- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.121
sabahtan beri başıma gelenlerden haberiniz yok =((
arkadaşınız karakoldan geldi şimdi. cep telefonum çalındı dükkandamüşteri kılığında gelip beni kandırdılar
zaten sabah yüzüm gözüm şişmişti kızarmıştı üstüne bir de telefonum gitti
..egeye özgü bir pasta ama evde yapmakda kolay..tarifini okudum..murç bugün yemiş, sizde yiyin çok lezzetli diyo eddaa
nasıl yani???okul yemek kartımı veriyor??:26:benim büyük kızım okulda burslu oldugu için 500 liralık kartındaki yemek bursunu bitiremiyor mecbur çocuklara abur cubur getiriyor .elinde yaşpasta , baklava ,şekerpare cipsle gelmiş zor dayanmak
nasıl yani???okul yemek kartımı veriyor??:26:
hangi okulmuş ooevet her ay 500 karta para yüklüyorlar her ay bankaya kızımın adına 250 yatırıyorlar senelik 1 milyarda kırtasiye için para veriyorlar çok güzel bir okul ama zor sınavları var
hangi okulmuş oovallahi öğrenci olasım geldi:))
bayildim tam benlikmis yalniz siyah olanini isterim zayif gostersinbakın kızlar..depresyon hırkası
geldim minnosum yuruyuse cikmistim 2 saat kadar yurudum kendime 2 gomlek bir hirka aldim geldim.Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hoppidicik, siyamum+ ..gel minnoş geeeeelllll.
bence sen iliskinin bittigine degil, boyle bir adamla zamanini bosa harcadigina uzul... neyse zararin neresinden donsen kar, kurtuldugun iyi olmus. kisiliksiz biriymis.Ben de seninle evlenmek istiyorum diyor, ama bahaneler uyduruyor. Evlilik için minimum şeyleri elde etmeden hayatının sonuna kadar evlenemezmiş, çok zengin olması, ayda 10.000 dolar kazanması lazımmış. Para olmadan mutlu olamazmışız.
benim de 2 hafta sonra ilk kez bugun motivasyonum sifir malesefKızlar bugun sıfır motıvasyonla basladım gune...bugun dıyet yapmadım dıyebılırım neyse ısler coktu burayada ugrayamadım :44: yarında youn olurum sonr gene duzene gırer ısler...
Bide cumartesı lansman varmıs ooofff gene kıyafet sorunu ve kılo problemı
ayy tatlim ya gecmis olsun cok uzuldum hem gozune hem de giden telefona, pislik herif adi hirsiz.. polise de verdin degil mi bu fotografi? belki yakalarlar.. senin telefon artik bulunmaz ama yakalanirsa iyi olur yine de.sabahtan beri başıma gelenlerden haberiniz yok =((
arkadaşınız karakoldan geldi şimdi. cep telefonum çalındı dükkandamüşteri kılığında gelip beni kandırdılar
zaten sabah yüzüm gözüm şişmişti kızarmıştı üstüne bir de telefonum gitti
oo bir taşla iki kuş yani..geldim minnosum yuruyuse cikmistim 2 saat kadar yurudum kendime 2 gomlek bir hirka aldim geldim
.
kaburga sen çalışıyomusun canım..pek rastlaşmıyoruz topikte:26:[/B]
1buçuk saat plates + 2 saat yürüyüş...
Öldüm resmen ya... Diyet çikolataya baktım onda bile 200 kcl var yaşamayalım biz
maşallah azmine canım ya.
Teşekkür ederimHer spordan sonra inceldiğimi hissediyorm özellikle platesi tavsiye ederim diyetle birlikte acayip fayda sağlıyor
200 kcl????1buçuk saat plates + 2 saat yürüyüş...
Öldüm resmen ya... Diyet çikolataya baktım onda bile 200 kcl var yaşamayalım biz
örtmenim o zaman haftasonu daha fazla online olmaya çalışırsınız sizde..olmamı?çalışıyorum canım örtmenim. genelde akşam oğlum uyuynca girebiiyorum. akşama kadar okulda oluyorum.
kızlar dün misafirim olduğu için giremedim (hoş bugün de misafirim var)
son sayfaya bi baktım hırsız resmi, pasta tarifi...
bir an yanlış yere gldiğimi düşündüm. :26:
bugünkü menüm
sabah salamlı 2 yumurta
beyaz peynir
kaşarpeyniri
2 siyah 1 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
ara yok
öğlekaşar peynir ekmek çay
ara yok
akşam tavuk kızartma
ekmeksiz
ne ne ya mozaik pastaya benziyo biri tarif yazsınn
kim yapmış nedirr
canım çektiiii üffffffffffffffffffff
bu ne bole super gorunuyor.benımde tatlı krızım tuttu ırazcık fındık ezmesı yedım yarında tartı gunu uf gıtmıyor kılolar yapıstılar sankı
..egeye özgü bir pasta ama evde yapmakda kolay..tarifini okudum..murç bugün yemiş, sizde yiyin çok lezzetli diyo eddaa
kızlar kusura bakmayın bugunlerde ısler yogun pek gıremedım...haftayada 1 haftalıgına tatıle gıdıyoz ozledım hepınızı
1buçuk saat plates + 2 saat yürüyüş...
Sabah: yok
Öğle: yok
(Saat 16:30da uyandığım için..)
Akşam üstü: 3 tane fındık + 1 tane elmalı tarçınlı kurabiye
Ara: 1 kase domatesli kepekli makarna + 1 bardak coca cola zero
Akşam: Kocaman bi tabak salata (göbek salata, ceviz, peynir, domates, salatalık, hindi füme) + 1 bardak coca cola zero
günaydın topiğim..nöbetçi topikçiniz hoppidicik size bol keyifli , çok action lu bir gün diler..
200 kcl????o zaman boşuna kendimizi kandırmayalım biz..diyet çikolata falan hikayeymiş
Gunaydın hopıssss...Yaa ole lıght nasılsa dıyıpte hup hup goturme.
örtmenim o zaman haftasonu daha fazla online olmaya çalışırsınız sizde..olmamı?...(inşallah türkçe öğretmeni değilsindir )
gelelim zurnanın zırt dediği yere:18::18:salı gününden beri sadece 300 gr. inmişim maalesef..yani kilom 86.5..regl dönemim yakın değil, şişkinlik yok..bahanem yok yani..sadece wc sorunum halen devam..bu kadar az inmeme bende şaşırdım ama bölee işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?