Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boynuna, beline, koluna zincir istesene
Agirlimca altın istesem köşeyi dönerim
Hiç bir zaman altının takımın bı değeri olmadı gözümde .
Yuzugum kırıldı yaptirmakla ugrasmayip satıp kıyafet almistim
Oğlumun doğum günümü dert edip babasına sorması beni mutlu etmeye yetiyor
Yada kocamın aman hepsi düdüklü al gitsin bı tane demeden,kaç gündür ona kafa yorup araştırması iyi olsun güvenli olsun patlama riski olmasın diye uğraşması benim için pirlantadan altında dan çokda kıymetli kaptancigim

çok şirinler yaaaa seninkiler
ben ağzımla diyorum bana hediye alın 5 liralık bardak da olsa alın daaaa diyorum almadılar doğum günümü bile ben dedim de öylesine kutladılar geçen sene benim sıpa bana bir allah hayırlı ömürlerversin bile demedi gitti arkadaşının doğum günü kutladılar yani kazmanın da kazması olanlar var haline şükret

Gelmek ister aramızı düzeltmeye çalışıyo ama bn isremiyorum artık
istemiyorsan bitmiştir , eşin ısrar etmez demi , ederse zaten hastasın 4 gün serumla besleneceksin ekstra bonus strese ihtiyacın olmadığını açık ama uygun bir dille söyle gülüm

ayyy işte ince ayrıntılar insanı mutlu ediyor gülüm yine seni düşünüyorlar sen kullanacaksın düdüklüyü

Benimki de sadece öğretmenler günümü kutlar
Kocam değil öğrencim sanki
hepimizin ki ayrı alem bu kocalar olmasa hayat çook sıkıcı olurdu beee
benimkinin en son kutladığı şey 40 gün önce yeğenimin doğmasıydı … hadi gözün aydın hala oldun şimdi bir helva kavurursun yeriz … olarak kutladı canı helva çekmiş de

Bassagligi dileginiz için hepinize çok teşekkür ederim.Alinti yapamadim...
Ben izne ayrilmak istiyorum... sebebi ise ; devamli aldigim kötü haberler ve eşim ile olan problemlerden ötürü kendimi iyi hissetmiyorum. Kendi halimde kalip kendimi toparlamak istiyorum. Kaptanımız uygun gorurse Handandandan

aramıza hoşgeldin canım ben bayadir gelmiyordum yanlışla silinmiştir eklemiş arkadaşlar
aramıza hoşgeldin ela emzirirken güzel verirsin ve inşallah atanirsin
canım benimde birden çıktı kuzey 9 aylıkken bu kadardı bu kız öne doğru buyuyor kuzey basket topu kadardı
İzin kilo : 65
Güncel: 64.2
Fark: 800
Yüzde: 1.23

Kaptanım güzel yüzde yakalamışken döneyim listeye olur mu?
ooo izinden eksi ile donmek :)
canım geçmiş olsun çocuklara kim bakacak gelecek mi biri 3-4 gün yatış verdi demişsin
Ay kızlar bugün sabah tartılacağımı unutup 330 milimlik bardak su içtim
Cuma:83.1
Bugün:82.4
Fark: -700 gram
Yüzde: 0.85
neyse artık 300g da haftaya kalır :)
Kız bahar dün aklimdan gectin napti acaba ugramadi bayadir dedim nasil bebis sagliklimi sen iyimisin kac kg aldin toplamda 800 gr mi :) masllah cok iyisin kacinci haftadaydin
evet canım 800g toplamda 22.haftadayim , herşey iyi yolunda şükür sen nasılsın oğlun nasıl
Kızlar benim bildirimim

Gecen hafta 68.0
Bu hafta 68.3

Dün 67.8 di bu aralarda gidip geliyorum
super o hafif iniş çıkışlar normal
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta: 82.8
Bu hafta: 83.6
Fark: +800
Bı süre sabit kalmayı başarsam iyi olacak
+800 leri saymıyorum ben çünkü hep iniş çıkış oluyor
sagol canım benim
evet canım 4d ye girdim geçen o zaman anlıyorum büyüdüğünü yoksa hareketlerde olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum çok hafifim bunda ilkinda daha zordu benim maşallah deyim kendime ,geleceğim bundan sonra :)
Hanımlar WC gittim biraz bekliyip odemide attım ve tartilip geldim
Geçen hafts 86.6
Bu hafta 84.5.
Fark 2.1
Yuzdeyi yendigim rakibim hesapliycak ceza olarak
@askrhpozitif
waowwww diyorum
Günaydin arkadaslar

Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr

Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti

Balım hoşgeldin ben geldim sen kaçtınHalbukisi senin gozunun onunder erisem bitsem fenami olur
Baharım çiçeğim maşallah nasilda kontrolü gidiyorsun ben senin ayında 20 kilo almıştım galiba
kiz senin yemede sınırının olmadığını orda anladım bunca yıl sonra
2 hafta önce 91.1 geçen cuma tartılmadım
bu hafta 91.3
fark + 200gr

pazartesi +1 kg du bu kadar gitmiş sadece
cok değil abla accik hareketle gider

Uyanık ve kurnaz koca modeli dermişim
Ama Dilek hediyenin türünü önemsemediğini söylemişti
Bakış açısı farkı
Cep telefonu kolye araba hediyeside olmuştur eşimin bana ..
Eve eşya almasi yada şahsıma ait hediye alması okadar önemsizki bana yaşattığı mutluluğun verdiği kıymetin huzurun yaninda..
Biz ona oyuzden değer ve kıymet veren koca modeli diyelim

Latife yaptık zaten kuzu
Huzur ve mutluluğun yerini hiçbirsey tutamaz.
Hepimiz bunun farkındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…