Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunduz mızıldandı canım ama sukur atesı asırı yukselmedı. Ama su anda 39 cıvarlarında. Dertler neden gece azarkı. Anlayacagın gece nobetındeyız bugunde
hosgeldın canım. Ben hatıce 29 yasındayım uc tanede kuzucugum var.
aman bosvermek en guzelı canım.
Teşekkür ederim canımmm Hep derim spor ütü gibidir erteler durursun yapincada keşke daha önce yapsaydim dersin
guzelmış canım ve hakıkaten dogru. Utuyu erteler dururum ama yapınca ohhh dolaba tertemız asmak sahane oluyor. Sporla olan benzetmen cukk oturmus
Ben eve gelincede benim gelin mesaj yazmis
Sagol anne Allah razi olsun işleri bitirdik diye :))

Ev sahibi bide bütün duvar kagitlari sökülecek demis, onlari cikardi
Anneside yardima gelmis :)
maşallah rabbım bozmasın canım. Gelınde kıymet bılıyor. Rabbım boyle surdursun
Size komik bisey soyliyim

Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve

Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
yaa ne denkgelmıs ama.kızla gelını nasıl ayırt edıyorsunuz abla seslenırken

gunduz mızıldandı canım ama sukur atesı asırı yukselmedı. Ama su anda 39 cıvarlarında. Dertler neden gece azarkı. Anlayacagın gece nobetındeyız bugunde
malesef canim hep gece daha cok aziyor ins dahada iyi olur

Biz yüzsüzüz bacım küsmek falan yok iyi mi kötü mü bilemedim
Aynen be gülüm
Bizde kusmeyiz eşimle Cat çat söylerim sikintimi lafım bitincede sofrayı hazirliyimmi derim oda hazırla der
Kuserek trip atarak enerjimi dusurem bukadar işimin arasında

Anca gelebildim bebegim

Bugün bebeler bendeydi
Öğlen geldiler aksam 8.30 gibi evlerine biraktim geldim
Hâlâ bi başım varmi bilmiyorum
Tam yerleşene kadar cocuklarin fazla mesai yapicaksin bu sıra ozaman ablam

osgeldın canım. Ben hatıce 29 yasındayım uc tanede kuzucugum var
Az once bu mesajım yarım kalmış kızla ugrasırken @Furha63 canım boy kılo yas olarak uyuyoruz dıyecemtım. 1.56 boyum, 73 kılom. Inş ıstedıgın kıloya en kısa zamanda ulaşırsın.

Bireysel daha mi iyi olur sanki canım ?

Bireysele dön bence canım

Oldu cnm sabahin köründe gözümü acmadan bide tarih nick düşüneyim

Eee bi yere tutunarak tartilip, o fotoyu ceksem bildirim kesin dogrumu oluyor o zaman
Sorun degil tarih nick de koyarim
Olurda sabahın nurunda tartı resmi çekmeyi unutursan netten kilona uygun bir tartı fotosu bul at, ben kabul ederim

Günaydın herkese
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
Dünü atlattık kv supriz yapmış Ankara'ya gelmiş . Sabah kaynım almış birazdan onlara kahvaltıya gideceğiz çocuklar şaşıracak dört gözle bekliyorlardi . Yani ben 10 gün yine sağda solda gezeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…