- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.521
haklisin canim her ogune ozel yemek hazirlamak gerekiyor calisan biri icin biraz zor olabilir
benim de normalde ayarim yoktur ama sebzesiz falan yenmiyor ya istesem de cok yiyemiyorum
ohhh maas gunu bayilirimturkiye'den gelir gelmez is arama calismalarina baslamam gerektigini hatirlatti bu bana... :18:
sağol canım..Ayyy çok güzel bi haber hadi gözün aydın hopişşşşşAllah herkese acil şifalar versin inş...
evet evet evet..aynen öyle..öğlen yediğini akşam yemiyor..yaşlandı , iyicene bebek gibi oldu...o benim küçükken çok çişli bezlerimi yıkadı, n'apimm kıyamıyorum..hep onun hoşuna gidenleri yapıyorum..
hopıs senınde babaneneın ellerınde opuyorum gecen cumartesı bızımkıde dondu bıze 3 er ay 3 oglunda donusumlu kalıyor sıra bızde ınanırmısın eldıgınden berı hergune ayrı bısey ıstıyor.Bızım evde dıyet yapmak zaten zordu babannemle x2 oldu bu zorluk.Arkadasının bebegı ıcınde cok sevındım allah sıfasını versın ıns.
:
canım ben az az yiyorum ama spora gidemedim..üzüldüğüm tek o..hopişim gözün aydın şu an bende çok sevindim allah anasına babasına bagışlasın inşallah .babaannen gidince hemen sen çok sıkı diyet yapıp verirsin
vah vahhh..acıdım sana murçumAyyy sanki biraz hafifledi işler arayan sorayan yok
Pazartesiye kadar detoks yapayım dıyorummmWücüdü bi şaşırtaayım Yarın maaş alıyorumda solemesı ayıp gene havaya gırdım
Para bok tabıBide yarın su plaates lastıklerınden bakıcam ıns masallah
vah vahhh..acıdım sana murçum..inş maşallah ne kız, adnan hoca yı fazlamı seyrettin yoksa
amin yewrum amin...zengin , yakışıklı, helal süt emmiş ve en önemlisi sizi çoook sevecek kocalar nasip etsin 9. takımın bütün kızlarına..Acıncak haldeyız bız calısanlar allah zerngın bı koca versınde ıns masallah kurtarsın benı bu yetmıyo bıtmıyo cılesındenŞka bıyana hopııss benım bu kılo verme ısı allaha kaldı galıba ondan bu ıns masallahlar
amin yewrum amin...zengin , yakışıklı, helal süt emmiş ve en önemlisi sizi çoook sevecek kocalar nasip etsin 9. takımın bütün kızlarına..
ne demek canim birbirimize destek icin buradayizmenun de bence harika olmus bu arada :129::128:
senin de menun gayet guzel canim hayirdir neden bu gecmeyen bas agrilari tansiyon dusmeleri? gecmis olsun
canlarım ballarım tombul kelebeklerim hepimizin kadınlar günü kutlu olsun ...öpüyorum hepiciğinizi ...babanem halen bizde ..o yüzden sık giremiyorum...ayy birde bugün çooook mutlu bir haber aldım..burada bahsetmiştim arkadaşımın bebeği (benim aşkitomla aynı ayda doğdu) kanserdi..amerikada tedavi görüyordu 6 aydan beri...tedaviye olumlu sonuç vermiş..lösemiyi yenmiş..şu an tüylerim diken diken yazıyorum..o kadar sevindimki ..sizlede paylaşayım dedim..
müthişşş, aynı zamanda istah açıcı
bugünkü menüm
sabah 11-12 gibi
soğanlı peynirli yumurta
1 dilim ekmek
çay
okulda
kuru erik
süt
akşam
köfte
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur
spor
30 dk yürüyüş
ben de menumu yazayim bari , hala atak evresindeyim
sabah: 1 kalin dilim dukan ekmegi, az yagli cheddar peyniri
ogle: 280 gr vejeteryan tavugu, 200 gr yagsiz yogurt, birkac tane kucuk salatalik tursusu, light kola
aksam: 250 ml yagsiz tatlandirilmamis soya sutu, 1 kasik protein tozu, 1 kasik yagsiz kakao (cikolata istegimi de boylelikle kesmis bulunuyorum yalniz sonrasinda bir pismanlik hissi yasadim sanki bozmusum gibi geldi)
su: 1.5 lt
tuvalet: yine yok...
oyledir evettyalniz cok geldi yarisini dolaba koydum yarin yerim diye
bak durdun durdun birden iyi motive oldun harika gidiyorsun
çok sağol canım.. çok şekersin...
bu arada dukan diyeti için yediğin şeylerin tadı baymıyor mu? ben bunların adını duyunca irite oluyorum. benim kitaplığımda da bir dukan diyeti kitabı var da... bi ara gaza gelip almıştım
bugünkü menüm
sabah 11-12 gibi
soğanlı peynirli yumurta
1 dilim ekmek
çay
okulda
kuru erik
süt
akşam
köfte
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur
spor
30 dk yürüyüş
ogle: 280 gr vejeteryan tavugu, 200 gr yagsiz yogurt, birkac tane kucuk salatalik tursusu, light kola
aksam: 250 ml yagsiz tatlandirilmamis soya sutu, 1 kasik protein tozu, 1 kasik yagsiz kakao (cikolata istegimi de boylelikle kesmis bulunuyorum yalniz sonrasinda bir pismanlik hissi yasadim sanki bozmusum gibi geldi)
çok sağol canım.. çok şekersin...
bu arada dukan diyeti için yediğin şeylerin tadı baymıyor mu? ben bunların adını duyunca irite oluyorum. benim kitaplığımda da bir dukan diyeti kitabı var da... bi ara gaza gelip almıştım
Acıncak haldeyız bız calısanlar allah zerngın bı koca versınde ıns masallah kurtarsın benı bu yetmıyo bıtmıyo cılesındenŞka bıyana hopııss benım bu kılo verme ısı allaha kaldı galıba ondan bu ıns masallahlar
amin yewrum amin...zengin , yakışıklı, helal süt emmiş ve en önemlisi sizi çoook sevecek kocalar nasip etsin 9. takımın bütün kızlarına..
gözünüz aydın canım.
ben de bugün 15 yıllık arkadaşımın ölü doğum yaptığını öğrendim. çok üzgünüm.
bugünkü menüm
sabah 11-12 gibi
soğanlı peynirli yumurta
1 dilim ekmek
çay
okulda
kuru erik
süt
akşam
köfte
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur
spor
30 dk yürüyüş
oyledir evettyalniz cok geldi yarisini dolaba koydum yarin yerim diye
bak durdun durdun birden iyi motive oldun harika gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?