- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.401
Agirlimca altın istesem köşeyi dönerimBoynuna, beline, koluna zincir istesene
KesinlikleEkler daha makbule geçer sanki sanadüdüklüde de fissler öneririm
Kuasar çok mu az gelmeye başladın canımGecen cuma 77.20
Bugun 77.00
Aradaki fark 200
Yuzde 0,259
çok şirinler yaaaa seninkilerHaftaya doğum günüm var oğlan babasını aramis babacığım annem için bı planımız varmı diye
Benimki de ben düdüklü Alicam sen düşün napicani demiş
Oglanda bende pasta alıyım ozaman demiş
Harika fikir anan çok sevinecek demiş benim kazmada
Bunuda bana anlatiyor bide
niranım orasını karıştırma yavvf hiç bir şey almamalarındansa düdüklü de iyidir böyle böyle alışacaklar hediye almayaDüdüklü ev hediyesi ama
Kendimi çok şartladım pazartesiye ya o yüzden onlardan 3 gün geride olayım bit şey olmaz@Lusi bugün başlamış
Listeye girmeyi istiyordun, sende bugün başlayabilirsin
istemiyorsan bitmiştir , eşin ısrar etmez demi , ederse zaten hastasın 4 gün serumla besleneceksin ekstra bonus strese ihtiyacın olmadığını açık ama uygun bir dille söyle gülümGelmek ister aramızı düzeltmeye çalışıyo ama bn isremiyorum artık
Abla dedem vefat etti giremem demistim.Kuasar çok mu az gelmeye başladın canım
Ben seni daha sık görmek istiyorum burada
Benimki de sadece öğretmenler günümü kutlarniranım orasını karıştırma yavvf hiç bir şey almamalarındansa düdüklü de iyidir böyle böyle alışacaklar hediye almaya
nirana dur elleşme dedim ama seninkiler evin ihtiyacını senin doğum gününe mi denk getiriyor neGeçen senede süpürge almistiSeneye büyük hediye istiyorum koltuk takımı
Uyanık ve kurnaz koca modeli dermişimnirana dur elleşme dedim ama seninkiler evin ihtiyacını senin doğum gününe mi denk getiriyor ne
ayyy işte ince ayrıntılar insanı mutlu ediyor gülüm yine seni düşünüyorlar sen kullanacaksın düdüklüyüAgirlimca altın istesem köşeyi dönerim
Hiç bir zaman altının takımın bı değeri olmadı gözümde .
Yuzugum kırıldı yaptirmakla ugrasmayip satıp kıyafet almistim
Oğlumun doğum günümü dert edip babasına sorması beni mutlu etmeye yetiyor
Yada kocamın aman hepsi düdüklü al gitsin bı tane demeden,kaç gündür ona kafa yorup araştırması iyi olsun güvenli olsun patlama riski olmasın diye uğraşması benim için pirlantadan altında dan çokda kıymetli kaptancigim
hepimizin ki ayrı alem bu kocalar olmasa hayat çook sıkıcı olurdu beeeBenimki de sadece öğretmenler günümü kutlar
Kocam değil öğrencim sanki
hepimizin tespiti doğruUyanık ve kurnaz koca modeli dermişim
Ama Dilek hediyenin türünü önemsemediğini söylemişti
aramıza hoşgeldin canım ben bayadir gelmiyordum yanlışla silinmiştir eklemiş arkadaşlarGünaydınlar hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta :58
bu hafta :57.5
aradaki fark :0.5
Yüzde :% 0.86
İyi ki varsınız kızlar tekrar yapabileceğimi gösterdiniz bana❤p
Ama denemedekiler arasında neden adım yok kiNorth River geçmem gereken bir level daha mı var
aramıza hoşgeldin ela emzirirken güzel verirsin ve inşallah atanirsinGunaydinnn kizlarrrizninizle araniza katilmak istiyorum..Kendimi tanitayim
Adı: ela
Yaşı: 33
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2/ 2.5 yaş oğlum 2.5 ay kizim
Emziriyormusun: evet
Meslek: atanamayan öğretmenim şu anda 2. Univ okuyorum belki bu branştan atanirim
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:1.59
Kilo: 93
Hedef: ulaşılır hedefler koyup her seferinde değiştirmek isti yorum mümkünse. İlk hedefim 80 son hedefim 58
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet 3.takimda yarıştım henüz deneme surecindeyken takim kapanma karari aldi.
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Tabiki♥
Yukarda bahsetmedigim şeylerden bahsedeyim. Aslinda ilk çocuğum dogduktan sonra diyete başlamıştım ama o 1 buçuk yaşındayken baslamistim bu kadar erken değildi güzelde kilo veriyordum baya zayifladim da aslinda 70 lere kadar düşmüştüm derken hamile kaldim ve bir anda diyeti birakmak zorunda kaldim.. Böyle olunca da 2 kat olarak geri döndü kilolarim. Evet bebegim çok küçük emziriyorum ama kilolarimla çok mutsuzum çok stres yapiyorum ve bu stresin sütümü azaltacağını düşünüyorum o yuzden de kilo vermek istiyorum. Her gün 2 mil leslie neden yapmaya çalışıyorum. 3.5 litre su icmeye çalışıyorum..Umarim araniza katilirim sizin guzel enerjinize bende ortak olur kilo verebilirim. Özellikle güçlü bir takımda olmak istedim pes etmemek daha da güçlenmek için.
Son bir buçuk aya baktim her etapta derece yapmış sabit bir takim hepinizi tebrik ediyorum.
söyleyeceklerim bu kadar Yarışmacı arkadaşlara başarılar
canım benimde birden çıktı kuzey 9 aylıkken bu kadardı bu kız öne doğru buyuyor kuzey basket topu kadardıiyiyim cnm şükür sen naislsin bebiş 18 haftalık oldu bu bı haftadır karnım acayip çıkmaya başladı hızlı büyüyor artık snrm MaşAllah senin 22 haftalık olmuş
çok iyi cnm bende bı kaç hafta sabit kalabilirsin insAllah iyi olacak
güzel eksi cnm kilona göre
Ooo tebrikelr cnm güzel eksi
hataların varmış bulgur bende hiç şişlik yapmaz ama her bünyede değişiyor işte haftaya daha fazla ekside olursun insAllah cnm artıda olmaktan iyidir
kilona göre güzel eksi cnm tebriklet
regl etkisi olabilir artıda olmamam güzel cnm telafi edersn haftaya insAllah
güzel.eksi cnm haftaya daha fazla eksiye geçersin insAllah
hg cnm ben Hafize insAllah sağlıkla ideal kilona ulasirsn emziren çok burda insAllah sende avantaja çevirenlerden olursun
ooo izinden eksi ile donmek :)İzin kilo : 65
Güncel: 64.2
Fark: 800
Yüzde: 1.23
Kaptanım güzel yüzde yakalamışken döneyim listeye olur mu?
canım geçmiş olsun çocuklara kim bakacak gelecek mi biri 3-4 gün yatış verdi demişsinGünaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Sabah 6da çıkmadan tartılmıştm
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
neyse artık 300g da haftaya kalır :)Ay kızlar bugün sabah tartılacağımı unutup 330 milimlik bardak su içtim
Cuma:83.1
Bugün:82.4
Fark: -700 gram
Yüzde: 0.85
evet canım 800g toplamda 22.haftadayim , herşey iyi yolunda şükür sen nasılsın oğlun nasılKız bahar dün aklimdan gectin napti acaba ugramadi bayadir dedim nasil bebis sagliklimi sen iyimisin kac kg aldin toplamda 800 gr mi :) masllah cok iyisin kacinci haftadaydin
super o hafif iniş çıkışlar normalKızlar benim bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bu hafta 68.3
Dün 67.8 di bu aralarda gidip geliyorum
+800 leri saymıyorum ben çünkü hep iniş çıkış oluyorGünaydın kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta: 82.8
Bu hafta: 83.6
Fark: +800
Bı süre sabit kalmayı başarsam iyi olacak
sagol canım benim22. Haftaya 800 gramla gelmek harikamaşallah
Süpersin kaptan artılar gitmiş eksi olunmuş
Tebrik ederim canım
Harikasın Merve ama ben halaFitt_anne yi tutuyorum
Olsun canım eksi olmak güzel
Tebrik ederim canım
Çizgini hiç bozmadan sürekli eksiyle devam ediyorsun maşallah canım
İlk haftadan harika bir sonuç
Süper izindeyken eksidesin
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanırsın sonucun da harika
Dikkat et kendine kuzu ya Allahım şifa versin
Hedefin için en kısa sürede dön aramıza canım
Dikkat et canım inşallah çok almazsın
evet canım 4d ye girdim geçen o zaman anlıyorum büyüdüğünü yoksa hareketlerde olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum çok hafifim bunda ilkinda daha zordu benim maşallah deyim kendime ,geleceğim bundan sonra :)ne güzel tatildir o öyle
artik normal bebis büyüyor
gayet iyi canim
kilona göre Cok iyi canim
masallah hep böyle devam etsin ins canim
demekki fazla tüketmemelisin canim ne azindan eksidesin Oda güzel
güzel Canim
en azindan eksi canim
kilona göre gayet güzel
hosgeldin canim bol eksilerin olsun insallah
haftaya insallah güzel eksi gelir canim
cok iyi canim
cok gecmis olsun canim, erken tartilmissin ama Cok iyi
hayirli olsun canim bol eksilerin olsun ins
buda gayet güzel Canim ama 1 kilo gitmistir
ins diledigin kiloya ulasirsin canim kisa sürede
Artik bebis büyüyor kacak seniNiye gelmiyorsun buralara
waowwww diyorumHanımlar WC gittim biraz bekliyip odemide attım ve tartilip geldim
Geçen hafts 86.6
Bu hafta 84.5.
Fark 2.1
Yuzdeyi yendigim rakibim hesapliycak ceza olarak
@askrhpozitif
Günaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr
Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti
kiz senin yemede sınırının olmadığını orda anladım bunca yıl sonraBalım hoşgeldin ben geldim sen kaçtınHalbukisi senin gozunun onunder erisem bitsem fenami olur
Baharım çiçeğim maşallah nasilda kontrolü gidiyorsun ben senin ayında 20 kilo almıştım galiba
2 hafta önce 91.1 geçen cuma tartılmadım
bu hafta 91.3
fark + 200gr
pazartesi +1 kg du bu kadar gitmiş sadece
Onun doğum gününde kurutma makinesi aldık bizde gelenek bunirana dur elleşme dedim ama seninkiler evin ihtiyacını senin doğum gününe mi denk getiriyor ne
Bakış açısı farkıUyanık ve kurnaz koca modeli dermişim
Ama Dilek hediyenin türünü önemsemediğini söylemişti
Latife yaptık zaten kuzuBakış açısı farkı
Cep telefonu kolye araba hediyeside olmuştur eşimin bana ..
Eve eşya almasi yada şahsıma ait hediye alması okadar önemsizki bana yaşattığı mutluluğun verdiği kıymetin huzurun yaninda..
Biz ona oyuzden değer ve kıymet veren koca modeli diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?