- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.161
tamam ayrılcam zaman yazarımYokl yok dogru cnm bız burda dert tasa sıkıntı bunalım tatlı krızı ıs krızı ev krızı herseyı paylasıp cozuyoruz evel allah
Menun fena deıl cnmm kasar ve tavugun kızartma olması
Cnmm dı doyuran bu taraflarda yapılıyor evdede yapılan bısey ama deneme sen yo annem yok cııssss
Okyanus adacım sut ve tarcın ıc gecer krızın sen neden yedın de yada deme cok pısmanımmmHopısın dedıgı gıbı son pısmanlık neye yarar herseyın bedelı var
Cnmm tatıle cıkmadan once hbr ver donmek uzere ayrıldı yazalım senı ...
Hopıısss ben yapın yıyınmı dedımask olsunnn
Evtt cnm dıyet dıyıpte ymemek gerek arkasındakı karbon hıdrt ve yag kutucuguna bakın ve gozlerınız bole olsun
O kadar cok uyumasaydın menun guzel olabılırdı cancazımmm
lionesse nolduu????????? geçmiş olsun seninmi bişeyini çaldı o adam
paylaş tabi adamııı
herkezde paylaşsın özellikle senin şehrinde olanların paylaşmalarını söyle
adamın kimliği çıkar meydanaa birinden biri tanır mutlakaa
canım çok geçmiş olsun öküz adam ALLAHINDAN BULSUN . TİPİNE BAKAN ADAM SANAR
ayy tatlim ya gecmis olsun cok uzuldum hem gozune hem de giden telefona, pislik herif adi hirsiz.. polise de verdin degil mi bu fotografi? belki yakalarlar.. senin telefon artik bulunmaz ama yakalanirsa iyi olur yine de.
biraz uzun ama hoşuma gitti.......SAĞLIK:
1. Çok su için.
2. Kahvaltıyı kral, öğle yemeğini prens ve akşam yemeğini de dilenci gibi yiyin.
3. Ağaçlarda ve bitkilerde yetişen yiyecekleri daha çok ve fabrikalarda üretilen yiyecekleri daha az yiyin.
4. 3 E ile yaşayın -- Energy, Enthusiasm, and Empathy (enerji, heyecan ve duygu paylaşımı).
5. Meditasyon, yoga ve dua yapacak zaman yaratın.
6. Her gün en az 10 dakika sessiz olarak oturun.
7. 7 saat uyuyun.
8. Hergün 10 - 30 dakika yürüyüş yapın. Ve yürürken gülümseyin.
9. Kendinizi geliştirmek için her gün çalışın,
KİŞİLİK:
10. Hayatınızı başkalarınki ile karşılaştırmayın.
Onların seyahatinin ne hakkında olduğuna dair hiçbir fikrin yok.
11. Kontrol edemeyeceğiniz olumsuz düşüncelere veya şeylere sahip olmayın.
Bunun yerine enerjinizi olumlu şekilde şu an için harcayın.
12. Kendinizi fazla abartmayın; sınırlarınızı bilin.
13. Kıymetli enerjini gereksiz konuşmalarla boşa harcama.
14. Uyanık iken daha fazla hayal kurun.
15. Kıskançlık, çekememezlik zamanın boşa harcanmasıdır. İhtiyacınız olan her şeye zaten sahipsiniz.
16. Geçmiş meseleleri unutun.
Bu durum mevcut mutluluğunuzu bozar.
17. Hayat, birisine kin duyarak zamanı boşa harcamak için çok kısadır. Kimseden nefret etmeyin.
18. Geçmişinizle barış yapın ki, şimdiki zamanı bozmasın.
19. Senden başka hiç kimse senin mutluluğundan sorumlu değildir.
20. Hayatın bir okul olduğunu ve öğrenmek için burada olduğumuzu unutmayın.
Problemler, cebir dersi gibi gelip giden, ancak aldığımız derslerin bir ömür boyu devam ettiği eğitim programının bir parçasıdır.
21. Daha fazla gülümseyin ve gülün.
22. Her tartışmayı kazanmak durumunda değilsiniz. Aynı fikirde olmamak için anlaşın.
SOSYAL YAŞANTI:
23. Ailenizi sık arayın.
24. Her gün etrafınıza iyi bir şey verin.
25. 70 yaşından büyük ve 6 yaşından küçük kimselerle vakit geçirin.
26. Hergün en az 3 kişiye gülümseyin ve tanımadığınız en az 1 kişiye "GÜNAYDIN" deyin.
27. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü seni ilgilendirmez.
28. Hasta olduğun zaman işin sana bakmaz. Arkadaşların yada ailen bakar..
Onlarla temasta olun.
HAYAT:
29. Doğru şeyi yapın!
30. Faydalı, güzel veya neşe dolu olmayan her şeyden uzak durun.
31. Yüce Yaradan her şeyi iyileştirir.
32. Bir durum iyi veya kötü olsun, nasılsa değişecektir.
33. Nasıl hissettiğinizin önemi yok, haydi kalkın, giyinin ve ortaya çıkın.
34. En iyisine henüz sıra gelmedi.
35. Sabah canlı olarak uyandığınız zaman, bunun için yaradana şükredin.
36. Maneviyatınız daima mutludur. Öyleyse mutlu olun.
37. En son ve en önemlisi;
Düşünceleriniz pozitif olsun,
Çünkü düşünceleriniz sözleriniz olur.
Sözleriniz pozitif olsun,
Çünkü sözleriniz Davranışlarınız olur.
Davranışlarınız pozitif olsun,
Çünkü Davranışlarınız Alışkanlıklarınız olur.
Alışkanlıklarınız pozitif olsun,
Çünkü alışkanlıklarınız değerleriniz olur.
Değerleriniz pozitif olsun,.
Canlarımmm GünayyydddıınnnnnLaarrr ...
Hepınıza mutlu huzurlu ve hayırlı bir cuma diliyorumm...
Dünkü tatlı saçmalıgından sonra 79.8 lerı goren tartım bugun 80 e sabıtlemıstı gene ...Neyse yenıden uyanıs yasıyorum su saatlerde.Param yok yemeklerım bıttı bu dıyet ne maddıyat gerektıren bısey bole yaaa
günaydın arkadaşlar bu sabah dr rendevum var kilomu yazıp çıkıcam sonra görüşürüz
geçen hafta 97
bu hafta 96.5
linossecim çok geçmiş olsun boşver cnm sana zarar vermemişya giden mal olsun
kızlar benim moral zaten ''0'' .. verdiğim kiloda ''0''.. 82 çıkıyorum. 1 kg aldım gibi gözüküyor. bu arada kusura bakmayn dün ve bu gün pek brualarda olamıyorum. bu günde karakola gidicem ve hattımı yeniden çıkartmaya çalışıcam. sağ gözüm de tamamen kapandı şişlikten beni mazur görün. çok zor bir hafta. şapka takıyorum insanlar yüzüme garip garip bakıyor
kızlar benim moral zaten ''0'' .. verdiğim kiloda ''0''.. 82 çıkıyorum. 1 kg aldım gibi gözüküyor. bu arada kusura bakmayn dün ve bu gün pek brualarda olamıyorum. bu günde karakola gidicem ve hattımı yeniden çıkartmaya çalışıcam. sağ gözüm de tamamen kapandı şişlikten beni mazur görün. çok zor bir hafta. şapka takıyorum insanlar yüzüme garip garip bakıyor
çok geçmiş olsun canım allah böyle insanlara fırsat vermesin
olsun canım haftaya verirsin bu hafta geçtiğimiz haftadan biraz daha iyi olursan verirsin aldıgım 1 kiloyu hemen
teşekkürler okyanussuda. çok sağol canım. ben zaten azimliyim uğraşıyorum boşvermedim yani yakalatıcam onu inşallah. videoda adam gözüküyor polise verdim cd ye çekip. şikayetçi oldum. telefonumuda kitlettim çalıntı ihbar merkezinden. imei numarasını verdim. inşallah o adam yakalanır. telefonda değilim inanki. başka insanlara zarar gelmesin. adam yakalansın gezmesin ortalıkta.
sağol edda inşallah. ya en çok canımı sıkan yüzüm. akşam resim çekip gösteririm size sağ gözüm balon gibi kapalı. yüzümde şiş burnum falan. yani neyden bu kadar iltihap olabilri anlamıorum. ilk defa başıma geldi nedir bu yani..
Gunaydin kizlar
Telden giriyorum yari uyku halindeyim tarti resmini sonra ekleyeyim, gecmisi de sonra okuyayim
Bu haftaki kilom 86.2
:)
Biraz daha uyuyayim gozlerimi zor aciyorum
Simdi calisanlar bana kizacak
Mujx
Gunaydin kizlar
Telden giriyorum yari uyku halindeyim tarti resmini sonra ekleyeyim, gecmisi de sonra okuyayim
Bu haftaki kilom 86.2
Mujx
bundan sonra daha iyi olacaksın fadime..bak kiloda veriyosun, bugünkü rakamın harikadr gittim geldim dr ilaçlarımı degiştirip azaltı yavaş yavaş kesicekmiş ilaçları .sarı kantoronu sordum önermedi ilacına devam et sen agır hastasın artık tedavini başlatmışsın yarım bırakma .kendi huzurun ailen için dedi .benim bu halime çocuklarım çok üzülüyorlardı ama ben iyi olunca onlarda iyi oluyorlar
Gunaydin kizlar
Bu haftaki kilom 86.2
Mujx
ben geeeeeldimmmm....
ahh ahhh kızlar..bakın bu mesajı 2010 mart ayında yazmışım 9.takıma..o günden bugüne kimse kalmamış benden başka..vah bana vahlar banaa
valla hiç kafan karışmasın murç..bendede var benzeri..ama nerde?????bodrumda.....attım orada duruyor..daha öncede sen benzeri bişey almıştın değilmi..twist miydi neydi...yaptınmı??
valla hiç kafan karışmasın murç..bendede var benzeri..ama nerde?????bodrumda.....attım orada duruyor..daha öncede sen benzeri bişey almıştın değilmi..twist miydi neydi...yaptınmı??
millet 2 ayda veriyo o kiloyu2 yılda 10 kılo vermıssın hopıs buda ayda 400 gr yapar
50 kiloya düşersem 48 için yapabilirmiyim acaba :44: Ama ben hastalık hastasıyım kimseye bişey olmasada bana kesin olur
Maşallah sana okadar patatesi yağsız tuzsuz yiyip baş ağrısıyla atlatmak helal valla sağlammış bünyen
şükufemmm bende aşagı inmek yok demedimmi sanaaa
aşaka biyana balım tebrikler bırakma bari devam et faydası oldu bak
benimkilo 68.9 kızlarrr aynı yerlerde takıldımkaldım((
4 gündürde tuvaletin yolunu unuttum
Gunaydin kizlar
Bu haftaki kilom 86.2
Mujx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?