Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bugün 83 lü bi rakam gördümm

vaooov maşalllah darısı başıma yaa hayırlısıyla şu 60lı kilolrı bi geride bırakırım bugünde depresyondan çıktığımdan itibarn resmen tatlı krizindeyim. elma yiyorum hurma yiyorum vs. herkese iyi geceler yarın lütfen burası kalabalık olsunnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese sağlıklı, huzurlu, işlerinin rasgideceği mutlu bir hafta diliyorum. Hayırlı bir hafta olsun inşallah hepimiz için bebişlerim.
Şimdi melisa çayımı içip kahvaltımı yapayımda sakin bir pazartesi geçireyim
Akşam eve gidincede birsürü işim olacak; yerler süpürülecek, yemek yapılacak, çamaşırlar toplanacak, ütü yapılacak...
Onun için bugün enerjimi yüksek tutmam lazım hadi bakalım bismillah, inşallah moral bozucu bir müşteri veya olay olmazda enerjimi kaybetmem

günaydınnn belim kopuyo ama iş başı yaptım ne olacak halim bilmem sabah 6:15te uyandım 7de kıymetlimi babasıyla kreşe gönderdim çok ağlamış ayrılırken şimdi aramaya korkuyorum arkalarından 1 yumurta peynir 1 dilim ekmekle kahvaltı ettim
az yiyorum ama artık diyet ve diyetle ilgili herşey sinirlerimi bozuyo :)
öğün araları 2,5 saat olmalıymış kızlar aklınızda olsun 7:30 da kahvaltı ettim 10 da 4 kayısı 5 fındık yicem amma 4 kayısı bana çok ya öğğğ getiriyo zaten aklım kalbim hepsi oğlumda

Nagişim bugün en zor günün yaa, ALlah dayanma gücü versin sana ve paşana inşallah. birkaç gün sonra hoplaya zıplaya gitmeye başlar ama ilk günler biraz üzüntülü olacaktır sanırım ayrılmak. İnşallah bugün hemen kafasına göre arkadaşlıklar edinirde hem kendi üzülmez hemde sizi üzmez kreşe giderken. Şimdi senin minik kaç yaşında ve kreş saat kaçtan kaça kadar canım?

tam 2,5 yaşında teyzesi aslında zamanı kereşin ama ana yüreği işte şimdi aradım iyiymiş oynuyomuş saat 07:40 gibi alacaklar akşamları en son benim paşa olduğu için 18:30/19 gibi geliriz dedi ama çok geç genelde babası alacak benim oturduğum kesim çalışan annelerin az olduğu bir yer yakında hiç kreş yok mecburen eşimin iş yerine yakın yer tercih ettik
benimde kafamda bir takım fikirler var araba sürmeyi halledip kendimi kreşe yakın olan gruba aldırabilirsem sabahta akşamda beraber oluruz hadi yazın neysede kışın çok geç

offf o dediğin işleri ben küçük bir canavar yanımdayken yapıcam bugün..pazartesiden nefret ediyorum!!!..

hadi bakalım , Allah kolaylığını verir inşallah..2-3 günden sonra hem sen alışırsın hem oğlun..çok üzülme..

ayy yerim ben onu yaa tam sevdiğim yaşlar 2,5 yaş filan çok sevimli ya maşallah canım işini onun okuluna yakın yere aldırmak süper bir fikir, gün içinde sana ihtiyacı filan olsa hemen gidersin hiç olmazsa, bide yakında ve hemen erişebileceğini bildiğin biyerde olması sana ve ona güç verir, daha rahat olur kafan. inşallah halledebilirsin o işi en yakın zamanda. yav ben bazen düşünüyorumda biz eski nesil bir derece daha şanslıymışız şimdi çoğumuz çalışan olduğumuz için çocukalrımızda ya annanesi ya babaannesi yada kreşe gidiyor mecburen, bizler evimizde annemizin yanında büyümüşüz şimdi bakıyorumda ne büyük bir şansmış. benimde çocuğum olunca bende mecburen annelerden birine vericem, ama sağlıkları yerinde olmazsa tabiki ikinci seçenek kreş olacak. ama kreşte kötü değil aslında evde tv ye bilgisayara bağımlı asosyal bir insan olmasından çok iyi bence, bu iştede bir hayır var yani o yüzden içini rahat tut.
bu arada çalışmayan ve evinde kendi çocuklarını büyüten tüm annelerin önünde saygıyla eğiliyorum

oyy oyy hopişim gelmiş, dün hopişle ikimiz vardık genel olarak nöbetleşe baktık topiğimize.
yerim ben senin o canavar minik cadı kızını, onu bi mıcıkla benim yerime cimcime ne tatlıydı ya laptopun üstünde

günaydın kızlar bu sabah kalkar kalkmaz biberiye çayına 1 çay kaşıgı bal koyup içtim 30 dakika sonra azıcık peynir 1 domates yedim yürüyüşe gittim tam 80 dakika yürüdüm hızlı tempoda .eve gelip 2 dilimle tam b ekmekle tost 1 domates ,1 salatalık kk peynir 1 b ayran
ardından su içiyorum 2 saat sonra 1 tabak mısır patlatıp yicem................NOT .DOKTORUMDA TAYLANT KÜMELİ MISIRI TUZSUS YAGSIZ PATLATIN İSTEDİGİNİZ KADAR YİYEBİLİRSİNİZ DEDİ ARDINDAN BOL SU İÇİN ÇOK LİFLİYMİŞ

fadime ablam hoşgeldin, maşallah sana süpersin, bende demin bi kaçamak yaptım sabahtan beri forumda kimse yok diye sıkıntıdan, ayy şimdi pişman oldum süper bir pazartesi gününne başlamışsın, bu hafta bu tempo ile devam edersen birinci bile olursun bence

ayy cnm az önce aradım keyfi çok yerindeymiş kahvaltısını yapmış şu aralar uyumak üzeredir beni bugün babam bıraktı yarında gelicem diyomuş esas bomba akşama bana herşeyi anlatır bıdığım

hadi hopişim bende sabah 98 çıktım

ben bu kilo alımını dukana bağlıyorum bende de aynısı oldu verdiğim kiloyu aynen geri aldım
reglim gecikti tam 4 gün ama gebelik falan yok sadece bolcaa şişliğim var,sabahtan görevdeydim birazdan yine çıkıcam yürü babam yürü belimde tutmuyo zaten benim yeni diyetisyen 3 lt su içeceksin dedi bitki çayı falan vermedi çok şükür :))

sabah 07:30
1 yumurta
1 d.ekmek
1 dilim peynir

ara 10:00
1 kuru kayısı
1kuru incir
5 fındık

öğle 12:30
yarım kase çorba
1 tabak taze fasülye
1 su b.yoğurt

ara 15:00
1 eti cin

akşam 18:00
5yk sebze
2 köfte kadar et
1 s.b yoğurt
salata

ara 20:30
1 porsiyon meyve + 5 badem

benim diyet listem bu öğlende salata ve sabah domates salatalık var ama yemedim bulduklarımı yedim oysaki o bana ne yazıyosa yiceksin dedi ayın 18inde kontrol var bakalım işe yarıcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…