- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.581
dinçleşmek için tüm işi gücü bırakıp ayna karşısına geçip 5 dk ını ayırıp kendine bak , bakım maskesi v.s. kullanıyorsan onları yap makyajını yap kendini sevdiğini söyle hareketli müzik dinle ev işi bile yapacaksan önemli değil o bakımı yada makyajı yap , iç çamaşırlarını alırken sadece kendini kadınsı hissedeceğin şeyleri al , olumlama yap gülümKuzum dinçleşmek için başka neler yapabiliriz.Bu aralar çoooook ihtiyacım var. Ev işlerinin de sadece yarısını bitirebildim. Topuk dikeni canıma okuyor şu an ..... ayaklarım bana ahlaka mugayir şeyler söyleyip duru
süpersin :)))Sagol rakibemmm lavasi gorunce sevindin dimiii
Tabikide bildim abla
Normal kuzum ya ama kizlar hakli simdi bende pazar nadir evden cikarim
Yok daha yemicem
Birgün boyunca yemen gerekiyor canim
farmasi yapmıyorum bildiğin farmasi canavarı oldum yaavf :))Farmasi mı yapıyorsun canım
Sen işi çözmüşsün canım ya...yaradanına kurban olurummm küsme kocam önce tepeme dikildi en son mesajı yazarken de okumaya başladı ondan kısa yazdım :)
yöntem olmaz mııı her şeyin yöntemi var biri işlemezse diğeri olur
eşin ne olursa gönüllü dışarı çıkıyor önce onu bir düşün , senin istediğin yerlere gidip en son da onun çıkarına gönlüne uyan bir şey olması lazım
bizde dışarı çıkma pek olmaz kös kös oturuyoruz karı koca hatta bazen alışverişe eşim zorla götürür :))Sen işi çözmüşsün canım ya...
Ayyy ben gelem birlikte akşama kadar gezeriz.erkek milleti hiç sevmez ki çarşı pazar gezmeyi. Sevenleri var tabi sayıları pek az lakin onlar da herşeye maydanoz olan çok bilmiş tipler. Öyle karışırlar ki öyle herşeyi kendileri bilir kii uhuuuuuuuu ..... Boşver anam normal erkeklerden seninki
Gel beybim yaaa dağ bayır şehir gezelim, gecelere akalımNormal evcil erkek tipi. Bunların hiç eve gelmeyen modelleri var Allah korusun
Nirancım bir ara o kadar kendime odaklı bir hale geldim ki ona da küsmeye başlamıştı:) yani her planı kendime göre yapmaya, hep kendimi oyalamaya başladım sinirleri bozuldu. Dediğin gibi enerjisi olan olmayanın halinden anlamıyor genelde o yüzden ona da hak vermeye çalışıyorum. Bir de benim farkettiğim şey eşim oyun oynamaktan (bilgisayarda) aşırı zevk aldığı için dışarıdaki hayatın eğlencesi cazibesini yitiriyor sanki. Bugün oyun oynadığı masaüstü bilgisayarın internet bağlantısını söküp verdi, inşallah yoksunluk krizi çekmezCanım erkekler böyle, sana özel değil bu durumu... aslında birazda haklı.... çalışan kadın olsun erkek olsun, tatil gününu iple çekiyor, evi özlüyor...
Az önce eşimde "oh ya, yarın pazar, dışarı çıkmayacağım" diyor.... açıkçası bende boş günlerimi iple çekiyorum...evde tünemek gerçekten güzel....
Ama sende haklısın, hergün evde ve yabancı bir ülkede yanlızlık içindesin belkide...burada eşine düşen seni anlaması...isteyerek hatta kendisi teklif ederek dışarı çıkmanız....ama maaalesef erkekler empati duygusundan yoksunlar....
Sen sıkma canını...kendine uğraş bulmaya çalış, kitap okumak, TV izlemek bile olabilir..
yaradanına kurban olurummm küsme kocam önce tepeme dikildi en son mesajı yazarken de okumaya başladı ondan kısa yazdım :)
yöntem olmaz mııı her şeyin yöntemi var biri işlemezse diğeri olur
eşin ne olursa gönüllü dışarı çıkıyor önce onu bir düşün , senin istediğin yerlere gidip en son da onun çıkarına gönlüne uyan bir şey olması lazım
Çok şükür sohbet muhabbet konusunda sıkıntılı değilim hani evde gerilmiyorum ama işte hep evde de olmuyor, eşimle bir şeyler keşfetmek anı biriktirmek istiyorum. Benim macera olarak nitelendirdiğim bir çok şeyde onun acaba ne zaman eve gideriz diye düşünmesi (düşünme ihtimali) benim de zevk almamı engelliyor, bu sefer her şeyi tek yapasım geliyorgülüm evlilik aynı şeylerden zevk alıp sevmek değildir ki zaten birbirinin ihtiyaçlarına saygı duyup saygı ve sevgiyle yaşamaktır bence , daha fazla konuşacak sohbet edecek ortak konular bulmaya çalış ya da bir şey söyle sonra onun fikrini almak istiyormuşsun gibi davran ona sor
Zaten insan sorun görünce fikir üretmeye çalışıyor canım...bizde dışarı çıkma pek olmaz kös kös oturuyoruz karı koca hatta bazen alışverişe eşim zorla götürür :))
ben bire bir ilişkilerde ki sorunları çözmede çok iyiyim senelerdir başkalarının sorunlarını çözdüm son seneler dank etti de kendiminkileri hallettim :)
yeter ki sorun belli olsun aklım hemen çözümlere çalışmaya başlıyor tuhafım işte gülüm :)
sana tavsiyem eşinin yapmayı en çok sevdigi şeylerin üzerine odaklan ve sevmesen bile o işi beraber yapın. seninle zaman geçirdiğini bile anlamasın ve onda bir alışkanlık yapsın bu olay. seninle zaman geçirmekten zevk almaya başlar bir süre sonra.Nirancım bir ara o kadar kendime odaklı bir hale geldim ki ona da küsmeye başlamıştı:) yani her planı kendime göre yapmaya, hep kendimi oyalamaya başladım sinirleri bozuldu. Dediğin gibi enerjisi olan olmayanın halinden anlamıyor genelde o yüzden ona da hak vermeye çalışıyorum. Bir de benim farkettiğim şey eşim oyun oynamaktan (bilgisayarda) aşırı zevk aldığı için dışarıdaki hayatın eğlencesi cazibesini yitiriyor sanki. Bugün oyun oynadığı masaüstü bilgisayarın internet bağlantısını söküp verdi, inşallah yoksunluk krizi çekmez
eyvahhh oyun bağımlısı mı ben sabahın 4-5 ine kadar saldırı var savunma yapılacak diye otururdum 5 sene online oyun oynamışlığım var :)))Gel beybim yaaa dağ bayır şehir gezelim, gecelere akalımhaklısın ben de bunu kendime hatırlatıyorum, sürekli gezme tozma modunda olan instagram delisi biri de olabilirdi diye sinirimi bastırıyorum ama bazen dayanamıyorum işte.. 2 desem 3 , 3 desem 5 der çünkü ben biraz spontane yaşamak istiyorum halbuki. Mecbur alışcaz.. doğru bir şey hatırlattın, teşekkür ederim ❣
Nirancım bir ara o kadar kendime odaklı bir hale geldim ki ona da küsmeye başlamıştı:) yani her planı kendime göre yapmaya, hep kendimi oyalamaya başladım sinirleri bozuldu. Dediğin gibi enerjisi olan olmayanın halinden anlamıyor genelde o yüzden ona da hak vermeye çalışıyorum. Bir de benim farkettiğim şey eşim oyun oynamaktan (bilgisayarda) aşırı zevk aldığı için dışarıdaki hayatın eğlencesi cazibesini yitiriyor sanki. Bugün oyun oynadığı masaüstü bilgisayarın internet bağlantısını söküp verdi, inşallah yoksunluk krizi çekmez
Çok şükür sohbet muhabbet konusunda sıkıntılı değilim hani evde gerilmiyorum ama işte hep evde de olmuyor, eşimle bir şeyler keşfetmek anı biriktirmek istiyorum. Benim macera olarak nitelendirdiğim bir çok şeyde onun acaba ne zaman eve gideriz diye düşünmesi (düşünme ihtimali) benim de zevk almamı engelliyor, bu sefer her şeyi tek yapasım geliyorO çok kalabalık olmayan yeşilliklerden ormanlardan hoşlanıyor ben kalabalık neşeli yerleri seviyorum. Sonu yeşilliklerde biten bazı organizasyonlar yapayım madem peki sen neden böyle minnoşsun?
daha şunun şurasın da 3-4 seneye öncesine kadar eşim bana saf saf ötesi diyordu düşün gülüm :)Zaten insan sorun görünce fikir üretmeye çalışıyor canım...
Bekarken çok saf bir kızdım, şimdi "kaçın kurrası" denen cinsten...
Annem babam bile "nasıl bir evrim geçirdin" diye hayretlerdeler...
İkinize de teşekkür ederim canlar. Eşimle PC oyunu oynarız arada takım olarak veya dev yapboz yaparız, yarışma programı izleriz falan. O başka şeyle ilgilenirken bile yanında oturayım ister, evde onu yalnız bırakınca modu düşer, hani ev içinde beraber zaman geçirme konusunda pek sıkıntı Yok şükür. Hoplar zıplar Coşar. Dışarı çıktığımız an adama bi ciddilik çöküyor ben evdeki neşesini korusun istiyorum ama o eve dönmek istiyor:) sanırım bunu kabul etmek zorundayım.. evde kötü dışarda iyi de olabilirdi, ismi bile var bunun el iyisi diyesana tavsiyem eşinin yapmayı en çok sevdigi şeylerin üzerine odaklan ve sevmesen bile o işi beraber yapın. seninle zaman geçirdiğini bile anlamasın ve onda bir alışkanlık yapsın bu olay. seninle zaman geçirmekten zevk almaya başlar bir süre sonra.
Daha sonrasında da o düşünmeye başlar, "bu kadın ne ister, ne sever, onun için ne yapabilirim" diye....
Senin ona verdiğinin karşılığını sana fazlasıyla vermek ister.
Benimkide aynı senin eşin gibi dışarı çıkmazdı, 10 yılda kabullendim, artık tek başıma yada çocuklarla gezmeye başladım...(10 yılda kabullenirsin, en erken 5 yıl)ekim2009 Handandandan bir arkadaşım bu konulardaki esas problemimin kabullenmemek için inatlaşmam olduğunu söylemişti. Kaç sene lazım bütünsel bir kabullenme için?:)
Afiyet olsun canımSabah 11.00
Pastırmalı yumurta az idi pastırması
Peynrş zeytşn
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çb çiğ fındık
8 adet çağla
Akşam 18.30
Fırında sebze et ( kabak patlıcan )
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım.11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado
17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt
Su: 1.5 lt
ablam bana sabah bu enerjiyi nereden buluyirsun diyor bulaşık bırakıp yatıyor ben sabah topluyorum , WC temizliği vs sorna kendime kahve kırk yıl geçse bana bu enerji gelmez diyor ben de şimdi sana diyorum tmm enerjigim ama senin kadar olamam sanırım ablaselam fıstıklar
dün akşam ezanından sonra ben bir güzel yattı sabah ezanından sonra kalktım 5 gibi , mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım oğlum erken kütüphaneye gidecek diye patatesli yumurta pişirdim kahvaltısını hazırladım saat 7 gibi kalktı yedi gitti ama ben acıktım bu defa kendime kahvaltı hazırladım tam yerken eşim kalktı hatunu sabahın 7 buçuğun da tıkınıyoro arada bir bölüm kore dizisi izledim 9 a doğru geri yatıp 11 de kalktım güneş odaya vuruyor iyice ısıtmış odayı hamam olmuş terlemişimm :)
sabah çay içmedim şimdi koydum çayı ufak ufak kaynasın eşim kalkınca da ona kahvaltı hazırlarım
sabah erken kalkınca çöpü çıkarmadan dolapta ki fazlalıkları da attım hafta içi yazmadım canınız çeker v.s. diye ama tontişim ardı ardına meyveli kekler soslu kremalı bisküvi pastaları v.s. getirdi kekleri eşim yedi kalan pastayı içi kavrulmuş patatesli poğaça v.s. kaç gündür duruyor bozulmuştur zaten kimse de yemeyecek attım gitti
ben ancak gelebildim iyi geceler deyim kuzumHerkese günaydınlar arkadaşlaaaarrr
Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.işlerimi yoluna koyup geleceğim öpüldünüz.....
havani da attın hanımefendi hanımefendi kimliğinleKizlar gene 3. Olmuşum ben 4 haftada 3. Oldu daha fazlası gelmiyor nedense
baby kaçırmışim iyi tatiller canım bol eğlenceler mutluluklar darısı balayınaTeşekkür ederim tatlım
Sağol ablam benimm ❤❤
Teşekkür ederim canıms
Amin ablam inşallahdepresyon bana göre değilmiş, çıktım hemen
valla direk hosssikler dedisen az önce hava attınnnnn yine 3. olmuşum pehh pehhh 1. olamamışım vahh vahhh der gibi yapıp hanginiz sürekli 3. oldunuz hoşşşikler dedin demiiiiiiiiiiii
sen hep zivanadqn çık baby :)kızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
oy kuzucuga kolay gelsin sabaha pirtlasin inşallah o dişler
Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Vücut nasıl patlayacak balon gibi
hayırdır canım seninki de mi dışAllah kolaylık versin canım, benimkide gece de uyumuyor gündüzde, nöbetleşe bebek bakıyoruz...kaç aylıktı seninki..
ohhh maşallah geçen birisi iyi ki birde kızım oldu oğlan hep ziyan dedi ay dedim benim iyi ki oğlum var niye öyle diyorsun ama böyle kahve filan deyince birde kızım olsa iyi olur yada rabbim bana kızım gibi olacak gelinler versinKızlar yürüyüşümü yaptım, kızımın elinden kahvemi içip kitabımı okuyorum
Birazdan yemek yapmam lazım, pazara gidip yıllık peynirimi almam lazım... iş çok Elhamdülillah...
kız sende abartma ben kıskanırım bana gelmese be accikta kendine çekHadi ya...
Benim ki eşimden gelmek istemiyor, çocuğu nasıl alıştırdıysam...
Eşimde o kadar kabarıyor ki; bebek kucağında iken "çağır bakalım sana gelecek mi" diyor....
aaaaaSiz bugün kesin beni dovceniz ben bu lavasa nerden alıştım yaaa bidaha almicam
kız naptın mahalleye çay mi dağıtıyordu neredesin daha akşam olduSelamm bende yeni eve geldim çarşı pazar dolandım baya yoruldum bi çay içip gelicem
maşallahsabahın 7 buçuğun da nasıl yediysem hala acıkmadım :))
aaaa niye normal ayakkabı yokdönüş ne zaman pinarcik
Gezmeye doymusundur heralde
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmi
Sana bi dereotu yediremedim :))
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zaman
Ama tam bi duzen oturtamadim daha
Gecen hafta gercekten cok yoruldum
İş ayakkabisi hic rahat degildi (normal ayakkabi yasak) ayaklarim okadar agridi acidiki bide 8 saat ayakta durunca
Yenisini siparis verdim bugun geldi şükür
Belki o da etki eder
valla bu hafta eve hic bakamadim
Ölü gibiydim zaten
Sanada kolay gelsin cnm
hayyy masallah iyi uyumusun cnm
Tontis yemicegini biliyor daha ne tatli getirip duruyoki
tuuu sana bi 1.olamadin
Coook tebrikler tatlisim
sana
Istanbulda bir guzel, istanbul kadar guzel
Sarkisini gonderiyorum fistigim
Tabiki depresyon sana yakismiyor
sana dur diyen yokki zaten bebekim
11 e kadar uyumusin ya kizzz
Bizim oglanda 4 dis birden cikariyor
bende kahveyle burayi okuyorum
sende bu duruma cok uzuluyon degilmi
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersen
benim ki babanın tshiti ile uyusa benim eşim mutluluktan delirirdi sanırımBizim torunda, oglan olan babasina cok düşkün
Evdeyse o uyutur zaten
Uyurkende babasinin tişörtüyle uyur :))
aman kendinize iş ariyorsunjz ya bırak adam yoruluyor ruhu dinlensin eşlik ederKızlar kendimi çok küskün hissediyorum ya..
Tüm hafta zaten kendim takılıyorum, hafta sonu gelince eşimle dışarı çıkmak istiyorum doğal olarak. 1 gün kesin çıkıyoruz zaten ama yani çıkana kadar sürekli 1 saat sonra 20 dk sonra diye diye benim tepem atıyor. Bugün De ehe tamam çıkalım dedi ama o kadar üşeniyor ki sanki ona acı çektiriyormuş gibi hissedip çantamı alıp gittim. Uyuyakaldı o da.. zaten çıkınca da pek yüzünde güller açmıyor. Ehliyetini bir türlü alamaması ve işe gelip giderken çokkkk yorulması büyük bir sebep biliyorum ama yapısında da var bu. İlk zamanlara oranla daha istekli ama bana fikir bulup alttan alta ısrar etmekten bıkkınlık geldi, artık o gelse de mutlu olmamaya başladım. Türkiye’de olsak başka şekillerde bastırabilirim bu ihtiyacı ama burda mecbur birbirimize uyum sağlamak zorundayız her konuda, yalnızız.. bilmiyorum derdimi anlatabildim mi.. şimdi tek çıktım keyifsizim ama onla olsam da çok mutlu olmayacaktım. Sanki pek rahat edemiyor dışarda, dağ bayır park değilse.. üff.. gel diye ısrar ettiğim yer de öyle genel cafe-Pazar yani, Allah aşkına..
snitzel kızaratma değilse. Güzel olmuş canım sporda eklenmisGünümü kapattım
08.00 bir fincan kahve 3 hurma
09.30 2 yumurta
Salatalık
5 fıstık
12.00 kuru dutlu yoğurt (bir kase)
16.30 2 yk pilav
4 yk bakla
Yarım şinitzel
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş puan 120 @bi prenses annesi
battik battikkkbeyazlar ve renkliler için deterjan , kireç çözücü, elde bulaşık yıkama deterjanı
bir beyaz bir ışıltılı giri göz kalemi bir koyu kahve kaş kalemi
3 çay ağacı sabunu 1 çay ağacı yüz kremi
1 lavantalı kolonyağı
4 tane hindiba kahve(indirimdeydi) :))
7 tane çörek otu yağı kapsülü
2 tane zerdeçal eksresi kapsülü
4 tane değişik değişik roll on
2 tane farklı deodorant
koyu kahve rengi saç boyası
sarımsaklı şampuan
bir tane de genital temizleme mendili aldım yolculuk v.s. de umimi wc lere mecburen giriyoruz ya şimdiden alayım sonra unutursam didimm:)
bence sen boşluktan adama sarma sen de çalışsan evde pineklemek zevk verecekYa gerçekten çok iyi anlıyorum, çalışırken beni dışarı çıkarmaya çalıştıkları zaman öfkeleniyordum ama evlilik farklı bişey. Git gide kopuyoruz gibi hissediyorum bazenFarklı şeylerden zevk almaya başlıyoruz gibi düşünüyorum
detoxlar diyeti bozmuyor canım karatayda olsa dükanda arada detox hızlandırma amaçlı olur ananas uymuyor dersen kabak yaparsınBu ananasın ödem artırması için bir gün mü bir öğün mü+yoğurt yiyoruz. Ben Dukan ağırlıklı yaptığım için çok nadir meyve yiyorum. Bana da ödem attırır mı acaba yoksa duraklatır mı ?
güzel olmuş canımSabah 11.00
Pastırmalı yumurta az idi pastırması
Peynrş zeytşn
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çb çiğ fındık
8 adet çağla
Akşam 18.30
Fırında sebze et ( kabak patlıcan )
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
bulgur çok olmadığı için lavasla yanyana olmamış diyemeyeceğim ama bu hafta pür dikkat11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado
17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt
Su: 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?