Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım Allah razı olsun

Sağol canım Allah razı olsun

Sağol canım

Sahur 02.15
1 yumurta
Peynir domates

İftar 20.35
1 kepçe sebze çorba
1 adet kıymalı sarma
5 yk Ali nazik
1 bardak şekersiz komposto ( kayısı erik üzüm ile yapılmış )
2 kare bitter Türk kahvesi ile

Su 1.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

O zaman darısı bizim başımıza biz de mezun olurken detoks yapıp inletelim takımları
İnşallah canım
Boyu kaç canım
154
Afiyet olsun canım
afiyet olsun cnm geçmiş olsun
Sağ ol canım
Ellerine sağlık kuzum Buzlukta nasıl oluyor canım hep yapmak istiyorum ama ya tadı bozulursa diye yapmıyorum
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım

Allah razı olsun canım

afiyet olsun cnm
cok geçmiş olsun cnm önemli bir şey değildir insAllah
Vala bence bozulmuyor cnm ben sarip tenceresiyle koyuyorum oisirecegimde cikarip buzu cozmeden suyunu döküp ocaga koyuyorum kısık ateste lokum gibi pişiyor

Vala kızlar daha guzel açıklarlar velki cnm neden oluyor dönem dönem bende de oluyor acaba sislik fakan mi var yorgunluk ne bilim

Kızlar yarin iftarı disarda yapicaz eşim değişiklik olsun dedi ve Bayaaaaadr hiç disarda yemiyorduk maddi sıkıntılardan yarın ki menüm için söz veremiyorum nasıl olur dikkat etmeye çalışırım tabi ki ama onu yiyemem bunu yemem dersem baya laf eder ayda yılda dışarı çıkıyoruz herşeye bi kulp buldun dicek şimdiden saygılarımı arz ederim

Bir ara denerim canım pratik olur en azından

Ben hiç gelemedim bugün takıma affetin beni
Hastane işi uzun sürdü ordan yarın oğlanın sınava gireceği okula gittik
Eve gelince de kız hiç durmadı ya nazar değdi ya atak haftasında oda bende perişan olduk
Badaniyeye koyup çocuklarla sallayıp durduk tüm akşam sıpayi:)
Uzerimden tir geçmiş gibi sahuru hazirliyip yatalım yarında stresli bir gün olucak oğlanın sınavı için erken kalkicaz öperim sizleri

Allah zihin açıklığı versin tüm sınava girecek öğrencilere sizinkine de başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…