Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mekık aletıyle tıwıst almıstım ama dandık cıkmıslardı onlar baya kullanıslı deıllerdı yanı bu sankı ıyı gıbı :26: oofff ne saftırıgız hee sankı yapcam alıpta
aynen öyleyiz murç..benim bodrumda koşu bandı bile vardı ama onu elden çıkardım..bana yar olmadı başkasına olsun dedim:))

*** 9. Takım 246. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,8/68,9/-0,1/%-0,15)
Fadime02: (97/96,5/ 0,5/%0,52)
Hoppidicik (86,3/86,5/-0,2/%-0,23)
Mursh: (80,6/80/0,6/%0,74)
TrulyScrumptious (88,9/86,2/2,7/%3,04)
Siyamum (52,8/52,4/0,4/%0,76)
Nagieymen (69,7/68/ 1,7/%2,44)
Hicranöztürk (54,4/54,4/0,0/%0,00)
BeyazBulut (66,4/66,4/0,0/%0,00)
Okyanusada (68,4/68,5/-0,1/%-0,15)
Doksanaltmısdoksan(70,6/70,6/0,0/0,00)
Lıonessa (81,2/82/-0,8/%-0,99)
Kaburgadolması (87/87/0,0/%0,00)

9.Takım Toplam % 0,46

Beyaz Bulut : Gecen hafta aynı gectım bu haftada aynı gectım kılosunu bu hafta ıcınde gırıp mazeret bıldırmezse yarışma şansı kalmıyor.(Bebegı hastydı bıldıgım kadarıyla)

906090 : Kılo bıldırımını gormedım gozumden kacmıs olabılır onuda aynı gectım.

TrulyScrumptious : Fulyacımmm senıde tebrık edıyorum ıns aynı tempoda devam edersın :128:

Son düzenleme:
mekık aletıyle tıwıst almıstım ama dandık cıkmıslardı onlar baya kullanıslı deıllerdı yanı bu sankı ıyı gıbı :26: oofff ne saftırıgız hee sankı yapcam alıpta
kızlar bugün spor günüm..ikindiye çaylarınızı yapın gelin..beklerim efemm.....................murç yazacaktım unuttum...geçen salı günü spordeyken aynadan bakıyorum kendime..malum bende biraz hollanda ineği durumlar var ya...Allahım ne komik bir görüntüydü..biri bu yana gidiyo, diğeri öbür yana..şimdi dedim murçun sütyenden olsaydı belki bu kadar zıplamazlardı..hahahaaaytt...spor yaparken bile aklımdasınız yani..kıymetimi bilin

millet 2 ayda veriyo o kiloyu

Aynen hopıss telafı et bu 2 yılın acısını cıkar bu yazzz

aynen öyleyiz murç..benim bodrumda koşu bandı bile vardı ama onu elden çıkardım..bana yar olmadı başkasına olsun dedim:))

Ahh cnm benım sen bı tanesın bı tane

TakıM İçi BireyseL Dereceler

1 TrulyScrumptious 3,04
2 Nagieymen 2,44
3 Siyamum 0,76
4 Mursh: 0,74
5 Fadime02: 0,52
6 Hicranöztürk 0,00
7 BeyazBulut 0,00
8 Doksanaltmısdoksan0,00
9 Kaburgadolması 0,00 :88:
10 Edda1985: -0,15 :113:
11 Okyanusada -0,15
12 Hoppidicik -0,23 :88:
13 Lıonessa -0,99 :94:

canım ellerine saglık
fulya nagiş tebrikler haftaya bende bu birinciligi paylaşmak istiyorum

selam kizlar
misafir gelicek diye sabahtan beri kosturuyorum
peynirli borek yaptim simdi de sosisli sucuklu versiyonunu yapiyorum :18:
firinda patates koftesi yapicam bide..
kv de birseyler yapiyor
tatliyi da ben yapicam henuz tam karar veremedim ne yapacagima dair, bu ingiliz milleti tatlidan pek anlamaz neyse oradan yirttim minik elmali toplar yapicam sanirim yanda dondurmayla servis edicem.
en kotusu de hicbirinden yiyemeyecek olmam
ucundan falan tadimlik alicam tabi borek degil ama o elmali toplardan :18:

ayni tempo zannetmioyrum canim ya acliktan olurum heralde

Uyu uyu haketmıssın bır haftada 2,7 kılo ... harıkasın bebemmm gelde neler yaptında verdın anlat bıze

anlatayim: ac kaldim resmen. aksam yemegimi 4te yiyip sonra hicbirsey yemedigim oldu. gunde 500 kalori civari ile beslendim.. budur. yalniz bu hafta 1200e cikiyorum koruma programi gibi bisi yani, bide spor ekliyorum, bakalim ne olacak.

fulya bu giidişle sen yakında 70 leri göreceksinnn

ayyy :18: nasil mutlu olcam 70leri gordugum gun edda bir bilsen...

kızlar bir karar aldım salı gününe kadar tartılmıcam bakalım birden kaç gram eksi görürüm
ben gidip balkonları yıkıcam çamaşırları sericem sonra kahve molasında gelirim
kızlar dogal tatlandırıcı aldım markası splenda çok iyiymiy içinde 100 tane var 11 milyondu almak isteyen olursa diye söyledim

Splenda toz kullaniyordum ben de uzun zamandir kek kurabiye icin ama icinde katki maddesi var simdi Stevia aldim o daha iyi 100% bitkisel, bi sonraki sefer ondan al bence canim

selam kızlar şimdi geldim doktordan iğneyi yedim de geldim doktor da çok tatlıydı sağolsun ilgilendi. telefonum çalındı ya dayım üzüldü bana blackberry hediye edicek.
valla benim telefondan iyi =)

hiç çiçek kokladınmııı
benim annem yıllar önce aynı olmuştu megersem bi çiçek koklamış ve bilmedigi o çiçek alerji yapmıştı canm

sürdüğün bir kremin içeriğindeki şey alerji yapmış bana. ne olduğunu bilemiyorum tabi. muhtemelen cilt bakımına gittiimde oldu tatlım. kalçadan iğne yaptılar. bir de ilaçlar verdiler kremle hap falan..

sağlamdır :) şaka bir yana bende hastalık hastasıyımdır ama kilo vermem durmuştu mecburen yaptım iyi oldu
çok geçmiş olsun cnm bu ara nazara mı geldin ne
:

sağol nagi valla bilmiyorum herşeye geldim ben bu ara =) çekemeyn anten taksın ahah

TakıM İçi BireyseL Dereceler

13 Lıonessa -0,99 :94:

yine tartaklandım ben murş tarafından

murçum beni döve döve kafa göz bırakmadın be bebeemmalıştım mı ne artık,canımda acımıyo..bir dahaki hafta dövemiycen beni amaaa ..benden söylemesi

hiii ne lezzetli şeyler yapıyosun minnoşum..ağır misafirinmi geliyo..ama o kadar lezzetli şeyler yapıpda yememezlik olurmu??ye onlardan sen ye ye

aman cnm sen iyi olda istediğini taksın :)) bide dayına sorsana benimde dayım olur mu

üzme kendini kaptanım hem sever hem döver geçen hafta beni tartakladı :) bu hafta ödül verdi haftaya tartaklar çünkü bendeniz 1 ileri 2 geri malumun

o dayıdan bizde isterüükkk...yada senin dayına dayı diyebilirmiyiz???kabul edermi bizide , basarmı bağrınayeğenim dermi..blackberry alırmı bizede

[off benim mesajlarım bugün neden iki kere gidiyo yaw

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…