- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.381
Boğa burcu canımKizinin burcu ney canim
Bende kalabaligi sevmem ferah olmasi lazim ev, Sadece bazi eskilerden vazgecemiyorum anisi varsa Buda kücük seyler öyle mobilya falan degilgiysilerim vardir mesela taaa lise yillarindan giymiyorum ama atamiyorumda, bide söyle bi huyum var bisey alirim etiketi yillarca durur giymem bu kötü bisey
İyi gidiyor canım, sende durumlar nasılSelam kızlar nasıl gidiyor
Tartı gunu ne hazırmısınız
Kalori sayarak zayıflamayı dene mükemmel tam bizlik ablacalisma saatleri cok azalacak cnm tabi maaşida
Artik hic bi isimde bisey yapmak istemiyorum cnm
nasil mutluysan oyle devam et abla ..iskence gibi olacaksa zaten yapnanin bi anlami olmaz eziyet olur senin icin:)Tunaydin kizlar
1 saat geçmişi okudum :))
Bütün seviyecilerden ozurdilerim ama ben devam edemicemzaten dün bozdum
En basta bu sivi kurali
Susuzluk ve agiz kurulugu beni delirtti
Hic biseye konsantre olamadim
Surekli mutsuz huzursuz hissediyodum
Bide cok sıkı programlari ben yapamıyorum bunu birkez daha anladim
İyice strese giriyorum
Yapanlara saygim ve destegim sonsuz
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim
bi derdi sorunumu vardikiAbla sen kendini ketojenikle mutlu hissediyordun onunla devam edersin
Ben de ya aklıma gelip gelip duruyor
Ya kaptan hepimizi merakta koydun
Aynen ben de bakıyorum arada geçen özelden de yazdım girmiyor hiç
Müshil yerine evde lavman mı yapsan canım
bendede iyi cok sukur..cok motiveyim bu ara..surekli zayiflama hikayelerine bakiyorum youtube dan :)Selam kızlar nasıl gidiyor
Bende hafta bır cuma tartılıcam şimdilik kurdugum sistem bana göre iyi gidiyor tartı ne der ama onuda yarın gorucezİyi gidiyor canım, sende durumlar nasıl
Maşallah cnm nazar değmesin bu motivasyonu hedefe ulaşana kadar kaybetme inşallahnasil mutluysan oyle devam et abla ..iskence gibi olacaksa zaten yapnanin bi anlami olmaz eziyet olur senin icin:)
bi derdi sorunumu vardiki
bendede iyi cok sukur..cok motiveyim bu ara..surekli zayiflama hikayelerine bakiyorum youtube dan :)
çalışma saatleri azalsın ama maaşı nasıl azaltırlar yaa , insanlar ne yapacağını şaşırdı evde kalın deniliyor tamam da herkes memur mu devletten mi maaş alınıyor geçen hafta markette kadının biri telefon da konuşuyordu eğer haftaya da evde olursak işe çağırmazlarsa ne yapacağız v.s. diye ya günlük ya da haftalık parasını aldığı bir işte çalıştığı belliydi , ekonomik yönden hükümetlerin insanlara yardım etmesi şart , çok canım sıkılıyor bu konuya çok üzlüyorumcalisma saatleri cok azalacak cnm tabi maaşida
Artik hic bi isimde bisey yapmak istemiyorum cnm
işte benim gidivermiyor yatarken bile bir bakıyorum aklıma bir yerleri temizlemek geliyor o işi yapana kadar içim rahat etmiyor yaşlanıyor mu ne önce hiç böyle değildim :)Ayy abla bilemedim ben
Temizlik yaparken izliyorum yalnızca ben de sonrası katlanılmaz çünkübenim de sağı solu dökesim geliyo ama sonra gidiveriyo
sivas ta hava nasıl güneşli mi , burada güneşli karşı parka açılır sandalyesini getirip oturan bir çiftle arkası kasalı bisikleti nevalesi sandalyesi ve köpeğiyle gelen adam bir güzel kurulmuş güneşleniyorlar , benim de bir şey yapasım gelmiyor bazanın altını kurcaladım tel kırma malzemelerini çıkardım bari fular işleyeyim dedim 5-10 dk yaptım bıraktım :)Bugün çok bunaldm ben ya bişey yapasım yok nedense
değilimmm malum dönem başladı bir de güzel sancılı ki ohh ohh oryantal gibi kıvrandırıyor namısızzzSelam kızlar nasıl gidiyor
Sen o zaman sana özel bir şeyler yaparsın ablaArtik hic bi isimde bisey yapmak istemiyorum cnm
Kuzum ben de Doğum sonrası olmuştu labisaktı galiba aldığımız marka çok kolay uygulaması normal doğum yaptıysan Doğumdan önce yapıyorlar onun aynısıYapabilir miyim ki seti eczaneden mi alınıyor
Biraz sıkıntıları vardı evet canımbi derdi sorunumu vardiki
Tamam balım aldırayım eşime de yapayım kendimeSen o zaman sana özel bir şeyler yaparsın abla
Kuzum ben de Doğum sonrası olmuştu labisaktı galiba aldığımız marka çok kolay uygulaması normal doğum yaptıysan Doğumdan önce yapıyorlar onun aynısı
Biraz sıkıntıları vardı evet canım
Çay içtin mı canım bir çaydanlıkTamam balım aldırayım eşime de yapayım kendime
güzel ama sahur da az olmuş sadece Allah kabul etsin canım25 mart carsamba
Sahur
1 buyuk bardak sut
İftar
1 kase etli nohut
Salata
Dereotlu yogurt
Su simdilik yok
45 dk leslie 135 puanFitt_anne
güzel canım afiyet olsun25 mart
12.30
1 tabak lahana kapuska
1 kase yogurt
18.30
1 tabak ispanakli yumurta(2 yumurta vardi)
1kofte
1 tatli kasigi kisir(canim cekti)
su 2lt spor 30 dk kosu 40 dk yuruyus 240 puanFitt_anne
kabak ve mercimek yemeği mi çorba mı neyi olduğunu da yazsaydın canım ama kötü durmuyor yine afiyet olsunMenüm
Öğle
1 d peynir
1 avuç badem
Havuç
Akşam 17.00
1 kase yoğurtlu kabak
1 kase mercimek
1 kase yoğurt
Su azdı bugün
Spor yok
güzel afiyet olsun ama bu tek öğün olması kilo vermeyi zorlaştırmiyor mu genelde tek öğün alıyorsun hep25 Mart Çarşamba
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 'er adet kaju, badem, fındık, yer fıstığı
El büyüklüğünde kağıt kebabı
3 kase çoban salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
Fitt_anne 180 puan
gece yenen elma dışında güzel canımBugünkü menü
11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
Dereotu
15.30
1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
19.00
1 kepçe çorba
3 yk bulgur pilavı
2 köfte
22.00
Bir elma
2 litre su
Spor yok maalesef
ekmek beyaz degilse güzel canım afiyet olsun25 mart
1 yumurta
2 dilim sucuk
2 sünme peynir
1 üçgen peynir
2 dilim hindi füme
2 ceviz
3 siyah 3 yeşil zeyrin
14.00
4 kaşık fırın sebze kabak karnabahar havuç
1 lokma mücver
1 kase yoğurt
1 kaşık biber yoğurtlama
1 kaşık cevizli biber
18.00
1 kase mercimek
1 lokma mücver
1 kuru incir
Spor 30 dk yürüyüş 90p
30 dk abs oblique workout 90p
Su 2650 ml
@Tekrardene
ekmek beyaz degilse poğaça da olmasaymis güzel olabilirmiş afiyet olsun canımHayırlı geceler
Sabah 12.00
Bir tavada yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2cayk bal
Ara
yarım b sut
Aksam
Bir saat arayla 2kase patatesli yoğurt corbası
Bir poğaça
Çay
Kahve sütlü
güzel canım afiyet olsun24 Mart salı
10:30
Sade kahve
12:30
Tereyağında 2 yumurta
5 siyah zeytin
İki dilim beyaz peynir
1 domates
Biraz maydanoz
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
17:30
Kıymalı Bulgurlu 2 kuru patlıcan dolması
3 kaşık yoğurt
Su:2 buçuk litre
Spor: yok
güzel afiyet olsun canım10:00
Sade kahve
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates
8 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
15:30
Tarçınlı Türk kahvesi
17:30
8 kaşık tavuk sote
2 kepçe mercimek çorbası
Su: 2 buçuk litre
Spor:yok
güzel afiyet olsun canım25 Mart menüm
09.30 2 haşlanmış yumurta
7 dilim sucuk
1 dilim peynir
Salatalık biber
16.00 5-6 tane fellah köftesi
2 yk yoğurt
su: 1,5 lt
ah abla ben hamur işinde öyleyim bi tepsi dolusu yiyebilirim kilo yapmasaBenim anlamadigim 60 kilo biri nasil boyle yiyebiliyor
Yada yiyorsa nasil 60 kilo kalabiliyor
A.selam canım bende iyi gitmiyor, hiç hazır değilim yarın içinSelam kızlar nasıl gidiyor
Ye sen ye tombikellaKalori sayarak zayıflamayı dene mükemmel tam bizlik abla
Dun sutlaç yedım cıkolata yedım
Yiyerek zayıfloyosun daha ne olsun
İyi yayılmalar ablasivas ta hava nasıl güneşli mi , burada güneşli karşı parka açılır sandalyesini getirip oturan bir çiftle arkası kasalı bisikleti nevalesi sandalyesi ve köpeğiyle gelen adam bir güzel kurulmuş güneşleniyorlar , benim de bir şey yapasım gelmiyor bazanın altını kurcaladım tel kırma malzemelerini çıkardım bari fular işleyeyim dedim 5-10 dk yaptım bıraktım :)
bu gün bize yayılma günü olsun yayıl kız bir o yana bir bu yana benim gibi:)
Stres yapıyordu hissettiysen. Sende bırakanlar kervanına katılma sakın etkilenipMefkurem
Ancak yazabildim, çünkü seviyeyi bırakmana gerçekten üzüldüm.
Zayıflamak için değil sağlığımıza kavuşmak için başlamıştık aslında.
Sende bizim idolümüzdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?