Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam ayrılcam zaman yazarım
hava izmirde bugün fena degil içim açıldı sabah ki menüm
4 dilim kızarmış hellim
bir ısırık ogluma sürdügüm ama onun yemediği fındık ezmeli ekmek ama bir ısırık
yarım litre de su oldu şimdiden

iş yerinin face adresinden paylaştım edda. çok sağol canım. adam müşteri kılığında dükkana girdi dolandırdı beni telefonumu aldı =(

canım çok geçmiş olsun öküz adam ALLAHINDAN BULSUN . TİPİNE BAKAN ADAM SANAR

çok teşekkürler fadime abla. aynen dediğin gibi hiç anlamasın dolandırıcı olduğunu =(

ayy tatlim ya gecmis olsun cok uzuldum hem gozune hem de giden telefona, pislik herif adi hirsiz.. polise de verdin degil mi bu fotografi? belki yakalarlar.. senin telefon artik bulunmaz ama yakalanirsa iyi olur yine de.

çok teşekkürler fulya sağol canım. gözüm bu gün kapandı sağ gözümü açamıyorum. resmen nazar ettiler bana ya hiç iyi değilim bu günelrde.

çok güzel bir yazıymış keşke hepsini yapabilsek. bu zamanda mümkün olmuyor ki mükkemmel yaşamak..

günaydın canım benim çok sağol. sana da hayırlı cumalar. benim buc uma hem parasız hem de telefonsuz =))

günaydın arkadaşlar bu sabah dr rendevum var kilomu yazıp çıkıcam sonra görüşürüz
geçen hafta 97
bu hafta 96.5

benden iyi gidiyorsun fadime abla =) maşallah

linossecim çok geçmiş olsun boşver cnm sana zarar vermemişya giden mal olsun

sağol canım allah razı olsun.

kızlar benim moral zaten ''0'' .. verdiğim kiloda ''0''.. 82 çıkıyorum. 1 kg aldım gibi gözüküyor. bu arada kusura bakmayn dün ve bu gün pek brualarda olamıyorum. bu günde karakola gidicem ve hattımı yeniden çıkartmaya çalışıcam. sağ gözüm de tamamen kapandı şişlikten beni mazur görün. çok zor bir hafta. şapka takıyorum insanlar yüzüme garip garip bakıyor

çok geçmiş olsun canım allah böyle insanlara fırsat vermesin

olsun canım haftaya verirsin bu hafta geçtiğimiz haftadan biraz daha iyi olursan verirsin aldıgım 1 kiloyu hemen

çok geçmiş olsun canım allah böyle insanlara fırsat vermesin

teşekkürler okyanussuda. çok sağol canım. ben zaten azimliyim uğraşıyorum boşvermedim yani yakalatıcam onu inşallah. videoda adam gözüküyor polise verdim cd ye çekip. şikayetçi oldum. telefonumuda kitlettim çalıntı ihbar merkezinden. imei numarasını verdim. inşallah o adam yakalanır. telefonda değilim inanki. başka insanlara zarar gelmesin. adam yakalansın gezmesin ortalıkta.

olsun canım haftaya verirsin bu hafta geçtiğimiz haftadan biraz daha iyi olursan verirsin aldıgım 1 kiloyu hemen

sağol edda inşallah. ya en çok canımı sıkan yüzüm. akşam resim çekip gösteririm size sağ gözüm balon gibi kapalı. yüzümde şiş burnum falan. yani neyden bu kadar iltihap olabilri anlamıorum. ilk defa başıma geldi nedir bu yani..

hiç çiçek kokladınmııı
benim annem yıllar önce aynı olmuştu megersem bi çiçek koklamış ve bilmedigi o çiçek alerji yapmıştı canm

dr gittim geldim dr ilaçlarımı degiştirip azaltı yavaş yavaş kesicekmiş ilaçları .sarı kantoronu sordum önermedi ilacına devam et sen agır hastasın artık tedavini başlatmışsın yarım bırakma .kendi huzurun ailen için dedi .benim bu halime çocuklarım çok üzülüyorlardı ama ben iyi olunca onlarda iyi oluyorlar

Gunaydin kizlar
Telden giriyorum yari uyku halindeyim tarti resmini sonra ekleyeyim, gecmisi de sonra okuyayim
Bu haftaki kilom 86.2
:)
Biraz daha uyuyayim gozlerimi zor aciyorum
Simdi calisanlar bana kizacak
Mujx

Gunaydin kizlar
Telden giriyorum yari uyku halindeyim tarti resmini sonra ekleyeyim, gecmisi de sonra okuyayim
Bu haftaki kilom 86.2
Mujx

fulya bu giidişle sen yakında 70 leri göreceksinnn

kızlar ben dışarı çıkcam bankada işlerim varrr öpüyom sizlerrrii

Gunaydin kizlar
Bu haftaki kilom 86.2
Mujx

Uyu uyu haketmıssın bır haftada 2,7 kılo ... harıkasın bebemmm gelde neler yaptında verdın anlat bıze

bundan sonra daha iyi olacaksın fadime..bak kiloda veriyosun, bugünkü rakamın harikaregl oldun diye dukan bırakma sakın..

Gunaydin kizlar
Bu haftaki kilom 86.2
Mujx

valla hiç kafan karışmasın murç..bendede var benzeri..ama nerde?????bodrumda.....attım orada duruyor..daha öncede sen benzeri bişey almıştın değilmi..twist miydi neydi...yaptınmı??

mekık aletıyle tıwıst almıstım ama dandık cıkmıslardı onlar baya kullanıslı deıllerdı yanı bu sankı ıyı gıbı :26: oofff ne saftırıgız hee sankı yapcam alıpta

sağlamdır :) şaka bir yana bende hastalık hastasıyımdır ama kilo vermem durmuştu mecburen yaptım iyi oldu

bebem çok oyalandım 68 küsurlarda yeter yaww
sabahları ılık limonlu elme sirkeli su iç dedim kaç kere 2 haftadır devam ediyorum şikayetim bitti dene balım dene

çok geçmiş olsun cnm bu ara nazara mı geldin ne

Gunaydin kizlar
Bu haftaki kilom 86.2
Mujx

tebrik ederim cnm süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…