Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dinçleşmek için tüm işi gücü bırakıp ayna karşısına geçip 5 dk ını ayırıp kendine bak , bakım maskesi v.s. kullanıyorsan onları yap makyajını yap kendini sevdiğini söyle hareketli müzik dinle ev işi bile yapacaksan önemli değil o bakımı yada makyajı yap , iç çamaşırlarını alırken sadece kendini kadınsı hissedeceğin şeyleri al , olumlama yap gülüm
topuk dikeni için de zaten biliyorsundur soda şişesi ayağın da yuvarla ve çay ağacı kremi kullan

Farmasi mı yapıyorsun canım
farmasi yapmıyorum bildiğin farmasi canavarı oldum yaavf :))
çok nadiren 1-2 komşuma lazım olan bir şey olursa ne kadara alıyorsam o kadara onlara da sipariş veriyorum geri kalanın hepsini kendime alıyorum ev de küçük bir stoğum var her defasın da yeni bir şeyleri alıp deniyorum tüm eski makyaj malzemesi şampuan saç kremi sabun diş macunu parfümler , yağ çözücü kreç çözücü , deterjanlar ne varsa attım dolu olsalar da eşimin sabah 1-2 pıs sıktığı parfümler uykudan uyandırıp genzimi yakıyordu şimdi şükür o dert kalmadı oğlan banyo yapar gibi sıkıyor zaten boyuna alıyorum yani hiiç iyi halt etmedim üye olarak dayanamıyorum her ay alıyorum yavvff

Sen işi çözmüşsün canım ya...

Sen işi çözmüşsün canım ya...
bizde dışarı çıkma pek olmaz kös kös oturuyoruz karı koca hatta bazen alışverişe eşim zorla götürür :))
ben bire bir ilişkilerde ki sorunları çözmede çok iyiyim senelerdir başkalarının sorunlarını çözdüm son seneler dank etti de kendiminkileri hallettim :)
yeter ki sorun belli olsun aklım hemen çözümlere çalışmaya başlıyor tuhafım işte gülüm :)

Normal evcil erkek tipi. Bunların hiç eve gelmeyen modelleri var Allah korusun
Gel beybim yaaa dağ bayır şehir gezelim, gecelere akalım haklısın ben de bunu kendime hatırlatıyorum, sürekli gezme tozma modunda olan instagram delisi biri de olabilirdi diye sinirimi bastırıyorum ama bazen dayanamıyorum işte.. 2 desem 3 , 3 desem 5 der çünkü ben biraz spontane yaşamak istiyorum halbuki. Mecbur alışcaz.. doğru bir şey hatırlattın, teşekkür ederim
Nirancım bir ara o kadar kendime odaklı bir hale geldim ki ona da küsmeye başlamıştı:) yani her planı kendime göre yapmaya, hep kendimi oyalamaya başladım sinirleri bozuldu. Dediğin gibi enerjisi olan olmayanın halinden anlamıyor genelde o yüzden ona da hak vermeye çalışıyorum. Bir de benim farkettiğim şey eşim oyun oynamaktan (bilgisayarda) aşırı zevk aldığı için dışarıdaki hayatın eğlencesi cazibesini yitiriyor sanki. Bugün oyun oynadığı masaüstü bilgisayarın internet bağlantısını söküp verdi, inşallah yoksunluk krizi çekmez
Çok şükür sohbet muhabbet konusunda sıkıntılı değilim hani evde gerilmiyorum ama işte hep evde de olmuyor, eşimle bir şeyler keşfetmek anı biriktirmek istiyorum. Benim macera olarak nitelendirdiğim bir çok şeyde onun acaba ne zaman eve gideriz diye düşünmesi (düşünme ihtimali) benim de zevk almamı engelliyor, bu sefer her şeyi tek yapasım geliyor O çok kalabalık olmayan yeşilliklerden ormanlardan hoşlanıyor ben kalabalık neşeli yerleri seviyorum. Sonu yeşilliklerde biten bazı organizasyonlar yapayım madem peki sen neden böyle minnoşsun?

Zaten insan sorun görünce fikir üretmeye çalışıyor canım...

Bekarken çok saf bir kızdım, şimdi "kaçın kurrası" denen cinsten...

Annem babam bile "nasıl bir evrim geçirdin" diye hayretlerdeler...

sana tavsiyem eşinin yapmayı en çok sevdigi şeylerin üzerine odaklan ve sevmesen bile o işi beraber yapın. seninle zaman geçirdiğini bile anlamasın ve onda bir alışkanlık yapsın bu olay. seninle zaman geçirmekten zevk almaya başlar bir süre sonra.

Daha sonrasında da o düşünmeye başlar, "bu kadın ne ister, ne sever, onun için ne yapabilirim" diye....

Senin ona verdiğinin karşılığını sana fazlasıyla vermek ister.

eyvahhh oyun bağımlısı mı ben sabahın 4-5 ine kadar saldırı var savunma yapılacak diye otururdum 5 sene online oyun oynamışlığım var :)))
oyun seven insan her türlüsünü sever ha nette ha birileriyle canlı kağıt , tavla satranç fark etmez yeter ki oyun olsun aklı dağılsın yani:) seninle oynayabileceği bir oyun var mı
ben niye minnoşum anlamadım gülüm :)

Zaten insan sorun görünce fikir üretmeye çalışıyor canım...

Bekarken çok saf bir kızdım, şimdi "kaçın kurrası" denen cinsten...

Annem babam bile "nasıl bir evrim geçirdin" diye hayretlerdeler...
daha şunun şurasın da 3-4 seneye öncesine kadar eşim bana saf saf ötesi diyordu düşün gülüm :)
hala arada diyor ya gerçi o da birisi bir şey dediğin de hemen inandığım için , neden durduk yere birisi yalan söylesin aklım almıyor kii ölene kadar da anlayamıyacam sanırım

İkinize de teşekkür ederim canlar. Eşimle PC oyunu oynarız arada takım olarak veya dev yapboz yaparız, yarışma programı izleriz falan. O başka şeyle ilgilenirken bile yanında oturayım ister, evde onu yalnız bırakınca modu düşer, hani ev içinde beraber zaman geçirme konusunda pek sıkıntı Yok şükür. Hoplar zıplar Coşar. Dışarı çıktığımız an adama bi ciddilik çöküyor ben evdeki neşesini korusun istiyorum ama o eve dönmek istiyor:) sanırım bunu kabul etmek zorundayım.. evde kötü dışarda iyi de olabilirdi, ismi bile var bunun el iyisi diye
ekim2009 yazdıkların bana huzur verdiği için ve karşılaştığın,haberdar olduğun tüm problemleri samimiyetle çözmeye çalıştığın için benim için lisanslı minnoşsun

ekim2009 Handandandan bir arkadaşım bu konulardaki esas problemimin kabullenmemek için inatlaşmam olduğunu söylemişti. Kaç sene lazım bütünsel bir kabullenme için?:)
Benimkide aynı senin eşin gibi dışarı çıkmazdı, 10 yılda kabullendim, artık tek başıma yada çocuklarla gezmeye başladım...(10 yılda kabullenirsin, en erken 5 yıl)

Geçen hafta bana "23 Nisan'da sahile inelim" dedi, şaşırdım...

"1 Mayıs'ta tatil Urfa'ya gidelim" dedi, şoka girdim...

Dün kızlarla kitap fuarına gittik, söylememistim ona, gelince kitap fuarına gittiğimizi öğrenince "niye bana söylemediniz, bende gelirdim" dedi ..

Yani demem o ki; sen ondan istemekten vazgeçtikten sonra o kendi yapmaya başlayacak isteklerini ...

Afiyet olsun canım

ablam bana sabah bu enerjiyi nereden buluyirsun diyor bulaşık bırakıp yatıyor ben sabah topluyorum , WC temizliği vs sorna kendime kahve kırk yıl geçse bana bu enerji gelmez diyor ben de şimdi sana diyorum tmm enerjigim ama senin kadar olamam sanırım abla
Herkese günaydınlar arkadaşlaaaarrr
Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.işlerimi yoluna koyup geleceğim öpüldünüz.....
ben ancak gelebildim iyi geceler deyim kuzum
Kizlar gene 3. Olmuşum ben 4 haftada 3. Oldu daha fazlası gelmiyor nedense
havani da attın hanımefendi hanımefendi kimliğinle
Teşekkür ederim tatlım

Sağol ablam benimm ❤❤

Teşekkür ederim canıms

Amin ablam inşallah depresyon bana göre değilmiş, çıktım hemen
baby kaçırmışim iyi tatiller canım bol eğlenceler mutluluklar darısı balayına
sen az önce hava attınnnnn yine 3. olmuşum pehh pehhh 1. olamamışım vahh vahhh der gibi yapıp hanginiz sürekli 3. oldunuz hoşşşikler dedin demiiiiiiiiiiii
valla direk hosssikler dedi
kızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
sen hep zivanadqn çık baby :)

Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Vücut nasıl patlayacak balon gibi
oy kuzucuga kolay gelsin sabaha pirtlasin inşallah o dişler
Allah kolaylık versin canım, benimkide gece de uyumuyor gündüzde, nöbetleşe bebek bakıyoruz...kaç aylıktı seninki..
hayırdır canım seninki de mi dış
Kızlar yürüyüşümü yaptım, kızımın elinden kahvemi içip kitabımı okuyorum

Birazdan yemek yapmam lazım, pazara gidip yıllık peynirimi almam lazım... iş çok Elhamdülillah...
ohhh maşallah geçen birisi iyi ki birde kızım oldu oğlan hep ziyan dedi ay dedim benim iyi ki oğlum var niye öyle diyorsun ama böyle kahve filan deyince birde kızım olsa iyi olur yada rabbim bana kızım gibi olacak gelinler versin
Hadi ya...

Benim ki eşimden gelmek istemiyor, çocuğu nasıl alıştırdıysam...

Eşimde o kadar kabarıyor ki; bebek kucağında iken "çağır bakalım sana gelecek mi" diyor....
kız sende abartma ben kıskanırım bana gelmese be accikta kendine çek
Siz bugün kesin beni dovceniz ben bu lavasa nerden alıştım yaaa bidaha almicam
aaaaa
Selamm bende yeni eve geldim çarşı pazar dolandım baya yoruldum bi çay içip gelicem
kız naptın mahalleye çay mi dağıtıyordu neredesin daha akşam oldu
sabahın 7 buçuğun da nasıl yediysem hala acıkmadım :))
maşallah
aaaa niye normal ayakkabı yok sizin de kuzunun dişler pirtlasin hemen
Bizim torunda, oglan olan babasina cok düşkün
Evdeyse o uyutur zaten
Uyurkende babasinin tişörtüyle uyur :))
benim ki babanın tshiti ile uyusa benim eşim mutluluktan delirirdi sanırım
aman kendinize iş ariyorsunjz ya bırak adam yoruluyor ruhu dinlensin eşlik eder
snitzel kızaratma değilse. Güzel olmuş canım sporda eklenmis
battik battikkk
bence sen boşluktan adama sarma sen de çalışsan evde pineklemek zevk verecek
detoxlar diyeti bozmuyor canım karatayda olsa dükanda arada detox hızlandırma amaçlı olur ananas uymuyor dersen kabak yaparsın
güzel olmuş canım
11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado

17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt

Su: 1.5 lt
bulgur çok olmadığı için lavasla yanyana olmamış diyemeyeceğim ama bu hafta pür dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…