim

Ya erkeklerin genel yapısı bu kuzum ya canını sikma olan sana oluyor

Afiyet olsun kuzumm
2 yumurta haşladım yeşillik sebze peynir çeyrek ekmek hepsini hüplemiştim akşam yemeğini de az önce yedim :)

Yok mu bunun bir yöntemi ablam yaa.. özellikle senin yorumunu bekliyordum sen de onu tarafını tuttun, küstüm
yaradanına kurban olurummm küsme kocam önce tepeme dikildi en son mesajı yazarken de okumaya başladı ondan kısa yazdım :)
yöntem olmaz mııı her şeyin yöntemi var biri işlemezse diğeri olur
eşin ne olursa gönüllü dışarı çıkıyor önce onu bir düşün , senin istediğin yerlere gidip en son da onun çıkarına gönlüne uyan bir şey olması lazım

gülüm evlilik aynı şeylerden zevk alıp sevmek değildir ki zaten birbirinin ihtiyaçlarına saygı duyup saygı ve sevgiyle yaşamaktır bence , daha fazla konuşacak sohbet edecek ortak konular bulmaya çalış ya da bir şey söyle sonra onun fikrini almak istiyormuşsun gibi davran ona sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…