- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.821
ne demek istiyosun murç bebişim
çok mu yiyorlar aaadedikodu yapalım kimse duymadan
bizimkiler menüleri sporları iyi, kaptanları dayanamıyor tatlılara
murç kalbimi kırmaaaaaaaaaaa
yanı kacamaga meyıllı olmadıgımızı ıdda etmıyceksın heralde
ben bişey mi kaçırdım :26:
ne küsmesi kız..laptopu kapattımda accuk bezelye ayıklayıverdim..Hopıs kustu gıttı ıste nagıss sende ıkı dk vakıf ol konuya
ne küsmesi kız..laptopu kapattımda accuk bezelye ayıklayıverdim..
kızlar bugün kk da bişey var..attığım mesaj bir satte gitmiyot..hatta çıkıp tekrar giriyorum..:44:yaw dün sakat belimle kan ter spor yaptım bugün elimde pişmaniye geziyorum..nedir benim bu halim ..anlamadım gitti kendimi..
Kardeş takımımızın uygulamaya koyduğu bi yenilik.Hoşuma gitti arakladım
Bundan sonra her hafta haftanın ÇALIŞKAN TEMBEL ve SPORCU üyesini seçicez...
Şöyle ki;
O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''
En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''
En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.Tabiki sporcu üyeyi seçebilmemiz için herkesın yaptığı spor dksını menulerınde paylasması gerek...
Cumartesi günleri benim tarafımdan liste yayınlanacak.Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.
valla hakkaten var bişey bende..bu ne yaa..insan kendine bu kadar zulmedermi..git spor yap, öl geber..bugün pişmaniye gör atla hemen..offfffffff
- Tartı fotosunu koymak zorunludur.İstisna durumlarda açıklama takım üyelerine yapılmalıdır.
- Her üye kendi msj sayısının kendi takip edecek.Yazdığı msj kaçıncı mesajsa başlığa o rakam yazılmalıdır.
- Kardeş talkıma düzenli ziyaret yapılması ıkı komsunun duvarlarını yıkması ıcın onemlıdır.Zaman buldukca kardeş takım ziyaret edilmelidir.
- Menülerinizi Sabah; Ara; Öğle; Ara; Akşam; Ara; Spor; şeklinde yazarsanız dha anlaşılır olur.Menüleri ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahı yazabılırsınız...
[/COLOR][/FONT]
MursH[/FONT]
1- ben cıbıl tartılıyorum cıbıl bacaklar mübah mıdır
2- mesaj takibi benim için miimkin değil çünkü çenem maşallah çok çalışıyo ayynı anda hem tel hem patron hem forumu idare ediyorum... bu bana uymadı....
diğerlerine itirazım yohturr...
beğendim beeen..... bende zaten bir not tutmak istiyordum, yaptığım sporun çetelesinin tutmak istiyordum.... çünkü bazen çok salıyorum kendimi... amaan gitmeyivereyime dayanıyo iş.... gidincede çıkmak bilmiyorum o ayrı
ben dolabın üstüne not kagıdı yapıştırdım yaptıgım sporları yazıyorum iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?