Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi kendimden bahsedeyim birazcık... Anlatasım geldi

Ne yedim ne içtim :
sabah : 1 çay bardağı nescafe (3in1 yarısını yaptım)
3-4 elma dilimi patates kızartma
2 dilim domates
3 tane büyük siyah kuru üzüm (babam kansızsın diye diye abartıp 3 kilo üzüm almış bitirceksin dedi)

Öğle: 1 kaşık yulaf ezmesi
1buçuk kuru kayısı
2 kuru üzüm
1 bardak süt

araortakal

Akşam : yarım kabak dolma
2 kaşık yoğurt
1 tanede yaprak sarma

Ben matbaadayken eve komşular gelmiş evden çıkarken camdan görmüşler beni anneme sormak için gelmişler neyaptı kaç kilo verdi nekadar güzelleşmiş annem diyo senle gurur duydum 1 kişide diyemez artık senin çocukların kilolu diye saol kızım dedi çok mutlu oldum
Matbaadada beklerken okdr bayan konu diyete geldi benim yeni kilo verdiğime kimse inanmıyor kilomu söyledim 45 ten fazla değilsin saçmalama dediler boyumada 1.65 gibi duruyorsun diyorlar(botlarım vardı oda uzun gösteriyor) Ay çok mutlu oluyorum kilo verdikçeVeeee Regl olmuşum nasılda günü gününe tahmin ediyorum akşam oldum

Benım gıbı duzensız saatlerde calısan bırı ıcın dukan bı facıa oluyor.Bıde o kadar kıtap aldım okudum ama en azından beslenme mantıgını ogrendım...Proteınle beslenmek evt ıse yarıyor ama benım gıbı ekmeksız karnı doymayan ıcın facıa bısey...Hele o tas gıbı pogacalarr Neyse bıde malıyetlı bı dıyet evet evdeysen ve para sıkıntın yoksa cok guzel kılo verebılırsın.Ama benım gıbı ayın yarfısını ac gecırıyorsan ısın zor

Sorma valla bende ayın ılk haftasını cok sevıyorum ama ayın 20 sınden sonra acım acccc

Son düzenleme:
Ayyy çok güzel bi haber hadi gözün aydın hopişşşşş Allah herkese acil şifalar versin inş...
sağol canım..
evet evet evet..aynen öyle..öğlen yediğini akşam yemiyor..yaşlandı , iyicene bebek gibi oldu...o benim küçükken çok çişli bezlerimi yıkadı, n'apimm kıyamıyorum..hep onun hoşuna gidenleri yapıyorum....birde pc falan açınca işkilleniyo..kiminle yazışıyosun sen orda diyo

hopişim gözün aydın şu an bende çok sevindim allah anasına babasına bagışlasın inşallah .babaannen gidince hemen sen çok sıkı diyet yapıp verirsin
canım ben az az yiyorum ama spora gidemedim..üzüldüğüm tek o..

vah vahhh..acıdım sana murçum..inş maşallah ne kız, adnan hoca yı fazlamı seyrettin yoksa

vah vahhh..acıdım sana murçum..inş maşallah ne kız, adnan hoca yı fazlamı seyrettin yoksa

Acıncak haldeyız bız calısanlar allah zerngın bı koca versınde ıns masallah kurtarsın benı bu yetmıyo bıtmıyo cılesınden Şka bıyana hopııss benım bu kılo verme ısı allaha kaldı galıba ondan bu ıns masallahlar

amin yewrum amin...zengin , yakışıklı, helal süt emmiş ve en önemlisi sizi çoook sevecek kocalar nasip etsin 9. takımın bütün kızlarına..

gözünüz aydın canım.

ben de bugün 15 yıllık arkadaşımın ölü doğum yaptığını öğrendim. çok üzgünüm.

bugünkü menüm

sabah 11-12 gibi
soğanlı peynirli yumurta
1 dilim ekmek
çay

okulda
kuru erik
süt

akşam
köfte
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur

spor
30 dk yürüyüş

ben de menumu yazayim bari , hala atak evresindeyim

sabah: 1 kalin dilim dukan ekmegi, az yagli cheddar peyniri
ogle: 280 gr vejeteryan tavugu, 200 gr yagsiz yogurt, birkac tane kucuk salatalik tursusu, light kola
aksam: 250 ml yagsiz tatlandirilmamis soya sutu, 1 kasik protein tozu, 1 kasik yagsiz kakao (cikolata istegimi de boylelikle kesmis bulunuyorum yalniz sonrasinda bir pismanlik hissi yasadim sanki bozmusum gibi geldi)
su: 1.5 lt
tuvalet: yine yok...

müthişşş, aynı zamanda istah açıcı

oyledir evett yalniz cok geldi yarisini dolaba koydum yarin yerim diye

bugünkü menüm

sabah 11-12 gibi
soğanlı peynirli yumurta
1 dilim ekmek
çay

okulda
kuru erik
süt

akşam
köfte
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur

spor
30 dk yürüyüş

bak durdun durdun birden iyi motive oldun harika gidiyorsun

çok sağol canım.. çok şekersin...
bu arada dukan diyeti için yediğin şeylerin tadı baymıyor mu? ben bunların adını duyunca irite oluyorum. benim kitaplığımda da bir dukan diyeti kitabı var da... bi ara gaza gelip almıştım

yok canim henuz baymadi.. atak da zaten bitmek uzere sonra sebzeler giriyor isin icine ve hersey cok daha basitlesiyor. iyi gidiyor yani simdilik

bugünkü menüm

sabah 11-12 gibi
soğanlı peynirli yumurta
1 dilim ekmek
çay

okulda
kuru erik
süt

akşam
köfte
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur

spor
30 dk yürüyüş

Menun guzel cnm

Dukan menusu Guzel ma su vejeteryn tavugu ne olakı merak edıyorum

Aynen cnmm bendede bı adet dukan kıtabı var

Günaydın CAN'larım Herkese güzel ve hayırlı bir CUMA olsun

Kılzarrr dünkü menum bır facıaydı allahım dedım ne oluyor! Bılıyorsunuyz kı aynı durumu 9 şubattada yasadım.Bu bende perıyodık olarask ayda 1 oluyor dewmekkı neyse en azından bu sefer en az zararla kapattım....

Kılom : 80,5
:18:

Neyse bakalım bu seferkı baslangıc kac hafta surecek.2,5 hafta rekorum :26:
Hadi bakalım ben gideyim raporlrımı yapayım haftalık mal siparişini vereyim öğlene gelirimmm ....

Son düzenleme:

haha zengin koca bulsan da adam çalıştıracaksa çalıştırır bebemmmm

amin yewrum amin...zengin , yakışıklı, helal süt emmiş ve en önemlisi sizi çoook sevecek kocalar nasip etsin 9. takımın bütün kızlarına..

bekarlar için hpişin yaptığı duaya katılıyor ve amin diyorum

gözünüz aydın canım.

ben de bugün 15 yıllık arkadaşımın ölü doğum yaptığını öğrendim. çok üzgünüm.

ayy geçmiş olsun mu denir başınız sağ olsun mu denir çok üzülüyo insan

bugünkü menüm

sabah 11-12 gibi
soğanlı peynirli yumurta
1 dilim ekmek
çay

okulda
kuru erik
süt

akşam
köfte
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur

spor
30 dk yürüyüş

bu sefer olacak cnm 1 haftadır yazdığın menüler hem olumlu yani

bence çok olmamış cnm ya henüz bu işin acemisiyim ama bozmuşsun gibi gelmedi :44:sende benim menüme bak bakalım dün (atak 2)

sabah 1 yumurta+1 üçgen light peynir+1dilim hindi füme (sevmedim hiç )
öğle:tavuk sotenin sadece tavukları
ara:dukan krakeri
akşam :2 krep arasına peynir sarıp dürüp yedim
ara :light sütten neskayfeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…