- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.901
karisiklik oluyormu peki soy isimlerde ayni :)))Size komik bisey soyliyim
Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve
Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
iyi geceler canimBen yatıyorum herkese iyi geceler
buna sasirdim iste :)))Abla ben çocukken yan komşumuzun iki gelinin adı filiz iki gelinin adı da Yeliz idi
gunduz mızıldandı canım ama sukur atesı asırı yukselmedı. Ama su anda 39 cıvarlarında. Dertler neden gece azarkı. Anlayacagın gece nobetındeyız bugundeonda sıkılıyorum Leslie ye devam inşallah
mis
inş telafi edersin canım
en azından fazla değil abla Cuma’ya inş eksi gelir
inşallah canım
bence o fazla olur
demekki bütün babalar öyle benim babamda hemen anne anne der, küçük yaştan beri ayrı diye düşünürdüm
çok iyi abla 8 lere hoşgeldin haftayada güzel gitsin inş
iyi güldüm ya
iyi oturmalar canım herhalde geri sönmüşsündür geç kaldım biraz
haftaya daha güzel eksi gelir inş
hayırlı olsun bol eksilerin olsun inş
allah seni ne etmesin
ee asam haklıymış canım
allah kolaylık versin her ikinizede taşınma işi çok zor
çok geçmiş olsun canım şuan nasıl?
maşallah canım ne diyimerken kalkan erken yol alır boşuna dememişler
çok şükür canım inşallah sahada iyi olursun. Allah gecinden versin inşallah
kınadaydım canım o yüzden migrenim yok çok şükür inş olmazda
doğum günü kutlu olsun yavrunun nice yıllara
hosgeldın canım. Ben hatıce 29 yasındayım uc tanede kuzucugum var.Adı: Furha63
Yaşı: 29
Evli/bekar. evli
Çocuk/yaşları: 9, 7, 8aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 158
Kilo: 72. 200
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hamilelikten dolayı kilo aldım. 15 kilo aldım. 75 kilo ile diyete başladım inşallah bu takımda hedefime ulaşırım.
aman bosvermek en guzelı canım.Heellöög takım bugün günlerden kocaya sinir olmaca günü sen mıkayyet ol yarabbüleamüün
Ne zaman su alsak kavga çıkarıyor arabayı park ederken duvara sürtmüş niye bakmadın diye bana sataşıyor la havlee duvarla sözleştim çünkü ben, öğlen yemek yemedim diye sataşıyor, akşam acıktım balık neyime yetsin diye sataşıyor, mutfakta bulaşık toplarken ne çok mutfakta duruyorsunuz iş bitmiyor diye sataşıyor..
Tivibuvi kanallar gitmiş ara şunları diye sataşıyor allaaah allaaaaah bilmediğim muayyen döngüsü mü var herifin noluyür yahu
guzelmış canım ve hakıkaten dogru. Utuyu erteler dururum ama yapınca ohhh dolaba tertemız asmak sahane oluyor. Sporla olan benzetmen cukk oturmusTeşekkür ederim canımmmHep derim spor ütü gibidir erteler durursun yapincada keşke daha önce yapsaydim dersin
maşallah rabbım bozmasın canım. Gelınde kıymet bılıyor. Rabbım boyle surdursunBen eve gelincede benim gelin mesaj yazmis
Sagol anne Allah razi olsun işleri bitirdik diye :))
Ev sahibi bide bütün duvar kagitlari sökülecek demis, onlari cikardi
Anneside yardima gelmis :)
yaa ne denkgelmıs ama.kızla gelını nasıl ayırt edıyorsunuz abla seslenırkenSize komik bisey soyliyim
Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve
malesef canim hep gece daha cok aziyorgunduz mızıldandı canım ama sukur atesı asırı yukselmedı. Ama su anda 39 cıvarlarında. Dertler neden gece azarkı. Anlayacagın gece nobetındeyız bugunde
Aynen be gülümBiz yüzsüzüz bacım küsmek falan yok iyi mi kötü mü bilemedim
Bizimde dis patliyacak bu gece huysuz uyuyamadi bir türlü.Gece nöbeti tutuyorum yine kız taşımış hastalığı oğlan ile dolanıyoruz bakalım
Tam yerleşene kadar cocuklarin fazla mesai yapicaksin bu sıra ozaman ablamAnca gelebildim bebegim
Bugün bebeler bendeydi
Öğlen geldiler aksam 8.30 gibi evlerine biraktim geldim
Hâlâ bi başım varmi bilmiyorum
ınş canım sagolmalesef canim hep gece daha cok aziyorins dahada iyi olur
Gecmiş olsun canım.Gece nöbeti tutuyorum yine kız taşımış hastalığı oğlan ile dolanıyoruz bakalım
Az once bu mesajım yarım kalmış kızla ugrasırken @Furha63 canım boy kılo yas olarak uyuyoruz dıyecemtım. 1.56 boyum, 73 kılom. Inş ıstedıgın kıloya en kısa zamanda ulaşırsın.osgeldın canım. Ben hatıce 29 yasındayım uc tanede kuzucugum var
Bireysel daha mi iyi olur sanki canım ?arkadaslar spor listesini iki gruba ayirmamizin amaci birbimizi tesvik edip daha fazla spor yapilmasiydi ama malesef öyle olmuyor cezalar zaten uygulanmiyor öylece kaliyor.
sizce bu sekilde devam mi etsin? yoksa eski bireysel sisteme geri dönelim mi?
Üçleme mi yapıyosunuzSize komik bisey soyliyim
Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve
Bu da komikmişAbla ben çocukken yan komşumuzun iki gelinin adı filiz iki gelinin adı da Yeliz idi
Bireysele dön bence canımarkadaslar spor listesini iki gruba ayirmamizin amaci birbimizi tesvik edip daha fazla spor yapilmasiydi ama malesef öyle olmuyor cezalar zaten uygulanmiyor öylece kaliyor.
sizce bu sekilde devam mi etsin? yoksa eski bireysel sisteme geri dönelim mi?
Olurda sabahın nurunda tartı resmi çekmeyi unutursan netten kilona uygun bir tartı fotosu bul at, ben kabul ederimOldu cnm sabahin köründe gözümü acmadan bide tarih nick düşüneyim
Eee bi yere tutunarak tartilip, o fotoyu ceksem bildirim kesin dogrumu oluyor o zaman
Sorun degil tarih nick de koyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?