Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

72 kg ile başladığım bu serüven 68 ve 70 arası gelgitler yaşayarak devam ediyo ve ben çok sıkıldım artık gerçekten zayıflamak istiyorum 68leri bir daha asla görmek istemiyorum ama bu sefer azimliyim 2 gün önce dukana 70 ile başladım kusurlarıda vardı ama hatırlamıyorum bu sabah itibariyle 68,3

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
kilomda gram azalma yok üzgünümm

69.0 kilomm

bu arada Hicrann mükemmel olmuşsunn çok zarif duruyon gelinlikte
saçın filanda olunca çok daha güzel olcaksınn

cnmm benımm melek gıbı olmussun cok yakısmıs gelınlık..ayrıca cokta guzel gorunuyorsun gelınlık cok hos durmus ustunde

canım çok güzel bir gelin olmuşsun allah tamamına erdirsin hep mutlu saglıklı olursun

çok güzel olmuşsun Kilo falan vermek yok

günaydın kızlarrr
kilomda gram azalma yok üzgünümm

69.0 kilomm

bu arada hicrann mükemmel olmuşsunn çok zarif duruyon gelinlikte
saçın filanda olunca çok daha güzel olcaksınn

çok tesekkür ederim arkadaşlar Yorumlarınızı okuyunca nasıl mutlu oldum Anlatamam

kızlar ben bugün arkadşıma gitcem birazdan olamıcam bugün
farkındasınız sizde bu aralar eskisi kadar sık giremedim ama her gün ya ben biyerdeyim ya biri bende :)))
son işsiz günlerimi değerlendiriyom ondan kızlarr yakında tam gaz gelcem inşallahhh

dünde başka bi arkadaşım bendeydi kahvaltıda
kahvaltı masamızın resmini çektim
ekliyim sizeee :)

off kızlar çok geç kaldım farkındayım..sabah aşkitomu hastaneye götürdüm..gece ateşlendi..farenjit olmuş..kilom 86.1 maalesef..sonra tekrar uğrarım, kahvaltı yapmadım daha..

muhlamaaaaaaaaaaa

Sen bu kahvaltı fasıllarını iptal et yoksa verdiğin yok aldığın çok olcak

Ohhh masallahhhh

Gunaydin kizlar
Bu haftaki kilom 84.900
Telden giriyorum kimseye cevap yazamicam birazdan pcye inerim o zaman gorusuruz

:18::18::18::18: tırstımmmmm

BeyazBulut
Okyanusada
Doksanaltmısdoksan
Lıonessa

Kılo bıldırımı yapmayan arkadaslar son 20 dk

wowww ne ettin edoş ya bu şartlarda kiko verememen normal

off kızlar çok geç kaldım farkındayım..sabah aşkitomu hastaneye götürdüm..gece ateşlendi..farenjit olmuş..kilom 86.1 maalesef..sonra tekrar uğrarım, kahvaltı yapmadım daha..

oyy gecmis olsun kuzuma

ohhh edda harika gorunuyor soyle bir kahvalti yapmayali tam 1 yil oluyor

51.6

Günaydııııııııınnnnnnnnn efendim...

gunaydin canim gozun aydin 50ye az kalmis

günaydın kızlar geçen hafta 96.5
bu hafta 95.3

tebrik ederim harika gidiyoruz hepimiz yasasin dukan

Arkadaşlar Bu gelinlik benim gelinliğim Dün ilk provam vardı sizinlede paylaşmak istedim

hicrancim cok guzel olmussun mutluluklar dilerim canim

Dukan menusu Guzel ma su vejeteryn tavugu ne olakı merak edıyorum

canim Quorn diye bisey ingiltere'de cikmis ilk, tadi kokusu dokusu eti andiriyor hatta tavuk versiyonu ayni tavuk gibi yalniz azicik daha yumusak. biftegi, kiymasi, salami vs de yapiliyor. yani et yiyen biri ne yemek yapiyorsa ben de aynisindan yapabiliyorum etsiz ama etliymis gibi annem hatta buraya geldiginde manti yapmisti bana Quorn versiyonunu yapmisti ayni olmustu hic tat farki yok. ama en yagsiz etten 80% daha az yagli ve cok dusuk kalorili. koca biftekler mesela esim normalini yiyor 300-400 kalori benimki 100 kaloriye geliyor toplam. o yuzden diyet acisindan da iyi oluyor yani su kucuk pakette olan parca tavuk seklinde olandan yiyorum hergun yogurtla super oluyor

ben de bu sabah sonunda parcalamadan yaptigim dukan kreplerini gururla paylasayim arkadaslar iste benim dukan kahvaltim

2 dukan krep, az yagli feta peyniri, 1 yumi, sekersiz meyve konsantreli su 500 ml
su an tok ve de mutluyum
yarin arkadasima aksam yemegine gidiyoruz o da dukanci, tatliyi ben yapicam diye soz verdim. yulaf kepegi kullanmadan birsey yapmak istiyorum ki porsiyon sinirlamasi olmasin yiyebildigimiz kadar yiyelim kayinvalidem markete gidiyormus ona siparis verdim bana vejeteryanlara uygun bir jelatin al diye umarim bulabilir. bulamazsa normal jelatin koymam lazim o zaman ben yiyemicem neyse artik. su 2 renkli cheesecake burada paylasmistim ya, ondan yapmayi planliyorum becerebilirsem. bugunden yapicam yarina tutmus olur sabah bakicam tutmamissa limonlu lorlu muffin yapicam napayim. o da kotu olursa tatli yerine tarcinli sut icerik artik

ellerine sağlık fulya tabak mükemmel gözüküyo bende 1saattir şu mikrodalga ekmeğinin tarifini arıyorum bulamadım haftasonu için yapacaktım
ama dün krep yaptım diyette olan insan için mükemmel doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…