- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.181
aynen öyleyiz murç..benim bodrumda koşu bandı bile vardı ama onu elden çıkardım..bana yar olmadı başkasına olsun dedim:))mekık aletıyle tıwıst almıstım ama dandık cıkmıslardı onlar baya kullanıslı deıllerdı yanı bu sankı ıyı gıbı :26: oofff ne saftırıgız hee sankı yapcam alıpta
kızlar bugün spor günüm..ikindiye çaylarınızı yapın gelin..beklerim efemm.....................murç yazacaktım unuttum...geçen salı günü spordeyken aynadan bakıyorum kendime..malum bende biraz hollanda ineği durumlar var ya...Allahım ne komik bir görüntüydü..biri bu yana gidiyo, diğeri öbür yana..şimdi dedim murçun sütyenden olsaydı belki bu kadar zıplamazlardı..hahahaaaytt...spor yaparken bile aklımdasınız yani..kıymetimi bilinmekık aletıyle tıwıst almıstım ama dandık cıkmıslardı onlar baya kullanıslı deıllerdı yanı bu sankı ıyı gıbı :26: oofff ne saftırıgız hee sankı yapcam alıpta
millet 2 ayda veriyo o kiloyu
aynen öyleyiz murç..benim bodrumda koşu bandı bile vardı ama onu elden çıkardım..bana yar olmadı başkasına olsun dedim:))
kızlar bugün spor günüm..ikindiye çaylarınızı yapın gelin..beklerim efemm.....................murç yazacaktım unuttum...geçen salı günü spordeyken aynadan bakıyorum kendime..malum bende biraz hollanda ineği durumlar var ya...Allahım ne komik bir görüntüydü..biri bu yana gidiyo, diğeri öbür yana..şimdi dedim murçun sütyenden olsaydı belki bu kadar zıplamazlardı..hahahaaaytt...spor yaparken bile aklımdasınız yani..kıymetimi bilin
canım ellerine saglık
TakıM İçi BireyseL Dereceler
1 TrulyScrumptious 3,04
2 Nagieymen 2,44
3 Siyamum 0,76
4 Mursh: 0,74
5 Fadime02: 0,52
6 Hicranöztürk 0,00
7 BeyazBulut 0,00
8 Doksanaltmısdoksan0,00
9 Kaburgadolması 0,00 :88:
10 Edda1985: -0,15 :113:
11 Okyanusada -0,15
12 Hoppidicik -0,23:88:
13 Lıonessa -0,99:94:
*** 9. Takım 246. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (68,8/68,9/-0,1/%-0,15)
Fadime02: (97/96,5/ 0,5/%0,52)
Hoppidicik (86,3/86,5/-0,2/%-0,23)
Mursh: (80,6/80/0,6/%0,74)
TrulyScrumptious (88,9/86,2/2,7/%3,04)
Siyamum (52,8/52,4/0,4/%0,76)
Nagieymen (69,7/68/ 1,7/%2,44)
Hicranöztürk (54,4/54,4/0,0/%0,00)
BeyazBulut (66,4/66,4/0,0/%0,00)
Okyanusada (68,4/68,5/-0,1/%-0,15)
Doksanaltmısdoksan(70,6/70,6/0,0/0,00)
Lıonessa (81,2/82/-0,8/%-0,99)
Kaburgadolması (87/87/0,0/%0,00)
9.Takım Toplam % 0,46
Beyaz Bulut : Gecen hafta aynı gectım bu haftada aynı gectım kılosunu bu hafta ıcınde gırıp mazeret bıldırmezse yarışma şansı kalmıyor.(Bebegı hastydı bıldıgım kadarıyla)
906090 : Kılo bıldırımını gormedım gozumden kacmıs olabılır onuda aynı gectım.
TrulyScrumptious : Fulyacımmm senıde tebrık edıyorum ıns aynı tempoda devam edersın :128:
Uyu uyu haketmıssın bır haftada 2,7 kılo ...harıkasın bebemmm gelde neler yaptında verdın anlat bıze
fulya bu giidişle sen yakında 70 leri göreceksinnn
canım ellerine saglık
fulya nagiş tebrikler haftaya bende bu birinciligi paylaşmak istiyorum
murccum ellerine sağlık
tşk ederim fadime abla haftaya fulyayı geçebilmeni ümid ediyorum ama benden demesi fulya çok azimli geçmek için çok çalışman lazım çokkkk
kızlar bir karar aldım salı gününe kadar tartılmıcam bakalım birden kaç gram eksi görürüm
ben gidip balkonları yıkıcam çamaşırları sericem sonra kahve molasında gelirim
kızlar dogal tatlandırıcı aldım markası splenda çok iyiymiy içinde 100 tane var 11 milyondu almak isteyen olursa diye söyledim
hiç çiçek kokladınmııı
benim annem yıllar önce aynı olmuştu megersem bi çiçek koklamış ve bilmedigi o çiçek alerji yapmıştı canm
sağlamdır :) şaka bir yana bende hastalık hastasıyımdır ama kilo vermem durmuştu mecburen yaptımiyi oldu
çok geçmiş olsun cnm bu ara nazara mı geldin ne
:
murçum beni döve döve kafa göz bırakmadın be bebeemm
1 TrulyScrumptious 3,04
2 Nagieymen 2,44
3 Siyamum 0,76
4 Mursh: 0,74
5 Fadime02: 0,52
6 Hicranöztürk 0,00
7 BeyazBulut 0,00
8 Doksanaltmısdoksan0,00
9 Kaburgadolması 0,00 :88:
10 Edda1985: -0,15 :113:
11 Okyanusada -0,15
12 Hoppidicik -0,23:88:
hiii ne lezzetli şeyler yapıyosun minnoşum..ağır misafirinmi geliyo..ama o kadar lezzetli şeyler yapıpda yememezlik olurmu??selam kizlar
misafir gelicek diye sabahtan beri kosturuyorum
peynirli borek yaptim simdi de sosisli sucuklu versiyonunu yapiyorum :18:
firinda patates koftesi yapicam bide..
kv de birseyler yapiyor
tatliyi da ben yapicam henuz tam karar veremedim ne yapacagima dair, bu ingiliz milleti tatlidan pek anlamaz neyse oradan yirttimminik elmali toplar yapicam sanirim yanda dondurmayla servis edicem.
en kotusu de hicbirinden yiyemeyecek olmam
ucundan falan tadimlik alicam tabi borek degil ama o elmali toplardan :18:
...
selam kızlar şimdi geldim doktordan iğneyi yedim de geldimdoktor da çok tatlıydı sağolsun ilgilendi. telefonum çalındı ya dayım üzüldü bana blackberry hediye edicek.
valla benim telefondan iyi =)
sürdüğün bir kremin içeriğindeki şey alerji yapmış bana. ne olduğunu bilemiyorum tabi. muhtemelen cilt bakımına gittiimde oldu tatlım. kalçadan iğne yaptılar. bir de ilaçlar verdiler kremle hap falan..
sağol nagi valla bilmiyorum herşeye geldim ben bu ara =) çekemeyn anten taksın ahah
yine tartaklandım ben murş tarafından
vaaay fadimee ..gözlerimi yaşartıyosun totoşşben fulyayı geçemem ama haftaya 1.5 kilo vermeyi hedefliyorum
Splenda toz kullaniyordum ben de uzun zamandir kek kurabiye icin ama icinde katki maddesi var simdi Stevia aldim o daha iyi 100% bitkisel, bi sonraki sefer ondan al bence canim
o dayıdan bizde isterüükkk...selam kızlar şimdi geldim doktordan iğneyi yedim de geldimdoktor da çok tatlıydı sağolsun ilgilendi. telefonum çalındı ya dayım üzüldü bana blackberry hediye edicek.
valla benim telefondan iyi =)
[/B]
Splenda toz kullaniyordum ben de uzun zamandir kek kurabiye icin ama icinde katki maddesi var simdi Stevia aldim o daha iyi 100% bitkisel, bi sonraki sefer ondan al bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?