Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Pnrrr-20 canım aynısı benim de başıma gelmişti çamaşır sepetine koymuştum daha yeni oturuyordu ağlama sesine döndüm bi arkamı baktım yüz üstü yerde şükür bir şey olmadı aman bu geceki uykusuna maşallah zira benimki 2 yaşına girecek bi gece olsun düzgün uyuduğunu bilmiyorum gecede birkaç defa kalkınca seviniyordum düzeliyor diye ertesi gün yine aynı artık ben de akışına bıraktım

Ne olduki tatlim
Niye sorunlar var

Bugün

10:00=== 2 kase yoğurt çorbası
1 dilim börek
Maydanoz+tere

15:00=== 1 adet tavuk but
4 yk firikli pilav
1 kase yoğurt

Su 2 lt

Spor yok
Biraz karbonlu olmuş afiyet olsun Misafirlikte filanmiydin canim 5 çayı menüsü gibi Fena değil afiyet olsun canım Güzel afiyet olsun canım
sabah 11.00
sutlu kahve
1 kucuk tabak etli ispanak

15.00
1 kucuk kase sehriye salatasi
3 4 sarma
4 5 tane tulumba tatlisi
2 3 kasik yogurt
su 2.5 lt oldu
spor yok
Tulumba tatlısı ve 4 5 tane hemde şehriye salatası ve sarmanin üstüne olmamış canım afiyet olsun yine de Pilav hariç güzel canım pilav da azmis ama
Sabah 9.30
2 yumurta
1 dilim tbe
Peynir 5 zeytin

ara 15.00
Türk kahvesi 2 kare bitter
11 adet çiğ badem

akşam 19.00
3-4 parça kemik haşlama
Küçük tabak dometes soğan sÖğüş

su 2.5 lt
Güzel canım afiyet olsun
Cumartesi
11:00
Kgk
1 yumurtalı peynirli omlet
Maydanoz
5 zeytin

18:30
3 çöp şiş
Ayran
Yeşil salata

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel

Ne olduki tatlim
Niye sorunlar var
Abla bizimkiler dengesiz bugün ak dediklerine yarına kalmadan kara diyorlar baştan beri bı çekememezlik var zaten çok garipler yani eşim bana ben ona değer veriyorum beraber hep ortak kararlar alıyoruz diye sorun oluyor onlar istiyor ki başta kp eşim beni dövsun sövsun hiç bişey danışmasn kötü olalım yani kendileri kimseyle oturup kalkmaz bizimde öyle olmamızı istiyorlar eşim mecburiyetten bı miktar borç aldı kaynmdan dengesiz hergun arayıp resmen taciz ediyor neymiş az yiyecekmisiz az gezecekmisiz hesap verecekmisiz vs başlı başına olay zaten benim ailem gidip gelmemizi istemiyorlar ne zararı varsa kendilerinin aile yaşamı değişik zaten karısı bı yerde kendi bı yerde falan filan ben her zmn karşıyım akraba tanıdıktan borç vs zaten ama mecbur kaldı eşim bı an önce ödesrkte kurtulsak insAllah Rabb'im herkese hayırlı rızık versin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…