Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Su, yağsız tuzsuz sebze çorbası bugün. Değerlerim düşmeye devam ederse yarın taburcu edecekmiş
İnş bı an önce çıkarırlar kuzu ya
Hoşgeldin Furha, benim adım Nazlı aynı yastayiz evliyim çocuğum yok. Umarım bizimle güzel kilolar verirsin
İyi geceler canım
gayet güzel olmus canim porda var daha ne olsun :))
Nazlicim ben otobüsle gidilecek bı yere yürüyerek gidiyorum hareket etmiş olmak için spor amaçlı. Onu da buraya yürüyüş olarak yazıyorum. Yanlış değil bu di mi gruptakilere haksızlık olmasın.
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım pek yarış gibi olmadı sana fazladan iş oluyo böyle.
Ellerine saglik tatlim

Gittinizmi kv gile :)
Gittik abla yeni gelebildik. Lahmacun iptal

Nazlicim ben otobüsle gidilecek bı yere yürüyerek gidiyorum hareket etmiş olmak için spor amaçlı. Onu da buraya yürüyüş olarak yazıyorum. Yanlış değil bu di mi gruptakilere haksızlık olmasın.
yok canim neden haksizlik olsun sonucta yürüyorsun :)
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım pek yarış gibi olmadı sana fazladan iş oluyo böyle.
tamam bi oy daha bireysele :)

Tmm fuhracim haftasonlari genelde sakin olur zaten :)) yinede bi selam verip ne yapiyoz ne ediyoz rapor veririz
Yoksa merak ederiz biz

Nasil bi beslenme plani uyguluyorsun
Ne zaman basladin
Tmm inşallah cnm. Yazarım
Beslenme konusu bende karışık biraz. Emzirdiğim için tam anlamıyla diyet uygulayamıyorum eve ne pişirdiysem ondan yiyorum. Bulgurlu yiyecekler daha çok tercihim Az olan sütümün daha da azalmaması için koyu diyet uygulayamıyorum.
Kilolarımın Hızlı bi şekilde değil de yavaştan gitmesi taraftarıyım bu şekilde

Hoşbuldum Nazlıcım.
İnşallah hep beraber

Gittik abla yeni gelebildik. Lahmacun iptal
ne oldu cnm niye iptal olmus :)
Zaten biz saglikli beslenme olarak bakiyoruz tatlim
Kimseye et urunlerini yumurtasini sebzesini salatasini yogurdunu yeme demiyoruz :)))
Burda başka emzikli annelerde var
Dogru saglikli seylerden yeterli duzenli beslenip bide bol su olursa, süt olacagi varsa olur :)

Daha sonra yapalım diye düşünmüşler. Herkes toplandı ama normal yemek yedik. Ben çok acıktım diyerek herkes toplanmadan önden yedim Yoksa sofrada bir sürü onu da ye bunu da ye muhabbeti olacaktı. Azıcık ayıp olmuş olabilir ama başka çözüm gelmedi aklıma

Yabanci degilya tatlim
Orasida senin evin sayilir
Ayip oldugunu sanmiyorum

Ben eve gelincede benim gelin mesaj yazmis
Sagol anne Allah razi olsun işleri bitirdik diye :))

Ev sahibi bide bütün duvar kagitlari sökülecek demis, onlari cikardi
Anneside yardima gelmis :)
Seni övdük biraz da gelini övelim abla
Değer biliyo olması güzel. Maşallah aranızda güzel bı iletişim var

Size komik bisey soyliyim

Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve

Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
Abla ben çocukken yan komşumuzun iki gelinin adı filiz iki gelinin adı da Yeliz idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…